avrupa yakasında taksim mecidiyeköy ve cevahirde var benim gördüğüm
onun dısında bakmadım
sidikliyiz bizbenimde cok gelirdiii şimmdi dahada cok geliyooo bide tutamıyorum artıkk çişliler çişliler çişliler
Seninle her şeye varım bennn,sen benim uğurlu yolumsunnnn. lalalalalalalalallalala ay nasıl acıktım var yaa daha yemek yapcam bi zeytinyağlı barbunyayı pişirseydim hayırlısıyla kıçımı kaldıramıyorum :))))))))Sen konuyu aç ben varım istediğin herşeyi konuşabiliriz herşeye varım ben :icecream:
Ay benim şekerimmmm benim :)))doya doya kahkaha atasım var içim sıkılıyor uleeeynnnnnn :) bide şuan çok kırgın olduğum hatta artık resmen gıcık olduğum bir arkadaşımla konuşuyorum. yüzsüz iyice daralttı beni :)))))ben ağlamam senide alatmammm ağmaaa kuşum dedikodu yaparısss
Bafo sen anadolu yakasındaydın dimi
Şu avrupa yakasında hangi LCW de var acaba hamiş koleksiyonu..
bende bende varımm maşallaj fınfık bu ne enerjiii ben akşam oturduğum yerden kalkamadım hatun hem kendin beğenmesede yemek yapmış hem tv izliyo hem bana laf yetiştiriyo hemde ütü yapıyooo ben uyuşukkk sempatiksalakcinni üşengecin oğlu kızı olmazmış ama benim oluyoo:Saruboceq:
normal doğumdu değil mİ? ikinciyi neden sezaryan düşünüyorsun
yok canım ben 8 saat sancıyı çektim normal diye gittim hastaneye ama çatı dar olduğundan normal doğum olamadı. sezeryana aldılar
yani sancıyıda sezeryanıda yaşadım
taksimde yoktu haftasonu baktım oraya olmazsa cevahire giderim..
hmm anladım ablamınkide öyle olmuştu inşallah bu seferki kolay olur
Sidikliiiii sidikli :) hepimiz sidikliyizsizin yüzünüzden çişim geldi sempatiksalakcinni
cevahire git küçük bedenler var orda :lepi:
sizin yüzünüzden çişim geldi sempatiksalakcinni
cevahire git küçük bedenler var orda :lepi:
Sidikliiiii sidikli :) hepimiz sidikliyiz
Sidikliiiii sidikli :) hepimiz sidikliyiz
şimdi gitmek istiyorum boshayallersmile
alışveriş yapmak istiyorumboshayallersmile
başı boş gezip dolaşmak istiyorumboshayallersmile
puhahaha hayır şimdi böyleyiz son aylarda ne pok edecez koca bebek aşağıya inince sempatiksalakcinni
bez bağlarık artık o zaman..
teşekkürler canımm opuyorumnanaktanbijouxcum elbiselerin cok sirin güle güle giy canim
maşallah canımmm kilosu da süpermiş..selam fıstıklar
şimdi doktordan geldim istanbul felaket 9.20 randevuma 11 de gidebildim şimdi işe döndüm
herşeyler yolundaymış pipimizde yerinde duruyo =))
275 gr olmuşuz
ayy ne güzel valla keşke ben de yarın gidicek olsam daha 3 hafta varrrr.. kocaman olmuş annesi görüceksinmerhaba güzel anneler,
ben yokken neler yaptınız bakalım? yarın doktora gidicem sabah 10:15de çook heyecanlıyım. bebeğimi çok özlediim. inşallah iyidir hep gitmeden önce evhamlanmaya başlıyorum.
17+4 de ilk hissettim ben ama koca bi kare çikolata yemiştimçoğunuz hissetmeyue başlamışsınız bebeklerinizi ya çok kıskandım.. ben de sanki böyle hisseder gibi oluyorum ama tam da anlayamıyorum. asoo, sen de benim gibi zayıfmışsın hissetmeye başladın mı peki?
kız kalk pişir sıcak mı yiceniz barbunyayı. sonra da gel bana pilav yapay nasıl acıktım var yaa daha yemek yapcam bi zeytinyağlı barbunyayı pişirseydim hayırlısıyla kıçımı kaldıramıyorum :))))))))
yok canım ben 8 saat sancıyı çektim normal diye gittim hastaneye ama çatı dar olduğundan normal doğum olamadı. sezeryana aldılar
yani sancıyıda sezeryanıda yaşadım
ay hiç sormaaa eşim şey diyo zaten son aylarda biyere giderken arabaya koltuğuna kova yerleştircem içine otur otur işepuhahaha hayır şimdi böyleyiz son aylarda ne pok edecez koca bebek aşağıya inince sempatiksalakcinni
bez bağlarık artık o zaman..
cm bendede çatı darlığı var .doktorla şua n dğm için konşmadım ama benmde sezeryan olma olslığm var.sen doğmdamı analdın yoksa öncedende biliymuydun çatı darlığnı
ay evet cnm ya yanına hiç bilmiyorum ki valla salata yapcam yeşillik ihtiyacımı gidereyim diye.Belki bide çorba yaparımselam kızlar nasıl bebikler iyidirler umarım
fınfık senle aynı satımız sen bebekinin hareketlerini hissediyonmu ben daha hissedemiyom
aso sendemi barbunya yapıcan ben yaptım yanına ne yapıcan ben cacık ve bulgur pilavı düşünüyorum ama
canah bizim diğer topiğede gel ama neden gelmiyosun
ay evet daha dinlenmesi lazımm soğuması lazım dimi başlayım bari hemen düdüklüde pişircem zaten 40 dakikada hazır :) geleyim yapayım pirinç pilavım muhteşemdir :)Kocam benim pilavımdan başka pilav beğenmiyo artık annesininkini bile
teşekkürler canımm opuyorumnanaktan
maşallah canımmm kilosu da süpermiş..
ayy ne güzel valla keşke ben de yarın gidicek olsam daha 3 hafta varrrr.. kocaman olmuş annesi görüceksin
17+4 de ilk hissettim ben ama koca bi kare çikolata yemiştim18. haftada ayırt etmeye başladım iyice. az kaldı en geç 1 haftaya sen de hissedersin hayatım kaydirigubbakcemile5
kız kalk pişir sıcak mı yiceniz barbunyayı. sonra da gel bana pilav yapbütün gün kıç büyüttüm çooooooook üşeniyorum -tatlicadiarzu-
drum dedi ki çatı olayı şimdiden belli olmazmış. doğuma yakın çatı muayenesi diye bişe var tam olarak o zaman belli olur dedi dar olup olmadığı. normalde dar olan birisinin çatısı doğuma doğru açılabiliyormuş çünkü..
selam kızlar nasıl bebikler iyidirler umarım
fınfık senle aynı satımız sen bebekinin hareketlerini hissediyonmu ben daha hissedemiyom
aso sendemi barbunya yapıcan ben yaptım yanına ne yapıcan ben cacık ve bulgur pilavı düşünüyorum ama
canah bizim diğer topiğede gel ama neden gelmiyosun
drum dedi ki çatı olayı şimdiden belli olmazmış. doğuma yakın çatı muayenesi diye bişe var tam olarak o zaman belli olur dedi dar olup olmadığı. normalde dar olan birisinin çatısı doğuma doğru açılabiliyormuş çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?