kocalrınızı ayartınn gelin kızlarrr bizim burası yeşillik cok güzel pikniğe götürerim sizi dalından kira yediririm genelde organik besleniyoruz
ay valla ucuz atlatmıssın şekerim..ne işi yapıyon cnaim alim satım filanmi
tabiki can herşeyden önemli..gerisi boş..:1hug:
eline sağlık fınfıkım artık ticker var benim hıh
ben de istereeeemmm kirazlardannnn :)))kocalrınızı ayartınn gelin kızlarrr bizim burası yeşillik cok güzel pikniğe götürerim sizi dalından kira yediririm genelde organik besleniyoruz
asocum netten girdim baktim asmere merkezi bursadaymiş ama hakikatende süpermiş..zaten akmerkeze dık ugarrım..adresini alicam şimdi google haritadan birde telinide aldim kesin giderim..benim ayagımın içine ettisalak kadin..heralde anca onlar düzeltir..
iltifat degilşekerim gerçketen çok begeniyom seni kızında sana benzerse süper olur eminim..bende öpüyomm seniopuyorumnanaktan
Satış ve Satış Sonrası hizmet canım..
Lady kuşum hoşgeldin opuyorumnanaktan
Bugün herkesin işi var anlaşılan :) oh valla misler gibi oldum ağdam yapıldı kaşım alındı manikürüm yapıldııı Ooooohhhhh :)Sonra gittim arkadaşımın bebeğini sevdim kahve içtim geldim çamaşırlarla boğuşuyorum.Pazartesi temzilikçi günü her şey yıkansın da ütüleri yapsın. Bakalım eski kadını almıyorum artık bu yeni ve ilk kez gelcek. Umarım memnun kalırım.Kalmazsam aırada bi kadın daha varkaydirigubbakcemile3
Günlerdir herkes bugün sıkıcı diyo yaa.Demeyin sıkıcı diye :) Sıkıcı diye diye negatif enerjileri yüklüyosunuz kendinize aaaaaa:)))))kaydirigubbakcemile2
eline sağlık fınfıkım artık ticker var benim hıh
benim ayartamama gerek yok istesem gelrim valla..ama şuan tatil hakkımı başka yerde kullandim o yüzden şimdi gelemem ama melcan inan bana seneye gelirsem telini falan alrim senin görüşürüz
evet kendiii maşallah pek güzell ama kız halaya derler ya halasına çekerse aso cok seviyo zaten görümcesinii
nerde çalışıyon cnaim özle olmazsa yani semt olarak
beklerim canım gelirsen mutlaka mutlaka araaaa
ben de istereeeemmm kirazlardannnn :)))
melcaan kiraz yemeğe geliyorum, bu arda özel mesaj attım bi bak
Taksim tarafındayım canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?