2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hahahahaahah çatlaklaelaelaelaelae

sinopa sanırım dönüşte uğrarız tatlım aklımızda ben ilk defa gidecem merak ediyorum oraları güzel bir tatil olur inş. ikimiz içinde aynı tarihlerde geziyor olacaz oğlanları gezmeye alıştırıyoruz şimdiden

helal sana valla hiperaktifsin oğluşunda kesin sana çekecek, şimdiden başladı depiklemeye baksana...

oooohhhh afiyet olsun bizim içinde ye meyve valla...

gezgintiler sizi, oğluşlarıda alıştıracaksınız şimdiden...delikafadulden

çok çok çok beğenceksın sinopu:) bana dıyolar kı gercı eger rızeyı gorsen sınop da neymıs dıceksın dıolar ama oralara gıtmek nasıp olmadı henuz onu da yapcam işalla:) ne cok yapmak ıstedıgım sey var, işalla hepsıne ömrüm, gücüm ve param yeter de rahat rahat yaparım hepsını:)
gezmek konusunda benimkinin hıc kacarı yok :) babasına cekse 10 gun evde cıkmasa da yaşar heralde ama bana cekcegı ıcın sıkılgan bı yapısı olcak ve her yerı gezmek ıstıcek ( kesın bana ceker kesinnnnn) :))))
helal sana valla hiperaktifsin oğluşunda kesin sana çekecek, şimdiden başladı depiklemeye baksana...

oooohhhh afiyet olsun bizim içinde ye meyve valla...

işalla bana ceksın bol bol kıtap okusun babası gıbı bılgısayar delisi olmasın :)
bu arada ben gunde 1500 sayfa okuyorum, ustume tanımam bu konuda hava atmak gıbı olmasın amadelikafadulden

Selam Prophetic, trabzonun en sıcak ve nemden yapış yapış olup nefes alamadığımız aylarındayız...sen belkide yaylalarından bahsediyorsundur...ben trabzon havaalanının karşısında oturuyorum ve buraları hiçççç sevmiyorum eş dolayısıyla burdayım maleseffff

ben ekımde gezmıstım valla pufur pufurdu :))) havalanı kısmı asagıda kalıo ya o yuzden nem cokuodur tabı haklısın dagları fln daha havadar oluo nem fln olmuo havada :) olsun karadenızın gozunu sevim adam gibi memleket işte.. ya ben nerelıyım .. ankaralı,, peh pok sarısı otlarla kaplı heryerı..aman ne harıka..

gezgintiler sizi, oğluşlarıda alıştıracaksınız şimdiden...delikafadulden

alışsın nalanım
bende severim böyle gezmeyi eşimde sever gezmekten büyük zevk alırızkaydirigubbakcemile2

eşim rizeye gitmiş öğrenciyken bayılmış oralara resimleri falan çok güzel
hayran kalmıştım gideriz inş. bizde birgünsempatiksalakcinni

canım benim eşim trabzonda okudu yakınları da var
hani gezerken sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyoruz
bizim buralarda dediğin alışkınım yani pek zorluk çekmem

Son düzenleme:

Çok güldürdün beni kız Allah da seni güldürsün bu arada bende ankaralıyım...Ama trabzonda yaşanan bambaşka bir kültür var ankaradan 50-70 yıl falan geriden geliyorlar buralılar (gelinlerin tek başına dışarı çıkamadığı, gelinlerin kaynanalarının hizmetçisi olarak görüldüğü, dedikodunun insanın yuvasını yıkıp intihar etmeyi düşündüreceği, camdan kafanı çıkarsan binbir sorguya çekildiğin...)o derece zorluklarla karşılaştımki burada hiç sevemedim ne yeşilini ne dağını ne ormanını....ben ankaranın modern hayatına birbirine ve özel hayata saygılı insanlarına kurban olurum...yani bülbülü alrın kafese koymuşlar vatanım demiş benim hesap...Ankaram gözümde tütüyor

ben hiç okumuyorum artık biliyo musun, eşimde öle, biz okul hayatında çok okuduğumuz için baymışız artık herhalde...

ben bide özet çıkartma özürlüyüm, okul hayatında hep zayıf alırdım bu yüzden okuduğum hiç bir şeyin özetini çıkartamam, hepsini ezberlerdim noktası virgülüne kadar aynısını yazarım, görsel hafızam çok ii dir eskiden daha da ii di ama hala fena sayılmam her ayrıntıyı her şeyi ezberlerim ve kolay kolay unutmam

almanyada hocam beni bu yüzden okul pisikoloğuna gönderdi, adam şoka girmişti, bana 3 sayfalık bi metin okudu aklında kalanları yaz dedi, ben 3 sayfayı sıfır hatayla yazınca şoka girdi, hafızanı bu kadar zorlama yoksa 30 una gelmeden sıyırırsın dedi, aylarca tedavi oldum ezber alışkanlığımdan vazgeçmek için, şu an daha ii yim artık sadece işime yarayacak verileri ezberliyorum, mantık yürütme ile öğrenemem ben hep ezberle öğrenirim..

anlatırkende genelde öleyimdir özetle anlatamam her şeyi tam anlatırım, hala tam kurtulamadım bu huyumdan napim...dedemin suçu hep ben okula başlamadan okuma yazma öğretti bana, mahalledeki bütün arabaların plakası ve markasını biliyordum, istiklal marşını ezbere biliyordum, okulun ilk günü sınıfta okumuştum hocam şok olmuştu...

arkadaşlarım dedi ki baby shower düzenlemeliymişim :S
ulan ben ne anlarım baby shower dan, gavur işi adetler cıkarmayın bana dedım :) bıze uyarlarız yaparız dedıler :) hayır sımdı arastırıyorum ınternetten anneye suprız yapılıomus şu ışe bak kı bızde ben duzenlıcekmısım, bı suru de pasta borek yapıcakmısım, allahım normal olsaydım arkadaslarım da normal olurdu ne guzel ben catlak oldugum ıcın arkadaslarımı da ona gore secmısım :S

ya sen dertlıysen o başka tabı de o dedıgın ınsan tıplemesı her sehırde var ıstanbulda da ankarada da dıyarbakırda da vardır.. olmaması zaten ütopik bi durum olur.. ama evet ankarada daha kolay kulak ardı edersın belkı ama trabzonda edemezsın bılmıyorum.. işalla en kısa zamanda ya dertlerınden ya trabzondan kurtulursun eger ıstedıgın buysa..

evet bizde de bazı arkadaşlar yapmıştı
aman ben çekemem walla
hazırlıktı gelen gidendi hiç sıkıntıya gelemem
nalan yakınımda olsa yapardım o yardıma gelirdikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nalan senın kız o zaman senın gıbı mızmız olursa tatıle fln gıderken babası yandı ıkı tane nazlıyla nası ugrascak adamcagız..

babasıda aynı benim gibi canım hatta o benden beter dokunmasan hiç yerinden kalkmaz evdeyken, ben evde kıpır kıprım bari hiç durmam yerimde, ama dışarı uzun yola gidince yamuluyorum...

ayrıca otursun hanım hanımcık ev kızı olsun fenamı?

çatlak dıyorum inanmıosun tatlım catlaksın ıste normal ınsan işi mi o dedıgın.. bu arada arkadasımda da hafıza problemı var yanı bu bı problem cunku 10 sene oncekı bı olayı en ınce ayrıntısına kadar hatırlıo vs. ona da doktor yapma bunu demiş beyne zarar verıomus cıdden sen de yapma o yuzden fazla elektrık yuklenen nöronlar ölüo çünkü ve malum yenılenmıolar da :))

selam
bugun 3lü test sonucumu almaya gittim . herşey güzel dedi doktor . çok şükürrr.kaydirigubbakcemile2
bi tek idrarda enfeksiyon çıkmış. toz ilaç verdi bikerelik gece yatarken içmek için. akannehir
bende hissediyorum bebeğimiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…