2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün akşam eve çok geç geldim arabama çarpıp kaçtılar kaç saat onlarla uğraştım.

Eve geldiğimde zaten ben pert olmuştum:bbo:
hadi yaaa çok geçmiş olsun canım ya :S
kıllanmasam olmaz mı kökten gitse hepsi :))))) gel anneeeeeem seni götüreyim ben ayak bakımına :) Bursaya gidersen asıl merkezi Bursada benim gittiğim yerin. :))))

Ben 21 inde renkli ultrsona da giricem orda kesın gorunur heralde. 1 hafta sonra oluyo. :1rolleyes:

aboooo..kızz gülimmi nepim anlamadim valla kisma sakın haa..şirketin arabasınamı çarptilar birde..
aman canim yaa hamile hamile koştum deme sakın..
neyse alkollü çıktıysa yırttın zaten %100 hata onda bu süper olmus canimguclubacismile

aso seninde kız dimi canim yaa..sana benzer kesin oda senin gibi güzel olur eminim bunaopuyorumnanaktan

anam kuşumm dikkat et sen cok mecbur kalmyınca binme arabya neyin bizim burda trafik neyin yok ben bile binmiyoms artık

ayyyyhhhhhhhhh ben geldimmm
nihayet sorunsuz girdim kk ya bu sefer
deli oldum ya açıyorum o kadar alıntı ediyorum yazıyorum gitmiyo yazılar :mymeka:
neyse geçti
nassınız kısçeler ni vağ ni yukk

iiz uyukşulanıyos kimsenin keyfi yok bugünn
melcan kıs sen nerde otruryon bacım

ama bilecik in bi ilçesinde söğüt osmanlı topraklarındaaa

aa melcan kıs benim kocamda bilecikli biliyonmu..ya nereydi ilcesi unuttum..3 sne önce gittik biz..çokda güzel yerler valla süperdi benimçok hosuma gitti

Gül gül tabi bende gülüyorumkaydirigubbakcemile3 koşarmıyım arabayla kovaladım sempatiksalakcinni
Ben zaten otomotiv sektöründe olduğum için prosedür neyim iyi bilirim.
Öyle geldi geçti işte yeterki canımıza birşey olmasın boshayallersmile

ay valla ucuz atlatmıssın şekerim..ne işi yapıyon cnaim alim satım filanmi
tabiki can herşeyden önemli..gerisi boş..:1hug:

Selam kızlar.. Ben de yeni geldim.. Hepinizin anneliği hayırlı uğurlu olsun :)
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi..

aa melcan kıs benim kocamda bilecikli biliyonmu..ya nereydi ilcesi unuttum..3 sne önce gittik biz..çokda güzel yerler valla süperdi benimçok hosuma gitti

sende bilecik gelinisin bak hemşeri cıktıkk kaydirigubbakcemile3 evet seviyorum yaşadığım yerii ama bi cok şey yok işte esk.yakın ama orayada bi işim olunca gdiyorum onada cok zamanım olmuyoo

oran'dayım aso.. ayakda tel nedir yaw ilk defa duyuyorum ne cahilim..mafoldumben
Oran çok güzel ben seviyorum oranı.AYAK SAĞLIĞI | ASMER MEDİKAL | Bursa a.s.m - 0212 352 80 60 | AYAK SAĞLIĞI, TIRNAK BATMASI, AYAK SORUNLARI, NASIR, TOPUK ÇATLAĞI, EL. AYAK BAKIMI

Asmer e gidiyorum cnm ben.Akmerkeze çok yakın. dene bak çok memnun kalırsın.
Ben 21 inde renkli ultrsona da giricem orda kesın gorunur heralde. 1 hafta sonra oluyo. :1rolleyes:
Görünür tabiii ki o zman inşallah açar tabi :)
aso seninde kız dimi canim yaa..sana benzer kesin oda senin gibi güzel olur eminim bunaopuyorumnanaktan
Canım benimmmmmmm çok teşekkür ederim bu güzel iltifatın içinnn öpüyorum çok seniiii öpüyorum :)

sende bilecik gelinisin bak hemşeri cıktıkk kaydirigubbakcemile3 evet seviyorum yaşadığım yerii ama bi cok şey yok işte esk.yakın ama orayada bi işim olunca gdiyorum onada cok zamanım olmuyoo

evet ya valla hemşeriçıktık aslen sivasliyim..amabilecik gelini oldum..çokda severim bilecigi..birde sanirim osmanli topragi olmasi ilgimi çekiyor nede olsa onlarin torunuyuzturkbayragi

kocalrınızı ayartınn gelin kızlarrr bizim burası yeşillik cok güzel pikniğe götürerim sizi dalından kira yediririm genelde organik besleniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…