2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bijoya noldu o erken kalkardı hep.. belki hala kahvaltı yapıyordur kaydirigubbakcemile3

fık fık arkadaşım bende çilekten ayılı olanı beğendim ay sonuna kadar kampanya var dediler yatağı falan herşeyi içinde 1500 ama sadece oayılı olan ay sonuna kadar canım

CANAN
canım umarım bu sabah güzel bi haber alırsın.belki de ciddi bi sorun değildir.dualarım seninle canım.haberlerini bekleyeceğiz

dün akşam çok yakın bi arkadaşımın bebeği dünyaya geldi.acaleci davrandı.son adet tarihine göre doğum 16 temmuzdu.doktoru 12 temmuza sezeryan randevusu verdi ana beebk 9 haziranda gelmeye karar verdi.8 aylık olmasına rağmen maşallh 3100 gr doğmuş.

geçmiş olsun cnm, umarım bugün ii haberlerle dönersin, olmadı 2. bi dr.a daha göster nolur nolmaz tek bi dr. la olacak işler değil bunlar, Allah yardımcın olsun ve bebeğine uzun bir ömür versin...

Günaydın kızlara.s. İyidir umarım herkes.
Dün bakamadım topiğe, bir yandana da geçmiş kurcalayayım bakalım

Canah çok geçmiş olsun canım..Umarım bir yanlışlık falan vardır...Ama varsa bile böyle bir durum,niye bebeğini hemen alsınlar ki,anne karnında da tedavi edilebilir bir durumdur belki..Allah yardımcın olsun canım

BELİS in ürünlerinede bi bak derim Fınfık, çok güzel modeller var, fiyatlarıda uygun, kendi üretimleriymiş, internet sayfaları var bi incele istersen...

Yfrog Image : yfrog.com/mlelif0750j kizim bu esmer güzeli heralde bebisimde ablasina benzer

maşallah cok gğsell

günaydın annişler!
bugün hava kapalı burada yağmurlu..
günaydındınn burdada tapalı hava

ayy maşallahhh

günaydın kızlar nasılsınız...

günaydınnnn

fık fık arkadaşım bende çilekten ayılı olanı beğendim ay sonuna kadar kampanya var dediler yatağı falan herşeyi içinde 1500 ama sadece oayılı olan ay sonuna kadar canım

Valla bana dün akşam orada çalışan kız zam geldi indirim falan yok biz müşterilere cevap bile veremiyoruz dedi..
Bende dün akşam çilek'in sitesinden çok güzel bir mektup döşedim bilmem ne kadar ilgilenirler.
Asparagas reklam yapıyorlar indirim neyim yok..

ama tızlarr bi ay 28 gün diilkiii o zaman 40 hafta 10 aylıkmı doğurcass
doktorlar farklı hesaplıyorlar.bana göre ise sat tarihimden sayıyorum.mesala 4 şubat sat tarihim 4 haziranda 4 aylık oldu diyorum.yoksa her ay 28 gün çekmiyor.30 31 gün çekenlerde var.yani 18 haftalık ama 4.5 aya denk gelmiyor.yoksa 40 haftada 10 aylık oluyor.en iyisi sat tarihine göre hesaplamak

biss senlendeee aynıyıssss benimde 4 şubatt buyrunnnnnnnnn

çok geçmiş olsun canım tatlım inş. diğer arkadaşlarımızda olduğu gibi yanlışlık vardır da sende gönül rahatlığıla bize güzel haberler verirsin inş. Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…