2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mesela benim nabzım 180 i buluyo 6. level da 10 dk sonunda :))))
tabı tatlım sorduysan doktoruna fln sen de boyle mutlu oluosan en guzelını yapıosun zaten :)

yok 6. level çok yüksek benim için, eşim 6. levelda koşar adım yapıyo sporu ki 1.80 boyu, ben 1.65 lik halimle koşarım 6. lev. da herhalde, ben normal zamanda bile en fazla 5.5 kadar çıkıyorum tabi bunuda sonlara doğru yapıyorum, çünkü nabzım çok yükselio...

sordum cnm benim, bi sorun çıkmadığı sürece yürüyüşe devam...hihoyyyt

hoşgeldin biju, kız gezgin oldun sen ii ce valla, çocuğu çarşıda doğurcan bu gidişle, perdenin resmini koysana, ne kadan dediler perde için...

hoşbulduk hayatımm opuyorumnanaktan
:)) ben hamile kalmadan önce 1 dk evde durmuyodum sürekli çarşılarda dışarlardaydım. yürümeyi çooook seviyorum o yüzden eve koşu bandı falan da almadım.

koyayım canım brillant 32 tl bi yerde 29 tl bi yerde. aslında çok pahalı değil de benim cama ölçülünce bana pahalı geldi. bunun yelkenli olanı falanı da var bakmanızı tavsiye ederim.

benim tam istediğim gibi bişey bilmem siz beğenir misiniz.. bulutlar güneşler gece parıldıyormuş :)

amann allah korusun çok hareketli olmaman lazım demek ki. bişe olsaydı ekg de çıkardı yapısaldır.. anam maşallahın var tabi kalp o boya kan pompalamak için çok çalışıyodur :))

ilahi.. sırık yaptınız beni.. babannem de kucukken cok yedırmeye calısırdı ben arkadaslarım su kadar yıyo ama dıyınce onlar senden 15 cm kısa onlara o kadar yetıyo ama sana yetmez derdı kaydirigubbakcemile3 evet ekg temız cıktı ben de cıdden metabolızmama verdım artık seneler gectıkce cunku gunde 3 paket cıkolata , bı oturusta 1.5 porsıyon adana, veya 12 kısılık bı pastayı catallayarak yıyebıldıgım ve zayıf kalmayı becerdıgım ıcın bence de metabolızmam cok hızlı :) dogum sonrası gorcez hızını bakalım..

kızlar omuzlarım kasıldı yine napcam bilmiyorum, ooooffffff böle kasılmış vaziyette dolaşmaktan sıkıldım valla...boynumda ağrıyo, başımda...

ben cok begendım bijo, ama cok şeffaf degıl mı bu sureklı storları kapalı tutmak gerekır sankı bununla bebegın gozune gozune gırmesın gunes deyi :)

Çok şanslısın valla,kıymetini bil

Helin yazdıkların çok rahatlatıcı olmuş,açıkçası ben de birkaç gündür kararttım gibi oldu içimi,bu durum yüzünden.Ama daha çok küçük oldukları için,normal olduğuna kanaat getirdim.Ki 3 gün önce ultrasonda gördüm kuzularımı

hayalimdeki metabolizma, ben senin yediklerinin yarısını bile yemiyorum ama kilo ortada işte, senin yaşındaykende hep dikkat etmek zorundaydım çünki biraz kaçırınca hemen kilolar geliordu...boshayallersmile

ben cok begendım bijo, ama cok şeffaf degıl mı bu sureklı storları kapalı tutmak gerekır sankı bununla bebegın gozune gozune gırmesın gunes deyi :)

canım görsün o kadar güneş bebişko sonra dışarı cıktıklarında gözlerini hep kısıyolar. beşiği cam kenarına koymicaksan zaten kalın tül almanı önermem.. benim oda da çoook güneş alan tarafta.

bir arkadaşım sürekli karanlık odasında tuttu çocukları perdeler falan hep kapalıydı evde. şimdi dışarı çıkınca çocuklar gözlerini kısıyolar çok rahatsız oluyolar aklınızda olsun..

çok güzelmiş biju bende hafta sonu şöle bi bakinim diyom halim olursa, bide ayakkabı dünyasına uğrayayım kendime rahat bi terlik alim dışarıya giymek için...

heeeeeeeeyyyy teyze oldum teyzeeee hihoyyythihoyyyt
bebişimiz bu sabah acil sezeryanla doğdu
çok mutluyum ama bi okadarda buruk =((
aramızda 750 km var =(
18 haziranda doğucaktı ben 16 sında orda olucaktım velet 1 hafta erken geldi
gitmek için sabırsızlanıyorum
sevincimi sizlede paylaşıyım dedim hihoyyythihoyyyt

çok güzelmiş biju bende hafta sonu şöle bi bakinim diyom halim olursa, bide ayakkabı dünyasına uğrayayım kendime rahat bi terlik alim dışarıya giymek için...
bak canım belki erken ama fikir edinmek iyi oluyor..

aa Allah uzun sağlıklı ömür versin bebişe.. teyze olmak da güzeldir ya :)

göüzünüz aydımmm canımm ay ne güsell bişiyyy

çoookkk tebrik ederim ilona hihoyyyt Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, tez canlıymış demek tezesi sizi hemen görmek istemiş, maşallah ona ...

anam çok sevindim canım yaa sağlığı sihhati yerinde olduktan sonra varsın bir hafta önce gelsin:asigim:
yazık ablan zor günler geçirdi zaten rahatlamıştır kızcağız. opuyorumnanaktan
Kız mı erkek mi sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…