belki aynı gün doğururz ama benimki sezeryan olacakbiss senlendeee aynıyıssss benimde 4 şubatt buyrunnnnnnnnn
günaydın kızlar hepinize...sabah 8:30 da daireye gelir gelmez açıyorum topigi geçmişi oluyup geleyim derken yetişemiyorum hızınıza ama hepinizi bütün ayrıntılarıyl atakip ediyor ve hepinizi seviyorum...
bu arada bende johnson bebe yağı kullanıyorum göbüşüme hatta abartıyorum bütün vücuduma masaj yaptırıyorum koçişime:))) kız kardeşimde bebe yağı kullanmıştı hamileyken ve cidden hiiiç bir yerisi yırtılmadı...
bebişimin hareketlerinide hissetmeye başlamıştım ama ne olduysa sankim küsmüş gibi 2 gündür bir hareketlilik yok(((
ben iki gündür hisstmiyorum ya
yorma kendini kuzu yaaolumunekankayizsmile
nalan nası dayanıosun kosuya , ben dun gezmeye gıttım bugun ayak tabanlarım delı gıbı agrıyo kossam nolur bılmıorum..
Zeyn77
maşallah kızına canıM
günaydınnnn kızlarrr. 4 gözle bir aydır beklediğim gün geldiii. yarın doktor kontrolüm var.inşallahhhhh bebeğim iidir ve ii haberlerle gelirim.
geçmişe bakıp geliorum
aynen bı ıkı saat ıcınde gecıo .eger bı gun once cok ayakta kalmıssam mutlaka oluyo benım. once cok sasırdım cunku hayatımda hıc boyle bısı olmamıstı ama kan fazlalıgından kaynaklanıomus ordan cok fazla kan dolastıgı ıcın agrıomus ıyı dedım ben de.. nahoş bi duygu dimi :)
günaydınnnn kızlarrr. 4 gözle bir aydır beklediğim gün geldiii. yarın doktor kontrolüm var.inşallahhhhh bebeğim iidir ve ii haberlerle gelirim.
geçmişe bakıp geliorum
koşmuyorum zaten kızlar, önce yavaş tempoda başlayıp sonra biraz daha hızlı tempoda yürüyüşü tamamlıyorum, ben ilk 4 ay hep hareketsiz yattığım için vücut hamlaştı, zaten kilolu başladım hepten çığrından çıkmim sonra, sürekli oturmaktan ve hareketsizlikten bacaklarımda ağrılar başladı romatizmalılar gibi, 2 gündür rahatladım valla, bi de ter atınca çok ii gelio, ben çok yorulurum die düşünmüştüm ama aksine ter atmak çok ii geldi... eşim bu hafta 30 dak. başla her hafta 5 daika arttır dedi, bende öle yapıyorum, saat 10 olsunda gidim, aşağıdaki komşu kalkar o saate kadar...
rica ederim canım kaydirigubbakcemile2ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BU YAZI İÇİN ÇÜNKÜ NETTE DÜN BU TABLOYU ARADIM
BULAMAMIŞTIM HATTA KONU BUGÜN AÇILINCA ARADIM YİNE BULAMADIMolumunekankayizsmile
maşallah tosununageldim kızlar, oğlum çok iyiydi 230 gr olmuş uyuyordu elini yüzüne koymuş, ilk defa bu kadar sakin gördüm yavrumu. bijo sordum senin için güneş kremini, kendisi Ambre Solaire kullanıyormuş çok memnunmuş, sebamed iyi değil yuvarlanıyor dedi (ne demekse!) La Roche-Posay da olabilir dedi.
iki gündür benimki de çok uslu ne yaptıysam kar etmediya kızlar ben bi haftadır hergün hareketlerini hissettim..iki gündür hiç bişey hissetmiyorum. böle durumda olan varmı
valla altını üstüne getirdim çarşıların canım -tatlicadiarzu- sonra da bir arkadaşımla bir cafede çay içtik süperdi..biju nireye gitti yine, ay gezgin oldu bu kız valla...
ben anneden rizeliyim orda köyümüz var. eşime anlatıyodum iplemiyodu. geçen yaz gittik gözlerine inanamadı. kesinlikle gidin görün böyle bir doğa ve hava olamaz..çok çok çok beğenceksın sinopu:) bana dıyolar kı gercı eger rızeyı gorsen sınop da neymıs dıceksın dıolar ama oralara gıtmek nasıp olmadı henuz onu da yapcam işalla:)
canım umarım yanlış görmüştür dr. Allah sağlık versin bebeğine :Saruboceq:iyi akşamalar kızlar. bugün detaylı ultrason randevüm vardı. vee şu anda şoktayım. ikili ve dörtlü testsonuçlarım mükemmel diye içim çok rahat gittiğim randevüde bebeğimin kalbinde büyük bir sorun olduğunu söyledi doktor. damarlarının ters olduğunu açıkladı. sırtı dönük olduğundan ayrınyılı inceleyemedi. yarın sabah hastanede tekrar inceleyecek ve sonucuna göre bizi bilgilendirecek. İnanamıyorum herşey okadar yolundaydıki. Ne olur benim için dua edin. bebeğime bişey olmasın onu benden almaya kalkmasınlar bi yolu olsun bu durumun. bununla ilgili bi bilgisi olan aydınlatırsa çook sevinirim. allahım bana yardım et:Saruboceq:
bijoya noldu o erken kalkardı hep.. belki hala kahvaltı yapıyordur kaydirigubbakcemile3
erken kalktım da, yemeğimi koydum canım sabahtan halledim dedim canlarımm Şenizaso ve biju kayıplarda....
canım mesajlar silinemiyor. editlenebiliyor ama mesaj içi boşaltmak yasak. bırak dursun bir sorun olmaz yerimsenibenkizlar ya birsey sorcaktim ben bazi mesajlarimi silmek istiyorum ama yapamadim edite bastim ondan sonra ne yapacagimi bilemedim bilen varsa ayrintili yazabilirmi bilmiyorumkismile
geldim kızlar, oğlum çok iyiydi 230 gr olmuş uyuyordu elini yüzüne koymuş, ilk defa bu kadar sakin gördüm yavrumu. bijo sordum senin için güneş kremini, kendisi Ambre Solaire kullanıyormuş çok memnunmuş, sebamed iyi değil yuvarlanıyor dedi (ne demekse!) La Roche-Posay da olabilir dedi.
doktora sordun mu peki bunu tatlım? mesela benım gebelıgım allaha şükür çok kolay gecıo bılıosun en ufak bı problemım olmadı ama benım metabolızmam cok hızlı calısıo kalbım dakıkada 100 den aşağı vurmuyo mesela, doktorum 20 dk dan fazla egzersız yapmama ızın vermedı, kalbım cok hızlanırmıs o sırada cunku. yanı basıt bı yuruyuş gıbı dusunme sakın, mantıgın kesınlıkle cok dogru hareket etmek cok faydalı bebek ıcın ama doktorla konusmadna bunu yapma derım yarım saat de bayag bı sure cunku
kızlar dün perde için çıktım geeeezzz tozzzzzz bi çocuk perdesi beğendim birllantta ama fiyatı düşündüğümden yüksek tuttu öküz kadar pencere var odada çünkü. evi zaten utanmasalar pencereden imal ediceklermiş üff neyse merak edenlere gösterebilirim fotosunu çektim. yatakodamın perdesinden de bulamadım galiba bana imç yolları gözüktü.. sonra da eve geldim yürü yürü çok yorulmuşum yemeği zor bela hazırladım..
prop benim kalbim 65-70 arası atıyo. dr a sordum niye bu kadar az diye. sorun yok nabzının böyle olması daha iyi demişti. seninki bişe dedi mi bu konuda?
gözünaydın oğlunada koca bi maşallah.geldim kızlar, oğlum çok iyiydi 230 gr olmuş uyuyordu elini yüzüne koymuş, ilk defa bu kadar sakin gördüm yavrumu. bijo sordum senin için güneş kremini, kendisi Ambre Solaire kullanıyormuş çok memnunmuş, sebamed iyi değil yuvarlanıyor dedi (ne demekse!) La Roche-Posay da olabilir dedi.
banada doktorum mustella önermişti oğlumda.ama badem yağıda kullanabilirsin dedi.ben badem yağı kullandım.bi kaç tane dışında çatlağım yok.çatlaklar için bugün sipariş verdi eşim Mustela diye bi marka eczanelerde satılıyor. 200 ml 2 alana 1 hediye. 3 tanesi 126 tl tavsiye üzerine aldık bakalım.
himm anladig,m kadarıyla bebek hareketleri ile ilgili bir sıkıntımı var?
başakcim hergün hissetmen için daha çok erken hissetigin sey gazda olabilir yada seğirmede olabilir..
benim bile 2.hamileligim ben bile daha net hissedemiyorum sanirim bunlar için bir kaç haftanın geçmesilazim endişe etmek için biraz erken sanrima.s
3 aylık olduğumda dr.a sordum artık riskli dönemi atlattım mı spor yapabilirmiyim diye, evet kendini fazla yormadan hafif tempoda yürüyüş yapabilirsin dedi, koşu bandında 3-4 arası bi hızla yap nabzınıda kontrol et dedi, dikkat ettim nabzım sonlara doğru 125 oldu, yürüyüş boyunca 110-117 arasındaydı, zaten benim bildiğim üst sınır 135 olmalı bayanlarda...
ben dr. a bunu sorduktan 2 gün sonra daha spora başlayamadan kanama geçirdim ve doğal olarak hemen spor yasaklandı, şimdilik her şey normal onun için biraz yapim bari...
işte benimki normalden fazla atıo hep oyle atıodu sımdı daha da hızlandı, doktor da egzersız yaparken 20 dkyı gecırmememı soyledı bı de temızlık yaparken de mesela 10 dk yapıosam 10 dk oturuyorum cunku başım fln donmeye başlıyo kafa oluyorum :) genç kızken gıttıgım doktor rıtım bozuklugu olabılır demıstı ekg fln cektırmıstık ama bısı cıkmayınca metabolızma yuzunden dedıler, ayrıntılı bakılmadı hıc..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?