o zaman süper valla, çok ii akıl etmişsiniz, benim görümcem ve eşide öle yapmışlardı çok güzel geçti diyorlardı, inşallah çok eğlenirsiniz, gönlünüz nerde isterse orda kalırsınız çok güzel olur ya...
ben öle bi tura çıksam komaya girerim hamilelikle alakası yok normaldede girerim, eskiden almanyadan arabayla gelip arabayla dönerdik, iğrençti 3-3.5 gün sürerdi, tıkış tıkış arabanın içinde kalırdık geceleri, bütün gün koltuk tepesinde onun için ben seyahat etmeyi hiç sevmem, annemlerin 1991 senesinden beri yazlığı var ayvalık tarafında toplamda 5-6 kere gittim yol çok uzun die, o gittiklerimde de 3 gün komada geçiriyordum zaten...
kayınvaldemin çiftlik evi var izmit tarafında oraya bile binbir güçlükle 2 kere gittim, yolda 10 kere durduk, eşime fenalık gelio, kuscam ben fena oldum diorum adam hemen kenara çekio sonra kusamıyorumda, ay o konuda çok dertliyim, pisikolojik herhalde...
trabzon püfür püfürdür ohh missss .. arabayla gıtceksenız sinopa uğrayın gezın turkiyenın benım gezıp gordugum en guzel noktası sinop hamsilos hele ayyyy tekrar gıtmek ıstıyorum.. belkı gezıp gormussundur sen coktan ?
hay allamdelikafadulden yok kız ne tezı 2 tane kıtap almıstım onlara başladım okudum bıtırdım :) bugun de aşk ve cezanın fınalını seyrettım sabah snr eşimin laptopuna parca almaya gıttım mecıdıyekoye sonra cevahıre gıttım alısverış yaptım oğluma tosunuma kahve fln ıctım sturbucksta snr eve geldım meyveerımı yıkadım soguk soguk gectım bılg karsısına :)
benım varısım var bılefakultede oldu masa basından kalkmadan 80 saat gecırmıslıgım var :S bacaklarım ıflas ettı, zaten anamda da var
sinopa sanırım dönüşte uğrarız tatlım aklımızda ben ilk defa gidecem merak ediyorum oraları güzel bir tatil olur inş. ikimiz içinde aynı tarihlerde geziyor olacaz oğlanları gezmeye alıştırıyoruz şimdiden
çok çok çok beğenceksın sinopu:) bana dıyolar kı gercı eger rızeyı gorsen sınop da neymıs dıceksın dıolar ama oralara gıtmek nasıp olmadı henuz onu da yapcam işalla:) ne cok yapmak ıstedıgım sey var, işalla hepsıne ömrüm, gücüm ve param yeter de rahat rahat yaparım hepsını:)sinopa sanırım dönüşte uğrarız tatlım aklımızda ben ilk defa gidecem merak ediyorum oraları güzel bir tatil olur inş. ikimiz içinde aynı tarihlerde geziyor olacaz oğlanları gezmeye alıştırıyoruz şimdiden
helal sana valla hiperaktifsin oğluşunda kesin sana çekecek, şimdiden başladı depiklemeye baksana...
oooohhhh afiyet olsun bizim içinde ye meyve valla...
trabzon püfür püfürdür ohh missss .. arabayla gıtceksenız sinopa uğrayın gezın turkiyenın benım gezıp gordugum en guzel noktası sinop hamsilos hele ayyyy tekrar gıtmek ıstıyorum.. belkı gezıp gormussundur sen coktan ?
gezgintiler sizi, oğluşlarıda alıştıracaksınız şimdiden...delikafadulden
Selam Prophetic, trabzonun en sıcak ve nemden yapış yapış olup nefes alamadığımız aylarındayız...sen belkide yaylalarından bahsediyorsundur...ben trabzon havaalanının karşısında oturuyorum ve buraları hiçççç sevmiyorum eş dolayısıyla burdayım maleseffff
gezgintiler sizi, oğluşlarıda alıştıracaksınız şimdiden...delikafadulden
çok çok çok beğenceksın sinopu:) bana dıyolar kı gercı eger rızeyı gorsen sınop da neymıs dıceksın dıolar ama oralara gıtmek nasıp olmadı henuz onu da yapcam işalla:) ne cok yapmak ıstedıgım sey var, işalla hepsıne ömrüm, gücüm ve param yeter de rahat rahat yaparım hepsını:)
gezmek konusunda benimkinin hıc kacarı yok :) babasına cekse 10 gun evde cıkmasa da yaşar heralde ama bana cekcegı ıcın sıkılgan bı yapısı olcak ve her yerı gezmek ıstıcek ( kesın bana ceker kesinnnnn) :))))
işalla bana ceksın bol bol kıtap okusun babası gıbı bılgısayar delisi olmasın :)
bu arada ben gunde 1500 sayfa okuyorum, ustume tanımam bu konuda hava atmak gıbı olmasın amadelikafadulden
canım benim eşim trabzonda okudu yakınları da varSelam Prophetic, trabzonun en sıcak ve nemden yapış yapış olup nefes alamadığımız aylarındayız...sen belkide yaylalarından bahsediyorsundur...ben trabzon havaalanının karşısında oturuyorum ve buraları hiçççç sevmiyorum eş dolayısıyla burdayım maleseffff
ben ekımde gezmıstım valla pufur pufurdu :))) havalanı kısmı asagıda kalıo ya o yuzden nem cokuodur tabı haklısın dagları fln daha havadar oluo nem fln olmuo havada :) olsun karadenızın gozunu sevim adam gibi memleket işte.. ya ben nerelıyım .. ankaralı,, peh pok sarısı otlarla kaplı heryerı..aman ne harıka..
çok çok çok beğenceksın sinopu:) bana dıyolar kı gercı eger rızeyı gorsen sınop da neymıs dıceksın dıolar ama oralara gıtmek nasıp olmadı henuz onu da yapcam işalla:) ne cok yapmak ıstedıgım sey var, işalla hepsıne ömrüm, gücüm ve param yeter de rahat rahat yaparım hepsını:)
gezmek konusunda benimkinin hıc kacarı yok :) babasına cekse 10 gun evde cıkmasa da yaşar heralde ama bana cekcegı ıcın sıkılgan bı yapısı olcak ve her yerı gezmek ıstıcek ( kesın bana ceker kesinnnnn) :))))
işalla bana ceksın bol bol kıtap okusun babası gıbı bılgısayar delisi olmasın :)
bu arada ben gunde 1500 sayfa okuyorum, ustume tanımam bu konuda hava atmak gıbı olmasın amadelikafadulden
Çok güldürdün beni kız Allah da seni güldürsün bu arada bende ankaralıyım...Ama trabzonda yaşanan bambaşka bir kültür var ankaradan 50-70 yıl falan geriden geliyorlar buralılar (gelinlerin tek başına dışarı çıkamadığı, gelinlerin kaynanalarının hizmetçisi olarak görüldüğü, dedikodunun insanın yuvasını yıkıp intihar etmeyi düşündüreceği, camdan kafanı çıkarsan binbir sorguya çekildiğin...)o derece zorluklarla karşılaştımki burada hiç sevemedim ne yeşilini ne dağını ne ormanını....ben ankaranın modern hayatına birbirine ve özel hayata saygılı insanlarına kurban olurum...yani bülbülü alrın kafese koymuşlar vatanım demiş benim hesap...Ankaram gözümde tütüyor
arkadaşlarım dedi ki baby shower düzenlemeliymişim :S
ulan ben ne anlarım baby shower dan, gavur işi adetler cıkarmayın bana dedım :) bıze uyarlarız yaparız dedıler :) hayır sımdı arastırıyorum ınternetten anneye suprız yapılıomus şu ışe bak kı bızde ben duzenlıcekmısım, bı suru de pasta borek yapıcakmısım, allahım normal olsaydım arkadaslarım da normal olurdu ne guzel ben catlak oldugum ıcın arkadaslarımı da ona gore secmısım :S
nalan senın kız o zaman senın gıbı mızmız olursa tatıle fln gıderken babası yandı ıkı tane nazlıyla nası ugrascak adamcagız..
ben hiç okumuyorum artık biliyo musun, eşimde öle, biz okul hayatında çok okuduğumuz için baymışız artık herhalde...
ben bide özet çıkartma özürlüyüm, okul hayatında hep zayıf alırdım bu yüzden okuduğum hiç bir şeyin özetini çıkartamam, hepsini ezberlerdim noktası virgülüne kadar aynısını yazarım, görsel hafızam çok ii dir eskiden daha da ii di ama hala fena sayılmam her ayrıntıyı her şeyi ezberlerim ve kolay kolay unutmam
almanyada hocam beni bu yüzden okul pisikoloğuna gönderdi, adam şoka girmişti, bana 3 sayfalık bi metin okudu aklında kalanları yaz dedi, ben 3 sayfayı sıfır hatayla yazınca şoka girdi, hafızanı bu kadar zorlama yoksa 30 una gelmeden sıyırırsın dedi, aylarca tedavi oldum ezber alışkanlığımdan vazgeçmek için, şu an daha ii yim artık sadece işime yarayacak verileri ezberliyorum, mantık yürütme ile öğrenemem ben hep ezberle öğrenirim..
anlatırkende genelde öleyimdir özetle anlatamam her şeyi tam anlatırım, hala tam kurtulamadım bu huyumdan napim...dedemin suçu hep ben okula başlamadan okuma yazma öğretti bana, mahalledeki bütün arabaların plakası ve markasını biliyordum, istiklal marşını ezbere biliyordum, okulun ilk günü sınıfta okumuştum hocam şok olmuştu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?