2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asocum netten girdim baktim asmere merkezi bursadaymiş ama hakikatende süpermiş..zaten akmerkeze dık ugarrım..adresini alicam şimdi google haritadan birde telinide aldim kesin giderim..benim ayagımın içine ettisalak kadin..heralde anca onlar düzeltir..

iltifat degilşekerim gerçketen çok begeniyom seni kızında sana benzerse süper olur eminim..bende öpüyomm seniopuyorumnanaktan

kocalrınızı ayartınn gelin kızlarrr bizim burası yeşillik cok güzel pikniğe götürerim sizi dalından kira yediririm genelde organik besleniyoruz

benim ayartamama gerek yok istesem gelrim valla..ama şuan tatil hakkımı başka yerde kullandim o yüzden şimdi gelemem ama melcan inan bana seneye gelirsem telini falan alrim senin görüşürüz

yüzüme güneş kremi sürüyorum sebamed in denize gidecekmişim gibi geliyo kokusunu alınca hemmm delikafadulden

evet kendiii maşallah pek güzell ama kız halaya derler ya halasına çekerse aso cok seviyo zaten görümcesinii

canım bende eve kadin aliorum..kaça gelio sana sormasi ayiptir

evet kendiii maşallah pek güzell ama kız halaya derler ya halasına çekerse aso cok seviyo zaten görümcesinii

ozaman halaya benzer..ama inan öle olmuyo kıs eylülün küçüklügü benim aynı küçüklügüm sadece benim gzlerim yeşil degilmiş okadar..şimdi ben onun halasimi oluyom kaydirigubbakcemile3

bu arada benim çocuklarimin ne halasi var ne amcasi benim eşim tek çocuk..ondan zorlugunu çpk yasar sakın bebeklerinizi kardessiz birakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…