Menemen yaptım birde tavada börek uydurma oldu bugün ama çok şükür doyduk kaydirigubbakcemile3
Allah olmayanlara daha çok versin:Saruboceq:
kııızzzz bu ne enerji böle, bütün gün çalıştın şimdide ütümü yapıyon, yemek işini naptın enişte ısmarlama yaptımı?
bende ezeli seyrediom...:lepi:
3 gömlek 2 etek ütüledim şimdilik yeter
işten geldiğimden beri yani saat 19:15 den beri daha şimdi mıçımı koltuğa koydum
bende dinleneyim artıkboshayallersmile
canah gözün aydın canım prensin olacakmış hemde ikinci pipililer çoğunlukta zaten kasım bebişlerinin içindekaydirigubbakcemile3
hazal bende geçen hafta bir kıpırtı hissettim ama bugün iş yerinde gayet net pıt pıt ları olduopuyorumnanaktan
ellerine sağlık cnm yorulmuşundur valla...
bende bende hissediyorum...hihoyyyt
Kuzum bu enerji bana çok nadir gelir kaydirigubbakcemile3
Yemek olayında da menemen ve tavada uydurma börek yaptım boshayallersmile
Acayip yağmur var burada istesek de gidemezdik bizim arabamız yok şuan motorumuz var o da bu havalar için uygun değilsempatiksalakcinni
şimdi uzanıp hareketlerini hissetmeye çalışacağımopuyorumnanaktan
biraz dondurma yedim o da çikolata gibi hareketlenmesine sebep oluyorzemuszemus
bizim burada hafifledi yağmur 8-9 arası fena yağdı ama, eee sipariş verseydin tatlım keşke, neyse olmuş bitmiş artık zaten, yakın olsaydın bana gelirdin, doyururdum ben seni cnm benim...
basit tarifler yazdım yemek bölümüne bakarsın müsait olduğunda...
benimkinin ne zaman napacağı belli olmuyo ama en çok duş alırken ve babası onu sevince coşuyo ben sevince arada oynuyo her zaman değil...
bıcı bıcıyı sevecek o zaman opuyorumnanaktan
Babalarında hissedeceği zaman daha güzel olacak dimi boshayallersmile
Bu arada bebek hareket ederken kime bakarsan ona benzermiş
Ben bugün genel müdürle toplantıdayken hissettim bayağı bir kaydirigubbakcemile3
ya bende gıcık olmaya başladım konu çok uzamaya başladı, açıklayacaksa artık açıklasın herkese ömer olduğunu...
bide milleti sürekli ömer hakkında ne düşündükleri ile ilgili konuşturuyo ya onada gıcık oluyorum...
Dondurmayı fazla kaçırdım galiba kramplar giriyor karnıma miğdeme azıcık uzanayım bari öpüyoruz kızımla beraber siziŞeniz
Bende farklı bir yüzle tekrar ortaya çıksam çevremin benim hakkımda ne düşündüklerini araştırmaya geçerim kaydirigubbakcemile3
Bende Eyşan ile kardeşinin arasında gidip gelmesine gıcığım:umursamaz:
kız ben sürekli netbook a bakıyorum, netbook a benzemesin sakın...
ay güzel birinin fotosunu alim bari kımıldayınca ona bakarım...
selaaaam tatlı annişler a.s.
kızlar geçmişi okumuyorum okursam sizi kaçırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?