yok canım allaha şükür önemli bişey değildi mutfak kazası :) çok teşekkür ederim ŞenizBİJO ne kazası geçmiş olsun!
çok sağol hayatım Şenizbijo çok geçmiş olsun, maşallah eşine ne güzel yardım etmiş sana. benimki hayatta silmezdi herhalde haha:) insan hamilelikte sakarlaşıyor en azından ben şimdiye kadar 3 bardak kırdım sanırım bilmiyorumkismile
çok mersi hayatım opuyorumnanaktanbijo çok geçmiş olsun.
elvn kızın hayırlı olsunnnnnnn. sağlıkla kucağına al canım.
teşekkürler canım opuyorumnanaktanbijoux geçmiş olsun... hamilelikten denge kaybı vs. oluyormuş.. normalmış... iykı eşin yardımcı olmuş.. yoksa daha da zordu senın için
evet koştu geldi hemen sağolsun. ama silerken dedi ki kadınnn bari makarna pilav falan dökseydintatlim gecmis olsun ne sinir bir durum yagli salcali yemek dökülmesi:1rolleyes:iyiki esin varmis yaninda yoksa hepsi sana kalirdikaydirigubbakcemile5
valla bizim de dün onaylandı. bu haber bile yetiyo tatil moduna girmek için di mi :) hadi şimdiden iyi tatillerrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile5iznim onaylanmış kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
2-12 arası yokummmmmmmmmmmmmmmmm
yani işte yokum :teytey::teytey:
ben gidiyom 3 lü test sonucumu alıcam eyvahedigeldismile
görüşürüz
görüşürüz
propcum cinsiyetini merak ediyorum ama benim 2 li testim olmamıştı biliyorsun. şimdi 4 lü testimiz var.
O yüzden sağlığını daha çok merak ediyorum.
Elvn kızın oluyormuş hayırlı olsun.
Bijo ne kazası geçmiş olsun!
bijo çok geçmiş olsun.
elvn kızın hayırlı olsunnnnnnn. Sağlıkla kucağına al canım.
elvancım cok sevndım cnm hayırlı olsun
brokoli, cnm senin içinde cok sevındım. Cinsiyeti ne zaman belli olurmuş.
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar...buyrunnnnnnnnn
canim gözün aydin
canim insallah güzel haberler alirsin :saruboceq:
Tatlim gecmis olsun ne sinir bir durum yagli salcali yemek dökülmesi:1rolleyes:iyiki esin varmis yaninda yoksa hepsi sana kalirdikaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar,
elvancım çok sevindim canım kızın oluyormuş gözün aydın..
Ben hala öğrenemedim haftaya artık..
9da kalktım kahvaltımı yaptım geçmişi okudum geldim :)
nasılsınız hanımlar ?
3lü test yaptıran arkadaşlar ücret olarak ne kadar ödediniz ? Ona göre bi fiyat araştırması yapıcam da..
görüşürüz
nz35 hoşgeldin aramıza,
yalnız değilsin canım ben de henüz öğrenemedim bebişimin cinsiyetini.. ama çoğu arkadaşlar öğrendi..
kızlar soru sormuştum 3lü test için ne kadar ücret ödediniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?