2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla çok şanslısın cnm çok tebrik ederim tekrardan, Allah bunu herkese nasip etmez, Allahın şanslı kullarındansın valla...

Doğru söylüyorsun canım.Benim de geçen yıl bir kaybım olmuştu...Çok üzüldüm ,bir daha olmayacak mı,ne zaman anne olucam diye kendimi yedim bitirdim.Çok stres yaptım.Ama 10 ay sonra iki miniğimin birden haberini aldım.Çok şükür.Cinsiyetleri de ayrıca mutlu etti beni tabiki.
Bu yüzden Allah a hep şükrediyorum,dua ediyorum sağlıkla onlara kavuşayım diye

kızlar size ii sohbetler, ben ufaktan kaçim, kocişle ilgileneyim biraz hemide dinleneyim, yarın görüşürüz, ii bakın kendinize, hepinizi öpüyorum...opuyorumnanaktan

tabi canım dinlen bende ufaktan kaçarım birazdan kendine iyi bak görüşürüüükkk olumunekankayizsmile

kızlar size ii sohbetler, ben ufaktan kaçim, kocişle ilgileneyim biraz hemide dinleneyim, yarın görüşürüz, ii bakın kendinize, hepinizi öpüyorum...opuyorumnanaktan

İyi geceler canım,kızını odası da hayırlı olsun bu arada,çok güzel olmuş duvarları simli simli

Sağolasın canım.Senin belli olmadı demek.Kaç haftalıksın,belki kızdır.Belli etmediğine göre

Sağolasın canım.Senin belli olmadı demek.Kaç haftalıksın,belki kızdır.Belli etmediğine göre

şu an 18+1 canım benim ilk bebeğim kızdı ve hemen açmıştı göstermişti bu ianad etti neyse sağlıklı olsunda herkez duraklama dönemine girdi bekliyor bişeyler yapmak için ben kızıyorum hiç bişey istemiyorum o yüzden acele etmiyorum hayırlı sağlıklı evlat olsunda

doğuma kadar hiçbişey almıycam oda filan yapmıycam beşik meşik yok sadece son ayı görürsem inşallah bi küçük çanta bana pijama pet filan okadar sadece ismini belirliycem o yüzden pek farketmiyor ama burda sizin hazırlıkları okudukça heyecanlanıyorum ne güzel :icecream:

merak etmemekte elde diilkiii bende geç öğrendimm canım ama catlıcaktımmm

merak etmemekte elde diilkiii bende geç öğrendimm canım ama catlıcaktımmm

ya aslında içten içten tabi merak ediyorum ama işte ben ilk kızımı kaybettiğimde bidaha hamile kalırsam hiç ultrasonda ona bakmıycam cinsiyetini öğrenmiycem demiştim alışmıycam ona demiştim ama işte annelik heyecanı herşeyi unutturuyor ama bitarafta içinde kalanlarda kemiriyor aklını neyse cumartesi kısmetse gidicem bakalım göstericekmi sıpam

canımmm benimm geçmiş olsunn ne kadarlıktan kaybetmiştiinn rabbim bu evladının ömrünü uzun etsin sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin

Hayırlısı olsun canım,ikinci çocuğunmuş ne güzel.
Benim de henüz öyle hazırlıklarım yok canım..Yavaş yavaş giysi türü şeyler almaya başlıycam.Kayınvalidem durmadan bişeyler alıyormuş zaten,bakalım haftaya gelecek o da bakalım neler almış torunlarına..Çok örgü şeyler yapıyor farkındayım ama pek giydirmeyi düşünmüyorum.
Odalarını da almayacağız.Evimizi değiştirince düşünüyoruz.Sanırım ilk etapta park yataklardan alıcam,kullanışlı olduğunu söylüyorlar.Bir de beyaz bir dolap İKEA dan

canımmm benimm geçmiş olsunn ne kadarlıktan kaybetmiştiinn rabbim bu evladının ömrünü uzun etsin sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin

amiiin :Saruboceq: canım hepimizinkini bağışlasın rabbim
23 haftalıktık canım su kesemmi açılmış bebeğin zaarımı yırtılmış hala çözemedim o kısmını 1 günde gitti bebeğim allah kimseye yaşatmasın

Ay canım başın sağolsun.Allah bu evladını bağışlasın,bilmiyordum:teselli:

cok zor canım kıyamam

oğluşun olucak demek ne güzel allahım sağlıklı hayırlı bir evlat olayı nasib etsin

amin canım cümlemizeeee İnşalahhh

evet canım ikinici ama ilkini kaybettim malesef
bizimkilerde yarış halinde birsürü şey yapmış bebe yağından şampuan kremlere kadar 2 set alınmış ama ben hiçbirine bakmadım sonuna kadarda bakmıycam
yatağıda burda allah kısmet ederse sizlerle konuşuruz araştırırız birlikte en rahat neymiş yerini belirlerim doğduktan 1-2 gün sonra gider alırız birimiz
burda ikea yok olsa ne güzel çok değişik şeyler oluyor orda çeşit çok

Sen de en güzellerini alırsın canım..Kendin seçersin inşallah herşeyini.

Ben kaçtım kızlar.İyi geceler sizea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…