Caanım naber nasılsın hoşbuldum :) Ne zamandır konuşamadık senle valla ya
fınfıkkk hoş geldinn
Bugün herkesin işi var anlaşılan :) oh valla misler gibi oldum ağdam yapıldı kaşım alındı manikürüm yapıldııı Ooooohhhhh :)Sonra gittim arkadaşımın bebeğini sevdim kahve içtim geldim çamaşırlarla boğuşuyorum.Pazartesi temzilikçi günü her şey yıkansın da ütüleri yapsın. Bakalım eski kadını almıyorum artık bu yeni ve ilk kez gelcek. Umarım memnun kalırım.Kalmazsam aırada bi kadın daha varkaydirigubbakcemile3iim canım siz beni bırakıp dittiniz bende uyukluyodum senağlama
Günlerdir herkes bugün sıkıcı diyo yaa.Demeyin sıkıcı diye :) Sıkıcı diye diye negatif enerjileri yüklüyosunuz kendinize aaaaaa:)))))kaydirigubbakcemile2çok sıkıcı bi gün gerçekten yaaa....
hosgeldin fıfnfıkcim hayırdır keyfine ne oldu canim..birilerimi bozdu yoksaklava:
Oy o balı yerim benŞeniz fotoyu görünce kendimi tutamıyorumopuyorumnanaktan
Yok be kuşum kimse bozmadı bazen olur ya sebepsiz galiba öyle bilmem kiboshayallersmile
Yerim ben eylülünü senin minnoşşşş tam minnoş :) gasritle ilgili sıkıntım yok canım bugün iyiyim. Bugün sadece belim ağrıyo o kadar ama iyiyim o da olcak artık :)nasıl gidiyo hamilelikk yok dimi sıkıntıniyiyim canim napim valla eylülle ugraşıyorum..bir ev bir eylül bana yetiyorda artiyoralsanaalsanasmilesen nasilsn ne var ne yok gastrit ne alemde..aynen devammi yoksa..
evet canim ben fırsatını bulupta anca giriyorum ondan konusamiyoruzki aha şimdi uyuttum benimkini hemen daldim burayakaydirigubbakcemile3
ama yoooolllduuu sanaaaahoşbuldum melcancım,
İşlerim yoğun bugün keyfimde pek yerinde değil öyle takılıyorum boshayallersmile
dimi ama :)))) yoksa herkes sıkıcı diyo bunaldım diyooo direk negatif enerji saçılıyor.atın hepsini gitsin :)evet asoya katılıyorum poztfi düşün ppzitif oslun hayatınsempatiksalakcinni
esin ikinci bebeğin cinsiyeti ne? ilk sayfada yazmıyorda ...
aynen vallla ooooohhh ohh yani :) Bir de ayak bakımımı yaptırdım mı tamamdır. Ona anca kocamla gitmem lazım taaa karşıda Etilerdeasom ak pak olmusşun anladiim kadaroyla..bende 3 gün önce gittim aynen senin gibiyim..insanin üstündençook büyük yük kalkıyor valla..bür türlü kendimi abuzer kadayıf gibi hissediyrum yaakaydirigubbakcemile3
Olma bakiyim mutsuzz olma olma :) sen ankarada nerdesin? benim anemler çetin emeç bulvarına yakın 2.caddedeler :)ben de çok mutsuzum bugün ya uff
ama yoooolllduuu sanaaaabilmiyorumkismile
ay ne güzel :) ben de şimdiden bir kız hayal etmeye başladım hahaha daha bunu doğurmadan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?