2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aman nalannn nıye evde oturup ev kızı olcakmış hayatın tadını cıkarsın işte teyzesıne ceker işalla :))) kardesın de sıyırıktı dımı senın hah ıste tam ona ceksın :)

he reha muhtarın hayat arkadaşı ikizlerinin anasına yaptılar ya, bebeğe hoşgeldin partisi gibi oluyo...

evet bizde de bazı arkadaşlar yapmıştı
aman ben çekemem walla
hazırlıktı gelen gidendi hiç sıkıntıya gelemem
nalan yakınımda olsa yapardım o yardıma gelirdikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben oyle bısı olursa dısarda yaparım valla guzel bı yerde ugrasmak ısteem pasta borekle :S ama yenı eve de tasındım ya sımdı eve gelmek ısterler hıc yemegımı yememıs arkadaslarım var benım yapmamı ısterler.. amaaaannnnn...

bu arada bu hastane susleyen fırmalar ne kadar dandırık ne kadar kötüüüüü cok sınır oldum:) ben dugunumde de şampanya şişesının kılıfına kadar kendım ılgılenmıstım bunu da oyle yapmam gerekıcek galıba kumasları fln benım secmem lazım süslerı fln da ben tasarlarım artık.. hıc bakanınız var mı o sıtelere?

biliyorumda elimde değil işte, arkadaşında aynı şeyi söleyecektir istemsiz olan bi şi bu, artık daha ii yim ama eskiye göre, beynime hükmetmeyi baya öğrendim ama bazen kendimi bıraktığım zaman yine aynı şey oluyo onun için başım çok sık ağrıyo...

annemler beni bakırköye götürdüler ordaki bi profa gösterdiler, bana çeşitli testler yapıldı, dr. aşırı zeki, beynini çok ii kontrol edio raporu vermiş, bazen annemler bi şi dedimi salak ayağına yatıyordum yemiyorlardı raporun var senin diolardı...

bazen eşimle bi şi hakkında tartışıyoruz ona olayın olduğu saate, kıyafetine hatta hava durumuna kadar olayın olduğu günü hatırlatıyorum gıcık oluyo bana, bi de tipik lafım hemen şu oluyo " sen benim hafızamı mı sorguluyorsun"...

ii tarafıda var işte kötü tarafıda işte..-tatlicadiarzu-

nalan benım gozlerım ne renktı hadı soyle bakim :)))

BEN BıRAZDAN ÇIKARIM
SOHBETE DOYUM OLMUYOR AMA EVE GıDıP YEMEK YAPMAM LAZIM ŞEKERLER
HEPıNıZı KOCAMAN ÖPÜYORUMopuyorumnanaktan

aman nalannn nıye evde oturup ev kızı olcakmış hayatın tadını cıkarsın işte teyzesıne ceker işalla :))) kardesın de sıyırıktı dımı senın hah ıste tam ona ceksın :)

aman sus bi kırıkta o zaten, geçen gün ne dese beğenirsin, arabası var bunun tamam mı kızımı yanına alıp hız yapmayı, makas atmayı bide pati yapmayı öğretecekmiş küçük yaşta, manyak dedim...akannehir

valla ben sizi tanıştırayım siz iki sıyrık ii anlaşırsınız o da senin gibi bayılır gezmeye, bi de kazık neresi varsa hep oralardan alışveriş yapar annemleri bu batırcak zati...

branşın ne canım. inşallah atanırsın..

ano oku oku bitmedi valla yaw sempatiksalakcinni bi selam verim nasılsınız
benimde bugün sanki midem yanıyor gibi çok kötü bişi ya su içiyorum bol bol ama bu seferde tuvalete çok taşınıyorum :bbo:
belim ağrıdı oturmaktan azcık uzanım bari

iiyiz bebeklerımızın hareketlerıyle sidik yarıstırıyoruz gel sen de katıl :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…