2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bijocum bacaklarimdahamile kaldigimdan beri bayagi varis oldu cokta bacaklarim agriyor heralde giymem lazim bizde bugün mahallece pinnige gidicez coluk cocuk bayagi eglencelui olucak bende simdi kalkip un kurabiyesiyle kisir yapicam aksama anca geliriz

bijo, canım çok sevindim sonuçların güzel çıkmış..
ben de temizlik yaptım biraz çok yoruldum.. salonla koridor kaldı. onları da yarın yapcam bugünlük yeter banane

olduuuuuuuu şükür yaa sabahtan beri yaamıyordum herkeziyidir umarım ben çok fazla giremiyorum gelen giden çok oluyor kalabalık burası topik hep açık ama hepinizi öpüyorum .)

kontrole ditmiyonm alırrr

benim 2 doktorum war..bu gideceğimle bir ay önce görüşmüştük..
yeni girmişsin ultrasona gerek yok bi daha dedi sokmadi.
ama şimdi göstermicem son ultrasonu..o da bi baksın bakalim ne dicek..

diğer doktorum 3lü test istemedi..belki bu isteer

:) söylemem girdiğini bende devlet hastanesindeki dr. ck iyi onada gidiyom ayda bir ayda birde diğerine 2 hafta arayla bebekimi görmüş oluyom

:) söylemem girdiğini bende devlet hastanesindeki dr. ck iyi onada gidiyom ayda bir ayda birde diğerine 2 hafta arayla bebekimi görmüş oluyom

o kadar merak ediorum ki anlatamam..
ewe ultrason alicam nerdeyseee kaydirigubbakcemile3

:) bende cok merak ediyorum iple çekiyorum kontrol gününü daha gün gelmeden her gün gitmeye kalkıyorum bu sefer ondan randevuu almadım canım cok isteyince gidicem

senin kaç haftalik?

ben bazi tickerları göremiom pc deki ayarlardan dolayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…