afiyet olsun bebişimmm gel iki yalan atayım sana :)Kahve içtim fal bakan var mı?:jeyyar:
tamam canmm yolla sen :) tamam silerim sapık mapık çıkarsın mazallahhh :) deli misin kız niye sileyim :kaydirigubbakcemile3var cnm var olmaz mı eksik kalırmıyım :))))iyi ben talep gönderim sen kabul et sorna silersin istemezsen :)))))))
merhaba hanımlar dr dan yeni geldim
bebişim erkekmiş
sağlığıda gayet iyiymiş
10 temmuzda 3 lü test yapılacakmış dr öle dedi
dün akşam çok yakın bi arkadaşımın bebeği dünyaya geldi.acaleci davrandı.son adet tarihine göre doğum 16 temmuzdu.doktoru 12 temmuza sezeryan randevusu verdi ana beebk 9 haziranda gelmeye karar verdi.8 aylık olmasına rağmen maşallh 3100 gr doğmuş.
heeeeeeeeyyyy teyze oldum teyzeeee hihoyyythihoyyyt
bebişimiz bu sabah acil sezeryanla doğdu
çok mutluyum ama bi okadarda buruk =((
aramızda 750 km var =(
18 haziranda doğucaktı ben 16 sında orda olucaktım velet 1 hafta erken geldi
gitmek için sabırsızlanıyorum
sevincimi sizlede paylaşıyım dedim hihoyyythihoyyyt
çok kötü oldu yaa ben 53,5 kilo olmuşummm 43 kiloyla hamile kaldım hızla kilo alıorum ben ya
walla ben hiç dokunmuyorum göbeğimdekilere..tatile çikinca sararirlar zaten bayanssulusmile
ağrim sizim olmasin başka bişe istemiom ben..arada kasik ağrisi yaşiorum çünkü..
hamile hamile de hiç çalişilmio zateeeeenn
bebişim erkekmiş
sağlığıda gayet iyiymiş
bebişim erkekmiş
sağlığıda gayet iyiymiş
hakkaten haaa:))) biz kızlarımız bu erkekleirn içine sokmayalım :))))))Orays gözün aydın canım Allah sağlıklı sihhatli gelmeyi nasip etsin..:1hug:
Aso, Nalan ve adını unuttuğum diğer kız anaları bizim kızlar karaborsaya düşecek bu kadar erkeğin içinde
Orays gözün aydın canım Allah sağlıklı sihhatli gelmeyi nasip etsin..:1hug:
Aso, Nalan ve adını unuttuğum diğer kız anaları bizim kızlar karaborsaya düşecek bu kadar erkeğin içinde
:)))))kaydirigubbakcemile3asena aynı tahmin ettğim gibisn :)))bıcır bıcır yaramaz kız çocukları gibi
hakkaten haaa:))) biz kızlarımız bu erkekleirn içine sokmayalım :))))))
Kahve içtim fal bakan var mı?:jeyyar:
Başak giderdin mi merakını :)
bebişim erkekmiş
sağlığıda gayet iyiymiş
Face de varsın ben seni gördümmmmm :)akşam sen de bak bakayım ben nasıl biriymişim :) benim eşim de diyoki kızım büyücek elin iti alcak götürcek hayatta vermem kızımı:) ben de dedim ki sen de beni babamdan aldın elin iti misin sen :))))) değilim tabiii ben hariç diyolaelaelaelaelae
Babası zaten şimdiden endişeleniyor
Geçen akşam diyoki gün gelecek elin herifi gelecek kızımı alacak hiç de adil değil diyor.
Bende aynı senin yaptığın gibi dedim sustu sempatiksalakcinni
Ben seni face de gördüm mü acaba CADIARZU
Akşama bakayım bir ne zamadır uzağım.. iş yerinde de yasaklı face :umursamaz:
ben de bakardım ama her zaman değil benim 6.hislerim çok kuvvetlidir. arada fena gelir hemen derim eşime kahve iç kapat bakayım diye. ama uzun zamandır bakmıyorum aynen içimden gelmiyo benim deayy ben hiç baktirmiom fal..hamilelikten önce bakardim,baktirirdim.şimdi ikiside içimden gelmio..
bende bir an önce öğrenmek istiorum bebeğimin cinsiyetini..ama inatçi göstermio(kime çektiyse artik kaydirigubbakcemile3)
Face de varsın ben seni gördümmmmm :)akşam sen de bak bakayım ben nasıl biriymişim :) benim eşim de diyoki kızım büyücek elin iti alcak götürcek hayatta vermem kızımı:) ben de dedim ki sen de beni babamdan aldın elin iti misin sen :))))) değilim tabiii ben hariç diyo
ben de bakardım ama her zaman değil benim 6.hislerim çok kuvvetlidir. arada fena gelir hemen derim eşime kahve iç kapat bakayım diye. ama uzun zamandır bakmıyorum aynen içimden gelmiyo benim de
orays hayırlı olsun merakını gıdermıssın, hepımız burda gostermeyenler ıcın kızdır yorumu yapıoduk demek kı kız olmak zorunda diilmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?