_saces_ allah yardımcın olsun cnm.. rabbim çevrendekilerin yüreğine merhamet versin... umarın tüm aşadıkların bi geçiş dönemidir.. ve bebişinle tekrardan huzurlu bi yaşam başlar.. :Saruboceq:
benim de popom ağrıyo yaa aynen :)))))))))bu arada koltuk altlarım ve popom çok ağrıyo sanki 1 saat jimnastik yapmış gibiyim..
uyurken farkına varmadan yaptım mı acaba kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim de popom ağrıyo yaa aynen :)))))))))
ELVNCTNBS
"EVET CANIM BENDE RENNİE İÇİYORUM HİÇ BİR FAYDASI YOK AKŞAM DOKTORA SÖYLEDİM GAVİSKON YAZDI BENDE ONA BAŞLAYACAĞIM "
Çok teşekkür ederim arkadaşım...İnşallah gaviskondan şifa buluruz:ecrin_bebek:
Selam SACES,
iyi dileklerin için çok teşekkürler...Ablalarını görünce hem senin moralin düzelir hemde onlar senin sahipsiz olmadığını anlayıp kendilerine çeki düzen verirler...Birşeylerin biraz daha olsun iyi gitmesine sevindim inan hep aklımdasın...
Eşlere bazen bu "boşanmanın tabu olmadığı" meselesini hatırlatmak gerekiyor malesef...Çünkü bebeklerini taşıdığımız için ve onlar için herşeyden vazgeçiverdiğimiz için kendilerini VAZGEÇİLMEZ zannetmeye başlıyor onlar ve sevgili aileleri...
Ama artık bizde eşlerimiz için vazgeçilmez olmuşuz :) İnşallah bebeğin sana mutluluklar ve huzur getirir.herşeyin daha güzel olduğu yarınlar yaşarsın...
yok valla canım ya :) popomun sağ kısmı ağrıyor sadece :))))))tatlım sert bı yerlere mi oturdun:roflol::roflol::roflol::roflol:
benim de popom ağrıyo yaa aynen :)))))))))
___esraa__ cnm bende pek elişi bilmiyorumm.. artık hazır alıcas.. birazda büyükler örgüler yapar. sanırım eksilikler böylece tamamlanır kaydirigubbakcemile2
Kızlar sağlık ocağına çağrıldınızmı. Ben 2 aylık hamileyken kapıma bir ebe geldi gebe olduğu ve her ay rutin olarak sağlık ocağına gelmem gerektiğini söyledi bende gidiyorum ebemiz bizi tartıyor kilomuzu tansiyonumuzu ölçüyor.Bütün kan tahlillerime bakıyor ve dosyalıyor bazen sohbet ediyoruz bebekle ilgili .merak ettim bir tek benmi gidiyorum burası küçük bir yer acaba ondan mı.?
yok valla canım ya :) popomun sağ kısmı ağrıyor sadece :))))))
valla bilmem niye ağrıyo :) son günlerde puzzle yaparken çok oturdum belkide ondandır :))neden ağrıyor acaba sempatiksalakcinni
evet canım, annem örgü işini halleder o yönden rahatım zemuszemus
geri kalanını da hazır alıcaz artık..
çarşamba günü pazara gittim kalın bebek battaniyesi sordum 15 tl dedi. fiyatı uygun pembesi mavisi yeşili vardı. cinsiyet belli olsaydı ona göre alırdım.
masaja bayılırım. Hamile masajı var canım hamile masajı yaptırabilirsin tabi uzman birine.hmmmm :)) ay şimdi msaj fln da yaptıramıoruz her yerım tutuluo şöle miss kokulu bı masaj yaptırırdın gecerdı agrın sızın
valla bilmem niye ağrıyo :) son günlerde puzzle yaparken çok oturdum belkide ondandır :))
masaja bayılırım. Hamile masajı var canım hamile masajı yaptırabilirsin tabi uzman birine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?