2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydııııınnnnnnnnnnnnnn...
nalan geçmiş olsun canım baş ağrısını benden iyi kimse bilemez heralde, ama kesin çözümü yok herkese farklı şeyler iyi gelio nane iyi geldiyse sevindim..

Arkadaşlar günaydınlarr

dün doktora gittim cinsiyetimiz artık bizimde kesin olarak belli olduuu
kızımızzzzzz oluyorrrr çok mutlu olduk çok sevindik şükürler olsunki sağlığı sıhhati herşey yerinde

bijo güle güle kullan canim bende biraz temizlik yapayim sonra görüsürüz öptüm
teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

dualarımız sen ve bebişinle. her zaman hayırlısı olur canım inşallah bebişin atlatır bu durumu 2 gündür aklımdasın :Saruboceq:

benim kocam da az önce çıktı fabrikada sorun çıkmış bakmaya gitti.Kaldım yine yalnız:umursamaz:
hay bu fabrika sorunlarına. bi tane eleman bulsun bu sorunları çözecek yazık arkadaşıma yaaaaaaaaa kalıyo yanlız başınaaaaaa :umursamaz:

günaydın herkese a.s.
dün çoook yorucu bir gün geçirdim. az sonra da 3 lü test sonucumu almaya gidicem hastaneye. eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

iznimiz de belli oldu 3 temmuz - 3 ağustos arası :teytey:

günaydın herkese,
nalancım sana nazarımız mı değdi kıyamam.. inşallah bugün daha iyisindir..

arkadşlar birşey soracağım
ikili test lerim sonuçları çok normal ve güzel çıktı doktorum herşey çok güzel herşey çok mükemmel dedi hep. Dünde omurilik lerine ellerine kollarına beynine kilosuna herşeyine baktı tam uyumlu ve gayet sağlıklı gidiyor dedi bende 4 lü testimi yaptırmaktan vazgeçtim doktorumun onayını alarak tabi ama yine kafamda bir soru işareti oluştu acaba yaptırsamıydım diye bir fikri olan varmı arkadşlar

nalancım yazmayı unuttum iyisindir bugün inşallah. çok geçmiş olsun canım..ben de dünden beri rahatsızım baya belim ağrıdı akşam da üstüne evde küçük bi kaza tuz biber oldu.. yatarken agrı kesici içtim artık bugün de almak istemiyorum idare edicem.

ELVN sana ne desek boş hayatım onun kararını sen vereceksin..

Fınfık, bişi dicem ama kötü niyetle değil..
Burda 80 tane hamile kadın var, bazılarının hamileliği sorunlu da geçiyo, amniyo yaptıranı var bebekte ufak tefek problemler çıkanı var.. O linki yazmak için doğru yer burası değil bence. Zaten bi sürü insan sürekli tetik halinde ay şuram ağrıdı bişi mi oldu ay noldu vırt zırt, bi de sen boyle bı lınk yolluyosun insanın ıcı parcalanıo evet dogru ama herkes zaten boyle ihtimaller oldugunu bılmesıne ragmen cogu zaman konduramıyo ve bırden onunde gorunce şok oluyo.. Bence burda paylaştıgımızı kotu haberlerı minimuma indirelim lütfen, bi sürü anne adayının okuması için hoş bi topik değil bu..
Elbette ki spesifik olmasa da bir anne adayı olarak bütün anne adayları için en büyük dileğim sağlıklı ve sorunsuz bi şekilde bebeklerini kucaklamaları ve her gün bunu temenni ediyorum ..

evet sana katılıyorum.... ben artık haberlere bile bakamıyorum.... böyle şyler yazmayalım... çunku hepımız çok duygusal ve hassasız.... ben okuyamıyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…