evet cnm haklısın mesaj atıyrum uğramayanlara ... ama gebelikleri devam edipte gelmeyenlerde var. hepsine bi msj atıyım .pazar gunu temizlicem.pembiş maviş olucazkaydirigubbakcemile2bafoo şu uğramayanları sil ya listeden oh rengarenk olsunmesela tarantula hiç hatırlamıyorum öyle biri ?
sağol kusum ınsallah. anacımın yanına gidicem inşallahhayırlı olsuuun!
yok canım allaha şükür önemli bişey değildi mutfak kazası :) çok teşekkür ederim Şeniz
çok sağol hayatım Şeniz
eder hayatım. annesi öyle yetiştirmiş. yeri gelmiş yer sildirmiş yeri gelmiş evi süpürtmüş öğretmiş. o benim yorgun olduğumda belim ağrıdığında bir numaraları yardımcım..
ben de oğlumu inşallah öyle yetiştiricem. kayınvalidemden bu konuda kurs almayı planlıyorumhep çünkü dua ediyorum ona ne güzel eşine yardımcı bir evlat yetiştirmiş diye.
çok mersi hayatım opuyorumnanaktan
teşekkürler canım opuyorumnanaktan
ben çok sakar oldum yaaa hamilelğimde. tiryaki çay makinemin üstünü bile kırdım :bbo: daha neler neler. halbuki huyum değildir hiç..
evet koştu geldi hemen sağolsun. ama silerken dedi ki kadınnn bari makarna pilav falan dökseydin
valla bizim de dün onaylandı. bu haber bile yetiyo tatil moduna girmek için di mi :) hadi şimdiden iyi tatillerrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile5
ben 4lü yaptırdım 100 lira verdimgünaydın kızlar,
elvancım çok sevindim canım kızın oluyormuş gözün aydın..
ben hala öğrenemedim haftaya artık..
9da kalktım kahvaltımı yaptım geçmişi okudum geldim :)
nasılsınız hanımlar ?
3lü test yaptıran arkadaşlar ücret olarak ne kadar ödediniz ? ona göre bi fiyat araştırması yapıcam da..
sana da hayırlı olsun kusumbenimde izin günüm belli olduuuu 25 Haziran 12 Temmuz arası alanya yada tatildeyimmmm...hihoyyythihoyyythihoyyyt
Günaydın melcan81,nz35,esraa, birisi, melodi, elvnctnbs,asenamm,melaike06,figenk24...
Sizler ve bebişleriniz iyisinizdir inşallah
Biz dün akşamı baya zor geçirdik...Derhane çıkışı eve dönmek için dolmuş durağına yürürken trabzonun o bardaktan dökülürcesine yağan yağmuruyla ıslandıkeve gelince hemen duşa girdim ama bu arada baya üşüdüm galiba...Akşam hiçbişey yiyemediğim gibi midemde nevar ne yoksa çıkardım...O kadar çok zorlandıki midem ve boğazım ağzımı yıkarken hep kan geldi boğazımdan ve o kan tadıyla uyumaya çalıştım...
Bulantılar ben doğurana kadar sürecek sanırım.hala elimde çantamda vs. poşetle geziyorum...Birde yanma varki midemde Rennie içiyorum ama hiç kar etmiyor..Gaviskon kullanan ve fayda gören varmıı????
Hepinize iyi bir gün geçirmenizi diliyorum...sağlıcakla kalın
tekrar merhaba...
__esraa__ merhaba cnm.. ben üçlü testimi dewamlı gittiğim ssk.ya bağlı hastanede yaptırdım. hastane bu imkanı ücretsiz sunuyor. ssk.dan faydalandım. ama eğer istersen yaptıran varmı die araştırayım...
ben 4 lü yaptırmıştım, 140 TL
ben özel hastahanede yaptırdım sağlık güvencem var...2liye 50 3lüye 15 lira aldılar muayene ücreti dışında...
günaydın kızlar,
elvancım çok sevindim canım kızın oluyormuş gözün aydın..
ben hala öğrenemedim haftaya artık..
9da kalktım kahvaltımı yaptım geçmişi okudum geldim :)
nasılsınız hanımlar ?
3lü test yaptıran arkadaşlar ücret olarak ne kadar ödediniz ? ona göre bi fiyat araştırması yapıcam da..
Arkadaşlar anneannesi benim kuzucuğa mendil yapıyormuş tığla...hani tülbentten yapılırya yumuşacık olsun diye...bende cinsiyeti belli olunca ufak tefek bişeyler örmeyi planlıyorum...birde minik beşik var yatakodama koymayı planladığım sepet tarzı olanlardan onu süsleyeceğim kılıf dikeceğim beşige rengi belli olunca. tüllerle güllerle,dantellerle..onlar için hazırlık yapmak çok harika bir duygu ...Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inş.
Arkadaşlar anneannesi benim kuzucuğa mendil yapıyormuş tığla...hani tülbentten yapılırya yumuşacık olsun diye...bende cinsiyeti belli olunca ufak tefek bişeyler örmeyi planlıyorum...birde minik beşik var yatakodama koymayı planladığım sepet tarzı olanlardan onu süsleyeceğim kılıf dikeceğim beşige rengi belli olunca. tüllerle güllerle,dantellerle..onlar için hazırlık yapmak çok harika bir duygu ...Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inş.
3lü teste : 11 tl verdik. 2liye hiç ücret vermedik
Günaydın melcan81,nz35,esraa, birisi, melodi, elvnctnbs,asenamm,melaike06,figenk24...
Sizler ve bebişleriniz iyisinizdir inşallah
Biz dün akşamı baya zor geçirdik...Derhane çıkışı eve dönmek için dolmuş durağına yürürken trabzonun o bardaktan dökülürcesine yağan yağmuruyla ıslandıkeve gelince hemen duşa girdim ama bu arada baya üşüdüm galiba...Akşam hiçbişey yiyemediğim gibi midemde nevar ne yoksa çıkardım...O kadar çok zorlandıki midem ve boğazım ağzımı yıkarken hep kan geldi boğazımdan ve o kan tadıyla uyumaya çalıştım...
Bulantılar ben doğurana kadar sürecek sanırım.hala elimde çantamda vs. poşetle geziyorum...Birde yanma varki midemde Rennie içiyorum ama hiç kar etmiyor..Gaviskon
kullanan ve fayda gören varmıı????
EVET CANIM BENDE RENNİE İÇİYORUM HİÇ BİR FAYDASI YOK AKŞAM DOKTORA SÖYLEDİM GAVİSKON YAZDI BENDE ONA BAŞLAYACAĞIM
nz35 hoşgeldin aramıza,
yalnız değilsin canım ben de henüz öğrenemedim bebişimin cinsiyetini.. ama çoğu arkadaşlar öğrendi..
kızlar soru sormuştum 3lü test için ne kadar ücret ödediniz ?
CANIM BEN 2 Lİ TEST İ 70 YAPTIRDIM 4 LÜMÜDE YAPTIRMADIM SON DAKİKA KARARIM DEĞİŞTİ O DA 70 TL YDİ
tülbent değil kız o mermerşahi :))) güle güle kullansın bebeğin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?