2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hakkınızda hayırlısı olur inşallah...Rabbim minik bebeğinize sağlık sizede sabır ve kolaylıklar versin...Bir arkadaşım 20006 yılında ciddi kalp problemleri olan bir erkek bebek dünyaya getirdi.2 defa bypass oldu ve oğlu şimdi iyi...moralinizi bozmamaya çalışın İnşallah devası olan bi ufak bi problemi vardır bebeğinizin...Hayırlı şifalar diliyorum dualarım sizinle ve bebeğinizle

günaydın kızlar!
ELVN cim herşey iyiyse karar vermek senin. ama dokor sana ne öneriyorsa onu dinle.
yaptır diyorsa yaptır.

kızlar salı gününe az kaldı heyecan başladı bende.
cinsiyetinden çok sağlığı nasıl çok merak ediyorum. kaç gram kaç cm olmuş.

gözünnn aydınnn

uykun kaçtığında 9 da uyanıosan kaçmayınca kaçta uyanıosun ayol maşallaasempatiksalakcinni

:) enerjikk hatunn günaydınna.s.

11 e kadar nasıl uyuyosun bacım sen, darlanmıo musun, yatak sıkıo benı bı sure snr, bgn gec uyandım mesela ben 8:10 da uyandım, normalde 7.30 da uyanırım o bıle benı gerdı atesler basmıstı uyandıgımda :))

bir de bana sor.Bir gün gidip vurcam fabrikadaki çalışanları. Eşim dün eve geldi gece üretim yapılcak sorumlu kişi başlarında kalcak diye. adam kalkmış gitmiş ee eşimlerde büyük firmalara parça yetiştirmek zorunda yetişmezse müşteri firmanın üretimi durur.üretimi durması çooook büyük zarar demek :S Yakında birçok kişiyi kovcak eşim zaten aman çıkarsın yeter yaa kocamın yüzünü görmez oldum. adam gibi adam da bulamıyor. off bakalım.
kızlar asssssssla dr unuza sormadan bitki çayı içmeyin...
evet bencede çok zararlı olabiliyormuş. ben doktoruma sordum günde iki fincanı geçmeyecek şekilde çok açık içebilirsin dedi. ama asla sallama çay içme dedi.
bijocum ne oldu canm sana hayırdır ne kazasıı yaa :Sdüştün mü ne olduuu

prophetic canım söyle yine toplanalım mı?... göbekler yenı çıktı.. ben o donem taşınma v.s oldugu için kaçırdım...

hadi hadi atma şimdii.. cinsiyetini de cok merak edıosun,, heyecandan uyuyamazsın pzts gecesı artık :))
gözünnn aydınnn

:) enerjikk hatunn günaydınna.s.

günaydın melcan, ne enerjisi ölü gibiyim bgn, çok sıcak yaaaa, ter basıo her tarafımı, dun cok az su ıcmısım sbh uyandıgımda çişim kahverengıydı resmen ödüm koptu, ben cok su kaybedıorum ya evde bıle otursam, bak kolumu kaldıramıom sımdı pofff

prophetic canım söyle yine toplanalım mı?... göbekler yenı çıktı.. ben o donem taşınma v.s oldugu için kaçırdım...

OOOOOooooOOOOOoOooooo
hanfendı gelcem demiş gelmemiş..
bi de diyo ki yine toplanalım mı...
OOOOOooOOOoooOOO
valla bilmiyorum size nası bi ceza uygulamak lazım, uygun cezayı bulursam toplanabiliriz :)

dün eşim beni gıcık etti. akşam canı patates kızartması istemiş. gitti yaptı ama köy zeytinyağı vardı. ağır kokuyor ve ben kullanmıyorum. gitmiş onunla kızartmış. ama ev nasıl koktu anlatamam. birde mutfak kapısını tam kapatmamış. dedim fırında yapsaydık, midem bulandı dedim.
sonra dedim ki kızımız olursa düşündüğümüz ismin yanına leyla adı koymak istiyorum dedim. hayır tek ismi olsun dedi. çünkü bana daha önce başka bir isim önermişti. önerdiği ismi patronu söylemiş. bizim düşündüğümüz ismi beğenmemiş. bende başkalrı karışmasın bu isimlere biz evlendiğimiz zaman karar vermiştik demiştim. şimdi o da bana karşı çıkıyor.

beni bekleyin 21'inden sonra istanbuldayım ammaa istanbul'da program yoğun oluyor şimdi gelebileceğime dair de söz vermeyeyim..

ayy şu demir hapı ne yapıyor öyle tuvalette şoka girdim :1shok:
:)))kaydirigubbakcemile3 evet çok fenaaa kara kara böcükler :)sempatiksalakcinni
buluşma olunca gelcen mi bu kez amaaaa :) sözde 10 kişi fln olcaktık 4 kişi olduk:)

yok canım düşmedim de dün biraz yağlı olan bir yemek yapmıştım. akşam onu buzdolabına koyayım derken tencere elimden kaydı düştü bi de yerde zıplayınca mutfak kilimi, duvarlar, yerler, buzdolabının içi, sandalye ayakları falan her yere yapıştı yemeğin suyu ve kendisi. her yer mahvoldu :bbo: zaten belim ağrıyo yaa diyerek gitmiştim mutfağa bi de bu olunca.. eşim geldi her yerleri sildi allah razı olsun ondan. ben de arkasından yağ çözücüyle geçtim. bugün akşam da kilimi halı yıkamacısına vericez ama baya yordu yani canım.. bugün bir daha geçicem üstünden hastaneden sonra zamanım kalırsa..

inşallah bulur eşin adam gibi bir eleman allah allah millet işsiziz diyor anlamadım ki ben bir iş bulsam şurda kafama göre kendi işim gibi çalışırım valla.. inşallah bulur işini bilen 1 adam bile neler yapar da yeter bazen. bazen de 10 adam bi işe yaramaz..

ayy şu demir hapı ne yapıyor öyle tuvalette şoka girdim :1shok:
klübe hoşgeldin :roflol:

buluşun buluşun ama söz verenler gidin lütfennnn... ben de temmuzda bir ara yazlıktan istanbula geçicem perde ve bebek alışverişi için. denk gelirse gelirimmm :lepi:

oda serın ve özel perde yaptırdım.. guneş almıyor....genelde geç kalktıgım için.... ama tabı dogumdan sonra nasıl olur bu uyku bilmiyorum...

olur böyle şeyler canm hamilelik döneminde hassassın her şeyden etkileniyorsun haliyle. Aman karışmasınlar isim konusuna başkaları.Benim arkadaşım bikaç hafta içinde doğurcak hala isim bulamadılar.kocası kaynanasının adını koymak istiyor "müzeyyen" :) kız fenalık geçriyor. sonra kocası değişik değişik isimler türetmeye başladı yok vicdan yok nazmiye sanırım müzeyyene razı olsun diye iğrenç isimler sundu :) şimdi elife döndüler tabi ama bakalım ne olcak ben de çok merak ediyorum :) isim yüzünden küsmeleri bitmiyor şaka gibikaydirigubbakcemile3

PROPCUM cinsiyetini merak ediyorum ama benim 2 li testim olmamıştı biliyorsun. şimdi 4 lü testimiz var.
o yüzden sağlığını daha çok merak ediyorum.

ELVN kızın oluyormuş hayırlı olsun.

BıJO ne kazası geçmiş olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…