2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bafo bende yaşımı söyleyeyim 32 ve hamile kaldığım kilo 58.5 canım liste güzel görünsün diye söyleyeyim.a.s.

_saces_ allah yardımcın olsun cnm.. rabbim çevrendekilerin yüreğine merhamet versin... umarın tüm aşadıkların bi geçiş dönemidir.. ve bebişinle tekrardan huzurlu bi yaşam başlar.. :Saruboceq:

sağol canım ben rahatım canım,artık hiçbirşeyi umursamıyorum. Onlar düşünsünlerrrr. bebişimi ve kendimi üzemicem.

ben yarın karşıya yani avrupa yakasına gidicem.hem gezmeye hem oğluma bişeyelr bakıcam..aldıklarıma evde deli gibi katalr dururum artık :))))

Selam SACES,

iyi dileklerin için çok teşekkürler...Ablalarını görünce hem senin moralin düzelir hemde onlar senin sahipsiz olmadığını anlayıp kendilerine çeki düzen verirler...Birşeylerin biraz daha olsun iyi gitmesine sevindim inan hep aklımdasın...

Eşlere bazen bu "boşanmanın tabu olmadığı" meselesini hatırlatmak gerekiyor malesef...Çünkü bebeklerini taşıdığımız için ve onlar için herşeyden vazgeçiverdiğimiz için kendilerini VAZGEÇıLMEZ zannetmeye başlıyor onlar ve sevgili aileleri...

Ama artık bizde eşlerimiz için vazgeçilmez olmuşuz :) ınşallah bebeğin sana mutluluklar ve huzur getirir.herşeyin daha güzel olduğu yarınlar yaşarsın...

Kızlar sağlık ocağına çağrıldınızmı. Ben 2 aylık hamileyken kapıma bir ebe geldi gebe olduğu ve her ay rutin olarak sağlık ocağına gelmem gerektiğini söyledi bende gidiyorum ebemiz bizi tartıyor kilomuzu tansiyonumuzu ölçüyor.Bütün kan tahlillerime bakıyor ve dosyalıyor bazen sohbet ediyoruz bebekle ilgili .merak ettim bir tek benmi gidiyorum burası küçük bir yer acaba ondan mı.?

__hllyvz__ ve elvan.ctnbs_ arkadaşlar çook geçmiş olsun tekrar... umarım ilaçlardan şifa bulursunuz.. opuyorumnanaktan

___esraa__ cnm bende pek elişi bilmiyorumm.. artık hazır alıcas.. birazda büyükler örgüler yapar. sanırım eksilikler böylece tamamlanır kaydirigubbakcemile2

canım birde doktor bana Pulcet yazdı ama uyarıda bulantı çok kötü olduğunda vee dayanamayacak olduğunda bunu sabah aç karnına bi tane iç dedi eczacıda aynı şeyi söyledi ama içmesende olur bence dedi

Sağol canım keşke birilerine ders vermeden hayatı yaşayabilsek aynı sevgi ve coşku ile ama ne yazıkki mutlaka birilerine ders vermeden olmuyor.
Senide güzel mutlu yarınlar beklesin canım.

benim de popom ağrıyo yaa aynen :)))))))))

neden ağrıyor acaba sempatiksalakcinni

___esraa__ cnm bende pek elişi bilmiyorumm.. artık hazır alıcas.. birazda büyükler örgüler yapar. sanırım eksilikler böylece tamamlanır kaydirigubbakcemile2

evet canım, annem örgü işini halleder o yönden rahatım zemuszemus
geri kalanını da hazır alıcaz artık..
çarşamba günü pazara gittim kalın bebek battaniyesi sordum 15 tl dedi. fiyatı uygun pembesi mavisi yeşili vardı. cinsiyet belli olsaydı ona göre alırdım.

Evet canım bende arasıra telefonla çağırılıyorum dediğin şeyleri banada yapıyorlar fakat kan tahlili yaptırmıyorum hastahanede yapılanların sonuçlarını götürüyorum onları yazıyor dosyaya.hemde cepten arıyor ebem:) 22 haziranda tekrar çağırdı 20. hafta tetenoz aşılarına başlayacağız...

muğlanın neresindesin biraz biliyorum muğlayı merkezini, gökova akyakadada yazlığımız vardı 12 sene falan gidip geldim muğlaya...

___ saces__

cnm bende senin gibi her ay sağlık ocağına gidiyorum.. dediğin gibi. tansiyon vede test gibi şeyleri yazıp kayıt tutuyor.. ve gerçekten çok ilgili. artık sohbette ediyoruz. küçük yerde oldugun için diye düşünme ben izmirin göbeğinde olduğum halde gidiorum. acil bişiy olursa ebe beni cep.ten arıyor. şöylede bişiy var, doğumdan sonrada aynı ebeye gitmeye dewam edicez. bebeğin rutin kontrolleri için. zemuszemus

valla bilmem niye ağrıyo :) son günlerde puzzle yaparken çok oturdum belkide ondandır :))
hmmmm :)) ay şimdi msaj fln da yaptıramıoruz her yerım tutuluo şöle miss kokulu bı masaj yaptırırdın gecerdı agrın sızın
masaja bayılırım. Hamile masajı var canım hamile masajı yaptırabilirsin tabi uzman birine.

___ esraa___ cnm bende bebe takımları görnce alasım gelıyo ama cınsıyetını bılmedıgım ıcın dudaklarımı büküp gidiyorumm.. ınsallah önumuzdekı ay öğrenirimde ufak tefek ciciler almaya başlarım hihoyyyt

Şu popo ağrısı konusunda bişeyler biliyorum galiba...benimde kuyruksokumu denen kemik varya omurganın bitiş noktası orası çok ağrıyor...Hamilelik hormonları kaslarımızın ve kemiklerimizin gevşemesini sağlıyormuş mide yanmaları ve kabızlıkta bu nedenle oluyormuş...kalça ve pelvis kemikleri gevşeyip açılarak bebek için daha geniş bir yer sağlamaya ve doğumdada daha rahat geçeceği bir boşluk oluşturmaya çalışıyormuş...

dersaneye bile gidemiyorum denemeleri alıp evde çözüyorum çünkü 40 dk bile hareketsiz oturunca belim sırtım felaket ağrıyorki kpss de 2 saat sabahtan 2,5 saat öğleden sonra nasıl oturacağım bilmem...

valla bilmem niye ağrıyo :) son günlerde puzzle yaparken çok oturdum belkide ondandır :))

masaja bayılırım. Hamile masajı var canım hamile masajı yaptırabilirsin tabi uzman birine.

e yüzüstü yatamıosun nası yapıo kı masajı oyle yan fln yatırıo heralde ıstemem kı oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…