2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy helin yaa
şimdi kaç ay daha böyle olacak yani
ben doğum sonrası geçer sanıyordum
ya birde bu aralar kilo alımım hızlandı sizde de oluyor mubilmiyorumkismile

bende kalitesini merak ediyordum, çok büyük bi fabrikada üretiliyo çünki baya güzele benzio ürünler hemen bizim eve yakın bi yerdede mağazaları varmış hafta sonu gidip bakıcaz bi terslik olmazsa...

internetten sitesini buldum ordan baktım zaten çok güzel ürünler var hemide ekonomik, hafta sonu burda mağazası var ordan bakıcam inşallah...

saol bilgi verdiğin için cnm...

nalan hiç bakmadan çilekten alacaktım
eşime dedim biraz bakınalım diye
sonra belis ürünlerini görünce bayıldım
ve mobilya da boya kokusu yok canım
satılan mağaza da koku yoktu
çok özel üretiliyorlarmış
ben linkini attığım rengi yada mavili kremli rengini almayı düşünüyorum
4 yaşına kadar kullanabilir sallanıyor sabitleyebiliyorlar

canım sıkkın değil iloş sıkıldım :ecrin_bebek:
yağmur da var iş yapasım yok
lak lak edim dedim ama nerde yazamıyom işte :bbo:
nalancım nerden başlasam çok konusasım var bugun benim ohaoldumsmile

:) rahatladim inan ki, olctum bir karisi da
panik yaptim biraz cunku, mayisin 25 inde randevum vardi bense bir haftadir farkediyorum. sonraki randevum bu ayin 25 inde.. o tarihe de biraz zaman var.
oyuzden sorayim dedim. o zaman normalmis, korkmama gerek yok herhalde..
bu hamileligimden once 2 dusugum var. onun icin odum kopuyo en ufacik biseyde bile..
neyse cok sagol... rahatladim biraz.. a.s.

ben bebişime odayı şimdi yapmayı düşünmüyorum.Şimdilik şu 6 aylığa kadar kullanılan beşikler varya taşınabilen onlardan almak istiyorum. Ama çok basit görünüyorlar kaliteli sağlıklı bişeyler bakınıyorum ama bakalım gözünüze çarparsa markasını bana bildirirseniz sevinirim. İstanbula geldiğimde bir kaç tane gördüm ama kararsızım hala .....kafamçokkarıştı

ben dun geceden berı hıssetmedım genelde yatarken hıssedıyorum cunku ayaktayken hıssedemıyorum sızın de oyle mı?

canım şöyle bir öneride bulunayım
almayı düşündüğün sepetler çok kullanışsız oluyor sana önerim 250-300 tlye çok güzel park yataklar var onlardan alabilirsin
sepette 6.ay zor tamamlanıyor ama park yatakta en az 2 yıl yatıyoraklinialirimsmile

inceledim o siteyi biju alan herkes memnun kalmış valla, bende ordan alırım beşiği o zaman, şifon yeri ve dolabı kendim tasarlayıp yaptırcam mobilyacıma, öle planladık şimdilik bakalım...

çok sağol canım bi bakayım çok işime yarayacak emin ololumunekankayizsmile

süpersin cnm saol hemen bakıyorum...
rica ederimmm canlarım.
nalan fabrikası ümraniyedeymiş canım çok uzak değil size oraya da bakabilirsiniz bence..

baby2go veta chicco eğer park yatak diyorsan hayatım..

ben dun geceden berı hıssetmedım genelde yatarken hıssedıyorum cunku ayaktayken hıssedemıyorum sızın de oyle mı?
ben de otururken çok hissediyorum bazen de ayaktayken ama yatarken hiçbişe hissetmiyorum. mesela şu an oturuyorum maşallah içerde dönüp duruyor :)

inceledim o siteyi biju alan herkes memnun kalmış valla, bende ordan alırım beşiği o zaman, şifon yeri ve dolabı kendim tasarlayıp yaptırcam mobilyacıma, öle planladık şimdilik bakalım...
evet memnunlarmış genelde. zaten kullananlara sormak lazım böyle şeyleri bence..

ıspanak çok basit oluyo cnm haberin olsun...

evet imageshake den yükledim hep ordan yüklüyorum, başka yerdendemi yüklenio...

heh işte oradan yüklenince ben göremiyorum akşam evden bakmam lazım

Fast Upload picture, share over internet | image upload | free image hosting dan da yükleniyor canım

Fınfık da çıkmış, yanındaki kıza bi şi ler daha öğretiyo herhalde...

Evet canım ya zaten ben izine çıkana kadar anca öğrenir.
Öğretme konusunda ben kabiliyetsizim, öğrenme konusunda o kabiliyetsiz bakalım nolcaksempatiksalakcinni

Kim sıktı canını :gitme:
Gidim onun gırtlağını sıkayımalsanaalsanasmile

nalan bı kere de ben o pofuduklar uyku setının ıcınden cıkıo zaten dıyım de tam olsun :))))

He bende tam onu diyecektim
Nalan ve prop o pufuduklar uyku setinin içinden çıkıyor sempatiksalakcinni

valla bende o yolladığım yeşil rengin pembesini yada sade bi rengini bulursam onu alırım herhalde o baya hoşuma gitti, bu da büyüyen yatak die geçio 15 yaşına kadar kullanabiliyormuş, ayrıca asansörlü die...

canım sıkkın değil iloş sıkıldım :ecrin_bebek:
yağmur da var iş yapasım yok
lak lak edim dedim ama nerde yazamıyom işte :bbo:
nalancım nerden başlasam çok konusasım var bugun benim ohaoldumsmile

valla en çok neyi yazmak istiyosan ordan başla gerisi gelir zaten...laf lafı açar birazdan...

Bu arada bende mutlaka park yatak alacağım ekstradan çünkü biz hafta sonları yazlığa falan gidiyoruz bu açıdan çok kullanışlı park yataklar rahat taşınıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…