2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
netten hafta hafta hamilelerin fotolarina bakiorum..
göbüşüm çok büyük diilmiş yaa..onlar kadar

ütüler bana ben ütülere bakıyorum 2 gündür, oooooffffff cnm ütü yapmak istemio uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum, açtım müziği sonuna kadar müzik dinliyorum, kızımda depiklenip duruyo...

ütüler bana ben ütülere bakıyorum 2 gündür, oooooffffff cnm ütü yapmak istemio uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum, açtım müziği sonuna kadar müzik dinliyorum, kızımda depiklenip duruyo...

boşver netçen ütü yapıp.ben hiç yapmam giyicem şeyi ütüler giyerim ertesi güne allah büyük :))))

Canım çok geçmiş olsun niye ağrıyo ki acaba o kadar :S doktorunu ara sorsana bir. aman bu ağrıyla ütüyü nasıl yapcan boşver.

kan miktarinin artmasindan oluyo dediim gibi..dinlenmeye çalişcan bol bol

boşverdim zaten hiç yapcak halde değilim...

cnm biraz kocakarı ilacı giib olcak ama pates dilimi koy gözlerine bişraz uzan.alır derler ağrıyı ardındanda ılık duşa gir rahatla istersen. yapmak istersen bi dene.. ama dayanamıcak gibysen git bitane serum versinler serumun içine ağrıkesici koyarlar.

kizlar bende gidiim artik yavaş yavaş..işlerimi toparlamam lazim..

nalancim benimde baş ağrim başladi şimdi..karnimda ağrio hafif hafif..

ewde olsamda uzansam azicik keşkeeee

geçmiş olsun nalan .... baş ağrısı çok kötü bide hamileyken daha zor canım allah kolaylık versin.

rabbim senin ve bebişinin yardımcısı olsun canım .dualarım seninle umarım sonu en ii şekilde olur.:Saruboceq:

canah canım hemen kötü düşünmeyelim. başka uzman doktorlara da gösterdiniz mi. neler duyuyoruz allah esirgesin bebeğini size bağışlasın dualarımız seninle cnm

saolun kızlar ama dinlenmekle geçmio yatıyorum daha şiddetli zonkluyo, patates dilimini denim bakalım bide, oooooffffff bu ne ya böle kaç gündür...ne illet bi şi...

saolun kızlar ama dinlenmekle geçmio yatıyorum daha şiddetli zonkluyo, patates dilimini denim bakalım bide, oooooffffff bu ne ya böle kaç gündür...ne illet bi şi...

Bana duş iyi geliyor böyle durumlarda, birde karanlık bir yer ama sen böyle pc ye bakarsan geçmezki kuşum:sinifsinif:
Sen duş al kocan gelincede bir güzel masaj yapsın sana ve mümkünse karanlık bir yerde 1-2 saat dinlen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…