2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin canım bilgileirni ver bafo seni ekler canım
son adet tarihini
yaşını kilonu
cinsiyet tahmini falan bilgileri verirsen bafo listemize ekler
listemiz ilk sayfada oradan ulaşabilirsin

tamam.cok tesekkür ederim yardimin icin.

ben yeni üye olmmustumda 18 haftalik hamileyim sizi merak ettimde.
tamam hadi hoşgeldin :) ben 18. haftanın ıcındeyım henüz..
benımkının oyle bısı ayırtettıgını zannetmıyorum sadece ben dınlenırken uzanırken fln hareket edıo ondan emınım :)
oo prof gelmiş, hem de tekmelerden bahsediyor kıskandırıyor adamı! dur benimki yavasca pıt pıt yaptı o kdar kibar oğlan hahaha

kıskancak şey mi bulamadın anam sen :) benım oğlum kıbar fln olmıcak bence aferın ona erkek adam kodum mu oturtur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

biju nireye gitti yine, ay gezgin oldu bu kız valla...

aa nalan asıl ben gezgın olcam :) marmarıse sadece bı gunlune ugramaya karar verdık ege turu yapıcakmışız balıkesırde başlayıp marmarıse kadar her gece bı yerde kalırız dedı kocacığımdelikafadulden bünyem kaldırırsa cok super olcak..

tamam.cok tesekkür ederim yardimin icin.

hoş geldin aramıza tatlım, umarım ii vakit geçirirsin, bu arada prop biraz fırlamadır yani verdiği cevap seni şaşırtmasın, o genelde böledir ve biz onu öle seviyoruz, yokluğu hemen fark edilir bu yüzden...

naptın işlerini hallettinmi prop...

ay sana anne dicem artık nalan :) anneler yaramaz veletlerı parkta arkadaslarına taş atınca otekı anasına gıdıp sıkayet etmesın dıye benzer cumleler kurar ya hahahahahdelikafadulden
hallettım kuzum daha kısa surdu dusundugumden:))

İNŞ.bayanssulusmile

kız sen hiperaktifsin senin bünyen kaldırır, hem daha gencecik çıtırsın, sen gezmeyecende kim gezecek yawri...

1 haftalığına mı gideceksiniz? otobüsmü gemiylemi gideceksiniz?

profcum anası babası kocaman eee senin oğlanın da elleri ayakları kocamandır vurdumu oturtur hani!
benimki ne yapsın minik adam, hem anası hem babasından şansı yok.. belki küçük dayısına çeker kaydirigubbakcemile3

kız sen hiperaktifsin senin bünyen kaldırır, hem daha gencecik çıtırsın, sen gezmeyecende kim gezecek yawri...

1 haftalığına mı gideceksiniz? otobüsmü gemiylemi gideceksiniz?

genclıkle ne alakası var leynn hamıleyız surda :)))
7-10 gun arası kac gun bılmıorum 26sında yola cıkıoruz ve sıkı dur arabayla gıdıoruz :S ferıbotla bandırmaya gecıcez ordan snr kıyı serıdınden devam edıcez :S bence cok yorucu olcak ama arabayı kullancak olana gore sorun yokmuş o zaman bana gore de yok bı suru yer gorcem mola vere vere gun ıcınde kac belde gormus olurum :sm_cool:

cnm benim kızcaz yeni gelmiş sende çok sert cevap vermişsin napim üzülmesin istedim..-tatlicadiarzu-

yemekteyizde bi kadın var 27 yaşında 12 yaşında kızı var, yani bende 15 imde doğursaydım şimdi nirdeyse seninle yaşıt kızım olurmuş, vay be millet hayata ne kadanda erken başlıyo...

bir günde arkadaşının tezinimi yazdın yoksa kız, ay çılgınsın sen yapmışındır valla...

harika bir gezi fakat inşallah çok yorulmassın, dikkat et bacaklarda varis oluşmasın fazla yürümekten.. ben istanbul'a gidip geliyorum canım çıkıyor.. uzun süreli yolculuğu kaldıramam herhalde.

:))) ya nolcak zaten kadının ufak tefegı makbuldur sen şanslısın :) erkek dedıgın uzun olur ama ben noktayla vırgul gıbı cıftlerden hıc haz etmem kadın erkek arasında 15 cmden fazla fark olmasın zaten bı zahmet:) o zaman anladıgım kadarıyla sız ıdeal bı cıftsınız eşinle :)

ayak konusunu açma canım ben 42 , babası 47, cocugun 50 olmaz umarım :S

hay allamdelikafadulden yok kız ne tezı 2 tane kıtap almıstım onlara başladım okudum bıtırdım :) bugun de aşk ve cezanın fınalını seyrettım sabah snr eşimin laptopuna parca almaya gıttım mecıdıyekoye sonra cevahıre gıttım alısverış yaptım oğluma tosunuma kahve fln ıctım sturbucksta snr eve geldım meyveerımı yıkadım soguk soguk gectım bılg karsısına :)
harika bir gezi fakat inşallah çok yorulmassın, dikkat et bacaklarda varis oluşmasın fazla yürümekten.. ben istanbul'a gidip geliyorum canım çıkıyor.. uzun süreli yolculuğu kaldıramam herhalde.

benım varısım var bıle fakultede oldu masa basından kalkmadan 80 saat gecırmıslıgım var :S bacaklarım ıflas ettı, zaten anamda da var

bende 26sında yola çıkacam trabzona gidecez izine ayrılıyorum 1 haftalık
hem düğün hem tatil amaçlı gitmeyi düşünüyoruz inş.
çok sıcak olmaz yolculuk esnasında tatlım yoksa etkilenirim kolay yolculuk yapamam:kedi:

trabzon püfür püfürdür ohh missss .. arabayla gıtceksenız sinopa uğrayın gezın turkiyenın benım gezıp gordugum en guzel noktası sinop hamsilos hele ayyyy tekrar gıtmek ıstıyorum.. belkı gezıp gormussundur sen coktan ?

o zaman süper valla, çok ii akıl etmişsiniz, benim görümcem ve eşide öle yapmışlardı çok güzel geçti diyorlardı, inşallah çok eğlenirsiniz, gönlünüz nerde isterse orda kalırsınız çok güzel olur ya...

ben öle bi tura çıksam komaya girerim hamilelikle alakası yok normaldede girerim, eskiden almanyadan arabayla gelip arabayla dönerdik, iğrençti 3-3.5 gün sürerdi, tıkış tıkış arabanın içinde kalırdık geceleri, bütün gün koltuk tepesinde onun için ben seyahat etmeyi hiç sevmem, annemlerin 1991 senesinden beri yazlığı var ayvalık tarafında toplamda 5-6 kere gittim yol çok uzun die, o gittiklerimde de 3 gün komada geçiriyordum zaten...

kayınvaldemin çiftlik evi var izmit tarafında oraya bile binbir güçlükle 2 kere gittim, yolda 10 kere durduk, eşime fenalık gelio, kuscam ben fena oldum diorum adam hemen kenara çekio sonra kusamıyorumda, ay o konuda çok dertliyim, pisikolojik herhalde...

sen de cıkarsın cnm benım hayalımde mavı tur vardı gemıyle ben de bıgun o gezıye cıkarım işalla allah hepımıze ıstedıgımız şeyi versın :)

Aa bak onu da ben yaptım sayılır. gemiyle odesa'ya gidip gelmişliğim var, sırf gezmek için. çok güzeldi :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…