Evet benimde 11 haftada muteşemde gayet güzel oynuyordu el sallıyordu ben bu sefer gittiğimde bebeği bile tam göremedim sanki :bbo:
Bende alayım kameraya inşallah unutmam..
Hadi yaa benim de hamilelikten dolayı var.Evden çıkmadan giriyorum olmasa bile giriyorum yine geliyorAman havanın kasveti hepimize çöktü galiba bende habire buraya laf yetiştiriyorum kalan zamanda da iş yapıyorum
Çiş mevzusu bende hep vardı ben çocuk gibiyim dışarı çıkınca hemen çişim gelir, alışverişe gitsem çişim gelir
Hatta dışarı çıkınca eğer 20-25 dakika çişim geldi demezsem kocam sorar bana çişin gelmedimi diye sempatiksalakcinni
ay düğün resimlerime bakıyorum gözlerim doldu duygulandım çok yaaa düğün cd mi izleyesim geldi valla
Melcan Doktor bağıranlara" istediğin kadar bağır ben sesten rahatsız olmam ama bağırmaya harcayacağın enerji bebeği itmen için gerekli "diyormuş.... ben öyle duydum kendimizi bağırmamaya hazırlarsak daha iyi ederiz:)[/QUOTE
döverimm onu ben ben orda canımın derdindeyim hele bi şey sölesin
evet ya bende doğru düzgün göremedim
11. haftada çok net görünüyodu
2. ye inşallah unutmayız şu 11. haftayı gec kaldık artık :roflol:
bi dahaki gittiğinde kamerayı al unutma çantanda tası
kiminle gitceksen doktorun yanına girmeden eline ver heyecandan herbişeyi unutursunuz ha boshayallersmile
inan onu da unutuyosun :roflol:
kaç kere yaptım hep unuttum
ama son gittiğimde bebeği kameraya almayı unutmadım :lepi:
:)) Çok güzle oluyor ama öyle kaçamaklar dimi :))))ohh yarasın
canım olmaz mı ya kendime geliyorum inan ki
bunun20.hafta olanı varmı opuyorumnanaktan:ecrin_bebek:18.Hafta
Bebek
Ninnileri hatırlamaya ve öğrenmeye başlayın! 20 cm. boyunda ve 190 gram ağırlığındaki bebeğiniz artık işitebiliyor! İç kulak kemikleri ve beyinden gelen sinir uçları artık tamamlandığından bebek kalp atışınız ve göbek kordonundan geçen kanın sesi gibi sesleri işitebiliyor. Dış dünyadaki ani yüksek seslerden dolayı zıplayabilir bile!
Bebeğin gözleri de gelişiyor. Rahmin üstüne bir fener tutmanız halinde bebek ışık parıltısını yakalayabilir. Bebeğiniz artık yutkunabilir de ve hatta gün boyu yaklaşık bir litre amniyon sıvısı yutuyor bile olabilir. Araştırmalar bebeğinizin susuzluğunu hissediyor olabileceğini dahi ortaya koydu. Bu haftaya kadar bebeğinizin kemikleri oluşmuştu ancak kemikler hala yumuşaktı. Bu haftadan itibaren kemikler sertleşmeye başlıyor. İlk sertleşen kemikler bacak ve iç kulak kemikleridir. El ve ayak parmak uçlarındaki yastıkçıklar oluştu ve parmak izi oluşmaya başladı. Göbeğinizde periyodik atma hareketleri oluyorsa paniklemeyin, bebeğinizi hıçkırık tutmuş olabilir!
Anne
Hamileliğiniz boyunca yeterli miktarda kalsiyum almanız hem bebeğinizin kemik gelişimi açısından, hem de sizin kemiklerinizin sağlığı açısından son derece önemlidir.
Hamilelikte beslenme konusunda daha fazla bilgi için
Karnınız büyüdükçe uyumakta zorluk yaşamaya başlamış olabilirsiniz. Yastıklarla karnınızı ve bacaklarınızı destekleyerek daha rahat edebilirsiniz. Yatmadan önce tuvalet ihtiyacınızı gidermek de size yardımcı olacaktır.
Baba
Siz de "tüm sorunları çözen" bir erkek misiniz? Erkekler çok yaygın olarak anneye karşı son derece koruyucu hisler duyarlar. Anneler de çılgın hamilelik hormonları nedeniyle başlarını yaslayarak ağlayacak bir omuz ararlar sık sık. Annenin bu durumu ve şikayetleri karşısında erkekler kendisini çok çaresiz hisseder ve annenin ağzından çıkan her sorunu gidermeye çalışırlar. Sevgili baba, rahatlayın lütfen. Anne on durumdan dokuzunda, sadece duygularını açığa vurma ihtiyacındadır ve ağzından çıkan her konuda birşeyler yapmanızı beklememektedir. Sizin için ne kadar zor olursa olsun, yalnızca onu DİNLEYİN! Anneye verebileceğiniz en güzel hediye ona kesintisiz bir dikkat vermektir.
hay allah razı olsun kusumbafo un kurabiyesi tarifini yazdım yemek topiğine cnm müsait olduğunda bakarsın..
ben lcw den alıyorum valla bugunde ıslanınca L beden eşofman oldum süper olduselam kızlar
kadıköyde hamile kıyafetleri baktım.çok pahalıydı yaa.var mı bildiğiniz ucuz yerler?
oy maşallahselam fıstıklar
şimdi doktordan geldim istanbul felaket 9.20 randevuma 11 de gidebildim şimdi işe döndüm
herşeyler yolundaymış pipimizde yerinde duruyo =))
275 gr olmuşuz
benim bikiniler yokini olmuştur artık
Yine bikini mevzusu açılmış sempatiksalakcinni bu muhabetin sonu mezhep meselesi olup çıkar benden söylemesi :bbo:
Bende daha denemedim bikinimi Temmuz'un son haftası izine çıkacağım ben bakalım o zamana kadar ne kadar genişleyecem
kıs nirdesin sen kac zamandırmerhaba güzel anneler,
ben yokken neler yaptınız bakalım? yarın doktora gidicem sabah 10:15de çook heyecanlıyım. bebeğimi çok özlediim. inşallah iyidir hep gitmeden önce evhamlanmaya başlıyorum.
ben normal doğum istiyorum Allah izin verirse
kızlar bişi sormak istiyorum arada göbek deliğimin üstü mide mi olur karın mı olur çözemedim acaip sancı yapıyo :gitme:
dik duramıyorum bazen
midedir diyorum ama anlayan bilen varmı bu konu ile ilgili kafamçokkarıştı
aynen ben de yaa.Her şeye ağlayan gözleri dolan bi tip oldum iyice.zaten ağlamaya müsait biriydim şidmi tam oldu:))) neyse geçici hepsi :)Hiç tavsiye etmiyorum bana kalırsa izleme
Bende c.tesi kına gecesi vardı ona gittim ki hiç sevmem kına gecelerini kendi kınamda bile pek bulunmadım kına yaktırmadım o derece..
Ama o gün kına başlayıp bitene kadar ben ağladım :gitme:
Ota poka ağlar oldum bende anlayacağın:sinifsinif:
ay düğün resimlerime bakıyorum gözlerim doldu duygulandım çok yaaa düğün cd mi izleyesim geldi valla
kocamla giderim inşallah unutmam da kamerayı kaydirigubbakcemile2
kocam benden daha fazla ağzını açıp bakıyor gerçi o kayıta almayı bile unuturkaydirigubbakcemile3
kamera süper fikir eşime söylesem çeker miyiz acaba hiç sanmam olumlu cevap vereceğini ama şansımı denemeliyim benimde kontrolüm 19 haziranda kısmetse
Yaaa gelsene ne güzel olur valla oturur ağlarız .Ay bugün herkes karamsar hiç bişey konuşmuyoruz bugün resmen :) kafa dağıtalım azcık yahu :)canım benim kıyamammm bende geliyimde izliyelim sen bugün bizim muhabbetide beğenmedin fındık kurduu
Hadi yaa benim de hamilelikten dolayı var.Evden çıkmadan giriyorum olmasa bile giriyorum yine geliyordışarı çıkıyoruz yine geliyor artık eşime çişim gelince benim yine çişim geldi demekten gına geldi bana D : ama alıştı artık
Yaaa gelsene ne güzel olur valla oturur ağlarız .Ay bugün herkes karamsar hiç bişey konuşmuyoruz bugün resmen :) kafa dağıtalım azcık yahu :)
Yaaa gelsene ne güzel olur valla oturur ağlarız .Ay bugün herkes karamsar hiç bişey konuşmuyoruz bugün resmen :) kafa dağıtalım azcık yahu :)
Bafo sen anadolu yakasındaydın dimi
Şu avrupa yakasında hangi LCW de var acaba hamiş koleksiyonu..
Sen konuyu aç ben varım istediğin herşeyi konuşabiliriz herşeye varım ben :icecream:
o tarih muhtemel doğum tarihi 1 hafta önce ya da sonra da olabiliyor. 7 yıl önce kızım tam doktorun söylediği tarihte doğmuştu çok şaşırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?