2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla ben sizi tanıştırayım siz iki sıyrık ii anlaşırsınız o da senin gibi bayılır gezmeye, bi de kazık neresi varsa hep oralardan alışveriş yapar annemleri bu batırcak zati...
ıı kı bı marka takıntım var dedim kazıkcı oldum ıkı dakkada..
he şu tamer karadğlı ile aşk yaşayan bi gacı vardı ya ondan, nilüfer in kızınında manevi babası, birlikte evlat edindiler...

oha sana nalan.. dıdısının dıdısını nerde bılıosun hadı duydun dıyelım nası hatırlıosun ,, sen cocukların sut annelerını de bıılıosundur..delikafadulden

geçmiş olsun ve gözünaydın cnm...

anam böle gereksiz bilgileride ezberliyoruz işte çok gereksiz ama şaşırdığım olaylar aklımda kalıyo maalesef,

yok kız kazıkcı değil, ama bende hiç olmadı böle bi istek, benim 2 kız kardeşimdede var, neden marka olması gerektiğini anlamıyorum sadece, gitmiş geçenlerde nike dan ayakkabı almış 250 TL ye neeeyyyy dedim duyunca şok oldum,

annemler yaptı bunları böle bizim bütün mal varlığımız sizin her şeyi sizin için yaptık die die kızları çığrından çıkardılar...

he ben alamaycak durumdamıyım yo alasını alırım, annemlerin durumu çok ii di eşimin onlardan çok daha ii Allah bozmasın ama ne bilem bana gereksiz gelio, bende gidip nerde ucuz varsa ordan alırım, alışkalık işte...yani biraz tasarrufluyum nedenini bilmiyorum, hiç yokluk çekmedim durumumuz hep çok ii di ama ben böle olmuşum...

ben çok yokluk ta çektim nalancım kimse bana al kızım herseyımız senın ıcın demedı valla ama herseyın kalıtelısını almak ıstıyorum hep mesela kot pantolon alıcaksam 2 sene almam gıder miss60 den alırım bı tane, az olsun öz olsun ıstıyorum ben, ucuz ucuz alıp doldurmak ıstemıyorum kendımı tanıyorum cunku asla gıymem neden boyleyım ben de bılmıorum ama bak aılevı bısı degılmiş sonucta sız kardesler bıle farklıymıssınız..bızım sıpalar nasıl olcak acaba :))benım kardesım cok acgozludur mesela, annem onu oyle yetıstırdı.. o da marka gıyınır ama yetınmeyı bılmez.. su an 9 yasında yaklaşık 400 film cd si var mesela :) hıc onun gıbı olmadım ama takıntımdan da vazgecemıyorum ben de bööleyim napim napimm :)

hazalcim çokmu uzaksin anacigindan
he canım ben norvecte annecıgım konyada bu yaz gıdemıyomda yanına seneye artık bebısımle gıderım.

herkesin yapısı farklı işte, benim bi küçüğüm olan o kadar değil ama en küçüğümüz marka dışında giymez, bide alır alır sonrada giyecek hiç bi şim yok der gider yine alır, ben 20 yaşında iş hayatına atıldım para kazanmanın ne kadar zor bi şi olduğunu biliyorum belkide o yüzdendir,
ben annemlerle hiç bi zaman anlaşamadım zaten, onun için hep kendi ayaklarımın üstünde durdum, onların bana sundukları imkanlardan elimden geldiğince az faydalandım, evlenirken yatak odamı bile kendim aldım düşün...şu andada en küçük kardeşim hariç hiçbiri ile görüşmüyorum, zaten kopuktuk evlendikten sonra hepten koptuk...

selam kızlar nasılız bugün artık muhabbete pek dahil olamıyom gecmiside okuyamıyom cok yogunuz. umarım forumdaki herkes iyidir. Kızlar ben cok kilo almısım ya göbüşüm kocaman oldu. 6 kilo almısım.... dün ile bugün uzun zamandır yapmadığım bisey yaptım .YEMEK. kocam inanamadı valla.. Bebek alısverislerine basladınız mı

iyi akşamalar kızlar. bugün detaylı ultrason randevüm vardı. vee şu anda şoktayım. ikili ve dörtlü testsonuçlarım mükemmel diye içim çok rahat gittiğim randevüde bebeğimin kalbinde büyük bir sorun olduğunu söyledi doktor. damarlarının ters olduğunu açıkladı. sırtı dönük olduğundan ayrınyılı inceleyemedi. yarın sabah hastanede tekrar inceleyecek ve sonucuna göre bizi bilgilendirecek. İnanamıyorum herşey okadar yolundaydıki. Ne olur benim için dua edin. bebeğime bişey olmasın onu benden almaya kalkmasınlar bi yolu olsun bu durumun. bununla ilgili bi bilgisi olan aydınlatırsa çook sevinirim. allahım bana yardım et:Saruboceq:

ah canahcim çok üzüldüm bu duruma..nasil olduda ik başlardaki testelrde anlaşılmadı..bu konuda bir bilgim yok ..inşşallah herşey göründügü gibi degildir hayırlısıyla yarınki durumuda bizimle paylaşırsın..çok geçmiş olsun canim dualarım seninle:Saruboceq:

2li ve 4lü testlerde kromozal bozukluklara bakılıo galıba, bebektekı genetık bısı olmayabılır..
işalla bi hatadır ya da yoluna konabılcek bı problemdır ama sımdı ogrenmek dogduktan sonra ogrenmekten daha kolaydır ınan bana, işalla atlatırsınız, cok gecmıs olsun..

çok üzüldüm canah cım ,
dualarımız seninle
canım neden senden alsınlar ki muhakkak ki hallederler bişekilde fazla üzülme
bizi haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…