başım ve boynum ağrıyo ooofffff, hastaneye gitsem müdahale ederlermi acaba, serum felan verirlermi, nolcek bu baş ağrısı böle, parolda bi işe yaramadı...
ütüler bana ben ütülere bakıyorum 2 gündür, oooooffffff cnm ütü yapmak istemio uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum, açtım müziği sonuna kadar müzik dinliyorum, kızımda depiklenip duruyo...
ne zaman içtin parol u?
uzanip dinlenme şansin yok mu?
Canım çok geçmiş olsun niye ağrıyo ki acaba o kadar :S doktorunu ara sorsana bir. aman bu ağrıyla ütüyü nasıl yapcan boşver.ütüler bana ben ütülere bakıyorum 2 gündür, oooooffffff cnm ütü yapmak istemio uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum, açtım müziği sonuna kadar müzik dinliyorum, kızımda depiklenip duruyo...
boşver netçen ütü yapıp.ben hiç yapmam giyicem şeyi ütüler giyerim ertesi güne allah büyük :))))
sabah ve öğleden sonra ama banamısın demio, uzandım o da işe yaramadı, sanki boynuma ve kafamın içine hava pompalanmış her an patlayacakmış gibi, perişan etti beni 3 gündür ama bugün baya şiddetlendi...
Canım çok geçmiş olsun niye ağrıyo ki acaba o kadar :S doktorunu ara sorsana bir. aman bu ağrıyla ütüyü nasıl yapcan boşver.
boşverdim zaten hiç yapcak halde değilim...
hadi ya ah kıyamam yat dinlen iyice yorma kendini hiç :Svalla ütü masasını öğlen hazırladım yapim artık bugün die ama kafamı tutamıyorum, bi tuhafım yani...
merhaba arkadaşlar tüm mesajlar ve dualar için teşekkür ederim.
bu sabah doktora tekrar gittim bugünkü incelemede kalpte delik ve bir damarın olması gereken yerden değilde başka bir yerden çıktığını söylediler. ailemde kalp ve damar hastası olmadığından ve üçlü ve dörtlü testlerim çok iyi çıktığından duruma biraz şaşırdılar. yarın yada pazartesi amniyosentez yapılacak kromozomel bir durumdan kaynaklanıp kaynaklanmadığına bakılacak. çocuk kardiyoloji uzmanları ile görüşülüp değerlendirilecek. inşallah düzeltilelebilir doğduğunda ameliyatla yok edilebilir bir sorunsa gebelik devam ettirilecek. ama genetik bir sorun yada hayatla bağdaşmayan bir durum olduğu kesinleşirse maalesef( ALLAHIM inşallah öyle değildir) bebeği alacaklar. Lütfen dularınızı eksik etmeyin:Saruboceq:
saolun kızlar ama dinlenmekle geçmio yatıyorum daha şiddetli zonkluyo, patates dilimini denim bakalım bide, oooooffffff bu ne ya böle kaç gündür...ne illet bi şi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?