- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
heeeeeeeeyyyy teyze oldum teyzeeee hihoyyythihoyyyt
bebişimiz bu sabah acil sezeryanla doğdu
çok mutluyum ama bi okadarda buruk =((
aramızda 750 km var =(
18 haziranda doğucaktı ben 16 sında orda olucaktım velet 1 hafta erken geldi
gitmek için sabırsızlanıyorum
sevincimi sizlede paylaşıyım dedim hihoyyythihoyyyt
Hayrılı olsun.Yaşı uzun olsun,Allah analı babalı büyütsün inşallahheeeeeeeeyyyy teyze oldum teyzeeee hihoyyythihoyyyt
aramızda 750 km var =(
teşekkürler canım da daha almadım. beğendim bunu şimdilik :)
Günaydıngünaydin kizlaaaarrr
aa Allah uzun sağlıklı ömür versin bebişe..teyze olmak da güzeldir ya :)
göüzünüz aydımmm canımm ay ne güsell bişiyyy
çoookkk tebrik ederim ilona hihoyyyt Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, tez canlıymış demek tezesi sizi hemen görmek istemiş, maşallah ona...
anam çok sevindim canım yaa sağlığı sihhati yerinde olduktan sonra varsın bir hafta önce gelsin:asigim:
yazık ablan zor günler geçirdi zaten rahatlamıştır kızcağız. opuyorumnanaktan
Kız mı erkek mi sempatiksalakcinni
gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı başına sağlıkla bebişini kucağına alırsın inş.:Saruboceq:
Hayrılı olsun.Yaşı uzun olsun,Allah analı babalı büyütsün inşallah
heeeeeeeeyyyy teyze oldum teyzeeee hihoyyythihoyyyt
aramızda 750 km var =(
ben de yapıyom yemeğimi akşam geldiğimde rahat ediyim. akşamüstü çıkıcam yine-tatlicadiarzu-
aso kuaföre gidicekmiş galiba öyle yazmıştı dün yanlış hatırlamıyosam
hayırlı olsun darısı hepimizin başına :))
sabah sabah nasıl yemek yapıosunuzben hıc bı kokuyu kaldıramam valla şu an kahvaltıdan snr o kadar tok oluyorum kı yerımden kalkamıyorum.. bı de bu demır hapı mıdır nedır iştahımı kestı benım canım hıc yemek istemıyo sureklı boyle bı meyve abur cubur yıyım tamamdır yanı..
Kızlar demir ilacı olarak ne alıyorsunuz.Bana dün Freplex diye şurup misali bir ilaç verdi. Genelde tablet olarak veriliyor sanırım.Bundan kullanan var mı
ben gyno ferro sanol dıye bısı alıorum 6 gundur :S doktora son gıttıgımde kan hapı vercem dedı dedım benım kanım ıyı istemıyorum ıyı dedı sonra bı kosede bayılıp kalırsan bu sıcaklarda gelme yanıma doktor bey ben ayıldım bayıldım dıye dedı ben yazıyorum ıstersen almazsın dedı ben de kös kös aldım mecburen :)
ben de prop un kullandığından kullanıyorum.Kızlar demir ilacı olarak ne alıyorsunuz.Bana dün Freplex diye şurup misali bir ilaç verdi. Genelde tablet olarak veriliyor sanırım.Bundan kullanan var mı
ben gyno ferro sanol dıye bısı alıorum 6 gundur :S doktora son gıttıgımde kan hapı vercem dedı dedım benım kanım ıyı istemıyorum ıyı dedı sonra bı kosede bayılıp kalırsan bu sıcaklarda gelme yanıma doktor bey ben ayıldım bayıldım dıye dedı ben yazıyorum ıstersen almazsın dedı ben de kös kös aldım mecburen :)
fero sanol kullaniorum ben..
yeni werdii ilaç frro sanol ün vitaminli versiyonu..o yüzden eleviti birakiim diorum.
işte bana yeni verdii ilacin adı bu.
2 yil önce filanda kullanmiştim ben ferrosanol ama normal olanini.
elevit kullaniomusun ayni zamanda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?