hadi yaaa çok geçmiş olsun canım ya :SDün akşam eve çok geç geldim arabama çarpıp kaçtılar kaç saat onlarla uğraştım.
Eve geldiğimde zaten ben pert olmuştum:bbo:
kıllanmasam olmaz mıhavalarda ısınnndıııı iyi ol kuşumm bende uyukluyoms
ohh sattler olsunnn güle güle kıllan
sende mutlu ol kuş
ana şanslısınız bizim burda manikür yapan tek yer var ayak bakım filan nirde bende özendimm
[
Öğrenebilirsin bence belkide bilmemD : ben 13 hafta 5 günlükken öğrendim.tabi doktorun tahminiydi o ama geçen hafta kesinleşti.belki seninki de bir tahminde bulunur. aslında görünüyor ama doktorlar söylemiyor yasal olmadığı için.
melcancm hosgeldn canim nire kayboldun iki dakkada
Kaskom var fakat araç şirketin aracı olduğu için mecbur kaçanı kovaladım..kaydirigubbakcemile3
Çünkü suçlu olduğu için.. zaten kendisi de alkollü çıktı süper oldu neyse rapor falan tuttuk da hallettik.
yaa sorma ticker yok ya onun derdine düştümmm
Kaskom var fakat araç şirketin aracı olduğu için mecbur kaçanı kovaladım..kaydirigubbakcemile3
Çünkü suçlu olduğu için.. zaten kendisi de alkollü çıktı süper oldu neyse rapor falan tuttuk da hallettik.
ayyyyhhhhhhhhh ben geldimmm
nihayet sorunsuz girdim kk ya bu sefer
deli oldum ya açıyorum o kadar alıntı ediyorum yazıyorum gitmiyo yazılar :mymeka:
neyse geçti
nassınız kısçeler ni vağ ni yukk
melcan kıs sen nerde otruryon bacım
yaa sorma ticker yok ya onun derdine düştümmm
aboooo..kızz gülimmi nepim anlamadim valla kisma sakın haa..şirketin arabasınamı çarptilar birde..
aman canim yaa hamile hamile koştum deme sakın..
neyse alkollü çıktıysa yırttın zaten %100 hata onda bu süper olmus canimguclubacismile
ayyyyhhhhhhhhh ben geldimmm
nihayet sorunsuz girdim kk ya bu sefer
deli oldum ya açıyorum o kadar alıntı ediyorum yazıyorum gitmiyo yazılar :mymeka:
neyse geçti
nassınız kısçeler ni vağ ni yukk
Gül gül tabi bende gülüyorumkaydirigubbakcemile3 koşarmıyım arabayla kovaladım sempatiksalakcinni
Ben zaten otomotiv sektöründe olduğum için prosedür neyim iyi bilirim.
Öyle geldi geçti işte yeterki canımıza birşey olmasın boshayallersmile
aa melcan kıs benim kocamda bilecikli biliyonmu..ya nereydi ilcesi unuttum..3 sne önce gittik biz..çokda güzel yerler valla süperdi benimçok hosuma gitti
Selam kızlar.. Ben de yeni geldim.. Hepinizin anneliği hayırlı uğurlu olsun :)
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi..
Selam kızlar.. Ben de yeni geldim.. Hepinizin anneliği hayırlı uğurlu olsun :)
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi..
Oran çok güzel ben seviyorum oranı.AYAK SAĞLIĞI | ASMER MEDİKAL | Bursa a.s.m - 0212 352 80 60 | AYAK SAĞLIĞI, TIRNAK BATMASI, AYAK SORUNLARI, NASIR, TOPUK ÇATLAĞI, EL. AYAK BAKIMIoran'dayım aso.. ayakda tel nedir yaw ilk defa duyuyorum ne cahilim..mafoldumben
Asmer e gidiyorum cnm ben.Akmerkeze çok yakın. dene bak çok memnun kalırsın.asocum sen nereye gidiyon ya benim annemler karşıda hiçdegilse onlara giderken hemen onuda çıkariveririm..
valla senin gittigin yer çokda güzel yapıyorlarmiş..sanriim son teknolociyi kullanıyorlar..gerçi ben kendi pedikür bakım setimi kendim götürüyorum hayatta kulllanmam başka bişi
Görünür tabiii ki o zman inşallah açar tabi :)Ben 21 inde renkli ultrsona da giricem orda kesın gorunur heralde. 1 hafta sonra oluyo. :1rolleyes:
Canım benimmmmmmm çok teşekkür ederim bu güzel iltifatın içinnn öpüyorum çok seniiii öpüyorum :)aso seninde kız dimi canim yaa..sana benzer kesin oda senin gibi güzel olur eminim bunaopuyorumnanaktan
sende bilecik gelinisin bak hemşeri cıktıkk kaydirigubbakcemile3 evet seviyorum yaşadığım yerii ama bi cok şey yok işte esk.yakın ama orayada bi işim olunca gdiyorum onada cok zamanım olmuyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?