ben de prop un kullandığından kullanıyorum.
propcum demir seviyen iyi olsa bile doğumda kaybedeceğimiz kanı göze alarak dr lar yine de veriyolar. arkadaşım dedi ki ilaç milaç içmicem ben unutuyorum bıktım falan. dr da tamam içme kan takarız sezeryandan sonra dedi, 2 torba kan yemişti ameliyattan sonra..
günaydınnnnnnnn
ilona gözünüz aydın bebeğinizz Allah analı babalı büyütsünn ...
biraz önce milupadan hamileyim seti geldi . üye olmuştum bikaç gün önce.
çook sevindim :)))
indirim kuponu , nivea şampuan , nivea kremli temizleme mendili ( küçük boy numune )bebeğimi beklerken kitapçık , milupa emziren anneler için sallama çay 1 adet, bide mektup yazmışlar ...zemuszemus
sizede yazayım dedim bayanssulusmile
Üçünüz de aynı ilacı kullanıyorsunuz yani
canim insallah güzel haberlerle gelirsin:Saruboceq:
İyi haberlerini bekliyoruz canım
hadi inşallah ii haberlerle dönersin cnm...
heeeeeeeeyyyy teyze oldum teyzeeee hihoyyythihoyyyt
bebişimiz bu sabah acil sezeryanla doğdu
çok mutluyum ama bi okadarda buruk =((
aramızda 750 km var =(
18 haziranda doğucaktı ben 16 sında orda olucaktım velet 1 hafta erken geldi
gitmek için sabırsızlanıyorum
sevincimi sizlede paylaşıyım dedim hihoyyythihoyyyt
çok kötü oldu yaa ben 53,5 kilo olmuşummm 43 kiloyla hamile kaldım hızla kilo alıorum ben ya
banada geldi çok şirin yaaagünaydınnnnnnnn
ilona gözünüz aydın bebeğinizz Allah analı babalı büyütsünn ...
biraz önce milupadan hamileyim seti geldi . üye olmuştum bikaç gün önce.
çook sevindim :)))
indirim kuponu , nivea şampuan , nivea kremli temizleme mendili ( küçük boy numune )bebeğimi beklerken kitapçık , milupa emziren anneler için sallama çay 1 adet, bide mektup yazmışlar ...zemuszemus
sizede yazayım dedim bayanssulusmile
dilemma senin ıkızlerın doğal yoldan mı yoksa tup bebek mı ne zamandır sorcaktım unutuodum..
hadi ya :) acaba normalmi bu kadar kilo almamız canımyalnız degılsın uzulme :)
dilemma senin ıkızlerın doğal yoldan mı yoksa tup bebek mı ne zamandır sorcaktım unutuodum..
çok kötü oldu yaa ben 53,5 kilo olmuşummm 43 kiloyla hamile kaldım hızla kilo alıorum ben ya
İyiymiş yaa.Bir ara bakmak lazım
banada geldi çok şirin yaaa
hadi ya :) acaba normalmi bu kadar kilo almamız canım
benim üst sınır diye bişey kalmadı 10 kilo aldım ya olurmu böle bişyi suratımdan bile anlıorum :roflol:ya normal dıılse de napalım yanı atalım mı kendımızı aşağı, doktor dıyo dıyetısyene gıdın, ulan bı tek hamılelıgımde rahat rahat yıcem belkı cok takıntılıyım hayatım zehır oluyo sureklı kalorı hesabı yapmaktan hamılelıkte rahat bırakın barı :)
sımdı şöyle kı kıtapta soyle yazıyo ılk 3 ay 4 kıloya kadar kılo alımı normal kabul edılebılır. Ikıncı 3 ayda da 8 kılo fln alınabılır, ama ust sınırları soyluyorum yanı ben. ben toplamda 5.5 kılo almısım su an bakıyorum ust sınıra daha cok var yemeye devam edıyorum o yuzden kaydirigubbakcemile3
Doğal canım...
evet cnm yaa çok zayıftım ama kilo alamıodum hamile kaldım hızla almaya başladımm ama eşim hep dalga geçio uyuz oluorummmmm:sinifsinif:
benim üst sınır diye bişey kalmadı 10 kilo aldım ya olurmu böle bişyi suratımdan bile anlıorum :roflol:
bazen diyorumki sinirlenip bak beni uyuz etme kızımıda alır giderim yüzümüzü göremezsin diyorum gülüo pisolumunekankayizsmileTakam boşver,seni sinir etmek hoşuna gidiyodur belki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?