2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimki de göstermio..we insanlarin %80 i kiz dio..
ama ben geçen gece rüyamda(hayrolsun) erkek olduunu görmüştüm..

nası dayanıosunuz bılmıorum ben doktoruma 3 ay doldugunda ılk gıdısımde bakın dedım sımdı gostermezse sımdıden pazarlıgımızı yapalım her hafta gelırım dedım ama muayene ucretı vermem 10 dk bakarsınız ogsterırse gosterır gostermezse bı sonrakı hafta yıne gelırım dedım adamcagız cok sasırmıstı tamam olur gelırsınız fln demıstı :) valla peygamber sabrı mı var sızde ben çattt dıye catlamıstım sımdıye kdrbilmiyorumkismile

benimde hislerim güçlüdür ama bebeğimi tahmin edemiorum hiç..kiz mi erkek mi..
sadece bu da diil..hiç bi tahminde bulunamiorum..
6. his kuvvetliliğin değişik veriyonuymuş cnm sneinki de kaydirigubbakcemile3 neyse hisler gelince fal bakarsın artık bana :d

Bende hep erkek görüyorum rüyamda 2 ayrı doktorda kıza benziyor dedi tabi sonradan süpriz olupda değişmezsesempatiksalakcinni

tabi önemli olan sağliği ama duramiorum merak etmeden...

mayisin 29unda gittim göstermedi,haziran 4 te gittim göstermedi.
14 te bi daha gidicem(başka bi doktora gidicem ama ultrsona alirmi bilmiorum)

yani bende uğraşiorum.öksürdüm aksirdim zipladim bi paket çikolata yedim bi saat sonra yine baktik.nuh dedi peygamber demedi

merhaba arkadaşlar tüm mesajlar ve dualar için teşekkür ederim.
bu sabah doktora tekrar gittim bugünkü incelemede kalpte delik ve bir damarın olması gereken yerden değilde başka bir yerden çıktığını söylediler. ailemde kalp ve damar hastası olmadığından ve üçlü ve dörtlü testlerim çok iyi çıktığından duruma biraz şaşırdılar. yarın yada pazartesi amniyosentez yapılacak kromozomel bir durumdan kaynaklanıp kaynaklanmadığına bakılacak. çocuk kardiyoloji uzmanları ile görüşülüp değerlendirilecek. inşallah düzeltilelebilir doğduğunda ameliyatla yok edilebilir bir sorunsa gebelik devam ettirilecek. ama genetik bir sorun yada hayatla bağdaşmayan bir durum olduğu kesinleşirse maalesef( ALLAHIM inşallah öyle değildir) bebeği alacaklar. Lütfen dularınızı eksik etmeyin:Saruboceq:

Sen şanslıymışsın da hemen göstermiş benim arkadaş 7. ayında öğrendi kızı olacağını göstermeyince zorlamı çocuğun bacaklarını açtıracaksın

6. his kuvvetliliğin değişik veriyonuymuş cnm sneinki de kaydirigubbakcemile3 neyse hisler gelince fal bakarsın artık bana :d

ewet yaa hiç sorma bebek geldi 6.his gitti
içimde sadece heyecanli bi endişe war hepsi bu...

hepimiz dua ediyoruz uzulmemeye çalış, hayırlısı neyse o olsun..

canımmmm..Allah yardımcın olsun :Saruboceq: dualarimiz seninle...

canım hepimiz senin için duacıyız. inşallah böyle bir durum yoktur.
inşallah sağlıklıdır ve ameliyata ya da diğer duruma gerek kalmaz. moralini yüksek tut yanılma payı olabiliyor. sağ salim bebeğini kucağına al inşallah.

Canım benim çok üzüldüm allah hayırlısını versin, inşallah düzeltilebilir bir sorundur. Eğer öyle değilse bile bebeğin doğumundan önce fark edilmesi çok iyi bence:gitme:

Anne karnında bile bebeğe müdahale edilebiliyor artık çok ilerledi tıp inşallah tedavisi olan bir durumdur hayırlısı olsun hakkında dualarımız seninle canım:Saruboceq:

canım benimm Allah yardımcın olsun umarım yanılıyorlardır. Derdi veren Rabbim dermanınıda verir Dualarımız seninle canım

canahcımm ınş.yanılıyolardır bi sorun yoktur zor ama kendini üzmemeye çalış vede ben bebeklerin kalbi delik doğduklarını belli süre içinde kapandıklarını biliyorum.

merhaba hanımlar dr dan yeni geldim
bebişim erkekmiş
sağlığıda gayet iyiymiş
10 temmuzda 3 lü test yapılacakmış dr öle dedi
canim yoktun coktandir gözün aydin oglusun olucakmis oglanlar cogunlukta

canim dualarim seninle insallah hakkinda hayirlisi olur:Saruboceq:

canah cnm hakkında hayırlısı neyse o olsun, umarım söledikleri kadar komplike bi durum yoktur ve sorun en kısa zamanda çözülür, başka bi dr.a hatta uzman bi prof. a daha görün derim ben ama yinede sen bilirsin tabi...

bizi habersiz bırakma merak ederiz seni, eğer telefonunu vermek istediğin bi arkadaşımız varsa ona numaranı ver o bize durumun hakkında bilgi versin, moralini yüksek tutmaya çalış...

başım ve boynum ağrıyo ooofffff, hastaneye gitsem müdahale ederlermi acaba, serum felan verirlermi, nolcek bu baş ağrısı böle, parolda bi işe yaramadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…