Bana duş iyi geliyor böyle durumlarda, birde karanlık bir yer ama sen böyle pc ye bakarsan geçmezki kuşum:sinifsinif:
Sen duş al kocan gelincede bir güzel masaj yapsın sana ve mümkünse karanlık bir yerde 1-2 saat dinlen..
gidim ben bi nane çayı yapim bi de patates alim koyim gözüme...
İnşallah çokk iyi çıkacakyaptırtdım cnm, şu an için bi sorun görünmüyo, kesin sonuç haftaya çıkacak...
Birde şunu yazayım da öyle gideyim bari sempatiksalakcinni
Akşam Çilek'e gittim bebe odası için %50 indirim reklamı yapıyorlar kaç gündür diye..
Gitmeyenler gitmek isteyenler hiç zahmet etmeyin çünkü indirim yerine bindirim yapmışlar..
Safariyi beğenmiştim ben 3 kapılı gardolap, büyüyen beşik ve çamaşırlık indirimden önce 1800 TL civarındaydı geçen hafta
Bugün %50 indirimli fiyatı 2034 TL dediler.
Dedim nerde bunun indirimi belli ki bindirmişsiniz dedim işte uyku seti, yatağı falan hediye dedi.
Sonra ben kızı üstüne gidince aslında kendilerinin de bundan şikayetçi olduğunu söyledi açık açık zam yapmışlar yani indirim falan yok..
Eğer ben fiyatları bilmeseydim belki beni keklerlerdi ama olmadı..
Uzun lafın kısası indirim için gitmek isteyen varsa indirim falan yok..:umursamaz:
saolun kızlar ama dinlenmekle geçmio yatıyorum daha şiddetli zonkluyo, patates dilimini denim bakalım bide, oooooffffff bu ne ya böle kaç gündür...ne illet bi şi...
ben hep erkek diyodum öyle doğuyodu içime öyledi oldu.analar bilir :)))))
yaptım canım yapmam mı bi kıymalı bide patatesli yaptım az< bile kaldı canımız amma çok börek istemiş :)aso yaptınmı kız dün börek
10yüz1000milyon kere maşalla.. inanılmaz güzel bir bebek.. işalla hayatı da kendı gibi güzel olur teyzesi.. darısı bızım basımıza bızımkıler de boyle pamuk şeker olur işalla
tühh yaa bende kız olcak diğe padik görmüştüm sana kırmızıı ama olsun kırmızı padiğide giydirirsin figen teyzesinden :)
ama bu ağrı ensemden başıma gelio, ensem ve başım balon gibi sanki patlayacak gibi, botox yaptırmış gibiyim...
iyi bari cnm yaa nanenin zaten başağrılarında uyarıcı etkisi de var.Nane de kokla senkızlar şu an biraz daha ii yim nane çayı ii geldi sanki biraz, az önce bir bardak daha içtim, inşallah yarına kadar tamamen geçer...
kızlar şu an biraz daha ii yim nane çayı ii geldi sanki biraz, az önce bir bardak daha içtim, inşallah yarına kadar tamamen geçer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?