merhaba arkadaşlar tüm mesajlar ve dualar için teşekkür ederim.
bu sabah doktora tekrar gittim bugünkü incelemede kalpte delik ve bir damarın olması gereken yerden değilde başka bir yerden çıktığını söylediler. ailemde kalp ve damar hastası olmadığından ve üçlü ve dörtlü testlerim çok iyi çıktığından duruma biraz şaşırdılar. yarın yada pazartesi amniyosentez yapılacak kromozomel bir durumdan kaynaklanıp kaynaklanmadığına bakılacak. çocuk kardiyoloji uzmanları ile görüşülüp değerlendirilecek. inşallah düzeltilelebilir doğduğunda ameliyatla yok edilebilir bir sorunsa gebelik devam ettirilecek. ama genetik bir sorun yada hayatla bağdaşmayan bir durum olduğu kesinleşirse maalesef( ALLAHIM inşallah öyle değildir) bebeği alacaklar. Lütfen dularınızı eksik etmeyin:Saruboceq:
uykun kaçtığında 9 da uyanıosan kaçmayınca kaçta uyanıosun ayol maşallaasempatiksalakcinni
gözünnn aydınnnArkadaşlar günaydınlarr
dün doktora gittim cinsiyetimiz artık bizimde kesin olarak belli olduuu
kızımızzzzzz oluyorrrr çok mutlu olduk çok sevindik şükürler olsunki sağlığı sıhhati herşey yerinde
uykun kaçtığında 9 da uyanıosan kaçmayınca kaçta uyanıosun ayol maşallaasempatiksalakcinni
bir de bana sor.Bir gün gidip vurcam fabrikadaki çalışanları. Eşim dün eve geldi gece üretim yapılcak sorumlu kişi başlarında kalcak diye. adam kalkmış gitmiş ee eşimlerde büyük firmalara parça yetiştirmek zorunda yetişmezse müşteri firmanın üretimi durur.üretimi durması çooook büyük zarar demek :S Yakında birçok kişiyi kovcak eşim zaten aman çıkarsın yeter yaa kocamın yüzünü görmez oldum. adam gibi adam da bulamıyor. off bakalım.
teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
dualarımız sen ve bebişinle. her zaman hayırlısı olur canım inşallah bebişin atlatır bu durumu 2 gündür aklımdasın :Saruboceq:
hay bu fabrika sorunlarına. bi tane eleman bulsun bu sorunları çözecek yazık arkadaşıma yaaaaaaaaa kalıyo yanlız başınaaaaaa :umursamaz:
evet bencede çok zararlı olabiliyormuş. ben doktoruma sordum günde iki fincanı geçmeyecek şekilde çok açık içebilirsin dedi. ama asla sallama çay içme dedi.kızlar asssssssla dr unuza sormadan bitki çayı içmeyin...
bijocum ne oldu canm sana hayırdır ne kazasıı yaa :Sdüştün mü ne olduuunalancım yazmayı unuttum iyisindir bugün inşallah. çok geçmiş olsun canım..ben de dünden beri rahatsızım baya belim ağrıdı akşam da üstüne evde küçük bi kaza tuz biber oldu.. yatarken agrı kesici içtim artık bugün de almak istemiyorum idare edicem.
ELVN sana ne desek boş hayatım onun kararını sen vereceksin..
hadi hadi atma şimdii.. cinsiyetini de cok merak edıosun,, heyecandan uyuyamazsın pzts gecesı artık :))günaydın kızlar!
ELVN cim herşey iyiyse karar vermek senin. ama dokor sana ne öneriyorsa onu dinle.
yaptır diyorsa yaptır.
kızlar salı gününe az kaldı heyecan başladı bende.
cinsiyetinden çok sağlığı nasıl çok merak ediyorum. kaç gram kaç cm olmuş.
gözünnn aydınnn
:) enerjikk hatunn günaydınna.s.
prophetic canım söyle yine toplanalım mı?... göbekler yenı çıktı.. ben o donem taşınma v.s oldugu için kaçırdım...
:)))kaydirigubbakcemile3 evet çok fenaaaayy şu demir hapı ne yapıyor öyle tuvalette şoka girdim :1shok:
buluşma olunca gelcen mi bu kez amaaaa :) sözde 10 kişi fln olcaktık 4 kişi olduk:)prophetic canım söyle yine toplanalım mı?... göbekler yenı çıktı.. ben o donem taşınma v.s oldugu için kaçırdım...
ayy şu demir hapı ne yapıyor öyle tuvalette şoka girdim :1shok:
yok canım düşmedim de dün biraz yağlı olan bir yemek yapmıştım. akşam onu buzdolabına koyayım derken tencere elimden kaydı düştü bi de yerde zıplayınca mutfak kilimi, duvarlar, yerler, buzdolabının içi, sandalye ayakları falan her yere yapıştı yemeğin suyu ve kendisi. her yer mahvoldu :bbo: zaten belim ağrıyo yaa diyerek gitmiştim mutfağa bi de bu olunca.. eşim geldi her yerleri sildi allah razı olsun ondan. ben de arkasından yağ çözücüyle geçtim. bugün akşam da kilimi halı yıkamacısına vericez ama baya yordu yani canım.. bugün bir daha geçicem üstünden hastaneden sonra zamanım kalırsa..bir de bana sor.Bir gün gidip vurcam fabrikadaki çalışanları. Eşim dün eve geldi gece üretim yapılcak sorumlu kişi başlarında kalcak diye. adam kalkmış gitmiş ee eşimlerde büyük firmalara parça yetiştirmek zorunda yetişmezse müşteri firmanın üretimi durur.üretimi durması çooook büyük zarar demek :S Yakında birçok kişiyi kovcak eşim zaten aman çıkarsın yeter yaa kocamın yüzünü görmez oldum. adam gibi adam da bulamıyor. off bakalım.
bijocum ne oldu canm sana hayırdır ne kazasıı yaa :Sdüştün mü ne olduuu
klübe hoşgeldin :roflol:ayy şu demir hapı ne yapıyor öyle tuvalette şoka girdim :1shok:
11 e kadar nasıl uyuyosun bacım sen, darlanmıo musun, yatak sıkıo benı bı sure snr, bgn gec uyandım mesela ben 8:10 da uyandım, normalde 7.30 da uyanırım o bıle benı gerdı atesler basmıstı uyandıgımda :))
bir de bana sor.Bir gün gidip vurcam fabrikadaki çalışanları. Eşim dün eve geldi gece üretim yapılcak sorumlu kişi başlarında kalcak diye. adam kalkmış gitmiş ee eşimlerde büyük firmalara parça yetiştirmek zorunda yetişmezse müşteri firmanın üretimi durur.üretimi durması çooook büyük zarar demek :S Yakında birçok kişiyi kovcak eşim zaten aman çıkarsın yeter yaa kocamın yüzünü görmez oldum. adam gibi adam da bulamıyor. off bakalım.
canım benım..... malesef öyleler hep.... artık kavga edıyorum... işi bırak artık az kazan evde otur dıye
olur böyle şeyler canm hamilelik döneminde hassassın her şeyden etkileniyorsun haliyle. Aman karışmasınlar isim konusuna başkaları.Benim arkadaşım bikaç hafta içinde doğurcak hala isim bulamadılar.kocası kaynanasının adını koymak istiyor "müzeyyen" :) kız fenalık geçriyor. sonra kocası değişik değişik isimler türetmeye başladı yok vicdan yok nazmiyedün eşim beni gıcık etti. akşam canı patates kızartması istemiş. gitti yaptı ama köy zeytinyağı vardı. ağır kokuyor ve ben kullanmıyorum. gitmiş onunla kızartmış. ama ev nasıl koktu anlatamam. birde mutfak kapısını tam kapatmamış. dedim fırında yapsaydık, midem bulandı dedim.
sonra dedim ki kızımız olursa düşündüğümüz ismin yanına leyla adı koymak istiyorum dedim. hayır tek ismi olsun dedi. çünkü bana daha önce başka bir isim önermişti. önerdiği ismi patronu söylemiş. bizim düşündüğümüz ismi beğenmemiş. bende başkalrı karışmasın bu isimlere biz evlendiğimiz zaman karar vermiştik demiştim. şimdi o da bana karşı çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?