2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın arkadaşlar.bende uzun zamandır yazamıyorum ama sizi takip etmeye çalışıyorum.bende salı günü doktora gittim 3 lü test yaptırdım.yarın sonucunu alacağım.bebeğim cinsiyetini göstermedi biraz daha merak ettirecek.

bu hafta tartışmasına ben de katılıyım.. ben hangı ayın ıcındeysem onu soylemeyı sevıyorum :) yanı buyutmus oluyorum bıraz ayrıntılı soran olursa 5. ayın ıcındeyım dıyorum ama dolmusta fln bırı sorunca kac aylık dıye dırek 5 dıyorum :)) bı kere doktorun yanında eşime 4 aylık demıstım doktor da yok haftaya dogurcaksın demıstı :) karnım cok buyuk oldugu ıcın zaten 5 dıyınce ınanıolar kolay oluyo :)) kaynanam, annem ve babannem de kendılerı takvımden takıp edıolar benden beterler babannem hangı gunde oldumu fln hesaplıo saolsun :)

ben iki gündür hisstmiyorum ya

Kızlar sanırım hergün birbirini tutmuyor..Ben de 3,4 gün öncesine kadar çok hissediyordum ama şimdi duruldular...İçimizde büyüdükçe daha iyi hissedeceğiz,tekmeleri gümbür gümbür duyulacak inşallah:smiley-cool:

yorma kendini kuzu yaaolumunekankayizsmile

nalan nası dayanıosun kosuya , ben dun gezmeye gıttım bugun ayak tabanlarım delı gıbı agrıyo kossam nolur bılmıorum..

koşmuyorum zaten kızlar, önce yavaş tempoda başlayıp sonra biraz daha hızlı tempoda yürüyüşü tamamlıyorum, ben ilk 4 ay hep hareketsiz yattığım için vücut hamlaştı, zaten kilolu başladım hepten çığrından çıkmim sonra, sürekli oturmaktan ve hareketsizlikten bacaklarımda ağrılar başladı romatizmalılar gibi, 2 gündür rahatladım valla, bi de ter atınca çok ii gelio, ben çok yorulurum die düşünmüştüm ama aksine ter atmak çok ii geldi... eşim bu hafta 30 dak. başla her hafta 5 daika arttır dedi, bende öle yapıyorum, saat 10 olsunda gidim, aşağıdaki komşu kalkar o saate kadar...

ayak ve bacak ağrısına en ii ayakları yüksek bi yere yaslamak ii geliyormuş, ben yere uzanıyorum ayaklarımıda koltuğa koyuyorum çok ii gelio...

doktora sordun mu peki bunu tatlım? mesela benım gebelıgım allaha şükür çok kolay gecıo bılıosun en ufak bı problemım olmadı ama benım metabolızmam cok hızlı calısıo kalbım dakıkada 100 den aşağı vurmuyo mesela, doktorum 20 dk dan fazla egzersız yapmama ızın vermedı, kalbım cok hızlanırmıs o sırada cunku. yanı basıt bı yuruyuş gıbı dusunme sakın, mantıgın kesınlıkle cok dogru hareket etmek cok faydalı bebek ıcın ama doktorla konusmadna bunu yapma derım yarım saat de bayag bı sure cunku

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BU YAZI İÇİN ÇÜNKÜ NETTE DÜN BU TABLOYU ARADIM
BULAMAMIŞTIM HATTA KONU BUGÜN AÇILINCA ARADIM YİNE BULAMADIMolumunekankayizsmile
rica ederim canım kaydirigubbakcemile2

maşallah tosununa araştırayım bunları eninde sonunda alıcam bi tane. çok teşekkür ederin hayatım Şeniz

ya kızlar ben bi haftadır hergün hareketlerini hissettim..iki gündür hiç bişey hissetmiyorum. böle durumda olan varmı
iki gündür benimki de çok uslu ne yaptıysam kar etmedi biraz daha bekleyelim canım şimdi endişelenicek bir durum yok merak etme çoğumuz aynı durumdayız opuyorumnanaktan

biju nireye gitti yine, ay gezgin oldu bu kız valla...
valla altını üstüne getirdim çarşıların canım -tatlicadiarzu- sonra da bir arkadaşımla bir cafede çay içtik süperdi..

çok çok çok beğenceksın sinopu:) bana dıyolar kı gercı eger rızeyı gorsen sınop da neymıs dıceksın dıolar ama oralara gıtmek nasıp olmadı henuz onu da yapcam işalla:)
ben anneden rizeliyim orda köyümüz var. eşime anlatıyodum iplemiyodu. geçen yaz gittik gözlerine inanamadı. kesinlikle gidin görün böyle bir doğa ve hava olamaz..

canım umarım yanlış görmüştür dr. Allah sağlık versin bebeğine :Saruboceq:

bijoya noldu o erken kalkardı hep.. belki hala kahvaltı yapıyordur kaydirigubbakcemile3
aso ve biju kayıplarda....
erken kalktım da, yemeğimi koydum canım sabahtan halledim dedim canlarımm Şeniz

kizlar ya birsey sorcaktim ben bazi mesajlarimi silmek istiyorum ama yapamadim edite bastim ondan sonra ne yapacagimi bilemedim bilen varsa ayrintili yazabilirmi bilmiyorumkismile
canım mesajlar silinemiyor. editlenebiliyor ama mesaj içi boşaltmak yasak. bırak dursun bir sorun olmaz yerimseniben

kızlar dün perde için çıktım geeeezzz tozzzzzz bi çocuk perdesi beğendim birllantta ama fiyatı düşündüğümden yüksek tuttu öküz kadar pencere var odada çünkü. evi zaten utanmasalar pencereden imal ediceklermiş üff neyse merak edenlere gösterebilirim fotosunu çektim. yatakodamın perdesinden de bulamadım galiba bana imç yolları gözüktü.. sonra da eve geldim yürü yürü çok yorulmuşum yemeği zor bela hazırladım..

prop benim kalbim 65-70 arası atıyo. dr a sordum niye bu kadar az diye. sorun yok nabzının böyle olması daha iyi demişti. seninki bişe dedi mi bu konuda?

sagol bijocum görüntü güzel durmuyor diye sileyim dedim ama neyse kalsin artik-tatlicadiarzu-

Gözünaydın canım

3 aylık olduğumda dr.a sordum artık riskli dönemi atlattım mı spor yapabilirmiyim diye, evet kendini fazla yormadan hafif tempoda yürüyüş yapabilirsin dedi, koşu bandında 3-4 arası bi hızla yap nabzınıda kontrol et dedi, dikkat ettim nabzım sonlara doğru 125 oldu, yürüyüş boyunca 110-117 arasındaydı, zaten benim bildiğim üst sınır 135 olmalı bayanlarda...

ben dr. a bunu sorduktan 2 gün sonra daha spora başlayamadan kanama geçirdim ve doğal olarak hemen spor yasaklandı, şimdilik her şey normal onun için biraz yapim bari...

işte benimki normalden fazla atıo hep oyle atıodu sımdı daha da hızlandı, doktor da egzersız yaparken 20 dkyı gecırmememı soyledı bı de temızlık yaparken de mesela 10 dk yapıosam 10 dk oturuyorum cunku başım fln donmeye başlıyo kafa oluyorum :) genç kızken gıttıgım doktor rıtım bozuklugu olabılır demıstı ekg fln cektırmıstık ama bısı cıkmayınca metabolızma yuzunden dedıler, ayrıntılı bakılmadı hıc..

gözünaydın oğlunada koca bi maşallah.

çatlaklar için bugün sipariş verdi eşim Mustela diye bi marka eczanelerde satılıyor. 200 ml 2 alana 1 hediye. 3 tanesi 126 tl tavsiye üzerine aldık bakalım.
banada doktorum mustella önermişti oğlumda.ama badem yağıda kullanabilirsin dedi.ben badem yağı kullandım.bi kaç tane dışında çatlağım yok.

benimde ikinci hamileliğim ama bende her gün net hissetmiyorum.zaten ilk hissetmelerde her gün olmuyor.üç dört güne bazen haftada bi hissediyorsun.bende oğlumda kaç defa üç gündür dört gündür hissetmiyorum diye doktora gidip oğlumu görüp mutlu b,i şekilde gelmişimdir.şimdi tecrübeli olunca hissetmiyorum diye endişelenmiyorum.
BAŞAKCIM
Her gün hissetmemen çok doğal.tecrübelerime dayanarak söylüyorum.endişeni çok iyi anlıyorum.ama korkulacak hiç bi şey yok vanım

mesela benim nabzım 180 i buluyo 6. level da 10 dk sonunda :))))
tabı tatlım sorduysan doktoruna fln sen de boyle mutlu oluosan en guzelını yapıosun zaten :)

amann allah korusun çok hareketli olmaman lazım demek ki. bişe olsaydı ekg de çıkardı yapısaldır.. anam maşallahın var tabi kalp o boya kan pompalamak için çok çalışıyodur :))

hoşgeldin biju, kız gezgin oldun sen ii ce valla, çocuğu çarşıda doğurcan bu gidişle, perdenin resmini koysana, ne kadan dediler perde için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…