2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kahve içtim fal bakan var mı?:jeyyar:
afiyet olsun bebişimmm gel iki yalan atayım sana :)
var cnm var olmaz mı eksik kalırmıyım :))))iyi ben talep gönderim sen kabul et sorna silersin istemezsen :)))))))
tamam canmm yolla sen :) tamam silerim sapık mapık çıkarsın mazallahhh :) deli misin kız niye sileyim :kaydirigubbakcemile3

selam herkese sabahtan siteye giriş yaptım geçmişi okumaktan ve işlerden ancak vakit buldum yazmaya

maşallah arkadaşının gözü aydın

ilonacığım bebişiniz çok tatlı maşallahhh.. Allah nazarlardan korusun ayrıca iyi uçuşlar diliyorum sana

çok kötü oldu yaa ben 53,5 kilo olmuşummm 43 kiloyla hamile kaldım hızla kilo alıorum ben ya

Bende 15 haftalık hamileyim 4 kilo almışım henüz ama kızımda yaklaşık 23 kg alarak doğum yaptım bunu düşünemiyorum şimdiden bu kadar aldım sonum ne olcak fikrim yok

Bende de aşırı kıllanma oldu lazere gidiyordum gebelikten dolayı onuda bıraktım artık doğumdan sonra sil baştan yapcaz herşeyi

merhaba hanımlar dr dan yeni geldim
bebişim erkekmiş
sağlığıda gayet iyiymiş
10 temmuzda 3 lü test yapılacakmış dr öle dedi

gözünaydın canım maşallah diyelim erkeğimize.Erkek sayısı arttı sanırım.test sonuçların hayırlı olur inş.

Orays gözün aydın canım Allah sağlıklı sihhatli gelmeyi nasip etsin..:1hug:

Aso, Nalan ve adını unuttuğum diğer kız anaları bizim kızlar karaborsaya düşecek bu kadar erkeğin içinde

Aso, Nalan ve adını unuttuğum diğer kız anaları bizim kızlar karaborsaya düşecek bu kadar erkeğin içinde
hakkaten haaa:))) biz kızlarımız bu erkekleirn içine sokmayalım :))))))

:kedi:

hımmmmmmmmm. kızlarınızı koruyun bizim erkeklerden ben şimdiden talip olurum böyle güzel annelerin kızıda güzel olur.opuyorumnanaktan

laelaelaelaelae
hakkaten haaa:))) biz kızlarımız bu erkekleirn içine sokmayalım :))))))

Babası zaten şimdiden endişeleniyor

Geçen akşam diyoki gün gelecek elin herifi gelecek kızımı alacak hiç de adil değil diyor.

Bende aynı senin yaptığın gibi dedim sustu sempatiksalakcinni

Ben seni face de gördüm mü acaba CADIARZU

Akşama bakayım bir ne zamadır uzağım.. iş yerinde de yasaklı face :umursamaz:

ayy ben hiç baktirmiom fal..hamilelikten önce bakardim,baktirirdim.şimdi ikiside içimden gelmio..
bende bir an önce öğrenmek istiorum bebeğimin cinsiyetini..ama inatçi göstermio(kime çektiyse artik kaydirigubbakcemile3)

merhaba hanımlar dr dan yeni geldim
bebişim erkekmiş
sağlığıda gayet iyiymiş
10 temmuzda 3 lü test yapılacakmış dr öle dedi

gözünaydın cnm . bir erkek daha sırnaşık şey
evet biz kızlarımızı koruyalım bu kadar erkekten kaydirigubbakcemile3

Face de varsın ben seni gördümmmmm :)akşam sen de bak bakayım ben nasıl biriymişim :) benim eşim de diyoki kızım büyücek elin iti alcak götürcek hayatta vermem kızımı:) ben de dedim ki sen de beni babamdan aldın elin iti misin sen :))))) değilim tabiii ben hariç diyo
ben de bakardım ama her zaman değil benim 6.hislerim çok kuvvetlidir. arada fena gelir hemen derim eşime kahve iç kapat bakayım diye. ama uzun zamandır bakmıyorum aynen içimden gelmiyo benim de

benimde hislerim güçlüdür ama bebeğimi tahmin edemiorum hiç..kiz mi erkek mi..
sadece bu da diil..hiç bi tahminde bulunamiorum..

orays hayırlı olsun merakını gıdermıssın, hepımız burda gostermeyenler ıcın kızdır yorumu yapıoduk demek kı kız olmak zorunda diilmiş :)

orays hayırlı olsun merakını gıdermıssın, hepımız burda gostermeyenler ıcın kızdır yorumu yapıoduk demek kı kız olmak zorunda diilmiş :)

benimki de göstermio..we insanlarin %80 i kiz dio..
ama ben geçen gece rüyamda(hayrolsun) erkek olduunu görmüştüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…