2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nyese kızlar ben çıkıyorum,manikür ağda kaş işlerimi halledeyim de geleyim öpüyorum çok hepiniziiii

BİJO ne kazası geçmiş olsun!
yok canım allaha şükür önemli bişey değildi mutfak kazası :) çok teşekkür ederim Şeniz

çok sağol hayatım Şeniz
eder hayatım. annesi öyle yetiştirmiş. yeri gelmiş yer sildirmiş yeri gelmiş evi süpürtmüş öğretmiş. o benim yorgun olduğumda belim ağrıdığında bir numaraları yardımcım..
ben de oğlumu inşallah öyle yetiştiricem. kayınvalidemden bu konuda kurs almayı planlıyorum hep çünkü dua ediyorum ona ne güzel eşine yardımcı bir evlat yetiştirmiş diye.

bijo çok geçmiş olsun.
elvn kızın hayırlı olsunnnnnnn. sağlıkla kucağına al canım.
çok mersi hayatım opuyorumnanaktan

bijoux geçmiş olsun... hamilelikten denge kaybı vs. oluyormuş.. normalmış... iykı eşin yardımcı olmuş.. yoksa daha da zordu senın için
teşekkürler canım opuyorumnanaktan
ben çok sakar oldum yaaa hamilelğimde. tiryaki çay makinemin üstünü bile kırdım :bbo: daha neler neler. halbuki huyum değildir hiç..

tatlim gecmis olsun ne sinir bir durum yagli salcali yemek dökülmesi:1rolleyes:iyiki esin varmis yaninda yoksa hepsi sana kalirdikaydirigubbakcemile5
evet koştu geldi hemen sağolsun. ama silerken dedi ki kadınnn bari makarna pilav falan dökseydin

iznim onaylanmış kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

2-12 arası yokummmmmmmmmmmmmmmmm

yani işte yokum :teytey::teytey:
valla bizim de dün onaylandı. bu haber bile yetiyo tatil moduna girmek için di mi :) hadi şimdiden iyi tatillerrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile5

ben gidiyom 3 lü test sonucumu alıcam eyvahedigeldismile
görüşürüz

günaydın kızlar,
elvancım çok sevindim canım kızın oluyormuş gözün aydın..
ben hala öğrenemedim haftaya artık..
9da kalktım kahvaltımı yaptım geçmişi okudum geldim :)
nasılsınız hanımlar ?
3lü test yaptıran arkadaşlar ücret olarak ne kadar ödediniz ? ona göre bi fiyat araştırması yapıcam da..

bijo çok geçmiş olsun.
elvn kızın hayırlı olsunnnnnnn. Sağlıkla kucağına al canım.

elvancım cok sevndım cnm hayırlı olsun

brokoli, cnm senin içinde cok sevındım. Cinsiyeti ne zaman belli olurmuş.

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar...buyrunnnnnnnnn

canim gözün aydin

canim insallah güzel haberler alirsin :saruboceq:

Tatlim gecmis olsun ne sinir bir durum yagli salcali yemek dökülmesi:1rolleyes:iyiki esin varmis yaninda yoksa hepsi sana kalirdikaydirigubbakcemile5

çok teşekkür ederim arkadaşlar darısı cinsiyeti belli olmayan arkadaşlarımın başına inşallah

benimde izin günüm belli olduuuu 25 Haziran 12 Temmuz arası alanya yada tatildeyimmmm...hihoyyythihoyyythihoyyyt

bijo hayırlı haberlerle gel inşallah.

izni belli olan arkadaşlara iyi tatiller diliyorum.
benim tatilim 2 ye bölündü. 18 haziran akşamı başlıyor. 28 haziran iş başı yapıcam.
temmuz sıcklarında kavrulup 26 temmuzda tekrar çıkıp 16 ağustosta döneceğim bir aksilik olmazsa.
14 gün yıllık iznim kalıyor. onuda bebiş için saklıyorum.

Oh ne güzel çoğu kişinin izin günleri belli olmuş bol bol keyif yapın benim yerime de : )

merhaba hnm.lar ben yenı uyelerdenım.. (izmirden) bende 4 ayımı yenı bıtırdım. doğum ayım kasım ortası yada sonu gibi :) dun 3lü test için kan verdım. çarşamba günü sonucu alıcam. bu arada bebeğimin cinsiyetini öğrenemedim.. acaba çok mu erken yaa bilmiyorumkismile

Günaydın melcan81,nz35,esraa, birisi, melodi, elvnctnbs,asenamm,melaike06,figenk24...

Sizler ve bebişleriniz iyisinizdir inşallah

Biz dün akşamı baya zor geçirdik...Derhane çıkışı eve dönmek için dolmuş durağına yürürken trabzonun o bardaktan dökülürcesine yağan yağmuruyla ıslandık eve gelince hemen duşa girdim ama bu arada baya üşüdüm galiba...Akşam hiçbişey yiyemediğim gibi midemde nevar ne yoksa çıkardım...O kadar çok zorlandıki midem ve boğazım ağzımı yıkarken hep kan geldi boğazımdan ve o kan tadıyla uyumaya çalıştım...

Bulantılar ben doğurana kadar sürecek sanırım.hala elimde çantamda vs. poşetle geziyorum...Birde yanma varki midemde Rennie içiyorum ama hiç kar etmiyor..Gaviskon kullanan ve fayda gören varmıı????

Hepinize iyi bir gün geçirmenizi diliyorum...sağlıcakla kalın

nz35 hoşgeldin aramıza,
yalnız değilsin canım ben de henüz öğrenemedim bebişimin cinsiyetini.. ama çoğu arkadaşlar öğrendi..

kızlar soru sormuştum 3lü test için ne kadar ücret ödediniz ?

vıyyyyy.. aşk-ı memnu çok heyecanlıymış.. haftaya nolcak acep bı sonrakı hafta bıtcene gore.. cok heycanlı cokkk..

Hoşgeldin nz35, sağlıkla kucağına alırsın inş. bebeğini..seninde ilk bebekmi?

Cinsiyetini bende öğrenemedim..göstermiyor yaramaz:) neredeyse herkesin belli oldu ama sen ve ben kaldık sona galiba:)

hllyvz, canım çok şükür iyiyiz biz..
çok çok geçmiş olsun canım ya, üşüttün yağmur altında kalınca sanırım hemen şifayı kapıyoruz hamileler daha çabuk kaparmış hastalıkları dikkat etmek lazım.
mide yanması için hiç ilaç kullanmadım canım bi bilgim yok..

ben özel hastahanede yaptırdım sağlık güvencem var...2liye 50 3lüye 15 lira aldılar muayene ücreti dışında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…