BEN BİRAZDAN ÇIKARIM
SOHBETE DOYUM OLMUYOR AMA EVE GİDİP YEMEK YAPMAM LAZIM ŞEKERLER
HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUMopuyorumnanaktan
ıı kı bı marka takıntım var dedim kazıkcı oldum ıkı dakkada..valla ben sizi tanıştırayım siz iki sıyrık ii anlaşırsınız o da senin gibi bayılır gezmeye, bi de kazık neresi varsa hep oralardan alışveriş yapar annemleri bu batırcak zati...
he şu tamer karadğlı ile aşk yaşayan bi gacı vardı ya ondan, nilüfer in kızınında manevi babası, birlikte evlat edindiler...
selam
bugun 3lü test sonucumu almaya gittim . herşey güzel dedi doktor . çok şükürrr.kaydirigubbakcemile2
bi tek idrarda enfeksiyon çıkmış. toz ilaç verdi bikerelik gece yatarken içmek için. akannehir
bende hissediyorum bebeğimiiii
ıı kı bı marka takıntım var dedim kazıkcı oldum ıkı dakkada..
oha sana nalan.. dıdısının dıdısını nerde bılıosun hadı duydun dıyelım nası hatırlıosun ,, sen cocukların sut annelerını de bıılıosundur..delikafadulden
anam böle gereksiz bilgileride ezberliyoruz işte çok gereksiz ama şaşırdığım olaylar aklımda kalıyo maalesef,
yok kız kazıkcı değil, ama bende hiç olmadı böle bi istek, benim 2 kız kardeşimdede var, neden marka olması gerektiğini anlamıyorum sadece, gitmiş geçenlerde nike dan ayakkabı almış 250 TL ye neeeyyyy dedim duyunca şok oldum,
annemler yaptı bunları böle bizim bütün mal varlığımız sizin her şeyi sizin için yaptık die die kızları çığrından çıkardılar...
he ben alamaycak durumdamıyım yo alasını alırım, annemlerin durumu çok ii di eşimin onlardan çok daha ii Allah bozmasın ama ne bilem bana gereksiz gelio, bende gidip nerde ucuz varsa ordan alırım, alışkalık işte...yani biraz tasarrufluyum nedenini bilmiyorum, hiç yokluk çekmedim durumumuz hep çok ii di ama ben böle olmuşum...
he canım ben norvecte annecıgım konyada bu yaz gıdemıyomda yanına seneye artık bebısımle gıderım.hazalcim çokmu uzaksin anacigindan
üye olmana gerek yok cnm NAKO TV var üstte onu tıkla orda teyze anlatıyo her şeyin nasıl yapılacağını, yaka kesimi kol kesimi, her şey var,
o gönderdiğim linki tıkla sonra nako tv yi tıkla biraz bekle başlar zaten...
hazal naptın girebildin mi?[/ nalancım ara verdım orgu aramaya bıraz ayy beynım dondu ya bırazdan gırerım artık bakarım canım (kocamdan bılgısayarı alabılırsem sımdı sıgara molasında gelınce alacak elımden bılgısayarı)cok sagol yardım ıcın
ben çok yokluk ta çektim nalancım kimse bana al kızım herseyımız senın ıcın demedı valla ama herseyın kalıtelısını almak ıstıyorum hep mesela kot pantolon alıcaksam 2 sene almam gıder miss60 den alırım bı tane, az olsun öz olsun ıstıyorum ben, ucuz ucuz alıp doldurmak ıstemıyorum kendımı tanıyorum cunku asla gıymem neden boyleyım ben de bılmıorum ama bak aılevı bısı degılmiş sonucta sız kardesler bıle farklıymıssınız..bızım sıpalar nasıl olcak acaba :))benım kardesım cok acgozludur mesela, annem onu oyle yetıstırdı.. o da marka gıyınır ama yetınmeyı bılmez.. su an 9 yasında yaklaşık 400 film cd si var mesela :) hıc onun gıbı olmadım ama takıntımdan da vazgecemıyorum ben de bööleyim napim napimm :)
nalan anne :) ben cıkıyorum, bıraz oyun oynıcam kocacım gelene kadar :)) gorusuruz yrn..
iyi akşamalar kızlar. bugün detaylı ultrason randevüm vardı. vee şu anda şoktayım. ikili ve dörtlü testsonuçlarım mükemmel diye içim çok rahat gittiğim randevüde bebeğimin kalbinde büyük bir sorun olduğunu söyledi doktor. damarlarının ters olduğunu açıkladı. sırtı dönük olduğundan ayrınyılı inceleyemedi. yarın sabah hastanede tekrar inceleyecek ve sonucuna göre bizi bilgilendirecek. İnanamıyorum herşey okadar yolundaydıki. Ne olur benim için dua edin. bebeğime bişey olmasın onu benden almaya kalkmasınlar bi yolu olsun bu durumun. bununla ilgili bi bilgisi olan aydınlatırsa çook sevinirim. allahım bana yardım et:Saruboceq:
iyi akşamalar kızlar. bugün detaylı ultrason randevüm vardı. vee şu anda şoktayım. ikili ve dörtlü testsonuçlarım mükemmel diye içim çok rahat gittiğim randevüde bebeğimin kalbinde büyük bir sorun olduğunu söyledi doktor. damarlarının ters olduğunu açıkladı. sırtı dönük olduğundan ayrınyılı inceleyemedi. yarın sabah hastanede tekrar inceleyecek ve sonucuna göre bizi bilgilendirecek. İnanamıyorum herşey okadar yolundaydıki. Ne olur benim için dua edin. bebeğime bişey olmasın onu benden almaya kalkmasınlar bi yolu olsun bu durumun. bununla ilgili bi bilgisi olan aydınlatırsa çook sevinirim. allahım bana yardım et:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?