2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı başına sağlıkla bebişini kucağına alırsın inş.:Saruboceq:

Hayrılı olsun.Yaşı uzun olsun,Allah analı babalı büyütsün inşallah
teşekkürler canım da daha almadım. beğendim bunu şimdilik :)

Hımmmm.Anladım..Karar vermek te zordur.Alternatif çok nasıl olsa
günaydin kizlaaaarrr
Günaydın

hee laa rahatladı valla
zati erken alınıcaktı fınfıkım o biraz daha erken geldi 2500 gr küçücük bi prenses =))

gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı başına sağlıkla bebişini kucağına alırsın inş.:Saruboceq:

amin canım darısı hepimizin başına inşallah :Saruboceq:

Hayrılı olsun.Yaşı uzun olsun,Allah analı babalı büyütsün inşallah

teşekkürler canım darısı başımıza

ben de yapıyom yemeğimi akşam geldiğimde rahat ediyim. akşamüstü çıkıcam yine-tatlicadiarzu-

aso kuaföre gidicekmiş galiba öyle yazmıştı dün yanlış hatırlamıyosam

hayırlı olsun darısı hepimizin başına :))

ben de yapıyom yemeğimi akşam geldiğimde rahat ediyim. akşamüstü çıkıcam yine-tatlicadiarzu-

aso kuaföre gidicekmiş galiba öyle yazmıştı dün yanlış hatırlamıyosam

sabah sabah nasıl yemek yapıosunuz ben hıc bı kokuyu kaldıramam valla şu an kahvaltıdan snr o kadar tok oluyorum kı yerımden kalkamıyorum.. bı de bu demır hapı mıdır nedır iştahımı kestı benım canım hıc yemek istemıyo sureklı boyle bı meyve abur cubur yıyım tamamdır yanı..

Son düzenleme:

aa demir hapı açar aslında iştahı demek sana ters etki yaptı :S
valla akşam hazırlamak bana o kadar zor geliyo ki sabahtan yapmanın zevki paha piçilemez oluyo akşam gelince

Kızlar demir ilacı olarak ne alıyorsunuz.Bana dün Freplex diye şurup misali bir ilaç verdi. Genelde tablet olarak veriliyor sanırım.Bundan kullanan var mı

ne güsel herkes spor yapabilio..
ben hiçbişe yapamiorum.
8de gidiorum ewe yemek yap , ye derken 10 oluyo..
haftada en az 3 yürüyüşe çikiorum ama bi işime yaramio anladiim kadariyla.
çok şişmanim şu andaaaaa

Kızlar demir ilacı olarak ne alıyorsunuz.Bana dün Freplex diye şurup misali bir ilaç verdi. Genelde tablet olarak veriliyor sanırım.Bundan kullanan var mı

fero sanol kullaniorum ben..
yeni werdii ilaç frro sanol ün vitaminli versiyonu..o yüzden eleviti birakiim diorum.

ben gyno ferro sanol dıye bısı alıorum 6 gundur :S doktora son gıttıgımde kan hapı vercem dedı dedım benım kanım ıyı istemıyorum ıyı dedı sonra bı kosede bayılıp kalırsan bu sıcaklarda gelme yanıma doktor bey ben ayıldım bayıldım dıye dedı ben yazıyorum ıstersen almazsın dedı ben de kös kös aldım mecburen :)

işte bana yeni verdii ilacin adı bu.
2 yil önce filanda kullanmiştim ben ferrosanol ama normal olanini.

elevit kullaniomusun ayni zamanda?

ben de prop un kullandığından kullanıyorum.

propcum demir seviyen iyi olsa bile doğumda kaybedeceğimiz kanı göze alarak dr lar yine de veriyolar. arkadaşım dedi ki ilaç milaç içmicem ben unutuyorum bıktım falan. dr da tamam içme kan takarız sezeryandan sonra dedi, 2 torba kan yemişti ameliyattan sonra..

günaydınnnnnnnn
ilona gözünüz aydın bebeğinizz Allah analı babalı büyütsünn ...

biraz önce milupadan hamileyim seti geldi . üye olmuştum bikaç gün önce.
çook sevindim :)))

indirim kuponu , nivea şampuan , nivea kremli temizleme mendili ( küçük boy numune )bebeğimi beklerken kitapçık , milupa emziren anneler için sallama çay 1 adet, bide mektup yazmışlar ...zemuszemus
sizede yazayım dedim bayanssulusmile

işte bana yeni verdii ilacin adı bu.
2 yil önce filanda kullanmiştim ben ferrosanol ama normal olanini.

elevit kullaniomusun ayni zamanda?

aaaa sen de ilahii.. vıtamınlı versıyonu dıyınce bısı sandım ben sadece B12 vıtamını var bunun elevıtın yerını tutucagını nasıl dusunebılıosun sakın bırakma bak. ben zaten elevıt kullandıgıma guvenıyorum bu ara cunku iştahım cok kesıldı ve öğle yemegı kesınlıkle yıyemıyorum belkı bı salatyı zorla yıyorum elevıt kullanmasam korkardım cocuk beslenemıo dıye de sımdı korkmuorum alsın vıtamınını ordan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…