:))) ben de verebilirim :) hamilelikte daha sakinim bir de ben.hamile kalmadan önce daha sinirliydimasocum allaha şükür benimde biraz kasıklarimin agirimasi dışında bir sıkıntım yok bendede oda olur artik..13 kilo taşıyorum yeri geliyor:))
evet eksi elektirk yüklü olmak tan vazgecin artilarla gelin..benim elektirigim çok verim size:))
aynen valla :))))) iç dış yıkama yağlamaboshayallersmile bugün böyle başladı böyle biter yarına birşeyim kalmaz:1rolleyes:
Bu arada iç dış detaylı temizlik yaptırmışsın:jeyyar:
Benimde en kısa zamanda gitmem lazım :1rolleyes:
:)canimcim valla ben dogumdan sonra çıktıgımda kızımı kucagima verdiklerinde ayy ben bir tane daha istiyorum dedim yemin ederim..allahta al sana bir tane daha dedi..saglicakla gelsinler..hayırlısyla
ya bu arada varmi aranızda kasımın sonuna denk gelen dogum tarihi
benim kontrolum 21 inde ama çok merak ediyorum cinsiyetini bu hafta gitsem öğrenebilirmiyim acabaaa
aynen valla :))))) iç dış yıkama yağlamasen beni merak ediyodun baktın mı bana akşam
benim 2 aralık sat a göre ama kasım sonu olur gibi geliyor.. ben de kız istiyorum:)
akçacim belli olmuştur artik ama bebek kısmı bu gstermezse inat ederyine gstermez okadar inatlar...kaydirigubbakcemile3
Dün akşam eve çok geç geldim arabama çarpıp kaçtılar kaç saat onlarla uğraştım.
Eve geldiğimde zaten ben pert olmuştum:bbo:
yine de denemekte fayda var değilmi sabırsızlanıyorum iştee:) zemuszemus
valla zaten dogumlarin %30 beklenen tarihde olurmuş bence seninki okadar beklemz gibi geliyor yani kasım 28 29 gibi dogdu içime..ben zatenm biraz daha zamanli davransaymısım kızım aralık dogumlu buda aralik olacaktibenimde dogum tarihim 25 kasım
benim de eşimin doğum tarihi 30 kasım :)) belki on tarıhe denk gelir:)))kaydirigubbakcemile3
Öğrenebilirsin bence belkide bilmembenim kontrolum 21 inde ama çok merak ediyorum cinsiyetini bu hafta gitsem öğrenebilirmiyim acabaaa
Evet cnm anadoludayım ben.Hadi yaa benimkini eğitimli kişiler yapıyor sulu sistemli aletlerle yapılıyor.Dişçi aletleri gibi bızz bızzz.....sempatiksalakcinni tavsiye ederim çok memnunum canım.Pedikürden daha sağlıklı kesme biçme işlemi yok hem de çok keyifli ben çok gıdıklansam daasocum sen anadolu yaksında oturyon hiralde..çünkü etiler bizim bu karşıda..ben geçen gittim ayak bakımana..ama kadını bu sefer hi.çç sevmedim..yeniçırak almış sanrim.içine ettiayagımın..söledim falanda ozaman ikinciye kadin kendi aldi beni..ya kadın olmak epey zor bee valla..kocana ve ncelikle kendine güzel görüncen diye..neler neler yapıyoz valla..amaçocuk olunca bunların birkısmı aksıyor ha benden sölemsi asocum
aynen valla mülayim bişey oldum :))))aso hamilelik sana yaramış ozaman kısss...mülayim biri olsun desene:)))
hoşbuldum melcancım,
İşlerim yoğun bugün keyfimde pek yerinde değil öyle takılıyorum boshayallersmile
ohh sattler olsunnn güle güle kıllanBugün herkesin işi var anlaşılan :) oh valla misler gibi oldum ağdam yapıldı kaşım alındı manikürüm yapıldııı Ooooohhhhh :)Sonra gittim arkadaşımın bebeğini sevdim kahve içtim geldim çamaşırlarla boğuşuyorum.Pazartesi temzilikçi günü her şey yıkansın da ütüleri yapsın. Bakalım eski kadını almıyorum artık bu yeni ve ilk kez gelcek. Umarım memnun kalırım.Kalmazsam aırada bi kadın daha varkaydirigubbakcemile3
Günlerdir herkes bugün sıkıcı diyo yaa.Demeyin sıkıcı diye :) Sıkıcı diye diye negatif enerjileri yüklüyosunuz kendinize aaaaaa:)))))kaydirigubbakcemile2
ben de çok mutsuzum bugün ya uff
aynen vallla ooooohhh ohh yani :) Bir de ayak bakımımı yaptırdım mı tamamdır. Ona anca kocamla gitmem lazım taaa karşıda Etilerdeayak başparmaklarımda tel takılı benim.bakımını sadece orda yaptırıyorum. bir de tellern durumuna baksınlar.Çıkarılcaksa çıkarsınlar artık 1.5 sene oldu.Çok rahatım aslında ama çok masrafflı ayağa para harcamaktan gına geldi
anam ayağına noldu ne teliii
Olma bakiyim mutsuzz olma olma :) sen ankarada nerdesin? benim anemler çetin emeç bulvarına yakın 2.caddedeler :)
asocum sen anadolu yaksında oturyon hiralde..çünkü etiler bizim bu karşıda..ben geçen gittim ayak bakımana..ama kadını bu sefer hi.çç sevmedim..yeniçırak almış sanrim.içine ettiayagımın..söledim falanda ozaman ikinciye kadin kendi aldi beni..ya kadın olmak epey zor bee valla..kocana ve ncelikle kendine güzel görüncen diye..neler neler yapıyoz valla..amaçocuk olunca bunların birkısmı aksıyor ha benden sölemsi asocum
Olma bakiyim mutsuzz olma olma :) sen ankarada nerdesin? benim anemler çetin emeç bulvarına yakın 2.caddedeler :)
vay şerefsizler..klava:kaskon vardir eminim cnaim onlar halleder ama bu işlerle ugraşmakta epey yoruyor insani..birde moral bozuklugu tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?