e hadi gözün aydın ne aldın ki :)
ne geldi ne geldikaydirigubbakcemile3
ilona maşallah bebiş çok şeker bir kız allah analı babalı büyütsün.
geçmişi okumaktan çok sıkıldım okuyamadım dün misafirlerim geldi süpriz oldu istanbuldan yatılı filandı güzel geçti.
arkadaşlar prop un yapacağı turu yapıyorlardı ve marmaris dalyan sonra bize uğrayıp fethiye ye geçiyorlarmış. prop marmaris çok güzel bir yer zamanayırabilirsen daha uzun kal ve uzunyalı plajına uğra cidden memnun kalcaksın.hem uygun fiyat bakımında hemde ilgi alaka var . mesela iz tuzu plajı (dalyan) hem pahalı hemde ilgisiz su 2.5 filan hadi onu geçtim adam gözünün önünde markette alıp geliyor ne bir bardak nede buz var valla ilgisizler. iyi tatiller canım ...
epilasyon aleti aldım. eskisinin canı çıkmıştı -tatlicadiarzu-
Ohhh hadi gözün aydın güle güle kıllarından arınepilasyon aleti aldım. eskisinin canı çıkmıştı -tatlicadiarzu-
güle güle kullan canım
Ohhh hadi gözün aydın güle güle kıllarından arın
ben çıkayım biraz yayılayım tv keyfi yapayım kitap okuyayım öptüm anneler opuyorumnanaktan
güle güle bijo.. ben de kacıyorum gorusuruz snr mıllet..
Ben yokken konuşmuşsunuz konuşmuşsunuz ben gelidm hepiniz sustunuz yaaaa aaaaaaaaaaa=))
ben konuşurum kuşum senlennn
Aslında almak lazım artık yavaş yavaş alınır koyulur kenara ne güzel. Güzlemiş bu da canım beğendiiim :)iim canım napıyım çalışıyoms bebek arabası bakıyoms doğduda arabası eksik ya
Kraft Twist Çift Yönlü Bebek Arabası Kırmızı, Kraft, 3042-1-K eniyibebek.com
Aslında almak lazım artık yavaş yavaş alınır koyulur kenara ne güzel. Güzlemiş bu da canım beğendiiim :)
:)))) alcak çok şey var çooookkkkkkkkk :))))))))))) canım kocam geldi kahve içmeye :))) gelirim gidince :)benimde bu hoşuma ditti en cokk bide baa indirimli alcam
marmarıste kayınvalıdemler var tatlım zaten yanlarına gıdıciğizz, en uzun orda kalcaz ne yazık ki :) ay nıye ne yazık kı dıyosam kadın telefonda soruyo ogrenıyo ne sevıyosam onu pısırıo ustume tıtrıolar hele burda ne hıkayeler dınlıorum onları dınledıkten snr cok kıymet bılmez bı ınsanım ben buna karar verdımm töbe töbee..
hepsıne gıtcez ısalla canım carettaları gorcez dalyana gıtcez o yuzden mutlaka ama gezıp donerız heralde kalmayız dalyanda bakalım hayırlısı yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?