2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar ya birsey sorcaktim ben bazi mesajlarimi silmek istiyorum ama yapamadim edite bastim ondan sonra ne yapacagimi bilemedim bilen varsa ayrintili yazabilirmi bilmiyorumkismile

işte bende buna göre hesaplıyorum.18 haftalık hamileyim 4 aylık oluyorum.18 hafta bittiğinde 5.ayıma girmiş oluyorum
5.ayımıza girdik ama tam 5 aylık cdeğiliz 5.ayımızı doldurmadık.

nalan nası dayanıosun kosuya , ben dun gezmeye gıttım bugun ayak tabanlarım delı gıbı agrıyo kossam nolur bılmıorum..

Ay benim de sabah kalktığımda ayak tabanlarımda sızı oluyor,bir süre sonra geçiyor

aynen bı ıkı saat ıcınde gecıo .eger bı gun once cok ayakta kalmıssam mutlaka oluyo benım. once cok sasırdım cunku hayatımda hıc boyle bısı olmamıstı ama kan fazlalıgından kaynaklanıomus ordan cok fazla kan dolastıgı ıcın agrıomus ıyı dedım ben de.. nahoş bi duygu dimi :)

günaydınnnn kızlarrr. 4 gözle bir aydır beklediğim gün geldiii. yarın doktor kontrolüm var.inşallahhhhh bebeğim iidir ve ii haberlerle gelirim.

geçmişe bakıp geliorum

Sağol canım benmi.Hepimiz inşallah:Saruboceq:
O zaman şöyle söyleyeyim ben 121 günlük hamileyim sata göre ortalama bir ayı 30 gün sayarsak 4 ay çıkıyor :bbo:
Ben sata göre haftamı söylüyorum.Bugünlerde soranlara ayrıca 5. aya girdik diyorum..Çok ta hesap yapmamaya çalışıyorum.Benim kuzucuklar iki tane ya kızlar..Bu yüzdendir ki erken doğum yapma olasılığım çok yüksek,aceleci oluoyr ikizler-tatlicadiarzu-
Aynen canım,misafir vardı dün,epey yorulmuşum sanırım..Bu sabah kalktığımda yine ağrıdı.Ama şimdi geçti

branşın ne canım. inşallah atanırsın..

Selam brc branşım giyim endüstrisi moda tasarımı öğretmenliği...bizim branştan atanmak baya bi zor bi defa 85 almama rağmen atanamadım, geçen yılda 80 aldım...bu yıl hiç çalışamadım ki hamileliğim aşırı bulasntılı geçti 7-8 defa hastanede yattım hala bulantılarım sürüyor...sadece gidip dersleri takip etmeye çalıştım..hayırlısı bakalım...sen atandınmı senin branş ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…