meraba kizlar, ben bisey sorucam,
doktorun verdigi dogum tarihi var ya,
o dogum icin son tarih mi oluyo, yoksa ondan sonra da olabilir mi demek oluyo? yani ortalama bi tarih mi son tarih mi?
6 aylık olucan o zaman
çıkabilirseniz daha önce çıkın atlayın motora gidin sempatiksalakcinni
ay ben işyerinde bir kere uyuyakalmışım masada:) Ne kadar uyuduysam yüzümde her şeyin izi çıkmıştı :) Daha da uyurdum odaya işçilerden biri girdi abla uyan diyekızlar az önce öyle bir uyku çökmüştükü kafamı masaya koyup 15 dakika uyumuşum asansör kapısının açılması sesi ile uyandım kafamı öyle bir masadan kaldırışım vardı ki :))
benimde mide rahatsızlığım var gastrit + reflügöbek deliğinin üzeri iki kaburganın arasındaysa miden ağrıyordur canım...ben 17 yaşında mide kanaması geçirdiğim için midenin yerini iyi biliyorum.
banada bazen kramplar giriyor zaten herşey gebelikte olur deyip geçiştiriyorlar
gecen gun ayni sey bana da oldu. cok fenaydi. usutmekten mi oldu, yediklerimden mi bilmiyorum..
meraba kizlar, ben bisey sorucam,
doktorun verdigi dogum tarihi var ya,
o dogum icin son tarih mi oluyo, yoksa ondan sonra da olabilir mi demek oluyo? yani ortalama bi tarih mi son tarih mi?
o tarih muhtemel doğum tarihi 1 hafta önce ya da sonra da olabiliyor. 7 yıl önce kızım tam doktorun söylediği tarihte doğmuştu çok şaşırmıştım
ay ben işyerinde bir kere uyuyakalmışım masada:) Ne kadar uyuduysam yüzümde her şeyin izi çıkmıştı :) Daha da uyurdum odaya işçilerden biri girdi abla uyan diyeD :
anladim. doktora cok sey sormak istiyorum da bebegimi gorunce unutuyorum hepsini opuyorumnanaktan
Karadenize gidiyorum yavrim anca o zamanlarda ısınır oralar ondan geç çıkmayı planladım..
Motorla gidelim 10 saatlik yolu karnımda bebişimin bile dötü donar len sempatiksalakcinni
Bizde oturma pozisyonundan çıkamayız bir süre kaydirigubbakcemile3
Memişlerinin tam ortasından aşağı doğru in elin boşluğa gelince dur kaburgalarının bitiminde bir yerde miğden olacak orasımı ağrıyor..CADIARZU
kağıda yaz mutlaka götür yanında
kağıda yaz mutlaka götür yanında
inan onu da unutuyosun :roflol:
kaç kere yaptım hep unuttum
ama son gittiğimde bebeği kameraya almayı unutmadım :lepi:
Anam bak onuda ben düşünmedim hiç sempatiksalakcinni
Zaten bu ayın sonunda 4d ultrasona girecem orada cd veriyorlarmış bakalım kime benziyor sempatiksalakcinni
:)) Çok güzle oluyor ama öyle kaçamaklar dimi :))))ohh yarasın[
:) beni de gördüler zaten yakalandım valal çünkü asansörün kapısı tam benim masamın karşısında aman hiçte umrumda değil valla hergün kesin uyuyorum işyerinde 10-15 dk kadar. bugün zaten tam uyku havası var
Hoşbuldum bebişim.yaptım yaptım 50 dakika 5 kilometre.60'a tamamlamak istiyorum ama tuvaletim geliyor dayanamıyorum :)))))))son 45.dakikada tuvaletim geliyoaso hoşgeldin yavrim yaptın mı yürüyüşünü..
4 d ultrasonlu cd verdiler 16. haftada bana
ama çok kısa çektiler kısa çekiliyomuş Çok üzgünüm çoook
resmini de çekiyolar 4d ultrasonla
yine de kameraya aldım uzun uzun izledim
bidahakine unutmucam inşallah
aslında geç başladığıma yanıyorum
11 haftalıkken bebeğin görüntüsü çok güzeldi dans ediyodu resmen içerde
sadece aklımızda kaldı kameraya alamadk :gitme:
:))
Hoşbuldum bebişim.yaptım yaptım 50 dakika 5 kilometre.60'a tamamlamak istiyorum ama tuvaletim geliyor dayanamıyorum :)))))))son 45.dakikada tuvaletim geliyonapıyosun şekeirm.Ay sıkıldım eğlenceli muhabbet de yok ben de eski resimlere bakıyodum pcden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?