2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Caanım naber nasılsın hoşbuldum :) Ne zamandır konuşamadık senle valla ya

iyiyim canim napim valla eylülle ugraşıyorum..bir ev bir eylül bana yetiyorda artiyoralsanaalsanasmilesen nasilsn ne var ne yok gastrit ne alemde..aynen devammi yoksa..
evet canim ben fırsatını bulupta anca giriyorum ondan konusamiyoruzki aha şimdi uyuttum benimkini hemen daldim burayakaydirigubbakcemile3

iim canım siz beni bırakıp dittiniz bende uyukluyodum senağlama
Bugün herkesin işi var anlaşılan :) oh valla misler gibi oldum ağdam yapıldı kaşım alındı manikürüm yapıldııı Ooooohhhhh :)Sonra gittim arkadaşımın bebeğini sevdim kahve içtim geldim çamaşırlarla boğuşuyorum.Pazartesi temzilikçi günü her şey yıkansın da ütüleri yapsın. Bakalım eski kadını almıyorum artık bu yeni ve ilk kez gelcek. Umarım memnun kalırım.Kalmazsam aırada bi kadın daha varkaydirigubbakcemile3

çok sıkıcı bi gün gerçekten yaaa....
Günlerdir herkes bugün sıkıcı diyo yaa.Demeyin sıkıcı diye :) Sıkıcı diye diye negatif enerjileri yüklüyosunuz kendinize aaaaaa:)))))kaydirigubbakcemile2

asom ak pak olmusşun anladiim kadaroyla..bende 3 gün önce gittim aynen senin gibiyim..insanin üstündençook büyük yük kalkıyor valla..bür türlü kendimi abuzer kadayıf gibi hissediyrum yaakaydirigubbakcemile3

Oy o balı yerim benŞeniz fotoyu görünce kendimi tutamıyorumopuyorumnanaktan

Yok be kuşum kimse bozmadı bazen olur ya sebepsiz galiba öyle bilmem kiboshayallersmile

ye teyzesi ye siz yemiceksinizde kim yiyicek..olumunekankayizsmileanladim canim için sıkılıyor anlasilan..sen sıkma canini kuşummm..opuyorumnanaktan

Yerim ben eylülünü senin minnoşşşş tam minnoş :) gasritle ilgili sıkıntım yok canım bugün iyiyim. Bugün sadece belim ağrıyo o kadar ama iyiyim o da olcak artık :)nasıl gidiyo hamilelikk yok dimi sıkıntın
hoşbuldum melcancım,

İşlerim yoğun bugün keyfimde pek yerinde değil öyle takılıyorum boshayallersmile
ama yoooolllduuu sanaaaa bilmiyorumkismile
evet asoya katılıyorum poztfi düşün ppzitif oslun hayatınsempatiksalakcinni
dimi ama :)))) yoksa herkes sıkıcı diyo bunaldım diyooo direk negatif enerji saçılıyor.atın hepsini gitsin :)

Hafta sonuna giriyoruz sıkıcı olur mu hiç:)) tabi ben öğretmen oldugum ıcın tatiliz hafta sonu. cumartesi de çalışanlar için bişey diyemiycem

asocum allaha şükür benimde biraz kasıklarimin agirimasi dışında bir sıkıntım yok bendede oda olur artik..13 kilo taşıyorum yeri geliyor:))
evet eksi elektirk yüklü olmak tan vazgecin artilarla gelin..benim elektirigim çok verim size:))

ay ne güzel :) ben de şimdiden bir kız hayal etmeye başladım hahaha daha bunu doğurmadan..

asom ak pak olmusşun anladiim kadaroyla..bende 3 gün önce gittim aynen senin gibiyim..insanin üstündençook büyük yük kalkıyor valla..bür türlü kendimi abuzer kadayıf gibi hissediyrum yaakaydirigubbakcemile3
aynen vallla ooooohhh ohh yani :) Bir de ayak bakımımı yaptırdım mı tamamdır. Ona anca kocamla gitmem lazım taaa karşıda Etilerde ayak başparmaklarımda tel takılı benim.bakımını sadece orda yaptırıyorum. bir de tellern durumuna baksınlar.Çıkarılcaksa çıkarsınlar artık 1.5 sene oldu.Çok rahatım aslında ama çok masrafflı ayağa para harcamaktan gına geldi

ben de çok mutsuzum bugün ya uff
Olma bakiyim mutsuzz olma olma :) sen ankarada nerdesin? benim anemler çetin emeç bulvarına yakın 2.caddedeler :)

ay ne güzel :) ben de şimdiden bir kız hayal etmeye başladım hahaha daha bunu doğurmadan..

:)canimcim valla ben dogumdan sonra çıktıgımda kızımı kucagima verdiklerinde ayy ben bir tane daha istiyorum dedim yemin ederim..allahta al sana bir tane daha dedi..saglicakla gelsinler..hayırlısyla
ya bu arada varmi aranızda kasımın sonuna denk gelen dogum tarihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…