2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ızne çıkan arkadaşlara iyi tatiller diliyorum...Kendinize dikkat edin 2 kişi tatil yapmak da zordur...bende KPSS den sonra uçakla istanbula annemlere gidip kalacağım biraz..21. haftada olacağım umarım doktorum uçağa binmeme izin verir...

tekrar merhaba...

__hllyvz__ cnm öncelikle geçmiş olsun sana.. inşallah kısa sürede iyileşirsin.. bnm hiç kusma olayım olmadı rahat gidiyor şimdilik.. o yüzden sorduğun ilaçlardan hiç kullanmadım.. umarım ilaçların iyi gelir cnm.. :Saruboceq:

__esraa__ merhaba cnm.. ben üçlü testimi dewamlı gittiğim ssk.ya bağlı hastanede yaptırdım. hastane bu imkanı ücretsiz sunuyor. ssk.dan faydalandım. ama eğer istersen yaptıran varmı die araştırayım...

bafoo şu uğramayanları sil ya listeden oh rengarenk olsun mesela tarantula hiç hatırlamıyorum öyle biri ?
evet cnm haklısın mesaj atıyrum uğramayanlara ... ama gebelikleri devam edipte gelmeyenlerde var. hepsine bi msj atıyım .pazar gunu temizlicem.pembiş maviş olucazkaydirigubbakcemile2

hayırlı olsuuun!
sağol kusum ınsallah. anacımın yanına gidicem inşallah
ay bende anne olucam ama ,nsan genede annesinin yanında kendini cocuk gıbı hıssedıyo yaaa

sana da hayırlı olsun sekercım. tatil fikri bile beni costurdu inan

ben 4lü yaptırdım 100 lira verdim

benimde izin günüm belli olduuuu 25 Haziran 12 Temmuz arası alanya yada tatildeyimmmm...hihoyyythihoyyythihoyyyt
sana da hayırlı olsun kusum

cnm gecmıs olsun cok . gaviscon cok ıyı dıyorlar bana da yazdı ama ınaty edıyorum ama bu gıdısle alıcam galıba

ben 4 lü yaptırmıştım, 140 TL

ben özel hastahanede yaptırdım sağlık güvencem var...2liye 50 3lüye 15 lira aldılar muayene ücreti dışında...

teşekkür ederim kızlar, 2li testte sigorta günüm dolmadığı için özel yaptırdım 155e geldi.. 3 lü testte de eşimin sigortasından faydalanıcam umarım çok çok uygun bişey olur ben araştırmalara başlıyım.
sağolun..opuyorumnanaktan

Arkadaşlar anneannesi benim kuzucuğa mendil yapıyormuş tığla...hani tülbentten yapılırya yumuşacık olsun diye...bende cinsiyeti belli olunca ufak tefek bişeyler örmeyi planlıyorum...birde minik beşik var yatakodama koymayı planladığım sepet tarzı olanlardan onu süsleyeceğim kılıf dikeceğim beşige rengi belli olunca. tüllerle güllerle,dantellerle..onlar için hazırlık yapmak çok harika bir duygu ...Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inş.

bu arada koltuk altlarım ve popom çok ağrıyo sanki 1 saat jimnastik yapmış gibiyim..
uyurken farkına varmadan yaptım mı acaba kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

3lü teste : 11 tl verdik. 2liye hiç ücret vermedik

amin cnm ınsallah cok guzel degıl mı:CüvCüv:

tülbent değil kız o mermerşahi :))) güle güle kullansın bebeğin..

Bafocuğum
seni bulmuşken yazayım listeye eklersin ben 27 yaşındayım...keşke sana cinsiyetinide söyleyebilseydim ama15inde 3lü testin sonucunu göstermeye gidince bi rica edeceğim doktoruma cinsiyetine bidaha bakın diye...

çok güzel bir duygu canım, biz yeğenim için sürekli hazırlık yapardık, annem mendillerini yastığını nevresimini filan dikerdi ben kıyafetler bakım setleri biberonlar alırdım. (el işi yapamıyorum malesef, bu konuda beceriksizim kaydirigubbakcemile3 )

3lü teste : 11 tl verdik. 2liye hiç ücret vermedik

çok uygunmuş, çok sağol canım

tülbent değil kız o mermerşahi :))) güle güle kullansın bebeğin..

Amin canım teşekkür ederim...

Kız kardeşim diyoki "o mendillerden anasına lazım bebekten önce, bebek kusmuyoki anası kusuyo:)"

Dün geçmişte çok tatlı bi kız bebek fotoğrafı vardı...Görünce dedim "bizim kızlardan biri sabredemedi 4,5 ay daha doğurdu kızını" ama değişmiş:)

Bizim kuzucukların fotolarını ekleyeceğimiz günlerde gelir inş...

Hayırlısı olur inşallah. istanbuldan bol bol süslü şeyler alırsın artık allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım.
sanırım bulantıların devam ediyor çok geçmiş olsun.
Birde 2 gün önce ailem ve durumum la ilgili soru sormuşsun. Şimdilik herşey ii en azından eşim çok ilgili ama ailesi değişmedi artık bende susmuyorum bu nedenle fazla üstüme gelemiyorlar ama yapacaklarını yapıyorlar . Ablalarım gelecek bakalım aslında herşey o zaman belli olcak eşim onu terk edebileceğimin farkında olduğu için annesinin yanında bana daha ii davranıyor falan filan ya aslında hllyvz kalp kırılınca kolay düzelmiyor. hepimiz için hayırlısı.

oohhh maşallahh.. bebeişlere hazırlıklar başlamışş :) ah bıde cınsıyetını öğrensek dahada güzel olucak.. ben henuz bı hazırlık yapmadım erken dıe..

ELVNCTNBS

"EVET CANIM BENDE RENNİE İÇİYORUM HİÇ BİR FAYDASI YOK AKŞAM DOKTORA SÖYLEDİM GAVİSKON YAZDI BENDE ONA BAŞLAYACAĞIM "

Çok teşekkür ederim arkadaşım...İnşallah gaviskondan şifa buluruz:ecrin_bebek:

_saces_ allah yardımcın olsun cnm.. rabbim çevrendekilerin yüreğine merhamet versin... umarın tüm aşadıkların bi geçiş dönemidir.. ve bebişinle tekrardan huzurlu bi yaşam başlar.. :Saruboceq:

ben odası gelmeden almıcam dıyodum heer cıkısımda bısı alıyorum sımdı gardrobun bı kısmını onun kıyafetlerı doldurdu bıle :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…