2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benım canım acayip çikolata ıstedı kızlar, 1 saattır kendımı yedım bıtırdım valla gıdıorum markete almaya dayanamıcam:kedi:

selam kizlar..

ay geçmişi oku oku bitiremedim :)

yemek saatim gelmiş walla yaaa...öpüyorum hepiniziii.

hayirli cumalar diliyorum...

ortaca da oturuyoruz canım.Bende kan tahlilimi hastanede yapıyorum sadece sonucunu götürüyorum.

canım benimde senin gibi 2'li testim normal çıktı. şükür bebeğimin gelişimide gayet iyi ama doktorum yinede 4'lü yaptıralım dedi. Ben yaptıracağım şahsen en azından aklımda kalmaz sonuçta sadece kan veriyoruz içim rahat etsin aklımda soru işareti kalmasın diye.

ben ebeye gitcem bugün bide buranın pazarı var bolbol sebze meyve alayım. zaten kilo aldım baya bi sinirleniyorum görüşürüz kendinize ii bakın

günaydınnn

benim de popom ağrıyo yaa aynen :)))))))))
geldinmi kuşş

bende çıkıyorum arkadaşlar...midemin bulantısı biraz geçmişken akşam için bişeyler hazırlayayım...sonrada dersanede tekrar var ona gideyim bari sınavdaki sorulara ne cevap vereceğim ben ?? belkide aklımda bişeyler kalır:)

Hepinize hayırlı cumalar...Sağlık haberlerinizi almak üzere hoşçakalın

güzel haberilerini bekliyoruz canım güle güle git güle güle gel.. olumunekankayizsmile
hımmmmm bebişini görcen oleyyyyyyyyy. hayırlı haberlerle dön canım.
bijo hayırlı haberlerle gel inşallah.
teşekkürler canlarım gittim geldim hayırlısıyla opuyorumnanaktan da bebişi görmedim hastaneye gittim canım..

ben her ay gidiyorum, gitmezsem arayıp çağırıyolar..

kızlar geldim 1/10,000 çıkmış 3 lü testimin sonucu :icecream:
AFP (MoM: 0,61) çıkmış.. bundan pek anlamadım ama dr a çıktım hemen gösterdim hayırlı olsun güzel dedi..

darısı sonuç bekleyen ve yaptıracakların başınaaa. bu arada ben hiç para ödemedim 3 lü teste, hastane kendisi kanımı aldı. istanbula gönderdi kanımı ve 1 hafta sonra sonucu verdi bana..

arkadaşlar geleceklermiş az sonra oturmaya. ev berbat durumda şu anda toplu ama temizlik lazım hemen kalkıyorum yemeğimi yiyorum ve başlıyorum temizlemeye..

prop burası da çok sıcak ama boğucu bir sıcak havada bulutlar var. dışarda çok rahatsız etti beni eve geldim hemenn üstümü değiştirdim valla

canim testin iyi cikmis gözün aydin bende bugün varis corabimi giydim cok kasinti yapiyor dar oldugundan simdiden daraldim dokuz ay nasil giyecem ben bunlariakannehirohaoldumsmile

burda gunes de var ama bu da ııce sıcaklatıo ınsanı bogucu olsa bı turlu boyle olsa bı turlu amaaannn bız yndık bu yaz.. kolay gelsın cnm hadı..

canim testin iyi cikmis gözün aydin bende bugün varis corabimi giydim cok kasinti yapiyor dar oldugundan simdiden daraldim dokuz ay nasil giyecem ben bunlariakannehirohaoldumsmile
bijoxcum sana yazmistim adini yazmayi unutmusum:kedi:
anladım canım bana yazdığını çok teşekkürler opuyorumnanaktan ya hep mi giymek zorundaymışsın o çorabı biliyorum onları kalın bi de sıcakta :bbo: allah yardımcın olsun valla canım..
burda gunes de var ama bu da ııce sıcaklatıo ınsanı bogucu olsa bı turlu boyle olsa bı turlu amaaannn bız yndık bu yaz.. kolay gelsın cnm hadı..
teşekkürler hayatım. süpürdüm şimdi silicem 10 dk ara verdim belim kopuyo zati bugün :bbo:

bize yaranılmaz hava kötü kasvetli oluruz ii bunalırıssss

havalar nasıl olursa olsun
sizin havanız ii olsunn :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…