2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
esin bu sefer bulusursak mutlaka sen ve kızın da gelıosunuz ve bız kızını yıyoruz tamam mı nasıl fıkır

valla gelrim ama bana yakın bir yer olursa anca gelebilirm çünkü hem karnimdaki hem kucagimdaki epey yorarlar benikaydirigubbakcemile3yeme konusuna gelince elbet şekerim buyrun sizin

valla kızlar ikinci çocugu istiyorsanız arasinda en az 3 yaş bırakın ama fazla yaş farkida birakmayın çünkü öyle çok zor olur sizin açınızdan..benim gibi 2 yaş oluncada zor oluyor..inanin sizin iki katınız yoruluyorm anne diyip kucagimda,peşinden gidecekmiş elinden tutacakmışım..sabahtan beri şimdi oturdum inann kasıklarim agridi artik ondan benden size tavsiye en az 3 yaş kıslar

Nalan bugün nerdeyse hiç girmedi de bugün? Acaba başı çok mu ağrıyo hala doktora fln gitti belki de kim bilir...

evet yoksa nalan kesin girerdi..ama inşallah kötü bir durum yoktur..sanriim dinleniyorda olabilir..baş agrısı çok yorucuda olabiliyor bende mgren var allah düşmanimin başına vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…