2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:))) ben de verebilirim :) hamilelikte daha sakinim bir de ben.hamile kalmadan önce daha sinirliydim arada piskopata bağlıyodum D: o 13 kiloluk ağırlığı yer yer ısırırım ben :)))))
boshayallersmile bugün böyle başladı böyle biter yarına birşeyim kalmaz:1rolleyes:

Bu arada iç dış detaylı temizlik yaptırmışsın:jeyyar:
Benimde en kısa zamanda gitmem lazım :1rolleyes:
aynen valla :))))) iç dış yıkama yağlama sen beni merak ediyodun baktın mı bana akşam

asocum sen anadolu yaksında oturyon hiralde..çünkü etiler bizim bu karşıda..ben geçen gittim ayak bakımana..ama kadını bu sefer hi.çç sevmedim..yeniçırak almış sanrim.içine ettiayagımın..söledim falanda ozaman ikinciye kadin kendi aldi beni..ya kadın olmak epey zor bee valla..kocana ve ncelikle kendine güzel görüncen diye..neler neler yapıyoz valla..amaçocuk olunca bunların birkısmı aksıyor ha benden sölemsi asocum

benim 2 aralık sat a göre ama kasım sonu olur gibi geliyor.. ben de kız istiyorum:)

benim 2 aralık sat a göre ama kasım sonu olur gibi geliyor.. ben de kız istiyorum:)

valla zaten dogumlarin %30 beklenen tarihde olurmuş bence seninki okadar beklemz gibi geliyor yani kasım 28 29 gibi dogdu içime..ben zatenm biraz daha zamanli davransaymısım kızım aralık dogumlu buda aralik olacaktibenimde dogum tarihim 25 kasım

Dün akşam eve çok geç geldim arabama çarpıp kaçtılar kaç saat onlarla uğraştım.

Eve geldiğimde zaten ben pert olmuştum:bbo:

vay şerefsizler..klava:kaskon vardir eminim cnaim onlar halleder ama bu işlerle ugraşmakta epey yoruyor insani..birde moral bozuklugu tabi

benim de eşimin doğum tarihi 30 kasım :)) belki on tarıhe denk gelir:)))kaydirigubbakcemile3

benim kontrolum 21 inde ama çok merak ediyorum cinsiyetini bu hafta gitsem öğrenebilirmiyim acabaaa
Öğrenebilirsin bence belkide bilmem D: ben 13 hafta 5 günlükken öğrendim.tabi doktorun tahminiydi o ama geçen hafta kesinleşti.belki seninki de bir tahminde bulunur. aslında görünüyor ama doktorlar söylemiyor yasal olmadığı için.
Evet cnm anadoludayım ben.Hadi yaa benimkini eğitimli kişiler yapıyor sulu sistemli aletlerle yapılıyor.Dişçi aletleri gibi bızz bızzz.....sempatiksalakcinni tavsiye ederim çok memnunum canım.Pedikürden daha sağlıklı kesme biçme işlemi yok hem de çok keyifli ben çok gıdıklansam da
aso hamilelik sana yaramış ozaman kısss...mülayim biri olsun desene:)))
aynen valla mülayim bişey oldum :))))

hoşbuldum melcancım,

İşlerim yoğun bugün keyfimde pek yerinde değil öyle takılıyorum boshayallersmile

havalarda ısınnndıııı iyi ol kuşumm bende uyukluyoms

ohh sattler olsunnn güle güle kıllan

ben de çok mutsuzum bugün ya uff

sende mutlu ol kuş

ana şanslısınız bizim burda manikür yapan tek yer var ayak bakım filan nirde bende özendimm

[

asocum sen nereye gidiyon ya benim annemler karşıda hiçdegilse onlara giderken hemen onuda çıkariveririm..
valla senin gittigin yer çokda güzel yapıyorlarmiş..sanriim son teknolociyi kullanıyorlar..gerçi ben kendi pedikür bakım setimi kendim götürüyorum hayatta kulllanmam başka bişi

vay şerefsizler..klava:kaskon vardir eminim cnaim onlar halleder ama bu işlerle ugraşmakta epey yoruyor insani..birde moral bozuklugu tabi

Kaskom var fakat araç şirketin aracı olduğu için mecbur kaçanı kovaladım..kaydirigubbakcemile3
Çünkü suçlu olduğu için.. zaten kendisi de alkollü çıktı süper oldu neyse rapor falan tuttuk da hallettik.

ayyyyhhhhhhhhh ben geldimmm
nihayet sorunsuz girdim kk ya bu sefer
deli oldum ya açıyorum o kadar alıntı ediyorum yazıyorum gitmiyo yazılar :mymeka:
neyse geçti
nassınız kısçeler ni vağ ni yukk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…