- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
benimöde göğüslerim koyulaştı.zaten rengi yeni açılıyordu oğlumun doğumundan sonra geri koyuya döndü.barays alış bu haline canım inanmayacaksın ama son ayımda resmen simsiyehtı göğüs çevrem.sadece göğüslerim olsa tüm vücudum simsiyah oldu.koltuk altıma kadar.yüzümde hiç bi şey yoktu ama vücudum simsiyah oldu.zamanla açıldı rengi.hamileyken karnımı açmak kısa kollu giymek istemiyordum.bacak aralarım göğüs çevrem göbek deliği çevrem koltuk altım abartısız siyah renkti.
allah insanı iyi anlayışlı empati kurabilen insanlarla akrşılaştırsın.kimi kaynanadan kimi gelinden çeker.
güzel haberlerini bekliyoruz.inşallah önce sağlıklı haberlerini sonra cinsiyetini öğrenirsiniz
bende kalitesini merak ediyordum, çok büyük bi fabrikada üretiliyo çünki baya güzele benzio ürünler hemen bizim eve yakın bi yerdede mağazaları varmış hafta sonu gidip bakıcaz bi terslik olmazsa...
internetten sitesini buldum ordan baktım zaten çok güzel ürünler var hemide ekonomik, hafta sonu burda mağazası var ordan bakıcam inşallah...
saol bilgi verdiğin için cnm...
göbeğimden aşağı doğru bir karış aşağıdan göbek deliğime kadar şişkinlik var ama alt kısım daha fazla şişkin ve sert bir bölge oldu orası.Ayrıca doktora gidiyorsan o bunu fark etmiştir bir sorun olsaydı söylerdi canım. bir sorun yoktur panik yapma bence rahat ol yerimseniben
ya valla bende gobek degligimin 4 parmak altinda hissediyorum ama normalmi acaba ya
benim göbek deliğimin hemen sağında cnm...
ben bebişime odayı şimdi yapmayı düşünmüyorum.Şimdilik şu 6 aylığa kadar kullanılan beşikler varya taşınabilen onlardan almak istiyorum. Ama çok basit görünüyorlar kaliteli sağlıklı bişeyler bakınıyorum ama bakalım gözünüze çarparsa markasını bana bildirirseniz sevinirim. İstanbula geldiğimde bir kaç tane gördüm ama kararsızım hala .....kafamçokkarıştı
çok sağol canım bi bakayım çok işime yarayacak emin ololumunekankayizsmile
rica ederimmm canlarım.süpersin cnm saol hemen bakıyorum...
baby2go veta chicco eğer park yatak diyorsan hayatım..ben bebişime odayı şimdi yapmayı düşünmüyorum.Şimdilik şu 6 aylığa kadar kullanılan beşikler varya taşınabilen onlardan almak istiyorum. Ama çok basit görünüyorlar kaliteli sağlıklı bişeyler bakınıyorum ama bakalım gözünüze çarparsa markasını bana bildirirseniz sevinirim. İstanbula geldiğimde bir kaç tane gördüm ama kararsızım hala .....kafamçokkarıştı
nalan bı kere de ben o pofuduklar uyku setının ıcınden cıkıo zaten dıyım de tam olsun :))))
ben de otururken çok hissediyorum bazen de ayaktayken ama yatarken hiçbişe hissetmiyorum. mesela şu an oturuyorum maşallah içerde dönüp duruyor :)ben dun geceden berı hıssetmedım genelde yatarken hıssedıyorum cunku ayaktayken hıssedemıyorum sızın de oyle mı?
evet memnunlarmış genelde. zaten kullananlara sormak lazım böyle şeyleri bence..inceledim o siteyi biju alan herkes memnun kalmış valla, bende ordan alırım beşiği o zaman, şifon yeri ve dolabı kendim tasarlayıp yaptırcam mobilyacıma, öle planladık şimdilik bakalım...
ıspanak çok basit oluyo cnm haberin olsun...
evet imageshake den yükledim hep ordan yüklüyorum, başka yerdendemi yüklenio...
Fınfık da çıkmış, yanındaki kıza bi şi ler daha öğretiyo herhalde...
sabahtan beriii yazmaya çalışıyorum yazamadım şimdi denedim oldu laelaelaelaelae
sitede sorun mu var ne yada bizim nette sorun var
mafoldumben
sabah canım sıkılıyodu oysaki büsürü şey yazıcaktım :umursamaz:
nalan bı kere de ben o pofuduklar uyku setının ıcınden cıkıo zaten dıyım de tam olsun :))))
ayy helin yaa
şimdi kaç ay daha böyle olacak yani
ben doğum sonrası geçer sanıyordum
ya birde bu aralar kilo alımım hızlandı sizde de oluyor mubilmiyorumkismile
nalan hiç bakmadan çilekten alacaktım
eşime dedim biraz bakınalım diye
sonra belis ürünlerini görünce bayıldım
ve mobilya da boya kokusu yok canım
satılan mağaza da koku yoktu
çok özel üretiliyorlarmış
ben linkini attığım rengi yada mavili kremli rengini almayı düşünüyorum
4 yaşına kadar kullanabilir sallanıyor sabitleyebiliyorlar
canım sıkkın değil iloş sıkıldım :ecrin_bebek:
yağmur da var iş yapasım yok
lak lak edim dedim ama nerde yazamıyom işte :bbo:
nalancım nerden başlasam çok konusasım var bugun benim ohaoldumsmile
Bebek Emzirme Koltuğu www.hulyaceyiz.com
ya şöyle bişi istiyorum, istiyodum, bu fiyat olursa istemem :S bu ne anasını sattığım bı koltuk sap gıbı 850 tl :S
kızlar bebişimi görmeye gidiyorum... inşallh cinsiyetinı gösterır... dua edın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?