2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim kuzucugum uyandi ben çıkıyorum artik benide ble idare edin..günde 1 saaat anca sizinle olabiliyorum..öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

Al canım al gittiğinde Şükran Hanım var oranın sahibi o yapsın uygulamanı ya da Berna var bir de berna da yapabilir. Şükran haftasonları Bursada ondan şükranı yakalayamıyorum genelde berna yapıyor.Canım benim çok teşekkür ederimm yaa çok utandım bal şimdi:asigim:
canım bende eve kadin aliorum..kaça gelio sana sormasi ayiptir
Canım ukraynalı bir kadınım vardı o 55e geliyordu.Beni sinirlendirdi çıkardım onu. Şimdi yeni kadın buldum bu da 60 bundan memnun kalmazsam bi tane daha buldum o da 50ye geliyormuş. 50ye geleni alcam galiba bunu denedikten sonra. 50ye gelen bebek bakıcısıymış eskiden hemde. O daha çok işime yarar gibi. Ama 60'lığı aradım dün odnan artık gelme demek olmaz. Bir gelsin bakayım deneyim. sen kaça alıyosun sen nerdesin? Genelde 80*90 istanbulda
ozaman halaya benzer..ama inan öle olmuyo kıs eylülün küçüklügü benim aynı küçüklügüm sadece benim gzlerim yeşil degilmiş okadar..şimdi ben onun halasimi oluyom kaydirigubbakcemile3
AmANINNNN halasına benzemesin diye her gün dua ediyorum ben.Bana benzesin bana benzesin bana benzemiyosa anneme benzesin:)

evet ya valla hemşeriçıktık aslen sivasliyim..amabilecik gelini oldum..çokda severim bilecigi..birde sanirim osmanli topragi olmasi ilgimi çekiyor nede olsa onlarin torunuyuzturkbayragi

bende sivaslıyım bende rizeliyle evlendim :)))) yurdumun heryerinde şubemiz var maşalah :))

asocum süpermiş walla..
ben 90 a aliorum ütü bile yaptirmiorum.
ama geçen geldiinde hiç memun kalmadim.
kapilarin üstüne,banyodaki dolabin üstünde bi kariş toz vardi.
kadin ariorum şimdi.

kaydirigubbakcemile3kıss orasida uzak bana ben aksaray tarafinda filan ikamet ediyom..
birde gülüyor zilli senikaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 İstanbulun uzağımı olur canım sen 2 bebiklisin ben tek bebikliyim sen gelemezsen ben gelirim kaydirigubbakcemile3

Bijo canım 3 lü sonucu için sevindim hep böyle sonuç alırsın inş.
Fınfık geçmiş olsun.... çetinsin maşallah adamın arkasını bırakmamış hakkını almışsın evelallah. neyseki mala gelmiş aman dikkat ... allah hepimizi kazadan beladan korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…