2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkes hissediyor da ben de çok nadir bugün bir şey yok henüz tetikteyim bekliyorum. hmm bir de okuduğum bir şeyi söyleyeyim, biz hareket halindeyken bebeği beşik gibi salladığımız için uyurmuş bebek ama sabit durduğumuz zaman uyanıp oynamaya başlarmış . mantıklı geldi.

ya bakalım hatuna mail attım su modellerı begendım dıye elınde malzemesı yoksa yapamazmış o zaman bana ozel bır model tasarlıcakmış malzemesı olup olmadıgını ve fıyatlarını bıldırmesını ıstedım şimdi 50 TL flnsa alırım da yanı 100 TL den fazlaysa almam kac kere takcam kı o kıpkırmızı tacı :) gercı kaynanam kafasına koymus şimdiden tembıhlemeye basladı bak kızım se cok hareketlısın ama dogumdan sonra 1 hafta yatcaksın lutfen bak sık dişini yatagını fln suslıcem diyo o arada 1 hafta takarım o tacı artık :)))

35 lira demişti bana 1 ay önce falan -tatlicadiarzu-

sen kesinlikleee yatamazsınnn bi hafta filann kaydirigubbakcemile3

35 lira demişti bana 1 ay önce falan -tatlicadiarzu-
aynı siteden mi sordun aynı tasarımcıya mı? 35 se super valla dunden alırım ıkı tane alırım hatta
sen kesinlikleee yatamazsınnn bi hafta filann kaydirigubbakcemile3
bence dedelikafaduldenkaynanam da bılıo yatamıcamı da sımdıden rıca edıyo ıste :) gerdek yatagı yaptırmamısım bari loğusa yatağı yapsınlarmış, yatmazsam yatak ne işe yarıcak :)))

:sm_cool::teytey::dance::roflol:

evet aynı tasarımcıya sormuştummm..

aa gerdek yatağı neymiş kız ilk defa duyuyorum :S
burda lohusa yatagı yapıyolar salonun ortasına. çok yüksek oluyo bişeye basarak çıkıyosun. her yeri süslü işlemeli bişeylerle süslüyolar. yatak köşelerine sopalar dikip tülle çeviriyolar falan. mevlütte anne gecelik sabahlık takımı giyo bebeği de alıp çıkıyo o yatakta mel mel oturuyo

tatlım bızde kız tarafı yenı evlılerın evınde o yatagı suslerler krem rengı dantellı işlemelı fln yatak ortulerı fln serılır ıste oyle bı nevresım takımıyla olmaz. nevresım takımı da ıpek fln olur acık renk olur genelde, yanı eskıden oyleymıs ıste ben butun adetlerın ıcıne ettıgım ıcın :))) bız dugunden snr otelde kaldık zaten gece 2de gıttık otele yattık uyuduk sbh da 7 de cıktık annemler kahvaltıya beklıodu :)) e evımız de ıstanbulda oldugu ıcın dugun ankaradaydı bızım yanı otel yatagını mı suslıceklerdı halıyle olmadı oyle bısı :)

logusa yatagı da benzer sekılde ama salona fln dııl kendı yatak odama yenı dantellı fln neevresım ve yatak ortusu alıncak home sweet home da gormussundur belkı o kdr ıste :)

bu arada ucuz olmasına çoooooooook sevındım. sbh eşim dalga gecıodu bu taca 100 TL vermem dıye yupppi:sm_cool:

tamam anladım canım benim annemler yaptı ondan bişe demedim artık hevesi vardı çok.. ertesi gün kalktım değiştirdim zaten eşim de kızdı bunlar ne kafama battı diye

benim doğum pike takımlarımı annem yapmıştı zati süslü püslü falan. onları sericez işte doğumda inşallah biz de.. Allah hayırlısıyla göstersin de o günleriiii...

anaaa cok güzel boja bizde yok ööle bişeyyy

aman olmasın valla ben de yaptırmam ki zaten yapmazlar buralı değiller. bir sürü iş boşver gerek yok. ser doğum takımlarını yat ister salonda ister yatakodasına yatmak istiyosan

evet ya işalla yolun yarısındayız az kaldı :))

canim gözünüz aydin rabbim hayirli saglikli ömürler versin bebisinize:1hug:
Eleviti baştan beri içiyorum,hatta hamile kalmadan 1 ay önce başlamıştım.Gebeliğin sonuna dek kullanacağım sanırım
tatlim bende hamile kalmadan bir ay önce basladim hamileligimin sonuna kadar icicem
kiz prop ne sanslisin ne iyi kaynanan varmis bizler burda gariban kendi kendimize doguruyoruz eve gelince hemen ise güce daliyoruz ne yatmasi öyle anamizmi varki baksin:çok üzgünüm:mafoldumben

canim gercekten cok mantikli ben is yaparken yada gezerken hic kiprasmiyor nezaman oturursam basliyor atmayakaydirigubbakcemile5

aman olmasın valla ben de yaptırmam ki zaten yapmazlar buralı değiller. bir sürü iş boşver gerek yok. ser doğum takımlarını yat ister salonda ister yatakodasına yatmak istiyosan

yatak odasına gösterişli bişey seriliyoo o kadar annede güselce giyinip oturyo bebkiylennn ayy heyacanlandımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…