2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bijo, güle güle kullan canım
benim de ablamla yeğenim geldi o arada nevresimleri değiştirdim makine açtım birsürü ütüm çıktı birazdan onları ütüliycem..

iiis melodi sen nasılsın ohh ne üsel gezersin biraz
dr.ne zaman gidiyodun

4 lü test in sonucunu aldım çok şükür iyiymiş umarım hepimiz güzel haberler alırız bebişlerimizle ilgili
ben bazen hareket hissediyorum ama bu bebişdenmi gazdan mı anlamıyorum ama olsun ondan olduğunu düşünmek güzel avunuyoruz işte şöyle kocaman olsun karnışlarımızda bolbol hissetcez işte........
bide göbeğimin üstünde ve altında çizgi şeklinde kıllanma oldu kıl sorunlarınız nasıl acaba kullandığım çatlak kremimi yapıyor anlamadım.kafamçokkarıştı

tekrar selam kizlar..

p.tesi gidicem doktora tekrar..bakalim ne dicek

yillik iznimide ayarladim 2 temmuzda çikicam 26sinda dönüceem kaydirigubbakcemile3

sakin dokunma onlara hamilelikte gayet normal..kremle filan alakasi olduunu sanmiorum.
benimde göbeğimde tüylenme var.

sakin dokunma onlara hamilelikte gayet normal..kremle filan alakasi olduunu sanmiorum.
benimde göbeğimde tüylenme var.

sağol canım sanırım biryerde okumuştum dokunmamam gerektiğini ama acaba kendimi mi yanıltıyorum diye şüpheye düştüm. çok teşekkür ederim .a.s.

bana da oldu tüylenme kremden değil hamilelikten oluyor sanırım. umarım doğurunca geçer yoktu böyle minik tüyler varsa da ben görmemiştim haha

sağol canım sanırım biryerde okumuştum dokunmamam gerektiğini ama acaba kendimi mi yanıltıyorum diye şüpheye düştüm. çok teşekkür ederim .a.s.

bende çok arttı bu kıl tüy olaylı yaa.hle göbeğim kurt kadına dönicem yakında bi yolu olsa inş doğurunca geçer

bana da oldu tüylenme kremden değil hamilelikten oluyor sanırım. umarım doğurunca geçer yoktu böyle minik tüyler varsa da ben görmemiştim haha

bazen kendime gülüyorum çok mu inceliyorum kendimi manyak olcam.kendi kendime bu varmıydı yenimi oldu falan filan diye haha komik oldum.Histerikli kadınlara döndüm diyorum.

rica ederim tatlim..sadece göbek diil vücudun herhangi bi yerinde(özellikle yüzde) çikan ekstra hiçbir tüye dokunma..
gebelikten sonra hepsi kendiliğinden dökülecek.
bazisinin 6 ay sürüomuş ama olsun zemuszemus

naber hanımalar nasılsınızzz.çok sıkıcı bi gün dimi.başıdma çok ağrıyo.

hoşgeldin canım..

başağrisi hatta burun kanamasi vücuttaki kan miktarinin artmasindan kaynaklaniyor.
şiddetliyse doktorunun tawsiye ettiği bir ağri kesiciyi iç derim.
banada bazen sanki başima sopayla vuruyolarmiş gibi oluyo.

çok kılsızdım zaten birde şimdi artcak oh uğraşırım artık . ultrasona girerken doktordan utanıyorum bide denize girerken herkes kıllarıma bakıyormuş gibi takıntılarım var. ama olsun dediğin gibi çekecez anne oluyoruz .hihoyyyt

Valla ben alıyorum göbeğimde tüylerle dolaşamam hiç bunalıma girerim.ondan alıyorum.Bir arkadaşımda hamileliğinde çok tüylenme oldu o da benim gibi aldı sürekli ve hamilellik sonunda hepsi dökülmüş hiç kalmamış.
naber hanımalar nasılsınızzz.çok sıkıcı bi gün dimi.başıdma çok ağrıyo.
Yine mii sıkıcı gün modundasın sen bakiyimmmmm aaaaaaaa yeter kız azcık da neşeli ol yahu

yaw iyimde iş yeri çok sıkıcı kimseden çıt çıkmıyo bi yazışma sesleri.:))))evde olsam duşa atardım kendmi.keyfim yerine gelirdi iyiceeeeeee.çok alakasız olcak ama seni ben nye çok merak ediyorum :)))))

walla ben hiç dokunmuyorum göbeğimdekilere..tatile çikinca sararirlar zaten bayanssulusmile
ağrim sizim olmasin başka bişe istemiom ben..arada kasik ağrisi yaşiorum çünkü..
hamile hamile de hiç çalişilmio zateeeeenn

:))))))))) bilmem senin facebook var mı :)))) varsa bak ordan bana şekerim :)

merhaba hanımlar dr dan yeni geldim
bebişim erkekmiş
sağlığıda gayet iyiymiş
10 temmuzda 3 lü test yapılacakmış dr öle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…