babasıda aynı benim gibi canım hatta o benden beter dokunmasan hiç yerinden kalkmaz evdeyken, ben evde kıpır kıprım bari hiç durmam yerimde, ama dışarı uzun yola gidince yamuluyorum...
ayrıca otursun hanım hanımcık ev kızı olsun fenamı?
arkadaşlarım dedi ki baby shower düzenlemeliymişim :S
ulan ben ne anlarım baby shower dan, gavur işi adetler cıkarmayın bana dedım :) bıze uyarlarız yaparız dedıler :) hayır sımdı arastırıyorum ınternetten anneye suprız yapılıomus şu ışe bak kı bızde ben duzenlıcekmısım, bı suru de pasta borek yapıcakmısım, allahım normal olsaydım arkadaslarım da normal olurdu ne guzel ben catlak oldugum ıcın arkadaslarımı da ona gore secmısım :S
evet bizde de bazı arkadaşlar yapmıştı
aman ben çekemem walla
hazırlıktı gelen gidendi hiç sıkıntıya gelemem
nalan yakınımda olsa yapardım o yardıma gelirdikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çatlak dıyorum inanmıosun tatlım catlaksın ıste normal ınsan işi mi o dedıgın.. bu arada arkadasımda da hafıza problemı var yanı bu bı problem cunku 10 sene oncekı bı olayı en ınce ayrıntısına kadar hatırlıo vs. ona da doktor yapma bunu demiş beyne zarar verıomus cıdden sen de yapma o yuzden fazla elektrık yuklenen nöronlar ölüo çünkü ve malum yenılenmıolar da :))
evet bizde de bazı arkadaşlar yapmıştı
aman ben çekemem walla
hazırlıktı gelen gidendi hiç sıkıntıya gelemem
nalan yakınımda olsa yapardım o yardıma gelirdikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nalan benım gozlerım ne renktı hadı soyle bakim :)))biliyorumda elimde değil işte, arkadaşında aynı şeyi söleyecektir istemsiz olan bi şi bu, artık daha ii yim ama eskiye göre, beynime hükmetmeyi baya öğrendim ama bazen kendimi bıraktığım zaman yine aynı şey oluyo onun için başım çok sık ağrıyo...
annemler beni bakırköye götürdüler ordaki bi profa gösterdiler, bana çeşitli testler yapıldı, dr. aşırı zeki, beynini çok ii kontrol edio raporu vermiş, bazen annemler bi şi dedimi salak ayağına yatıyordum yemiyorlardı raporun var senin diolardı...
bazen eşimle bi şi hakkında tartışıyoruz ona olayın olduğu saate, kıyafetine hatta hava durumuna kadar olayın olduğu günü hatırlatıyorum gıcık oluyo bana, bi de tipik lafım hemen şu oluyo " sen benim hafızamı mı sorguluyorsun"...
ii tarafıda var işte kötü tarafıda işte..-tatlicadiarzu-
aman nalannn nıye evde oturup ev kızı olcakmış hayatın tadını cıkarsın işte teyzesıne ceker işalla :))) kardesın de sıyırıktı dımı senın hah ıste tam ona ceksın :)
lens vardı gözünde...
aman nalannn nıye evde oturup ev kızı olcakmış hayatın tadını cıkarsın işte teyzesıne ceker işalla :))) kardesın de sıyırıktı dımı senın hah ıste tam ona ceksın :)
benimkide dün coğrafya ve vatandaşlık dersleri sırasında resmen çıldırdı...kıpır kıpır kıprdadı durdu bi kelime bile anlamadım dersten...
Sanki telefonum titriyorda durdurmaya çalışıyorum bebişi...lütfen bebeğim 2 dk durda şu dersi dinleyeyim dediysemde durmadı...
evde boş otururken yapsa neyse dersanede başlıyor tepinmeye...benim bebiş sayısalcı olacak matematiği uslu uslu dinliyo..sözel derslerde çok sıkıyoooo..."hadi anne artık eve gidelim diye tutturuyo...Nasıl gireceğim bu yaramazla sınava bilmem
dua edin kızlar bize
iyi guzel de gozum bozuk oldugu ıcın renksız lens vardı yanı gordugun renk kendı goz rengımdı hadı neydı hatırla bakalım :) iyileştin mi iyilesmedın mı gorcez sımdı :)
kahverengi die hatırlıyorum, hafif bal rengi gibi...
reha muhtarın cocugu mu var ?? hem de ıkızlerı ??ohaoldumsmile
ano oku oku bitmedi valla yaw sempatiksalakcinni bi selam verim nasılsınız
benimde bugün sanki midem yanıyor gibi çok kötü bişi ya su içiyorum bol bol ama bu seferde tuvalete çok taşınıyorum :bbo:
belim ağrıdı oturmaktan azcık uzanım bari
evet bal rengı elaya yakın :) aferın gecemedın testı hala hastasın şekerım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?