Sen de en güzellerini alırsın canım..Kendin seçersin inşallah herşeyini.
Ben kaçtım kızlar.İyi geceler sizea.s.
canah selam seni kan pıhtılaşmasıyla düşük yaşayanların paylaşım topiğinde görmüştüm hiç uğramıyorsun oraya artık bu arada bebişinin iyi olmasına ve prensin olmasına sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş iğne kullanıyormusun acaba?merhaba kızlar doktor kontrolümde bir prensimiz olacağını öğrendik.geçen hafta gittiğimizde göstermemişti. bu bizim ikinci prensimiz olacak inşallah. dörtlü test yapıldı sonuco gayet iyi. çarşamba günü detaylı ulturason randevüm var. oğlum Allaha şükür gayet sağlıklı.3-4 gün gelişimi ilerde maaşalah. İnşallah detaylı ulturason sonucu da iyi olur. Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder:Saruboceq:
gözünaydın rabbimin mucizesi gerçekten hamilelik allah mucizelerimizi bizlere bağışlasın inşSelam annişlera.s.
Biz bugün doktora gittik eşimle.Aslında perşembe düşünüyorduk ama okullar yağış nedeniyle tatil olunca;ben kışkırttım eşimi..Cinsiyetlerini çok merak ediyordum çünkü. Bu arada doktorum istifa etmiş ve devlete geçmiş...
Bu doktorum da daha önce,gebe kalmaya çalışırken gittiğim doktorum,tüp bebek doktoru...şimdi şaşıracaksınız ama benim bebeklerim doğal ikiz..Tüp bebek bölümünde ilaçsız takip yaptırırkrn 2. ayımda gebe kalmıştım..Bilmeyen tüp bebek sanabilir,ama büyük bir lütuf,şans.:Saruboceq:
Daha önceki doktorum biri kız biri erkek olabilir demişti ama kesinlik vermemişti.
Veeeeeeeeeeeeee bugün eşimle öğrendik;biri kız biri erkekmiş...Doktoruma kesin mi yakınlarıma haber verecem dedim,söyle tabi dedi.
hihoyyythihoyyytÇok mutluyum yaa
canım çok üzüldüm benim de iki kaybım var ama benim ki erken haftalarda idi yani cinsiyet filan öğrenilmeden allahım herşeyin hayırlısını versin kısmet değilmiş bize demekki o bebişler inş bu sefer rabbim yüzümüzü güldürür bende aynen senin gibi çok tedirginim hiç birşey bir çorap dahi almadım sadece bakıyorum güzelmiş deyip bırakıyorum içimden almak gelmiyor belki 6. aydan sonra alabilirim bilemiyorum bizimkilerde alıyorlar ama eve getirmeyin kendi evinizde kaldsın doğum yapınca getirirsiniz diyorumamiiin :Saruboceq: canım hepimizinkini bağışlasın rabbim
23 haftalıktık canım su kesemmi açılmış bebeğin zaarımı yırtılmış hala çözemedim o kısmını 1 günde gitti bebeğim allah kimseye yaşatmasın
canah selam seni kan pıhtılaşmasıyla düşük yaşayanların paylaşım topiğinde görmüştüm hiç uğramıyorsun oraya artık bu arada bebişinin iyi olmasına ve prensin olmasına sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş iğne kullanıyormusun acaba?
canım teşekkür ederim.evet fraxparin 0,4 hergün canım. sen kullanıyormusun?
gözünaydın cnm, detaylı ultrason için erken değilmi, dr.umun demesine göre 22 - 23 haftalar arasında yapılması gerekiyormuş yani organları tam geliştikten sonra...
canim gözün aydin bebis büyümüs masallahopuyorumnanaktan
tesekkurler canım ya buyumus valla ılk tekemsınıde hıssetseydım bi.
canah gozun aydın canım masaallah kucuk prensıne saglıklı olması en onemlısı hayırlısıyla kucagınada alırsın ınsaallahh
teşekkürler canım hepimizin kucağına almayı allahım nasip etsin.:Saruboceq:
canim gözün aydin masallah iki erkek annesi olucaksin cok sanslisingamyoncuiremsugamyoncuiremsumerhaba kızlar doktor kontrolümde bir prensimiz olacağını öğrendik.geçen hafta gittiğimizde göstermemişti. bu bizim ikinci prensimiz olacak inşallah. dörtlü test yapıldı sonuco gayet iyi. çarşamba günü detaylı ulturason randevüm var. oğlum Allaha şükür gayet sağlıklı.3-4 gün gelişimi ilerde maaşalah. İnşallah detaylı ulturason sonucu da iyi olur. Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder:Saruboceq:
masallah hayran oldum sana ne hamaratsin kiz sen öyleHem ezel'i seyredip, hem ütü yapıp, hem burada gezebiliyorum sempatiksalakcinni
Aman Tanrım ne kadan mikemmelimbayanssulusmile
:roflol::roflol:allah iyiligini versin senin ne güldüm ha bende cok takiliyorum pcye bende güzel bir resim koyayim barisositosositokız ben sürekli netbook a bakıyorum, netbook a benzemesin sakın...
ay güzel birinin fotosunu alim bari kımıldayınca ona bakarım...
canim cok sevindim birkerede hem kiz hem oglan rabbim tamamina erdirsin insallah:Saruboceq::Saruboceq:Selam annişlera.s.
Biz bugün doktora gittik eşimle.Aslında perşembe düşünüyorduk ama okullar yağış nedeniyle tatil olunca;ben kışkırttım eşimi..Cinsiyetlerini çok merak ediyordum çünkü. Bu arada doktorum istifa etmiş ve devlete geçmiş...
Bu doktorum da daha önce,gebe kalmaya çalışırken gittiğim doktorum,tüp bebek doktoru...şimdi şaşıracaksınız ama benim bebeklerim doğal ikiz..Tüp bebek bölümünde ilaçsız takip yaptırırkrn 2. ayımda gebe kalmıştım..Bilmeyen tüp bebek sanabilir,ama büyük bir lütuf,şans.:Saruboceq:
Daha önceki doktorum biri kız biri erkek olabilir demişti ama kesinlik vermemişti.
Veeeeeeeeeeeeee bugün eşimle öğrendik;biri kız biri erkekmiş...Doktoruma kesin mi yakınlarıma haber verecem dedim,söyle tabi dedi.
canim benim cok gecmis olsun rabbim bu bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsinamiiin :Saruboceq: canım hepimizinkini bağışlasın rabbim
23 haftalıktık canım su kesemmi açılmış bebeğin zaarımı yırtılmış hala çözemedim o kısmını 1 günde gitti bebeğim allah kimseye yaşatmasın
teşekkürler canım hepimizin kucağına almayı allahım nasip etsin.:Saruboceq:
amin canim insallah:Saruboceq:
kızlar günaydın bugün çok güsel bir haber aldım ben iş yerinde bir yılımı doldurmadım ama patron herkeze 4 gün izin hakkı verecekmiş çok sevindim yaaaa temmuz gibi kullanırım bende ankaraya gitmeği düşünüyordumm çok iyi oldu sabah sabah bu haber çok iyi geldi
kızz benim teyzemin eltisi katıldı o yarışmaya. kadın ev hanımıydı saçmasapan bir meslekte gösterdiler. yemek yiyince kızıyolarmış yemiceksin eleştiriceksin. durupdururken hadi şuna saldır falan diyolarmış. hepsi sahte onların :umursamaz:kızlar sessizleşmiş burası, ben yıkanıp geldim, yemekteyizi izliorum, ya ne gıcık bunlar yai hiç bi şi beğenmiyorlar, normal zamanda misafir olarak evine gelseler önlerine aynı yemeği çıkartsan hayvan gibi yerler,
yahu insanlar açlık sınırında bunlar bi pok beğenmio, ay acayip sinirlendim, bide bana katılsana dio tanıdıklar, ay ben hepsini döverim bunların ya, balkondan aşağı atıveririm valla...kötükedihüsoklava:
maşallah prensine canım hayırlı olsunnmerhaba kızlar doktor kontrolümde bir prensimiz olacağını öğrendik.geçen hafta gittiğimizde göstermemişti. bu bizim ikinci prensimiz olacak inşallah. dörtlü test yapıldı sonuco gayet iyi. çarşamba günü detaylı ulturason randevüm var. oğlum Allaha şükür gayet sağlıklı.3-4 gün gelişimi ilerde maaşalah. ınşallah detaylı ulturason sonucu da iyi olur. Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder:Saruboceq:
ay süper haber bir kız bir erkekDaha önceki doktorum biri kız biri erkek olabilir demişti ama kesinlik vermemişti.
Allah bir daha göstermesin canım çok zor ben de kürtaj oldum bilirim bişey almanın korkularını, hayal kırıklıklarını ama bunda da öyle bişey olcak diye bi kaide yok. hevesini kaçırma beğendiğin birşey olursa al. alllahhhımm korusun doğduktan sonra da hiçbişeyin garantisi yok ki malesef..amiiin :Saruboceq: canım hepimizinkini bağışlasın rabbim
ne ankarası kızım git tatilini yap kocanla, ankaraya bi haftasonu gidersin cık cık..kızlar günaydın bugün çok güsel bir haber aldım ben iş yerinde bir yılımı doldurmadım ama patron herkeze 4 gün izin hakkı verecekmiş çok sevindim yaaaa temmuz gibi kullanırım bende ankaraya gitmeği düşünüyordumm çok iyi oldu sabah sabah bu haber çok iyi geldi
kızz benim teyzemin eltisi katıldı o yarışmaya. Kadın ev hanımıydı saçmasapan bir meslekte gösterdiler. Yemek yiyince kızıyolarmış yemiceksin eleştiriceksin. Durupdururken hadi şuna saldır falan diyolarmış. Hepsi sahte onların :umursamaz:
Maşallah prensine canım hayırlı olsunn
Ay süper haber bir kız bir erkekAllah uzun ömür versin sağlıkla gelsinlerr. Tebrikler canım vereliniortak
allah bir daha göstermesin canım çok zor ben de kürtaj oldum bilirim bişey almanın korkularını, hayal kırıklıklarını ama bunda da öyle bişey olcak diye bi kaide yok. Hevesini kaçırma beğendiğin birşey olursa al. Alllahhhımm korusun doğduktan sonra da hiçbişeyin garantisi yok ki malesef..
Ne ankarası kızım git tatilini yap kocanla, ankaraya bi haftasonu gidersin cık cık..
Selam annişlera.s.
figencim malatyalimisiniz esinin malatyaya gidecegini yazmissin bende malatyaliyimda o yüzden merak ettim:kedi:kıss kocam planını yaptı malatyaya gidecek ben nasıl gitcem o yoluu daha onun haberi yok bakam akşam konuşurum ama bir deniz kenarı fikride süper geliyor :)
bana gelsene ütüye sempatiksalakcinniHem ezel'i seyredip, hem ütü yapıp, hem burada gezebiliyorum sempatiksalakcinni
Aman Tanrım ne kadan mikemmelimbayanssulusmile
gözün aydın tatlım kaydirigubbakcemile2Selam annişlera.s.
Bende iş yerinde masaüstüne çok güzel bir kız çocuğunun fotosunu koymuştum onu görüyorum hep kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?