benimde 6 şubat:kedi:biss senlendeee aynıyıssss benimde 4 şubatt buyrunnnnnnnnn
Günaydınlar Herkese..
Kızına da maşallah evet esmer güzeli valla benzesin bencede ablasınaopuyorumnanaktan
maşallah cok gğsell
günaydındınn burdada tapalı hava
ayy maşallahhh
günaydınnnn
zeyn kızın çok tatlıymış Allah bağışlasın maşallah
işte bende buna göre hesaplıyorum.18 haftalık hamileyim 4 aylık oluyorum.18 hafta bittiğinde 5.ayıma girmiş oluyorumHaftalara göre aylık hesaplama
1-6 hafta = 1 aylık hamilelik
7-10 hafta = 2 aylık hamilelik
11-14 hafta = 3 aylık hamilelik
15-18 hafta = 4 aylık hamilelik
19-22 hafta = 5 aylık hamilelik
23-26 hafta = 6 aylık hamilelik
27-31 hafta = 7 aylık hamilelik
32-35 hafta = 8 aylık hamilelik
36-40 hafta = 9 aylık hamilelik
yorma kendini kuzu yaaolumunekankayizsmileben birazdan kaçcam yine kızlar, biraz koşu bandında debelenip duş alıp gelirim yine...
nalan nası dayanıosun kosuya , ben dun gezmeye gıttım bugun ayak tabanlarım delı gıbı agrıyo kossam nolur bılmıorum..
kizlar ya birsey sorcaktim ben bazi mesajlarimi silmek istiyorum ama yapamadim edite bastim ondan sonra ne yapacagimi bilemedim bilen varsa ayrintili yazabilirmi bilmiyorumkismile
Ay benim de sabah kalktığımda ayak tabanlarımda sızı oluyor,bir süre sonra geçiyor
Sağol canım benmi.Hepimiz inşallah:Saruboceq:günaydınnnn herkeseee kaydirigubbakcemile2
dilemma gözünadınnn . hem kız hem erkekkk ne kadarr güseellllllll . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn yavrularınıı :Saruboceq:
ben göbeğime johnsons baby oil kullanıyorum . inşallah faydası olur . guclubacismile
Ben sata göre haftamı söylüyorum.Bugünlerde soranlara ayrıca 5. aya girdik diyorum..Çok ta hesap yapmamaya çalışıyorum.Benim kuzucuklar iki tane ya kızlar..Bu yüzdendir ki erken doğum yapma olasılığım çok yüksek,aceleci oluoyr ikizler-tatlicadiarzu-O zaman şöyle söyleyeyim ben 121 günlük hamileyim sata göre ortalama bir ayı 30 gün sayarsak 4 ay çıkıyor :bbo:
Aynen canım,misafir vardı dün,epey yorulmuşum sanırım..Bu sabah kalktığımda yine ağrıdı.Ama şimdi geçtiaynen bı ıkı saat ıcınde gecıo .eger bı gun once cok ayakta kalmıssam mutlaka oluyo benım. once cok sasırdım cunku hayatımda hıc boyle bısı olmamıstı ama kan fazlalıgından kaynaklanıomus ordan cok fazla kan dolastıgı ıcın agrıomus ıyı dedım ben de.. nahoş bi duygu dimi :)
Yazdığın mesajları silmek yasak zeyn..
la onu bizde biliyikte
gebelikten anlamayan adama haftalık söyledinmi mal mal bakıyo suratına
geçen kayganam soruyo ee ne kadarlık oldu şimdi die söyledim o kaç aylık oluyoki dio :roflol:
günaydınnnn kızlarrr. 4 gözle bir aydır beklediğim gün geldiii. yarın doktor kontrolüm var.inşallahhhhh bebeğim iidir ve ii haberlerle gelirim.
geçmişe bakıp geliorum
branşın ne canım. inşallah atanırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?