:)))kaydirigubbakcemile3 evet çok fenaaakara kara böcükler :)sempatiksalakcinni
buluşma olunca gelcen mi bu kez amaaaa :) sözde 10 kişi fln olcaktık 4 kişi olduk:)
Fınfık, bişi dicem ama kötü niyetle değil..
Burda 80 tane hamile kadın var, bazılarının hamileliği sorunlu da geçiyo, amniyo yaptıranı var bebekte ufak tefek problemler çıkanı var.. O linki yazmak için doğru yer burası değil bence. Zaten bi sürü insan sürekli tetik halinde ay şuram ağrıdı bişi mi oldu ay noldu vırt zırt, bi de sen boyle bı lınk yolluyosun insanın ıcı parcalanıo evet dogru ama herkes zaten boyle ihtimaller oldugunu bılmesıne ragmen cogu zaman konduramıyo ve bırden onunde gorunce şok oluyo.. Bence burda paylaştıgımızı kotu haberlerı minimuma indirelim lütfen, bi sürü anne adayının okuması için hoş bi topik değil bu..
Elbette ki spesifik olmasa da bir anne adayı olarak bütün anne adayları için en büyük dileğim sağlıklı ve sorunsuz bi şekilde bebeklerini kucaklamaları ve her gün bunu temenni ediyorum ..
evet sana katılıyorum.... ben artık haberlere bile bakamıyorum.... böyle şyler yazmayalım... çunku hepımız çok duygusal ve hassasız.... ben okuyamıyorum bile
günaydın kızlar!
ELVN cim herşey iyiyse karar vermek senin. ama dokor sana ne öneriyorsa onu dinle.
yaptır diyorsa yaptır.
kızlar salı gününe az kaldı heyecan başladı bende.
cinsiyetinden çok sağlığı nasıl çok merak ediyorum. kaç gram kaç cm olmuş.
oda serın ve özel perde yaptırdım.. guneş almıyor....genelde geç kalktıgım için.... ama tabı dogumdan sonra nasıl olur bu uyku bilmiyorum...
Ya para kazanmayı da geç müşterileri türkiyenin çok büyük firmaları işleirn düzgün yetişmemesi demek adamları kaybetmek demek.zaten kaybederlerse her şey kötü olur :Sbir de bana sor.Bir gün gidip vurcam fabrikadaki çalışanları. Eşim dün eve geldi gece üretim yapılcak sorumlu kişi başlarında kalcak diye. adam kalkmış gitmiş ee eşimlerde büyük firmalara parça yetiştirmek zorunda yetişmezse müşteri firmanın üretimi durur.üretimi durması çooook büyük zarar demek :S Yakında birçok kişiyi kovcak eşim zaten aman çıkarsın yeter yaa kocamın yüzünü görmez oldum. adam gibi adam da bulamıyor. off bakalım.
canım benım..... malesef öyleler hep.... artık kavga edıyorum... işi bırak artık az kazan evde otur dıye
oooffff en zor iş yaa yağ temizlemekkk aman ver halı kilim de temizlenmiş olur işte.bahane oldu :)yok canım düşmedim de dün biraz yağlı olan bir yemek yapmıştım. akşam onu buzdolabına koyayım derken tencere elimden kaydı düştü bi de yerde zıplayınca mutfak kilimi, duvarlar, yerler, buzdolabının içi, sandalye ayakları falan her yere yapıştı yemeğin suyu ve kendisi. her yer mahvoldu :bbo: zaten belim ağrıyo yaa diyerek gitmiştim mutfağa bi de bu olunca.. eşim geldi her yerleri sildi allah razı olsun ondan. ben de arkasından yağ çözücüyle geçtim. bugün akşam da kilimi halı yıkamacısına vericez ama baya yordu yani canım.. bugün bir daha geçicem üstünden hastaneden sonra zamanım kalırsa..
inşallah bulur eşin adam gibi bir eleman allah allah millet işsiziz diyor anlamadım ki ben bir iş bulsam şurda kafama göre kendi işim gibi çalışırım valla.. inşallah bulur işini bilen 1 adam bile neler yapar da yeter bazen. bazen de 10 adam bi işe yaramaz..
valla canım ben işsisiz lafına artık inanmaz oldum. dünkü sorumluya 4000 tl maaş veriyolar.maaşım az diyip duruyor adam bide doğru düzgün işin başında değil işinin peşinden koşmuyor. bu nedir yaaa 4000 maaş az mı bu devirde beğenmiyor beyefendi. valla yakında hepsini çıkarcak benimki.
İyi de burada kürtaj olanıda paylaştı, bebeğinde sorun olan da paylaştı, hatta tehlikesi olanıda..
Biz hepsi için dua ettik ve hala ediyoruz.
Hayatın bizlere ne getireceğini bilmiyoruz arkadaşlar o anne ve bebeğinin duaya ihtiyacı vardı bende iyi niyetle paylaştım.. Sonuçta sizden farklı değilim bende hamileyim..
Ayrıca başlıkta herşey net ve açık okumamak da sizin elinizde..
İnşallah hiç bir zaman böyle birşeye ihtiyacınız olmaz..
Tuhaf..benneyaptımki
Arkadaşlar günaydınlarr
dün doktora gittim cinsiyetimiz artık bizimde kesin olarak belli olduuu
kızımızzzzzz oluyorrrr çok mutlu olduk çok sevindik şükürler olsunki sağlığı sıhhati herşey yerinde
canim gözün aydinArkadaşlar günaydınlarr
dün doktora gittim cinsiyetimiz artık bizimde kesin olarak belli olduuu
kızımızzzzzz oluyorrrr çok mutlu olduk çok sevindik şükürler olsunki sağlığı sıhhati herşey yerinde
canim insallah güzel haberler alirsin :Saruboceq:günaydın herkese a.s.
dün çoook yorucu bir gün geçirdim. az sonra da 3 lü test sonucumu almaya gidicem hastaneye. eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
iznimiz de belli oldu 3 temmuz - 3 ağustos arası :teytey:
yok canım düşmedim de dün biraz yağlı olan bir yemek yapmıştım. akşam onu buzdolabına koyayım derken tencere elimden kaydı düştü bi de yerde zıplayınca mutfak kilimi, duvarlar, yerler, buzdolabının içi, sandalye ayakları falan her yere yapıştı yemeğin suyu ve kendisi. her yer mahvoldu :bbo: zaten belim ağrıyo yaa diyerek gitmiştim mutfağa bi de bu olunca.. eşim geldi her yerleri sildi allah razı olsun ondan. ben de arkasından yağ çözücüyle geçtim. bugün akşam da kilimi halı yıkamacısına vericez ama baya yordu yani canım.. bugün bir daha geçicem üstünden hastaneden sonra zamanım kalırsa..
inşallah bulur eşin adam gibi bir eleman allah allah millet işsiziz diyor anlamadım ki ben bir iş bulsam şurda kafama göre kendi işim gibi çalışırım valla.. inşallah bulur işini bilen 1 adam bile neler yapar da yeter bazen. bazen de 10 adam bi işe yaramaz..
hadi yaaa ,inşallah kendi işini kurar bir gün. Şekerim patronları anlamak zor hem de çok zor.ASOCUM insanları anlamak zor. benimde eşimin işleri iyi gitmiyor. burada müşteri az. şimdi yaz olduğu için haftasonları (alaçatıda otelde yerleri var) gelinbaşları oluyor. orada para kazanma şansı çok yüksek. ama sevgili patroniyesi ne akla hizmetse eşimi götürmek istemiyor. halbuki müşteriler çok memnun. bahanesi buradaki müşteriler kaçar. burada fazla müşteri yok. olanlar haftaiçi gelirler aslında. eşimin para kazanmasını istemiyor çok ilginç bir durum. eğer oraya giderse aldığı yüzdeliği düşürüyormuş.
tamda ihtiyacımız olduğu bir dönem. şimdi başka iş arıyoruz.
fınfınk ö donem hepımızde aynı rıskler vardı.. şimdi hem hormanlar yukseldı, hem daha duygusal olduk.... ondan... ben evde ufak şeylerı bıle anlattırmam.. sustururum... çunku artık kaldıramıyorum...
canım tabi ki sen de hamılesın, senın de moralın bozulmus bak ıcım parcalandı yazmıssın, herkes bılıo sonucta boyle seyler olabılır oluyo da cevrede ama somut olarak ortaya koymayalım işte bunları, ben pimpirikli bi insan diilimdir, bebegım saglıklı da olablır baska seyler de olabılır hepsının farkındayım ama burda senın dedıgın gıbı ''tuhaf'' dusunenler de var cok evhamlı olanlar da.. kendım ıcın yazmadım zaten, genel olarak kotu seylerı paylasmayalım dedım.. ne demek ıstedıgımı anladıgına emınım..
iznim onaylanmış kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
2-12 arası yokummmmmmmmmmmmmmmmm
yani işte yokum :teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?