masallah canim oglusuna büyümüs kilosuda cok güzelselam fıstıklar
şimdi doktordan geldim istanbul felaket 9.20 randevuma 11 de gidebildim şimdi işe döndüm
herşeyler yolundaymış pipimizde yerinde duruyo =))
275 gr olmuşuz
ya bende cok gidiyorum cise biz sonra yapicaz:sinifsinif:Hadi yaa benim de hamilelikten dolayı var.Evden çıkmadan giriyorum olmasa bile giriyorum yine geliyordışarı çıkıyoruz yine geliyor artık eşime çişim gelince benim yine çişim geldi demekten gına geldi bana D : ama alıştı artık
ama çok kötüsün asooo
kaç günlerdir canım çiğ köfte istiii
sipariş edem barii
bana ne bana ne ben etli istiyorummm annem yapsın isiyorum annem çok güzel yapıyoooooooooooooo oofff memişleirm şişcek
kız yemeğin var gitme yemeğe yemek yokken git yemeğe
kötüyüm ben kötüyümm :) ay cnm çok çekti napimmmmm hemde nasıl anlatamam.yarın kendime hatay kısırı yapayım bari az çok çiğköfteye benziyor
götüreceğine diil zatennn annesi bi yerdede onu almaya giderse bende giderim onunla ordaki lahmacunu cok seviyorum ondan dedimdiii
ohh vallaaa evdeee oturrr yap bisede özendirrr :umursamaz:
1 saat az bi zaman değilki
valla hep söylüyorum işten geç çıkanlara allah yardımcınız olsun bide o saatten sonra yemekle uğraş akşamdan yapsanda aynı şey
ben 5.30 6 da evde oluyorum
kocem 11 de geliyo yemek derdimde yok tok geliyo rahatım o konuda boshayallersmile
break breakkk kafayıı yedim breakk breakkk akşama aşk ve ceza var berakkk
biz papatyamı izliyoruz :icecream:
masallah canim oglusuna büyümüs kilosuda cok güzel
canim alda ye bari bebisin cani cekmistir belkikaydirigubbakcemile5
ohh ne güzellll benim kocam daa öle gelseee ben her akşama geserimmm karnımı doyurturum
napalım işte primanın büyük boyundan alıp altımıza takcaz artıkmasallah canim oglusuna büyümüs kilosuda cok güzel
ya bende cok gidiyorum cise biz sonra yapicaz:sinifsinif:
canim alda ye bari bebisin cani cekmistir belkikaydirigubbakcemile5
Ay ben lahmacundan tiksindim hamileyken bikere yedim onda da kustum. ama şidmi sen diyince sanki yiyebilirim artık gibime geldi :)bana ne bana ne ben etli istiyorummm annem yapsın isiyorum annem çok güzel yapıyoooooooooooooo oofff memişleirm şişcek
götüreceğine diil zatennn annesi bi yerdede onu almaya giderse bende giderim onunla ordaki lahmacunu cok seviyorum ondan dedimdiii
ohh vallaaa evdeee oturrr yap bisede özendirrr :umursamaz:
ay biz de onu izliyoruzkaydirigubbakcemile3biz papatyamı izliyoruz :icecream:
Ay ben lahmacundan tiksindim hamileyken bikere yedim onda da kustum. ama şidmi sen diyince sanki yiyebilirim artık gibime geldi :)
ay biz de onu izliyoruzkaydirigubbakcemile3
hea bende ıslandım anana git kuşum keşke benim anamda burda olaydı ama az kaldı mafoldumben
hea 1 de gittim yemek yedim 3 te çıktım kaydirigubbakcemile3
ama bugün çok trafikte kaldım bebişim sıkıntı yaptı bana keşke gitmemek gibi bi şansım olaydı da bunada şükür son 1 hafta haftaya salı son iş günüm sonra 15 gün yokum bayanssulusmile
1 saat az bi zaman değilki
valla hep söylüyorum işten geç çıkanlara allah yardımcınız olsun bide o saatten sonra yemekle uğraş akşamdan yapsanda aynı şey
ben 5.30 6 da evde oluyorum
kocem 11 de geliyo yemek derdimde yok tok geliyo rahatım o konuda boshayallersmile
napalım işte primanın büyük boyundan alıp altımıza takcaz artık
Ay ben lahmacundan tiksindim hamileyken bikere yedim onda da kustum. ama şidmi sen diyince sanki yiyebilirim artık gibime geldi :)
ay biz de onu izliyoruzkaydirigubbakcemile3
ben abbasın kör kazıı ne bulursam yidim hiçte midem bulanmadıki benim midem normalde çok hassastırr kötü kokulara dayanamam ama bişiycik olmadı:CüvCüv:
Ayy bildiirmlerde var bişey demesen görmicem valla du bakıyorum hemennn. evet şekeirm barbunyam pişiyor son 30 dakikası var
koydun mu barbunyanı :) bi de mesaj attım sana gördün mü bilmiyorum..
ben ilk zamanlar sadece peynir ekmek yedim :)napalım işte primanın büyük boyundan alıp altımıza takcaz artık
ben abbasın kör kazıı ne bulursam yidim hiçte midem bulanmadıki benim midem normalde çok hassastırr kötü kokulara dayanamam ama bişiycik olmadı:CüvCüv:
15 gün sonra izine çıkıyon demi Allah kavustursun iloşum Şeniz
beniimkide 11 de geliyo sempatiksalakcinni
ama yinede yemek yiyo :mymeka:
o saate kadar hazır oluyo :ecrin_bebek:
ilona gözün aydın canım.
teşekkür ederim hayatım opuyorumnanaktanilona gözün aydın canım.
bijo elbiselerin harika güle güle giy. annenin ellerine sağlık.
teşekkür ederim hayatım opuyorumnanaktan
hani elbiseler ben göremedim =(
bende elbise istiyorum ama bulamadım istediğim gibi bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?