2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:)))kaydirigubbakcemile3 evet çok fenaaa kara kara böcükler :)sempatiksalakcinni

buluşma olunca gelcen mi bu kez amaaaa :) sözde 10 kişi fln olcaktık 4 kişi olduk:)

evet gelecem bizim o dönem cenaze, taşınma vs. bırbırıne gırdı..nette gördum ama yetişemedim... sorunlardan yogunluktan....

bijo çok geçmiş olsun, maşallah eşine ne güzel yardım etmiş sana. benimki hayatta silmezdi herhalde haha:) insan hamilelikte sakarlaşıyor en azından ben şimdiye kadar 3 bardak kırdım sanırım bilmiyorumkismile

evet sana katılıyorum.... ben artık haberlere bile bakamıyorum.... böyle şyler yazmayalım... çunku hepımız çok duygusal ve hassasız.... ben okuyamıyorum bile

İyi de burada kürtaj olanıda paylaştı, bebeğinde sorun olan da paylaştı, hatta tehlikesi olanıda..
Biz hepsi için dua ettik ve hala ediyoruz.
Hayatın bizlere ne getireceğini bilmiyoruz arkadaşlar o anne ve bebeğinin duaya ihtiyacı vardı bende iyi niyetle paylaştım.. Sonuçta sizden farklı değilim bende hamileyim..
Ayrıca başlıkta herşey net ve açık okumamak da sizin elinizde..
İnşallah hiç bir zaman böyle birşeye ihtiyacınız olmaz..

Tuhaf..benneyaptımki

hayırlısı olsun... gönlunden geçen canım

fınfınk ö donem hepımızde aynı rıskler vardı.. şimdi hem hormanlar yukseldı, hem daha duygusal olduk.... ondan... ben evde ufak şeylerı bıle anlattırmam.. sustururum... çunku artık kaldıramıyorum...

canım tabi ki sen de hamılesın, senın de moralın bozulmus bak ıcım parcalandı yazmıssın, herkes bılıo sonucta boyle seyler olabılır oluyo da cevrede ama somut olarak ortaya koymayalım işte bunları, ben pimpirikli bi insan diilimdir, bebegım saglıklı da olablır baska seyler de olabılır hepsının farkındayım ama burda senın dedıgın gıbı ''tuhaf'' dusunenler de var cok evhamlı olanlar da.. kendım ıcın yazmadım zaten, genel olarak kotu seylerı paylasmayalım dedım.. ne demek ıstedıgımı anladıgına emınım..

bijo çok geçmiş olsun.
elvn kızın hayırlı olsunnnnnnn. sağlıkla kucağına al canım.

bijoux geçmiş olsun... hamilelikten denge kaybı vs. oluyormuş.. normalmış... iykı eşin yardımcı olmuş.. yoksa daha da zordu senın için

ASOCUM insanları anlamak zor. benimde eşimin işleri iyi gitmiyor. burada müşteri az. şimdi yaz olduğu için haftasonları (alaçatıda otelde yerleri var) gelinbaşları oluyor. orada para kazanma şansı çok yüksek. ama sevgili patroniyesi ne akla hizmetse eşimi götürmek istemiyor. halbuki müşteriler çok memnun. bahanesi buradaki müşteriler kaçar. burada fazla müşteri yok. olanlar haftaiçi gelirler aslında. eşimin para kazanmasını istemiyor çok ilginç bir durum. eğer oraya giderse aldığı yüzdeliği düşürüyormuş.
tamda ihtiyacımız olduğu bir dönem. şimdi başka iş arıyoruz.

elvancım cok sevndım cnm hayırlı olsun

brokoli, cnm senin içinde cok sevındım. cinsiyeti ne zaman belli olurmuş.

günaydın kızlar, hayırlı cumalar...buyrunnnnnnnnn

canim gözün aydin
günaydın herkese a.s.
dün çoook yorucu bir gün geçirdim. az sonra da 3 lü test sonucumu almaya gidicem hastaneye. eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

iznimiz de belli oldu 3 temmuz - 3 ağustos arası :teytey:
canim insallah güzel haberler alirsin :Saruboceq:

tatlim gecmis olsun ne sinir bir durum yagli salcali yemek dökülmesi:1rolleyes:iyiki esin varmis yaninda yoksa hepsi sana kalirdikaydirigubbakcemile5

hadi yaaa ,inşallah kendi işini kurar bir gün. Şekerim patronları anlamak zor hem de çok zor.

iznim onaylanmış kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

2-12 arası yokummmmmmmmmmmmmmmmm

yani işte yokum :teytey::teytey:

Hadi o zaman boynuzlarımız tavana vurana kadar geyik yapalım 9 ay boyunca benneyaptımki

bafoo şu uğramayanları sil ya listeden oh rengarenk olsun mesela tarantula hiç hatırlamıyorum öyle biri ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…