Nbr yaren nasılsınnnselammm opuyorumnanaktan
Selam brc branşım giyim endüstrisi moda tasarımı öğretmenliği...bizim branştan atanmak baya bi zor bi defa 85 almama rağmen atanamadım, geçen yılda 80 aldım...bu yıl hiç çalışamadım ki hamileliğim aşırı bulasntılı geçti 7-8 defa hastanede yattım hala bulantılarım sürüyor...sadece gidip dersleri takip etmeye çalıştım..hayırlısı bakalım...sen atandınmı senin branş ne?
evet aynı tasarımcıya sormuştummm..
aa gerdek yatağı neymiş kız ilk defa duyuyorum :S
burda lohusa yatagı yapıyolar salonun ortasına. çok yüksek oluyo bişeye basarak çıkıyosun. her yeri süslü işlemeli bişeylerle süslüyolar. yatak köşelerine sopalar dikip tülle çeviriyolar falan. mevlütte anne gecelik sabahlık takımı giyo bebeği de alıp çıkıyo o yatakta mel mel oturuyo
selaaaamSelam kızlarrrr
Nbr yaren nasılsınnn
aynen yaaa ben de sıkıldım aşkı memnu da sıktı:) kızım napsın uyuyo galibaa cimcimeiim canımm senn
canım sıkıldı bakınayım nete dedım kaydirigubbakcemile3
kızın napıooo hihoyyyt
merhaba arkadaşlar tüm mesajlar ve dualar için teşekkür ederim.
bu sabah doktora tekrar gittim bugünkü incelemede kalpte delik ve bir damarın olması gereken yerden değilde başka bir yerden çıktığını söylediler. ailemde kalp ve damar hastası olmadığından ve üçlü ve dörtlü testlerim çok iyi çıktığından duruma biraz şaşırdılar. yarın yada pazartesi amniyosentez yapılacak kromozomel bir durumdan kaynaklanıp kaynaklanmadığına bakılacak. çocuk kardiyoloji uzmanları ile görüşülüp değerlendirilecek. inşallah düzeltilelebilir doğduğunda ameliyatla yok edilebilir bir sorunsa gebelik devam ettirilecek. ama genetik bir sorun yada hayatla bağdaşmayan bir durum olduğu kesinleşirse maalesef( ALLAHIM inşallah öyle değildir) bebeği alacaklar. Lütfen dularınızı eksik etmeyin:Saruboceq:
aynen yaaa ben de sıkıldım aşkı memnu da sıktı:) kızım napsın uyuyo galibaa cimcimesenin melek napıyo .)
benim kocam da az önce çıktı fabrikada sorun çıkmış bakmaya gitti.Kaldım yine yalnız:umursamaz:bende baktım bi aşkı memnuya bende sıkıldım . eşimde kurtlar vadisine bakıo .
benımkıde uyuyo heralde sesi çıkmıyo
iyi geceler cnm çok öptümmmayy canımm kıyamam :1hug: inşallah hemen gelir .
ben çıkıyorum azcık dolanayım yatarım sonra.
ii geceler tatlı rüyalarrr opuyorumnanaktan
slm kızlar... göbegımı eklıyorum bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?