2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Birde şunu yazayım da öyle gideyim bari sempatiksalakcinni

Akşam Çilek'e gittim bebe odası için %50 indirim reklamı yapıyorlar kaç gündür diye..

Gitmeyenler gitmek isteyenler hiç zahmet etmeyin çünkü indirim yerine bindirim yapmışlar..

Safariyi beğenmiştim ben 3 kapılı gardolap, büyüyen beşik ve çamaşırlık indirimden önce 1800 TL civarındaydı geçen hafta
Bugün %50 indirimli fiyatı 2034 TL dediler.
Dedim nerde bunun indirimi belli ki bindirmişsiniz dedim işte uyku seti, yatağı falan hediye dedi.

Sonra ben kızı üstüne gidince aslında kendilerinin de bundan şikayetçi olduğunu söyledi açık açık zam yapmışlar yani indirim falan yok..
Eğer ben fiyatları bilmeseydim belki beni keklerlerdi ama olmadı..
Uzun lafın kısası indirim için gitmek isteyen varsa indirim falan yok..
:umursamaz:

çilektek o mobilyaların en fazla maliyeti 1 000 liradırrr bindiriyolar işteee
bizim bi tanıdığımız geçen oğlun almış genç odasıı koltuklu filan cok güzelll mağaza kapanıyomuşş 900 tl ye

çilektek o mobilyaların en fazla maliyeti 1 000 liradırrr bindiriyolar işteee
bizim bi tanıdığımız geçen oğlun almış genç odasıı koltuklu filan cok güzelll mağaza kapanıyomuşş 900 tl ye

ya maliyetinden falan geçtim indirimden önce 1800 indrimden sonra 2034 TL nerde %50 indirim :bbo:

canım inş bi sorun çıkmıcaktır üzülme

İNŞALLAH bır hatadır yanlıs gormuslerdır yada tedavı edılebılen bı durumdur Allah yardımcın olsun.Herseyın hayırlısı de canım..dualarım senınle

canim gözün aydin
tatlim gecmis olsun yarin insallah güzel haberlerle gelirsin doktorun yanilmistir insallah
[

Zeyn canım bunlar senin için geç oldu biraz ama idare et artıkkaydirigubbakcemile3

ay bunlar nasil tatlilar böyle sagol canim tam bizim buranin bebeleri gibiler alman bebisler böyle oluyor mavi göz sari sac benim bebis heralde esmer olurkaydirigubbakcemile3 ben bugday tenliyim esim esmer kizimda esmer

canah arkadaşım umarım yanlışlık vardır ve tedavisi mümkündür burda hepimiz senin için dua edeceğiz üzülme oldumu canım bebeğinide üzme soğuk kanlı olmaya çalış

günaydın kızlar..
birisi biz burda 4 gündür yagmurla bogusuyoruz bugun acıldı hava nihayet annem bana hava atıodu burası mis gibi diye azıcık da sız ugrasın bakalım yagmurla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…