2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sen de en güzellerini alırsın canım..Kendin seçersin inşallah herşeyini.

Ben kaçtım kızlar.İyi geceler sizea.s.

inşallah canım doğunca daha zevkli olur hem almak üstüne göre tam

hadi canım iyi geceler bende kaçıyım ufaktan kocişle ilgileniyim biraz bende öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

canah selam seni kan pıhtılaşmasıyla düşük yaşayanların paylaşım topiğinde görmüştüm hiç uğramıyorsun oraya artık bu arada bebişinin iyi olmasına ve prensin olmasına sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş iğne kullanıyormusun acaba?
gözünaydın rabbimin mucizesi gerçekten hamilelik allah mucizelerimizi bizlere bağışlasın inş
canım çok üzüldüm benim de iki kaybım var ama benim ki erken haftalarda idi yani cinsiyet filan öğrenilmeden allahım herşeyin hayırlısını versin kısmet değilmiş bize demekki o bebişler inş bu sefer rabbim yüzümüzü güldürür bende aynen senin gibi çok tedirginim hiç birşey bir çorap dahi almadım sadece bakıyorum güzelmiş deyip bırakıyorum içimden almak gelmiyor belki 6. aydan sonra alabilirim bilemiyorum bizimkilerde alıyorlar ama eve getirmeyin kendi evinizde kaldsın doğum yapınca getirirsiniz diyorum

gözünaydın cnm, detaylı ultrason için erken değilmi, dr.umun demesine göre 22 - 23 haftalar arasında yapılması gerekiyormuş yani organları tam geliştikten sonra...

teşekkür edrim canım. valla doktorum dörtlü test sonuçlarını iletirken bide detaylı ultrason vaktimin geldiğini söyledi.ama yine bi araştırayım arar sorarımCADIARZU

canim gözün aydin masallah iki erkek annesi olucaksin cok sanslisingamyoncuiremsugamyoncuiremsu
Hem ezel'i seyredip, hem ütü yapıp, hem burada gezebiliyorum sempatiksalakcinni
Aman Tanrım ne kadan mikemmelimbayanssulusmile
masallah hayran oldum sana ne hamaratsin kiz sen öyle
kız ben sürekli netbook a bakıyorum, netbook a benzemesin sakın...

ay güzel birinin fotosunu alim bari kımıldayınca ona bakarım...
:roflol::roflol:allah iyiligini versin senin ne güldüm ha bende cok takiliyorum pcye bende güzel bir resim koyayim barisositososito
canim cok sevindim birkerede hem kiz hem oglan rabbim tamamina erdirsin insallah:Saruboceq::Saruboceq:
canim benim cok gecmis olsun rabbim bu bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin

kızlar günaydın bugün çok güsel bir haber aldım ben iş yerinde bir yılımı doldurmadım ama patron herkeze 4 gün izin hakkı verecekmiş çok sevindim yaaaa temmuz gibi kullanırım bende ankaraya gitmeği düşünüyordumm çok iyi oldu sabah sabah bu haber çok iyi geldi

günaydın canım gerçekten süper bir haber tatilin tadını cikarırsın artık
hihoyyyt

kızz benim teyzemin eltisi katıldı o yarışmaya. kadın ev hanımıydı saçmasapan bir meslekte gösterdiler. yemek yiyince kızıyolarmış yemiceksin eleştiriceksin. durupdururken hadi şuna saldır falan diyolarmış. hepsi sahte onların :umursamaz:

maşallah prensine canım hayırlı olsunn

ay süper haber bir kız bir erkek allah uzun ömür versin sağlıkla gelsinlerr. tebrikler canım vereliniortak

Allah bir daha göstermesin canım çok zor ben de kürtaj oldum bilirim bişey almanın korkularını, hayal kırıklıklarını ama bunda da öyle bişey olcak diye bi kaide yok. hevesini kaçırma beğendiğin birşey olursa al. alllahhhımm korusun doğduktan sonra da hiçbişeyin garantisi yok ki malesef..

ne ankarası kızım git tatilini yap kocanla, ankaraya bi haftasonu gidersin cık cık..

kıss kocam planını yaptı malatyaya gidecek ben nasıl gitcem o yoluu daha onun haberi yok bakam akşam konuşurum ama bir deniz kenarı fikride süper geliyor :)

maşallah ne güzel bir haber bu, pembeli mavili bir taşla iki kuş, bende çok istiyorum ikizim olsun diye........allah sağlıkla doğup büyümek nasip etsin maşallah.

kıss kocam planını yaptı malatyaya gidecek ben nasıl gitcem o yoluu daha onun haberi yok bakam akşam konuşurum ama bir deniz kenarı fikride süper geliyor :)
figencim malatyalimisiniz esinin malatyaya gidecegini yazmissin bende malatyaliyimda o yüzden merak ettim:kedi:

günaydın kızlar.çok yorgun ve uykusuzum.oğlum gece 3-4 gibi yattı.7 gibi kalktı.bende 8 de okula grldim ama resmen uyumamak için kendimle savaşıyorum.biraz geçmişe bakıp gelim

günaydın millettt :lepi:
ıslak ıslak oturup çalışıyom :ecrin_bebek:
Hem ezel'i seyredip, hem ütü yapıp, hem burada gezebiliyorum sempatiksalakcinni
Aman Tanrım ne kadan mikemmelimbayanssulusmile
bana gelsene ütüye sempatiksalakcinni

gözün aydın tatlım kaydirigubbakcemile2
Bende iş yerinde masaüstüne çok güzel bir kız çocuğunun fotosunu koymuştum onu görüyorum hep kaydirigubbakcemile3

iyi fikir ben ayna koydum bana benzesin diye -tatlicadiarzu-

finfikcim onlar ne öyle dünya güzelleri masallah insanin yiyesi geliyor erkek resimleri varsa onlarida koysana tatlim bizde bakardik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…