selam kızlar nasıl bebikler iyidirler umarım
fınfık senle aynı satımız sen bebekinin hareketlerini hissediyonmu ben daha hissedemiyom
aso sendemi barbunya yapıcan ben yaptım yanına ne yapıcan ben cacık ve bulgur pilavı düşünüyorum ama
canah bizim diğer topiğede gel ama neden gelmiyosun
senin bu kaynanla yarışın öldürecek beni :roflol:geleyim yapayım pirinç pilavım muhteşemdir :)Kocam benim pilavımdan başka pilav beğenmiyo artık annesininkini bile
evet :bbo: ama normal doğum isteyenler için olması gereken birşey. gözaçıp kapayana kadar biter heralde :)barnağını sokup bakıyolarmış eyvahedigeldismile
kız sen çatala çıkınca ağlıyosan nası normal doğurucan canımmmm :)ben önceki düşükle biten gebeliğimde çatala çıkmıştım.hayatımın en kötü günüyüdü.o çatalı görünce ağlamaya başlıyorum.okdar ki iğrenç korkunç bişey ama mecburdum.doktor ultason cihazını sokamadı mandal gibi bişeyler açmıştı.aklım gitti.ondn korkuyroum.ay gene aklıma geldii çokk kötü bi gündü
barnağını sokup bakıyolarmış eyvahedigeldismile
senin bu kaynanla yarışın öldürecek beni :roflol:
ama hakatten bazı insanların elinden mi nedir pilavı süper tutturuyolar :) becerikli asom benim Şeniz
evet :bbo: ama normal doğum isteyenler için olması gereken birşey. gözaçıp kapayana kadar biter heralde :)
kız sen çatala çıkınca ağlıyosan nası normal doğurucan canımmmm :)
Yapacak birşey yok annelerimizde zamanında bizim yüzümüzden parmaklanmış :bbo:
Bizde yiyecez o parmağı benim doktor hatun kişi parmakları zariftir :roflol::roflol:
canım allah güzel şeyler için nasip etsin o çatala çıkmayı. ben de kürtaj olmak için çıktım hem de bayılmadan, daha sonra kontrol için çıktım. o kürek gibi şeyle bana da baktı dr ama rahimi gözleriyle kontrol etmek için yapıyolar sonuçta herşey bizim için.. biraz hazırlıksızmışsın heralde o zaman.ne bilim ama çatal bir numralı korkum oldu o günden sorna.ama beni bu hale o doktor soktu.salak adam sanki hergn çatala çıkıp birlerine baktıryorum.biraz anlayşlı olur doktor.o zmana çıkış nedenim düşükdü bu sefer doğum olur inşş.
eyvahedigeldismile
evet :bbo: ama normal doğum isteyenler için olması gereken birşey. gözaçıp kapayana kadar biter heralde :)
bilseydim kadına giderdim -tatlicadiarzu-Yapacak birşey yok annelerimizde zamanında bizim yüzümüzden parmaklanmış :bbo:
Bizde yiyecez o parmağı benim doktor hatun kişi parmakları zariftir :roflol::roflol:
:roflol:benim dr.dombalak bi herifff ayy ellerine baıyım gdince başıma ne gelcek mirmirmirmir
sidiklileeeeeeeeeeeerrrrrrrkaydirigubbakcemile3
banada gına geldi artık tuvalete gitmekten
feci başım ağrıyo izin aldım eve geldimboshayallersmile
sidiklileeeeeeeeeeeerrrrrrrkaydirigubbakcemile3
banada gına geldi artık tuvalete gitmekten
feci başım ağrıyo izin aldım eve geldimboshayallersmile
senin bu kaynanla yarışın öldürecek beni :roflol:
ama hakatten bazı insanların elinden mi nedir pilavı süper tutturuyolar :) becerikli asom benim Şeniz
a
kız sen çatala çıkınca ağlıyosan nası normal doğurucan canımmmm :)
ne güzel
ben de anama gidicim
eve gitmeye üşendim
yıne ıslanmim dedim metrobusten inince 25 dk yürüyom da eve :1ninca:
Zaten 2 de işe gitmedin mi hiç gitmeseydin keşke..
Melcan kıız nerdesin sen işe mi daldın nerelere gittin :) akşama ne yicen bakiyim sen :) ay canm bulgur işi bişeyler istedi. Mesela ÇİĞköfte marula sarıp yicen onu yanına da buz gibi ayran domates salatalık ohh missss:) ama üzgünüm ki çiğ köfte yasak
Melcan kıız nerdesin sen işe mi daldın nerelere gittin :) akşama ne yicen bakiyim sen :) ay canm bulgur işi bişeyler istedi. Mesela ÇİĞköfte marula sarıp yicen onu yanına da buz gibi ayran domates salatalık ohh missss:) ama üzgünüm ki çiğ köfte yasak[/QUOTa
burdayımmm kuzummmm pilavla kuru fasulye vav
ama belkim kocam yemeğe götürür kendi kendime hevesleniyorumda
etliiii olanında diil diğerini ye kuzummmolumunekankayizsmile
Melcan kıız nerdesin sen işe mi daldın nerelere gittin :) akşama ne yicen bakiyim sen :) ay canm bulgur işi bişeyler istedi. Mesela ÇİĞköfte marula sarıp yicen onu yanına da buz gibi ayran domates salatalık ohh missss:) ama üzgünüm ki çiğ köfte yasak
hea bende ıslandım anana git kuşum keşke benim anamda burda olaydı ama az kaldı mafoldumben
hea 1 de gittim yemek yedim 3 te çıktım kaydirigubbakcemile3
ama bugün çok trafikte kaldım bebişim sıkıntı yaptı bana keşke gitmemek gibi bi şansım olaydı da bunada şükür son 1 hafta haftaya salı son iş günüm sonra 15 gün yokum bayanssulusmile
canım allah güzel şeyler için nasip etsin o çatala çıkmayı. ben de kürtaj olmak için çıktım hem de bayılmadan, daha sonra kontrol için çıktım. o kürek gibi şeyle bana da baktı dr ama rahimi gözleriyle kontrol etmek için yapıyolar sonuçta herşey bizim için.. biraz hazırlıksızmışsın heralde o zaman.
normal doğum istiyosan şimdiden kendini telkin etmeye başla çatal olayında :)
bana ne bana ne ben etli istiyorummm annem yapsın isiyorum annem çok güzel yapıyoooooooooooooo oofff memişleirm şişcekEtsiz ye zaten etli çiğ köfte satmıyorlar bildiğim kadarıyla..
kız yemeğin var gitme yemeğe yemek yokken git yemeğeMelcan kıız nerdesin sen işe mi daldın nerelere gittin :) akşama ne yicen bakiyim sen :) ay canm bulgur işi bişeyler istedi. Mesela ÇİĞköfte marula sarıp yicen onu yanına da buz gibi ayran domates salatalık ohh missss:) ama üzgünüm ki çiğ köfte yasak[/QUOTa
burdayımmm kuzummmm pilavla kuru fasulye vav
ama belkim kocam yemeğe götürür kendi kendime hevesleniyorumda
etliiii olanında diil diğerini ye kuzummmolumunekankayizsmile
kötüyüm ben kötüyümm :) ay cnm çok çekti napimmmmm hemde nasıl anlatamam.yarın kendime hatay kısırı yapayım bari az çok çiğköfteye benziyorama çok kötüsün asooo
kaç günlerdir canım çiğ köfte istiii
sipariş edem barii
Olsun boşver o kadarı bile yetiyor bazen insana
Ben akşam 19:30 dan önce pek evde olamıyorum servisim var benim ama çok gezdiriyor.
Araba ile gittiğimde 1 saat fark ediyor çok da iyi geliyor o bir saat bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?