2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

marmarıste kayınvalıdemler var tatlım zaten yanlarına gıdıciğizz, en uzun orda kalcaz ne yazık ki :) ay nıye ne yazık kı dıyosam kadın telefonda soruyo ogrenıyo ne sevıyosam onu pısırıo ustume tıtrıolar hele burda ne hıkayeler dınlıorum onları dınledıkten snr cok kıymet bılmez bı ınsanım ben buna karar verdımm töbe töbee..
hepsıne gıtcez ısalla canım carettaları gorcez dalyana gıtcez o yuzden mutlaka ama gezıp donerız heralde kalmayız dalyanda bakalım hayırlısı yaaa..

ben çıkayım biraz yayılayım tv keyfi yapayım kitap okuyayım öptüm anneler opuyorumnanaktan

slm kizlar nasilsiniz? Canahcim dualarimiz seninle. Rabbim bebisini sana bagislar insaallah. Ya kizlar benim bilgisayar bozuldu ya telefondan ulasiyom size off ya ne guzel arkadaslik ediyodu bana. Neyse ya yapilacak yada yenisi alinacak saglicakla kalin bebislerinizle opuldunuz.

selam kıslar nasılsınız?
izinlerimi ayarlamaya çalışıyorum.
ayın 18 inde çıkıyorum. 28 inde iş başı yapıcam.
sonra temmuz sonu ve ağustos ortasında kullanıcam.
geçmişe bakamadım. umarım bir sorun yoktur.

hayırlısı canım... hehe güldüm valla bu kayın valideler ağzıyla kuş tutsa olmuyor biryerde kırmıştır kalbin ondan mutlu olamıyor olabilirsin ,uzaksan sorun yok zaten. gez keyfini çıkar hamilelikte ve çocuk bir yaşına kadar rahat gezeriz sonra çocuk peşinde koşmakdan anlamıcaz çok mutlu oldum senin adına tatil güzel bişey pozitif enerji depolıyorsun.

ilona bebiş çok şeker 41 kere maşşallah.
benimde böyle pembiş şekerim olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…