iyi akşamalar kızlar. bugün detaylı ultrason randevüm vardı. vee şu anda şoktayım. ikili ve dörtlü testsonuçlarım mükemmel diye içim çok rahat gittiğim randevüde bebeğimin kalbinde büyük bir sorun olduğunu söyledi doktor. damarlarının ters olduğunu açıkladı. sırtı dönük olduğundan ayrınyılı inceleyemedi. yarın sabah hastanede tekrar inceleyecek ve sonucuna göre bizi bilgilendirecek. İnanamıyorum herşey okadar yolundaydıki. Ne olur benim için dua edin. bebeğime bişey olmasın onu benden almaya kalkmasınlar bi yolu olsun bu durumun. bununla ilgili bi bilgisi olan aydınlatırsa çook sevinirim. allahım bana yardım et:Saruboceq:
Günaydınlar Herkese..
Kızına da maşallah evet esmer güzeli valla benzesin bencede ablasınaopuyorumnanaktan
Birde şunu yazayım da öyle gideyim bari sempatiksalakcinni
Akşam Çilek'e gittim bebe odası için %50 indirim reklamı yapıyorlar kaç gündür diye..
Gitmeyenler gitmek isteyenler hiç zahmet etmeyin çünkü indirim yerine bindirim yapmışlar..
Safariyi beğenmiştim ben 3 kapılı gardolap, büyüyen beşik ve çamaşırlık indirimden önce 1800 TL civarındaydı geçen hafta
Bugün %50 indirimli fiyatı 2034 TL dediler.
Dedim nerde bunun indirimi belli ki bindirmişsiniz dedim işte uyku seti, yatağı falan hediye dedi.
Sonra ben kızı üstüne gidince aslında kendilerinin de bundan şikayetçi olduğunu söyledi açık açık zam yapmışlar yani indirim falan yok..
Eğer ben fiyatları bilmeseydim belki beni keklerlerdi ama olmadı..
Uzun lafın kısası indirim için gitmek isteyen varsa indirim falan yok..:umursamaz:
Yfrog Image : yfrog.com/mlelif0750j kizim bu esmer güzeli heralde bebisimde ablasina benzer
günaydındınn burdada tapalı havagünaydın annişler!
bugün hava kapalı buradayağmurlu..
ayy maşallahhhdün akşam çok yakın bi arkadaşımın bebeği dünyaya geldi.acaleci davrandı.son adet tarihine göre doğum 16 temmuzdu.doktoru 12 temmuza sezeryan randevusu verdi ana beebk 9 haziranda gelmeye karar verdi.8 aylık olmasına rağmen maşallh 3100 gr doğmuş.
günaydın kızlar nasılsınız...
fık fık arkadaşım bende çilekten ayılı olanı beğendim ay sonuna kadar kampanya var dediler yatağı falan herşeyi içinde 1500 ama sadece oayılı olan ay sonuna kadar canım
günaydın kızlar nasılsınız...
doktorlar farklı hesaplıyorlar.bana göre ise sat tarihimden sayıyorum.mesala 4 şubat sat tarihim 4 haziranda 4 aylık oldu diyorum.yoksa her ay 28 gün çekmiyor.30 31 gün çekenlerde var.yani 18 haftalık ama 4.5 aya denk gelmiyor.yoksa 40 haftada 10 aylık oluyor.en iyisi sat tarihine göre hesaplamakama tızlarr bi ay 28 gün diilkiii o zaman 40 hafta 10 aylıkmı doğurcass
doktorlar farklı hesaplıyorlar.bana göre ise sat tarihimden sayıyorum.mesala 4 şubat sat tarihim 4 haziranda 4 aylık oldu diyorum.yoksa her ay 28 gün çekmiyor.30 31 gün çekenlerde var.yani 18 haftalık ama 4.5 aya denk gelmiyor.yoksa 40 haftada 10 aylık oluyor.en iyisi sat tarihine göre hesaplamak
iyi akşamalar kızlar. bugün detaylı ultrason randevüm vardı. vee şu anda şoktayım. ikili ve dörtlü testsonuçlarım mükemmel diye içim çok rahat gittiğim randevüde bebeğimin kalbinde büyük bir sorun olduğunu söyledi doktor. damarlarının ters olduğunu açıkladı. sırtı dönük olduğundan ayrınyılı inceleyemedi. yarın sabah hastanede tekrar inceleyecek ve sonucuna göre bizi bilgilendirecek. İnanamıyorum herşey okadar yolundaydıki. Ne olur benim için dua edin. bebeğime bişey olmasın onu benden almaya kalkmasınlar bi yolu olsun bu durumun. bununla ilgili bi bilgisi olan aydınlatırsa çook sevinirim. allahım bana yardım et:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?