asena noldu,ekleyemedin mi canım
Arkadaşlar günaydınlarr
dün doktora gittim cinsiyetimiz artık bizimde kesin olarak belli olduuu
kızımızzzzzz oluyorrrr çok mutlu olduk çok sevindik şükürler olsunki sağlığı sıhhati herşey yerinde
teşekkür ederim canım opuyorumnanaktanbijo güle güle kullan canim bende biraz temizlik yapayim sonra görüsürüz öptüm
dualarımız sen ve bebişinle. her zaman hayırlısı olur canım inşallah bebişin atlatır bu durumu 2 gündür aklımdasın :Saruboceq:merhaba arkadaşlar tüm mesajlar ve dualar için teşekkür ederim.
bu sabah doktora tekrar gittim bugünkü incelemede kalpte delik ve bir damarın olması gereken yerden değilde başka bir yerden çıktığını söylediler. ailemde kalp ve damar hastası olmadığından ve üçlü ve dörtlü testlerim çok iyi çıktığından duruma biraz şaşırdılar. yarın yada pazartesi amniyosentez yapılacak kromozomel bir durumdan kaynaklanıp kaynaklanmadığına bakılacak. çocuk kardiyoloji uzmanları ile görüşülüp değerlendirilecek. inşallah düzeltilelebilir doğduğunda ameliyatla yok edilebilir bir sorunsa gebelik devam ettirilecek. ama genetik bir sorun yada hayatla bağdaşmayan bir durum olduğu kesinleşirse maalesef( ALLAHIM inşallah öyle değildir) bebeği alacaklar. Lütfen dularınızı eksik etmeyin:Saruboceq:
hay bu fabrika sorunlarına. bi tane eleman bulsun bu sorunları çözecek yazık arkadaşıma yaaaaaaaaa kalıyo yanlız başınaaaaaa :umursamaz:benim kocam da az önce çıktı fabrikada sorun çıkmış bakmaya gitti.Kaldım yine yalnız:umursamaz:
gunaydın kızlar..... uykum kaçtı bugun..... ben geldım
Fınfık, bişi dicem ama kötü niyetle değil..
Burda 80 tane hamile kadın var, bazılarının hamileliği sorunlu da geçiyo, amniyo yaptıranı var bebekte ufak tefek problemler çıkanı var.. O linki yazmak için doğru yer burası değil bence. Zaten bi sürü insan sürekli tetik halinde ay şuram ağrıdı bişi mi oldu ay noldu vırt zırt, bi de sen boyle bı lınk yolluyosun insanın ıcı parcalanıo evet dogru ama herkes zaten boyle ihtimaller oldugunu bılmesıne ragmen cogu zaman konduramıyo ve bırden onunde gorunce şok oluyo.. Bence burda paylaştıgımızı kotu haberlerı minimuma indirelim lütfen, bi sürü anne adayının okuması için hoş bi topik değil bu..
Elbette ki spesifik olmasa da bir anne adayı olarak bütün anne adayları için en büyük dileğim sağlıklı ve sorunsuz bi şekilde bebeklerini kucaklamaları ve her gün bunu temenni ediyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?