2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet arada birşeyler hissediyorum hafif hafif ama herkesin ki farklı olur

Herkes kendine özel, vücuduna özel bir gebelik yaşıyor onun için kıyaslama yapmamak en doğrusuboshayallersmile

geleyim yapayım pirinç pilavım muhteşemdir :)Kocam benim pilavımdan başka pilav beğenmiyo artık annesininkini bile
senin bu kaynanla yarışın öldürecek beni :roflol:
ama hakatten bazı insanların elinden mi nedir pilavı süper tutturuyolar :) becerikli asom benim Şeniz

barnağını sokup bakıyolarmış eyvahedigeldismile
evet :bbo: ama normal doğum isteyenler için olması gereken birşey. gözaçıp kapayana kadar biter heralde :)

kız sen çatala çıkınca ağlıyosan nası normal doğurucan canımmmm :)

ne bilim ama çatal bir numralı korkum oldu o günden sorna.ama beni bu hale o doktor soktu.salak adam sanki hergn çatala çıkıp birlerine baktıryorum.biraz anlayşlı olur doktor.o zmana çıkış nedenim düşükdü bu sefer doğum olur inşş.

Yapacak birşey yok annelerimizde zamanında bizim yüzümüzden parmaklanmış :bbo:
Bizde yiyecez o parmağı benim doktor hatun kişi parmakları zariftir :roflol::roflol:

benim dr.dombalak bi herifff ayy ellerine baıyım gdince başıma ne gelcek mirmirmirmir

sidiklileeeeeeeeeeeerrrrrrrkaydirigubbakcemile3

banada gına geldi artık tuvalete gitmekten

feci başım ağrıyo izin aldım eve geldimboshayallersmile

canım allah güzel şeyler için nasip etsin o çatala çıkmayı. ben de kürtaj olmak için çıktım hem de bayılmadan, daha sonra kontrol için çıktım. o kürek gibi şeyle bana da baktı dr ama rahimi gözleriyle kontrol etmek için yapıyolar sonuçta herşey bizim için.. biraz hazırlıksızmışsın heralde o zaman.

normal doğum istiyosan şimdiden kendini telkin etmeye başla çatal olayında :)

evet :bbo: ama normal doğum isteyenler için olması gereken birşey. gözaçıp kapayana kadar biter heralde :)
eyvahedigeldismile
Yapacak birşey yok annelerimizde zamanında bizim yüzümüzden parmaklanmış :bbo:
Bizde yiyecez o parmağı benim doktor hatun kişi parmakları zariftir :roflol::roflol:
bilseydim kadına giderdim -tatlicadiarzu-
benim dr.dombalak bi herifff ayy ellerine baıyım gdince başıma ne gelcek mirmirmirmir
:roflol:
sidiklileeeeeeeeeeeerrrrrrrkaydirigubbakcemile3

banada gına geldi artık tuvalete gitmekten

feci başım ağrıyo izin aldım eve geldimboshayallersmile

ne güzel
ben de anama gidicim
eve gitmeye üşendim
yıne ıslanmim dedim metrobusten inince 25 dk yürüyom da eve :1ninca:

h cnm ne yarışı kız kaynanam çok beceriksiz yarışmam ben onla :) yemekleri fln güzel yapamıyo o oraya gittiğimde aç kalıyorum hep

Melcan kıız nerdesin sen işe mi daldın nerelere gittin :) akşama ne yicen bakiyim sen :) ay canm bulgur işi bişeyler istedi. Mesela ÇıĞköfte marula sarıp yicen onu yanına da buz gibi ayran domates salatalık ohh missss:) ama üzgünüm ki çiğ köfte yasak

ne güzel
ben de anama gidicim
eve gitmeye üşendim
yıne ıslanmim dedim metrobusten inince 25 dk yürüyom da eve :1ninca:

hea bende ıslandım anana git kuşum keşke benim anamda burda olaydı ama az kaldı mafoldumben

Zaten 2 de işe gitmedin mi hiç gitmeseydin keşke..

hea 1 de gittim yemek yedim 3 te çıktım kaydirigubbakcemile3
ama bugün çok trafikte kaldım bebişim sıkıntı yaptı bana keşke gitmemek gibi bi şansım olaydı da bunada şükür son 1 hafta haftaya salı son iş günüm sonra 15 gün yokum bayanssulusmile

Etsiz ye zaten etli çiğ köfte satmıyorlar bildiğim kadarıyla..

ama çok kötüsün asooo
kaç günlerdir canım çiğ köfte istiii
sipariş edem barii

Olsun boşver o kadarı bile yetiyor bazen insana
Ben akşam 19:30 dan önce pek evde olamıyorum servisim var benim ama çok gezdiriyor.
Araba ile gittiğimde 1 saat fark ediyor çok da iyi geliyor o bir saat bana.

insan ona nsıl alışır yaww.benim ilk çıkışımdı ve düşükten sebep ve doktor dengesiz salağın tekiydi.tersleyip durdu yaşadğığm tramwayı uzun zamn atamadım.ama şu an alıştırdım kendmi.en azından dayanabilirim bildğim bişey sonuçta işkence makinesi D:

Etsiz ye zaten etli çiğ köfte satmıyorlar bildiğim kadarıyla..
bana ne bana ne ben etli istiyorummm annem yapsın isiyorum annem çok güzel yapıyoooooooooooooo oofff memişleirm şişcek

Olsun boşver o kadarı bile yetiyor bazen insana
Ben akşam 19:30 dan önce pek evde olamıyorum servisim var benim ama çok gezdiriyor.
Araba ile gittiğimde 1 saat fark ediyor çok da iyi geliyor o bir saat bana.

1 saat az bi zaman değilki
valla hep söylüyorum işten geç çıkanlara allah yardımcınız olsun bide o saatten sonra yemekle uğraş akşamdan yapsanda aynı şey
ben 5.30 6 da evde oluyorum
kocem 11 de geliyo yemek derdimde yok tok geliyo rahatım o konuda boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…