2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Baş Ağrısı Nasıl Geçer
Günümüzde birçok hastalığa karşı şifalı bitkilerle tedavi tercih ediliyor. Stres ve yorgunluk nedeniyle oluşan baş ağrılarına karşı taze nane tavsiye ediliyor.

İçeriğindeki sakinleştirici ve rahatlatıcı maddeler sayesinde taze nane çayı içerek baş ağrısından kurtulmanız mümkün.

Bir bardak sıcak suyun içine birkaç tane taze nane atıp 5 dakika demlendirin. Sıcakken yudum yudum için. Günde 3 bardak taze nane çayı içerseniz ağrı kesici hap kullanmanıza gerek kalmıyor.

Alıntı

dün aynen öle yaptım, açmadım bilg. öğleden sonra, duş aldım uzandım, eşim gelincede ovaladı omuzlarımı ama banamısın demedi hatta tv yi de kapatıp balkonda oturduk 2 saate yakın cık olmuyo olmuyo acaba yastığımımı değiştirsem, nöroloji bakıyomuş boyun ağrısına ama genelde bi şi de yapamıyorlarmış...hhhhhoooooffffff...

Yorgunluktan kaynaklanan baş ağrıları

1-Baş, sirke ile yıkanır, iyice kurulandıktan sonra alın üzerine ince ince dilimlenmiş patatesler konur. Bu patatesler her lO dakikada bir değiştirilmelidirler.

2-Bir baş sarımsak soyulduktan sonra havanda iyice dövülür ve alına sürülür.

3-Bir tane limon ince dilimler halinde yuvarlak yuvarlak kesilir ve alına konur. 10 dakikada bir değiştirmek gerekir.

4-Yarım kilo gülsuyuna, iki tutam kekik atılır. 15 dakika bekletildikten sonra içine bir bez parçası batırılır. Bu bez parçası alına konur. Beş dakikada bir bu şekilde kompres yapılır.

5-Bir adet acıhıyar iyice dövülüp, alına sürülür.

6-Soğuğun sebebiyet verdiği baş ağrılarında ise bir yemek kaşığı rendelenmiş karaturp yiyiniz

Migren

1-Bir yemek kaşığı taze kavrulmuş kahve pişirildikten sonra bir yemek kaşığı limon suyu ilave edilerek içilir.

1-Limon kabuğunun beyaz kısmı iyice temizlendikten sonra şakakların üzerine bastırılır.

Nevraljik baş ağrıları

1-Eczaneden bir yakı satın alınız,ısıtınız ve sırtınızda başınıza yakın bir yere yapıştırınız.

Başın tepesinde meydana gelen baş ağrıları

1-Bir bezi sirkenin içine batınp, kafanın tepesine koyunuz.

Alın ve şakaklardaki baş ağrıları

1-İki adet temiz lahana yaprağını alnınıza yapıştırın. Faydasını göreceksiniz.

2-Baş ağrılarının çeşitli sebepleri olmakla beraber, en güzel ilacı bütün işleri bırakıp sessiz bir yerde istirahate çekilmek ve bol temiz hava almaktır.

3-Kahvesi bolca, soğuk kahve içilir.

4-Şakaklara limon kolonyası ile masaj yapılır. Kolonya bulunamazsa limon suyu da aynı işi görür.

5-Sirkeye batırılmış bez, alın ve şakaklara konarak hafif hafif masaj yapılır.

6-Yeni çekilmiş kahvenin dumanı buğu şeklinde buruna çekilir.

7-Çavdar ve arpa kavrulup kahve gibi içilir.

8-Bir miktar melisa ve bir tutam mine çiçeği haşlanarak çay gibi içilir.

Alıntı

yaptırtdım cnm, şu an için bi sorun görünmüyo, kesin sonuç haftaya çıkacak...
İnşallah çokk iyi çıkacak

BENDE SAFARİYİ BEYENİYORUM. BAYA BİNDİRMİŞLER

Canah canım ınŞallah doktor yanlıŞ gÖrmÜŞtÜr. Allah yardımcın olsun kesınlıkle baŞka bır doktora daha gıtmelısın. Dualarım senınle

10yüz1000milyon kere maşalla.. inanılmaz güzel bir bebek.. işalla hayatı da kendı gibi güzel olur teyzesi.. darısı bızım basımıza bızımkıler de boyle pamuk şeker olur işalla

iloni ALLAH BAĞIŞLASIN PEK TATLI MAŞALLAHH ABLAYLA BİRLİKTE BÜYÜTCENİZ BEBİŞLERİ :)

tühh yaa bende kız olcak diğe padik görmüştüm sana kırmızıı ama olsun kırmızı padiğide giydirirsin figen teyzesinden :)

giydirim cnm babsıda kız kız diye başımın etini yedi ama oda gördü pipyi.zaten herkez kız diye diye bi hal oldu oğlum biraz yumuşak felan olmasın.:))))))

herkese mrb öle sık giremiorum topike ama bizden bilgi veriyim dedim 3 lü tarama test sonucumuz aldık temiz çıktı şükür gelişimde iimiş bende artık şükür 2 kilo almışımm :S

canah ın durumunu okuyunca acaba 2'li 3'lü 4 'lü 5'li testlerle ugrasmadan direkt amniyosentez mi yaptırmak lazım diye düşündüm bilmiyorumkismile

kızlar şu an biraz daha ii yim nane çayı ii geldi sanki biraz, az önce bir bardak daha içtim, inşallah yarına kadar tamamen geçer...

kızlar şu an biraz daha ii yim nane çayı ii geldi sanki biraz, az önce bir bardak daha içtim, inşallah yarına kadar tamamen geçer...

geçmiş olsun cnmm .a.s.
geçmesine sevindim . benimde bugun çok ağrıdı başım . bende parol içtim . yattım . havadanmıdır nedir içim sıkıldı hiç bi iş yapmadım yattım öleee..
baş ağrısı kadar illet bişi yok . benımde sık ağrır başım :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…