anammmm fınfık o bebeikler ne güselll
he çok güzeller yirim onlarıopuyorumnanaktan
çilektek o mobilyaların en fazla maliyeti 1 000 liradırrr bindiriyolar işteee
bizim bi tanıdığımız geçen oğlun almış genç odasıı koltuklu filan cok güzelll mağaza kapanıyomuşş 900 tl ye
canım inş bi sorun çıkmıcaktır üzülmeiyi akşamalar kızlar. bugün detaylı ultrason randevüm vardı. vee şu anda şoktayım. ikili ve dörtlü testsonuçlarım mükemmel diye içim çok rahat gittiğim randevüde bebeğimin kalbinde büyük bir sorun olduğunu söyledi doktor. damarlarının ters olduğunu açıkladı. sırtı dönük olduğundan ayrınyılı inceleyemedi. yarın sabah hastanede tekrar inceleyecek ve sonucuna göre bizi bilgilendirecek. İnanamıyorum herşey okadar yolundaydıki. Ne olur benim için dua edin. bebeğime bişey olmasın onu benden almaya kalkmasınlar bi yolu olsun bu durumun. bununla ilgili bi bilgisi olan aydınlatırsa çook sevinirim. allahım bana yardım et:Saruboceq:
iyi akşamalar kızlar. bugün detaylı ultrason randevüm vardı. vee şu anda şoktayım. ikili ve dörtlü testsonuçlarım mükemmel diye içim çok rahat gittiğim randevüde bebeğimin kalbinde büyük bir sorun olduğunu söyledi doktor. damarlarının ters olduğunu açıkladı. sırtı dönük olduğundan ayrınyılı inceleyemedi. yarın sabah hastanede tekrar inceleyecek ve sonucuna göre bizi bilgilendirecek. İnanamıyorum herşey okadar yolundaydıki. Ne olur benim için dua edin. bebeğime bişey olmasın onu benden almaya kalkmasınlar bi yolu olsun bu durumun. bununla ilgili bi bilgisi olan aydınlatırsa çook sevinirim. allahım bana yardım et:Saruboceq:
canim gözün aydinselam
bugun 3lü test sonucumu almaya gittim . herşey güzel dedi doktor . çok şükürrr.kaydirigubbakcemile2
bi tek idrarda enfeksiyon çıkmış. toz ilaç verdi bikerelik gece yatarken içmek için. akannehir
bende hissediyorum bebeğimiiii
tatlim gecmis olsun yarin insallah güzel haberlerle gelirsin doktorun yanilmistir insallahiyi akşamalar kızlar. bugün detaylı ultrason randevüm vardı. vee şu anda şoktayım. ikili ve dörtlü testsonuçlarım mükemmel diye içim çok rahat gittiğim randevüde bebeğimin kalbinde büyük bir sorun olduğunu söyledi doktor. damarlarının ters olduğunu açıkladı. sırtı dönük olduğundan ayrınyılı inceleyemedi. yarın sabah hastanede tekrar inceleyecek ve sonucuna göre bizi bilgilendirecek. İnanamıyorum herşey okadar yolundaydıki. Ne olur benim için dua edin. bebeğime bişey olmasın onu benden almaya kalkmasınlar bi yolu olsun bu durumun. bununla ilgili bi bilgisi olan aydınlatırsa çook sevinirim. allahım bana yardım et:Saruboceq:
Yfrog Image : yfrog.com/mlelif0750j kizim bu esmer güzeli heralde bebisimde ablasina benzer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?