aaaa sen de ilahii.. vıtamınlı versıyonu dıyınce bısı sandım ben sadece B12 vıtamını var bunun elevıtın yerını tutucagını nasıl dusunebılıosun sakın bırakma bak. ben zaten elevıt kullandıgıma guvenıyorum bu ara cunku iştahım cok kesıldı ve öğle yemegı kesınlıkle yıyemıyorum belkı bı salatyı zorla yıyorum elevıt kullanmasam korkardım cocuk beslenemıo dıye de sımdı korkmuorum alsın vıtamınını ordan :)
çok kötü oldu yaa ben 53,5 kilo olmuşummm 43 kiloyla hamile kaldım hızla kilo alıorum ben ya
çok kötü oldu yaa ben 53,5 kilo olmuşummm 43 kiloyla hamile kaldım hızla kilo alıorum ben ya
zaten dogal olması gerekıodu cunku baktım cok gencsın tup bebek denemelerıne baslamıs olamazsın kesın dogaldır dıye dusunuodum dogru cıktı :) kım ıkız senın aılende, dayın halan fln ?
kızlar şu iki loğusa tacından bırını yaptırcam hangısı daha guzel sizce ay ben ıkısını de cok begendım :))
Allah bağışlasın bebeklerini..zaten anne tarafında bi ikiz olması şartmış ikiz bebek için ilaç fln nafıle yanı:)Şöyle açıklayayaım canım..Geçen yıl sağlıksız bir gebeşik geçirdim.6 haftalıkken alındı...Sonra 2 yadan sonra çalışmalara başladık yeniden..5 ,6 ay uğraş uğraş olmadı.Bir de ilkinde tek denemede tutmuştu...
Sonra olmayınca doktora gittim,hastane de tüp bebek bölümüne yönlendirdi. Daha önce bir kez gebe kalabildiğim için ,doktorum rahattı zaten.Hormon testleri,eşime de spermiogram yapıldı..Eşimin iyi çıktı sonuçları.Bende prolaktin hormonu yüksek çıktı...Bu da gebe kalmayı zorlaştırıyormış,yumurtlamayı falan.Dostinex diye bir ilaç yazdı..İkinci ay hamile olduğumu öğrendim.Hatta beta hcg oranı yüksekti,buradan bazı arkadaşlar ikizolabilir falan dedi,ama ben pek konduramadım...
Kese tek gözüktü,6. haftada ikiz bunlar dedi doktor.ben şok tabi:1shok:Ama çok mutlu oldum..
Şimdi neden ikiz olduğuna gelirsek,doktor hormon ilacını yumurtlamaya etkisi olmuş olabileceğini söyledi,ama bir yandan o da şaşırdı..Dostinex ikiz yapıyo muydu ya dedi 3 gün öncekaydirigubbakcemile3
Annem tarafında ikiz var.Annemin kuzenlerinde falan
Ay çok uzattım ama.Benim olayım gerçekten çok ilginç...tüp bebek bölümüne gdiyorum ama doğal yolla ikizlere hamile kalıyorumkaydirigubbakcemile3
Ay çok tatlııııııııııboshayallersmileİkinci daah mı hoş ne.
1.fazla abartılı geldi bana
Sağolasın canımAllah bağışlasın bebeklerini..zaten anne tarafında bi ikiz olması şartmış ikiz bebek için ilaç fln nafıle yanı:)
ben de ıkıncıyı daha cok begedım otekı buyuk gorundu gozume de bu soylıcegım seye gulme sakın :)) benım saclarım dalgalı, allah ızın verırse normal dogum yapmak ıstıyorum, yanı fön cektırme sansım fln olmıcak, e o kadar terlıcem ıkınırken fln, saclarım cadı gıbı kabarcak ııce, buyuk bişi de hos olabılır dıye dusundum kaydirigubbakcemile3 evet bunu gercekten dusundumdelikafadulden
Ben çıkıyorum kızlar..
Görüşmek üzereopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PROPP BENCE İLKİ COK GÜSELL anne dediğin gösterişli olurrr
kokoş seniiiibayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?