PROPP BENCE İLKİ COK GÜSELL anne dediğin gösterişli olurrr
35 lira demişti bana 1 ay önce falan -tatlicadiarzu-ya bakalım hatuna mail attım su modellerı begendım dıye elınde malzemesı yoksa yapamazmış o zaman bana ozel bır model tasarlıcakmış malzemesı olup olmadıgını ve fıyatlarını bıldırmesını ıstedım şimdi 50 TL flnsa alırım da yanı 100 TL den fazlaysa almam kac kere takcam kı o kıpkırmızı tacı :) gercı kaynanam kafasına koymus şimdiden tembıhlemeye basladı bak kızım se cok hareketlısın ama dogumdan sonra 1 hafta yatcaksın lutfen bak sık dişini yatagını fln suslıcem diyo o arada 1 hafta takarım o tacı artık :)))
ya bakalım hatuna mail attım su modellerı begendım dıye elınde malzemesı yoksa yapamazmış o zaman bana ozel bır model tasarlıcakmış malzemesı olup olmadıgını ve fıyatlarını bıldırmesını ıstedım şimdi 50 TL flnsa alırım da yanı 100 TL den fazlaysa almam kac kere takcam kı o kıpkırmızı tacı :) gercı kaynanam kafasına koymus şimdiden tembıhlemeye basladı bak kızım se cok hareketlısın ama dogumdan sonra 1 hafta yatcaksın lutfen bak sık dişini yatagını fln suslıcem diyo o arada 1 hafta takarım o tacı artık :)))
aynı siteden mi sordun aynı tasarımcıya mı? 35 se super valla dunden alırım ıkı tane alırım hatta35 lira demişti bana 1 ay önce falan -tatlicadiarzu-
bence dedelikafaduldenkaynanam da bılıo yatamıcamı da sımdıden rıca edıyo ıste :) gerdek yatagı yaptırmamısım bari loğusa yatağı yapsınlarmış, yatmazsam yatak ne işe yarıcak :)))sen kesinlikleee yatamazsınnn bi hafta filann kaydirigubbakcemile3
aynı siteden mi sordun aynı tasarımcıya mı? 35 se super valla dunden alırım ıkı tane alırım hatta
bence dedelikafaduldenkaynanam da bılıo yatamıcamı da sımdıden rıca edıyo ıste :) gerdek yatagı yaptırmamısım bari loğusa yatağı yapsınlarmış, yatmazsam yatak ne işe yarıcak :)))
aynı siteden mi sordun aynı tasarımcıya mı? 35 se super valla dunden alırım ıkı tane alırım hatta
bence dedelikafaduldenkaynanam da bılıo yatamıcamı da sımdıden rıca edıyo ıste :) gerdek yatagı yaptırmamısım bari loğusa yatağı yapsınlarmış, yatmazsam yatak ne işe yarıcak :)))
evet aynı tasarımcıya sormuştummm..
aa gerdek yatağı neymiş kız ilk defa duyuyorum :S
burda lohusa yatagı yapıyolar salonun ortasına. çok yüksek oluyo bişeye basarak çıkıyosun. her yeri süslü işlemeli bişeylerle süslüyolar. yatak köşelerine sopalar dikip tülle çeviriyolar falan. mevlütte anne gecelik sabahlık takımı giyo bebeği de alıp çıkıyo o yatakta mel mel oturuyo
bu arada ucuz olmasına çoooooooook sevındım. sbh eşim dalga gecıodu bu taca 100 TL vermem dıye yupppi:sm_cool:evet aynı tasarımcıya sormuştummm..
aa gerdek yatağı neymiş kız ilk defa duyuyorum :S
burda lohusa yatagı yapıyolar salonun ortasına. çok yüksek oluyo bişeye basarak çıkıyosun. her yeri süslü işlemeli bişeylerle süslüyolar. yatak köşelerine sopalar dikip tülle çeviriyolar falan. mevlütte anne gecelik sabahlık takımı giyo bebeği de alıp çıkıyo o yatakta mel mel oturuyo
tatlım bızde kız tarafı yenı evlılerın evınde o yatagı suslerler krem rengı dantellı işlemelı fln yatak ortulerı fln serılır ıste oyle bı nevresım takımıyla olmaz. nevresım takımı da ıpek fln olur acık renk olur genelde, yanı eskıden oyleymıs ıste ben butun adetlerın ıcıne ettıgım ıcın :))) bız dugunden snr otelde kaldık zaten gece 2de gıttık otele yattık uyuduk sbh da 7 de cıktık annemler kahvaltıya beklıodu :)) e evımız de ıstanbulda oldugu ıcın dugun ankaradaydı bızım yanı otel yatagını mı suslıceklerdı halıyle olmadı oyle bısı :)
logusa yatagı da benzer sekılde ama salona fln dııl kendı yatak odama yenı dantellı fln neevresım ve yatak ortusu alıncak home sweet home da gormussundur belkı o kdr ıste :)
anaaa cok güzel boja bizde yok ööle bişeyyy
tamam anladım canım benim annemler yaptı ondan bişe demedim artık hevesi vardı çok.. ertesi gün kalktım değiştirdim zaten eşim de kızdı bunlar ne kafama battı diye
benim doğum pike takımlarımı annem yapmıştı zati süslü püslü falan. onları sericez işte doğumda inşallah biz de.. Allah hayırlısıyla göstersin de o günleriiii...
canim gözünüz aydin rabbim hayirli saglikli ömürler versin bebisinize:1hug:heeeeeeeeyyyy teyze oldum teyzeeee hihoyyythihoyyyt
bebişimiz bu sabah acil sezeryanla doğdu
çok mutluyum ama bi okadarda buruk =((
aramızda 750 km var =(
18 haziranda doğucaktı ben 16 sında orda olucaktım velet 1 hafta erken geldi
gitmek için sabırsızlanıyorum
sevincimi sizlede paylaşıyım dedim hihoyyythihoyyyt
tatlim bende hamile kalmadan bir ay önce basladim hamileligimin sonuna kadar icicemEleviti baştan beri içiyorum,hatta hamile kalmadan 1 ay önce başlamıştım.Gebeliğin sonuna dek kullanacağım sanırım
kiz prop ne sanslisin ne iyi kaynanan varmis bizler burda gariban kendi kendimize doguruyoruz eve gelince hemen ise güce daliyoruz ne yatmasi öyle anamizmi varki baksin:çok üzgünüm:mafoldumbenya bakalım hatuna mail attım su modellerı begendım dıye elınde malzemesı yoksa yapamazmış o zaman bana ozel bır model tasarlıcakmış malzemesı olup olmadıgını ve fıyatlarını bıldırmesını ıstedım şimdi 50 TL flnsa alırım da yanı 100 TL den fazlaysa almam kac kere takcam kı o kıpkırmızı tacı :) gercı kaynanam kafasına koymus şimdiden tembıhlemeye basladı bak kızım se cok hareketlısın ama dogumdan sonra 1 hafta yatcaksın lutfen bak sık dişini yatagını fln suslıcem diyo o arada 1 hafta takarım o tacı artık :)))
herkes hissediyor da ben de çok nadir bugün bir şey yok henüz tetikteyim bekliyorum. hmm bir de okuduğum bir şeyi söyleyeyim, biz hareket halindeyken bebeği beşik gibi salladığımız için uyurmuş bebek ama sabit durduğumuz zaman uyanıp oynamaya başlarmış .mantıklı geldi.
aman olmasın valla ben de yaptırmam ki zaten yapmazlar buralı değiller. bir sürü iş boşver gerek yok. ser doğum takımlarını yat ister salonda ister yatakodasına yatmak istiyosan
işte bu bizim minik prensesimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?