2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilona maşallah bebişe çok tatlı görünüyorrrrrr

sen de ne heyecanlısındır şimdi bir an önce gitmek istiyosundur :) nerdeler?

benimde varis coraplarim gelmis simdi eczaneden aradilar sonra gideyimde alayim ben onu nasil giyecem of of akannehir

esraa artık evdesin az yazıyorsun işteyken daha çok yazardın yanii.. nasılsın bitti mi bulantılar?

evde durmuyorum ki doğru düzgün :) dün evdeydim pazara gittik ablamla..
3 yaşında yeğenim var o varken yazmak pc açmak ne mümkün tepemizden inmiyor..
şimdi tekim de daha rahatımkaydirigubbakcemile3

teşekkürler teyzeleri
biletimi değiştirebildim sonunda akşam 8 uçağıyla gidiyorum hihoyyythihoyyyt
bijocum antalyadalar

Maaşallah ilona çok tatlıııı
darısı başımıza inşallahhhh

ben de bebişin hareketlerini hissediyorum ama 2 gündür pek bişey yok dün eşim elini karnıma koydu tüm gün hareketini hissetmedim ama eşim dokunduğunda bi kaç kere kıpırdadı..

hayırlı yolculuklar canım dikkat et kendine..
yerinde olsam ben de erkene alırdım biletimi :)))))
teyze olduğum için bilirim çok güzel bir duygu

çatlaklar için ben de chicconun bebe yağını kullanıyorum
ablamın komşuları da vazelin al çok iyi geliyor dediler ona daha başlamadım ama.. bugün yarın başlarım..

asoo gelmediii bu sabah bayanssulusmile
geldim bebişimmm geldim :)
spora gitmiştir aso kesin yada yemek işini hallediyordur erken erken...
Canım benim sabah kalktım puzzle'ımı bitirdim :) sonra bir evi sildim süpürdüm çamaşırları yıkadım astım 2.posta yıkanıyor şimdi.Çamaşrıları halledeyim de pazartesi temizlikçi gelcek yapsın ütüleri de :)))))Spora daha gidemedim öğle yemeğimi yiyim biraz durayım gitcem spora:)
ben de yapıyom yemeğimi akşam geldiğimde rahat ediyim. akşamüstü çıkıcam yine-tatlicadiarzu-

aso kuaföre gidicekmiş galiba öyle yazmıştı dün yanlış hatırlamıyosam
Şekercim kuaföre de gitcem daha :) kaş-manikür ağda işlerim var. yoruldum çok ya belki kuaför olayı yarına bile kalabilir :)))))
:)zemuszemus

Hepinize selamlar kızlar,nasıl herkes, ılonacım bebeğiniz hayırlı olsun çok tatlı maşallah ya.

ilona maşallah bebiş çok şeker bir kız allah analı babalı büyütsün.

geçmişi okumaktan çok sıkıldım okuyamadım dün misafirlerim geldi süpriz oldu istanbuldan yatılı filandı güzel geçti.

arkadaşlar prop un yapacağı turu yapıyorlardı ve marmaris dalyan sonra bize uğrayıp fethiye ye geçiyorlarmış. prop marmaris çok güzel bir yer zamanayırabilirsen daha uzun kal ve uzunyalı plajına uğra cidden memnun kalcaksın.hem uygun fiyat bakımında hemde ilgi alaka var . mesela iz tuzu plajı (dalyan) hem pahalı hemde ilgisiz su 2.5 filan hadi onu geçtim adam gözünün önünde markette alıp geliyor ne bir bardak nede buz var valla ilgisizler. iyi tatiller canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…