2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay düğün resimlerime bakıyorum gözlerim doldu duygulandım çok yaaa düğün cd mi izleyesim geldi valla

Evet benimde 11 haftada muteşemde gayet güzel oynuyordu el sallıyordu ben bu sefer gittiğimde bebeği bile tam göremedim sanki :bbo:

Bende alayım kameraya inşallah unutmam..

evet ya bende doğru düzgün göremedim
11. haftada çok net görünüyodu
2. ye inşallah unutmayız şu 11. haftayı gec kaldık artık :roflol:
bi dahaki gittiğinde kamerayı al unutma çantanda tası
kiminle gitceksen doktorun yanına girmeden eline ver heyecandan herbişeyi unutursunuz ha boshayallersmile

Hadi yaa benim de hamilelikten dolayı var.Evden çıkmadan giriyorum olmasa bile giriyorum yine geliyor dışarı çıkıyoruz yine geliyor artık eşime çişim gelince benim yine çişim geldi demekten gına geldi bana D: ama alıştı artık

ay düğün resimlerime bakıyorum gözlerim doldu duygulandım çok yaaa düğün cd mi izleyesim geldi valla

Hiç tavsiye etmiyorum bana kalırsa izleme

Bende c.tesi kına gecesi vardı ona gittim ki hiç sevmem kına gecelerini kendi kınamda bile pek bulunmadım kına yaktırmadım o derece..
Ama o gün kına başlayıp bitene kadar ben ağladım :gitme:

Ota poka ağlar oldum bende anlayacağın:sinifsinif:

kocamla giderim inşallah unutmam da kamerayı kaydirigubbakcemile2
kocam benden daha fazla ağzını açıp bakıyor gerçi o kayıta almayı bile unuturkaydirigubbakcemile3

inan onu da unutuyosun :roflol:
kaç kere yaptım hep unuttum
ama son gittiğimde bebeği kameraya almayı unutmadım :lepi:

kamera süper fikir eşime söylesem çeker miyiz acaba hiç sanmam olumlu cevap vereceğini ama şansımı denemeliyim benimde kontrolüm 19 haziranda kısmetse

:)) Çok güzle oluyor ama öyle kaçamaklar dimi :))))ohh yarasın

canım olmaz mı ya kendime geliyorum inan ki

bunun20.hafta olanı varmı opuyorumnanaktan:ecrin_bebek:

bafo un kurabiyesi tarifini yazdım yemek topiğine cnm müsait olduğunda bakarsın..
hay allah razı olsun kusum

selam kızlar
kadıköyde hamile kıyafetleri baktım.çok pahalıydı yaa.var mı bildiğiniz ucuz yerler?
ben lcw den alıyorum valla bugunde ıslanınca L beden eşofman oldum süper oldu

selam fıstıklar
şimdi doktordan geldim istanbul felaket 9.20 randevuma 11 de gidebildim şimdi işe döndüm
herşeyler yolundaymış pipimizde yerinde duruyo =))
275 gr olmuşuz
oy maşallah

benim bikiniler yokini olmuştur artık

merhaba güzel anneler,
ben yokken neler yaptınız bakalım? yarın doktora gidicem sabah 10:15de çook heyecanlıyım. bebeğimi çok özlediim. inşallah iyidir hep gitmeden önce evhamlanmaya başlıyorum.
kıs nirdesin sen kac zamandır

benim göbek deliğim sanki sağa kaydı olabilir mi:sinifsinif:

aynen ben de yaa.Her şeye ağlayan gözleri dolan bi tip oldum iyice.zaten ağlamaya müsait biriydim şidmi tam oldu:))) neyse geçici hepsi :)

ben çok heyecanlanıyorum hem ağlıyorum :gitme:
en güzel günümde en mutlu olduğum gün
düğünüm çok güzeldi
en sevdiklerimm iki aile arası sıcacık dostluklar filan
şimdi bakıyorum iki aile küs çocuklar arada senağlama

kocamla giderim inşallah unutmam da kamerayı kaydirigubbakcemile2
kocam benden daha fazla ağzını açıp bakıyor gerçi o kayıta almayı bile unuturkaydirigubbakcemile3

:roflol:

kamera süper fikir eşime söylesem çeker miyiz acaba hiç sanmam olumlu cevap vereceğini ama şansımı denemeliyim benimde kontrolüm 19 haziranda kısmetse

niye olumlu cvp vermez ki :uhm:

canım benim kıyamammm bende geliyimde izliyelim sen bugün bizim muhabbetide beğenmedin fındık kurduu
Yaaa gelsene ne güzel olur valla oturur ağlarız .Ay bugün herkes karamsar hiç bişey konuşmuyoruz bugün resmen :) kafa dağıtalım azcık yahu :)

benimde cok gelirdiii şimmdi dahada cok geliyooo bide tutamıyorum artıkk çişliler çişliler çişliler

Sen konuyu aç ben varım istediğin herşeyi konuşabiliriz herşeye varım ben :icecream:

bende bende varımm maşallaj fınfık bu ne enerjiii ben akşam oturduğum yerden kalkamadım hatun hem kendin beğenmesede yemek yapmış hem tv izliyo hem bana laf yetiştiriyo hemde ütü yapıyooo ben uyuşukkk sempatiksalakcinni üşengecin oğlu kızı olmazmış ama benim oluyoo:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…