2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tatlım tabı kı oyledır yanı ben kımım kı zaten doktorun ıstegını sorguluorum :)) bı bıldıgı var kı verıo adam ıste :))) ben de içiyorum paşa paşa hahahahahkaydirigubbakcemile3

İyiymiş yaa.Bir ara bakmak lazım

canah canım öncelikle başka bir doktora daha görün. inşallah yoktur bi sorun çıkmaz yanılmışlardır

canim insallah güzel haberlerle gelirsin:Saruboceq:

İyi haberlerini bekliyoruz canım

hadi inşallah ii haberlerle dönersin cnm...

inşallahhhh kızlarrrr. yarın olmaz artık bana sempatiksalakcinni

gözün aydınnnn canım teyzeolmak çok güzel bi duygu. bende martta olmuştum bayanssulusmile Allah sağlıklı uzun ömürler versin

banada geldi çok şirin yaaa

evet cnm yaa çok zayıftım ama kilo alamıodum hamile kaldım hızla almaya başladımm ama eşim hep dalga geçio uyuz oluorummmmm:sinifsinif:

hadi ya :) acaba normalmi bu kadar kilo almamız canım

ya normal dıılse de napalım yanı atalım mı kendımızı aşağı, doktor dıyo dıyetısyene gıdın, ulan bı tek hamılelıgımde rahat rahat yıcem belkı cok takıntılıyım hayatım zehır oluyo sureklı kalorı hesabı yapmaktan hamılelıkte rahat bırakın barı :)
sımdı şöyle kı kıtapta soyle yazıyo ılk 3 ay 4 kıloya kadar kılo alımı normal kabul edılebılır. Ikıncı 3 ayda da 8 kılo fln alınabılır, ama ust sınırları soyluyorum yanı ben. ben toplamda 5.5 kılo almısım su an bakıyorum ust sınıra daha cok var yemeye devam edıyorum o yuzden kaydirigubbakcemile3

benim üst sınır diye bişey kalmadı 10 kilo aldım ya olurmu böle bişyi suratımdan bile anlıorum :roflol:

benim üst sınır diye bişey kalmadı 10 kilo aldım ya olurmu böle bişyi suratımdan bile anlıorum :roflol:

ya benım de eşim cok dalga gecıo her sabah gobegımı acıp ayıcık fln dıyo zayıf halımıze alıstıkları ıcın halıyle sasırıo onlar da :) ama hepsiii gelıp gecer daha gencız kılo tutmamızı gerektırcek bı faktor yok verırız hepsını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…