2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimde cok gelirdiii şimmdi dahada cok geliyooo bide tutamıyorum artıkk çişliler çişliler çişliler
sidikliyiz biz
Sen konuyu aç ben varım istediğin herşeyi konuşabiliriz herşeye varım ben :icecream:
Seninle her şeye varım bennn,sen benim uğurlu yolumsunnnn. lalalalalalalalallalala ay nasıl acıktım var yaa daha yemek yapcam bi zeytinyağlı barbunyayı pişirseydim hayırlısıyla kıçımı kaldıramıyorum :))))))))
ben ağlamam senide alatmammm ağmaaa kuşum dedikodu yaparısss
Ay benim şekerimmmm benim :)))doya doya kahkaha atasım var içim sıkılıyor uleeeynnnnnn :) bide şuan çok kırgın olduğum hatta artık resmen gıcık olduğum bir arkadaşımla konuşuyorum. yüzsüz iyice daralttı beni :)))))

Bafo sen anadolu yakasındaydın dimi

Şu avrupa yakasında hangi LCW de var acaba hamiş koleksiyonu..

Avrupa yakasında LCW forum istanbulda var, ben aldım bir tane siyah hamile pantolonu giyince çenemin altına kadar çekiyorum nerdeyse 1 beden büyük almışım sanırım:) ama çok rahat eski dar pantolonlarımdan sonra çok iyi oldu

Ay sorma ben hep böyle kurtluydum aslında ama ilk 3 ay çok uyuşuk olmuştum hemen uykum gelirdi akşamları falan çok şükür atlattım o evreleri kendime geldim..
Sabit bir saat yerimde oturamam ben pek film falan seyredemem bu yüzden hele sinema benim için felakettir sırf kocam çok seviyor diye katlanırım arada bir :bbo:

hmm anladım ablamınkide öyle olmuştu inşallah bu seferki kolay olur

sağol canım inşallah. Allah herkesin yardımcısı olsun
sonuçta canının içinden can getiriyorsun dünyaya çok basit değil ama imkansızda değil herşeyin bir bedeli var bebeği görünce bütün herşeyi unutuyorsun zaten
Rabbim verir kolaylığını herşeyin

Sidikliiiii sidikli :) hepimiz sidikliyiz

şimdi gitmek istiyorum boshayallersmile
alışveriş yapmak istiyorumboshayallersmile
başı boş gezip dolaşmak istiyorumboshayallersmile

bendee boshayallersmile
cumartesiyi bekliyorum
eminönüne gitcem inşallah
bebeye bişiler bakim artık ya
puhahaha hayır şimdi böyleyiz son aylarda ne pok edecez koca bebek aşağıya inince sempatiksalakcinni
bez bağlarık artık o zaman..

ben bez bağlarım evde -tatlicadiarzu-
işyerinde yapıcak bişi yok 2 kat inip çıkacam :roflol:

selam kızlar nasıl bebikler iyidirler umarım
fınfık senle aynı satımız sen bebekinin hareketlerini hissediyonmu ben daha hissedemiyom
aso sendemi barbunya yapıcan ben yaptım yanına ne yapıcan ben cacık ve bulgur pilavı düşünüyorum ama
canah bizim diğer topiğede gel ama neden gelmiyosun

bijouxcum elbiselerin cok sirin güle güle giy canim
teşekkürler canımm opuyorumnanaktan

selam fıstıklar
şimdi doktordan geldim istanbul felaket 9.20 randevuma 11 de gidebildim şimdi işe döndüm
herşeyler yolundaymış pipimizde yerinde duruyo =))
275 gr olmuşuz
maşallah canımmm kilosu da süpermiş..

merhaba güzel anneler,
ben yokken neler yaptınız bakalım? yarın doktora gidicem sabah 10:15de çook heyecanlıyım. bebeğimi çok özlediim. inşallah iyidir hep gitmeden önce evhamlanmaya başlıyorum.
ayy ne güzel valla keşke ben de yarın gidicek olsam daha 3 hafta varrrr.. kocaman olmuş annesi görüceksin

17+4 de ilk hissettim ben ama koca bi kare çikolata yemiştim 18. haftada ayırt etmeye başladım iyice. az kaldı en geç 1 haftaya sen de hissedersin hayatım kaydirigubbakcemile5

ay nasıl acıktım var yaa daha yemek yapcam bi zeytinyağlı barbunyayı pişirseydim hayırlısıyla kıçımı kaldıramıyorum :))))))))
kız kalk pişir sıcak mı yiceniz barbunyayı. sonra da gel bana pilav yap bütün gün kıç büyüttüm çooooooook üşeniyorum -tatlicadiarzu-

yok canım ben 8 saat sancıyı çektim normal diye gittim hastaneye ama çatı dar olduğundan normal doğum olamadı. sezeryana aldılar
yani sancıyıda sezeryanıda yaşadım

cm bendede çatı darlığı var .doktorla şua n dğm için konşmadım ama benmde sezeryan olma olslığm var.sen doğmdamı analdın yoksa öncedende biliymuydun çatı darlığnı

puhahaha hayır şimdi böyleyiz son aylarda ne pok edecez koca bebek aşağıya inince sempatiksalakcinni
bez bağlarık artık o zaman..
ay hiç sormaaa eşim şey diyo zaten son aylarda biyere giderken arabaya koltuğuna kova yerleştircem içine otur otur işe

cm bendede çatı darlığı var .doktorla şua n dğm için konşmadım ama benmde sezeryan olma olslığm var.sen doğmdamı analdın yoksa öncedende biliymuydun çatı darlığnı

drum dedi ki çatı olayı şimdiden belli olmazmış. doğuma yakın çatı muayenesi diye bişe var tam olarak o zaman belli olur dedi dar olup olmadığı. normalde dar olan birisinin çatısı doğuma doğru açılabiliyormuş çünkü..

ay evet cnm ya yanına hiç bilmiyorum ki valla salata yapcam yeşillik ihtiyacımı gidereyim diye.Belki bide çorba yaparım
ay evet daha dinlenmesi lazımm soğuması lazım dimi başlayım bari hemen düdüklüde pişircem zaten 40 dakikada hazır :) geleyim yapayım pirinç pilavım muhteşemdir :)Kocam benim pilavımdan başka pilav beğenmiyo artık annesininkini bile

barnağını sokup bakıyolarmış eyvahedigeldismile

ben 16+0 da hissettim :asigim:
sen yakında hissedersin canım yerimseniben

ben önceki düşükle biten gebeliğimde çatala çıkmıştım.hayatımın en kötü günüyüdü.o çatalı görünce ağlamaya başlıyorum.okdar ki iğrenç korkunç bişey ama mecburdum.doktor ultason cihazını sokamadı mandal gibi bişeyler açmıştı.aklım gitti.ondn korkuyroum.ay gene aklıma geldii çokk kötü bi gündü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…