selam kıslar nasılsınız?
izinlerimi ayarlamaya çalışıyorum.
ayın 18 inde çıkıyorum. 28 inde iş başı yapıcam.
sonra temmuz sonu ve ağustos ortasında kullanıcam.
geçmişe bakamadım. umarım bir sorun yoktur.
4 lü test in sonucunu aldım çok şükür iyiymiş umarım hepimiz güzel haberler alırız bebişlerimizle ilgili
ben bazen hareket hissediyorum ama bu bebişdenmi gazdan mı anlamıyorum ama olsun ondan olduğunu düşünmek güzel avunuyoruz işte şöyle kocaman olsun karnışlarımızda bolbol hissetcez işte........
bide göbeğimin üstünde ve altında çizgi şeklinde kıllanma oldu kıl sorunlarınız nasıl acaba kullandığım çatlak kremimi yapıyor anlamadım.kafamçokkarıştı
sakin dokunma onlara hamilelikte gayet normal..kremle filan alakasi olduunu sanmiorum.
benimde göbeğimde tüylenme var.
sağol canım sanırım biryerde okumuştum dokunmamam gerektiğini ama acaba kendimi mi yanıltıyorum diye şüpheye düştüm. çok teşekkür ederim .a.s.
bana da oldu tüylenme kremden değil hamilelikten oluyor sanırım. umarım doğurunca geçer yoktu böyle minik tüyler varsa da ben görmemiştim haha
sağol canım sanırım biryerde okumuştum dokunmamam gerektiğini ama acaba kendimi mi yanıltıyorum diye şüpheye düştüm. çok teşekkür ederim .a.s.
naber hanımalar nasılsınızzz.çok sıkıcı bi gün dimi.başıdma çok ağrıyo.
rica ederim tatlim..sadece göbek diil vücudun herhangi bi yerinde(özellikle yüzde) çikan ekstra hiçbir tüye dokunma..
gebelikten sonra hepsi kendiliğinden dökülecek.
bazisinin 6 ay sürüomuş ama olsun zemuszemus
Valla ben alıyorum göbeğimde tüylerle dolaşamam hiç bunalıma girerim.ondan alıyorum.Bir arkadaşımda hamileliğinde çok tüylenme oldu o da benim gibi aldı sürekli ve hamilellik sonunda hepsi dökülmüş hiç kalmamış.sağol canım sanırım biryerde okumuştum dokunmamam gerektiğini ama acaba kendimi mi yanıltıyorum diye şüpheye düştüm. çok teşekkür ederim .a.s.
Yine mii sıkıcı gün modundasın sen bakiyimmmmm aaaaaaaa yeter kız azcık da neşeli ol yahunaber hanımalar nasılsınızzz.çok sıkıcı bi gün dimi.başıdma çok ağrıyo.
Valla ben alıyorum göbeğimde tüylerle dolaşamam hiç bunalıma girerim.ondan alıyorum.Bir arkadaşımda hamileliğinde çok tüylenme oldu o da benim gibi aldı sürekli ve hamilellik sonunda hepsi dökülmüş hiç kalmamış.
Yine mii sıkıcı gün modundasın sen bakiyimmmmm aaaaaaaa yeter kız azcık da neşeli ol yahu
:))))))))) bilmem senin facebook var mı :)))) varsa bak ordan bana şekerim :)yaw iyimde iş yeri çok sıkıcı kimseden çıt çıkmıyo bi yazışma sesleri.:))))evde olsam duşa atardım kendmi.keyfim yerine gelirdi iyiceeeeeee.çok alakasız olcak ama seni ben nye çok merak ediyorum :)))))
:))))))))) bilmem senin facebook var mı :)))) varsa bak ordan bana şekerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?