Evet canım bende arasıra telefonla çağırılıyorum dediğin şeyleri banada yapıyorlar fakat kan tahlili yaptırmıyorum hastahanede yapılanların sonuçlarını götürüyorum onları yazıyor dosyaya.hemde cepten arıyor ebem:) 22 haziranda tekrar çağırdı 20. hafta tetenoz aşılarına başlayacağız...
muğlanın neresindesin biraz biliyorum muğlayı merkezini, gökova akyakadada yazlığımız vardı 12 sene falan gidip geldim muğlaya...
arkadşlar birşey soracağım
ikili test lerim sonuçları çok normal ve güzel çıktı doktorum herşey çok güzel herşey çok mükemmel dedi hep. Dünde omurilik lerine ellerine kollarına beynine kilosuna herşeyine baktı tam uyumlu ve gayet sağlıklı gidiyor dedi bende 4 lü testimi yaptırmaktan vazgeçtim doktorumun onayını alarak tabi ama yine kafamda bir soru işareti oluştu acaba yaptırsamıydım diye bir fikri olan varmı arkadşlar
günaydınnnhadi hadi atma şimdii.. cinsiyetini de cok merak edıosun,, heyecandan uyuyamazsın pzts gecesı artık :)
şahsen ben nerdeyse catlıcaktımm
günaydın melcan, ne enerjisi ölü gibiyim bgn, çok sıcak yaaaa, ter basıo her tarafımı, dun cok az su ıcmısım sbh uyandıgımda çişim kahverengıydı resmen ödüm koptu, ben cok su kaybedıorum ya evde bıle otursam, bak kolumu kaldıramıom sımdı pofff
geldinmi kuşşbenim de popom ağrıyo yaa aynen :)))))))))
geldim bebişim ve gidiyorum bebişim :) arkadaşım aradı kahveye gitcem ona 1 saat fln oturur gelirim öpüyorum çoooookgünaydınnn
geldinmi kuşş
geldim bebişim ve gidiyorum bebişim :) arkadaşım aradı kahveye gitcem ona 1 saat fln oturur gelirim öpüyorum çoooook
güzel haberilerini bekliyoruz canım güle güle git güle güle gel.. olumunekankayizsmile
hımmmmm bebişini görcen oleyyyyyyyyy. hayırlı haberlerle dön canım.
teşekkürler canlarım gittim geldim hayırlısıyla opuyorumnanaktan da bebişi görmedim hastaneye gittim canım..bijo hayırlı haberlerle gel inşallah.
ben her ay gidiyorum, gitmezsem arayıp çağırıyolar..Kızlar sağlık ocağına çağrıldınızmı. Ben 2 aylık hamileyken kapıma bir ebe geldi gebe olduğu ve her ay rutin olarak sağlık ocağına gelmem gerektiğini söyledi bende gidiyorum ebemiz bizi tartıyor kilomuzu tansiyonumuzu ölçüyor.Bütün kan tahlillerime bakıyor ve dosyalıyor bazen sohbet ediyoruz bebekle ilgili .merak ettim bir tek benmi gidiyorum burası küçük bir yer acaba ondan mı.?
arkadaşlar geleceklermiş az sonra oturmaya. ev berbat durumda şu anda toplu ama temizlik lazım hemen kalkıyorum yemeğimi yiyorum ve başlıyorum temizlemeye..
prop burası da çok sıcak ama boğucu bir sıcak havada bulutlar var. dışarda çok rahatsız etti beni eve geldim hemenn üstümü değiştirdim valla
canim testin iyi cikmis gözün aydin bende bugün varis corabimi giydim cok kasinti yapiyor dar oldugundan simdiden daraldim dokuz ay nasil giyecem ben bunlariakannehirohaoldumsmile
anladım canım bana yazdığını çok teşekkürler opuyorumnanaktan ya hep mi giymek zorundaymışsın o çorabı biliyorum onları kalın bi de sıcakta :bbo: allah yardımcın olsun valla canım..bijoxcum sana yazmistim adini yazmayi unutmusum:kedi:
teşekkürler hayatım. süpürdüm şimdi silicem 10 dk ara verdim belim kopuyo zati bugün :bbo:burda gunes de var ama bu da ııce sıcaklatıo ınsanı bogucu olsa bı turlu boyle olsa bı turlu amaaannn bız yndık bu yaz.. kolay gelsın cnm hadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?