bayanssulusmile:asigim: diyene bak benden farkın var sanki:) Kızını da seni de kocamannnnn öpüyorummmmm yanaklarını mıncık mıncık yap güzel yüzlümün :)
ayy kuşum benim şimdide sen utandiriyon beni:kedi:
öperim canim öpmemmi..sizin yerinize öpücemopuyorumnanaktan
yakıın canim babam imranli annem zara..kangalda çok kalmişlar dedem memnur oldugundan dolayı gezmişler sivasin heryerini..
benim kontrolum 21 inde ama çok merak ediyorum cinsiyetini bu hafta gitsem öğrenebilirmiyim acabaaa
kaydirigubbakcemile3 İstanbulun uzağımı olur canım sen 2 bebiklisin ben tek bebikliyim sen gelemezsen ben gelirim kaydirigubbakcemile3
benim dedem halamlar felan hep koylisardalar.ben bi kere 10 yaşımda gittim.
Evet hayatım tüm gün ukraynalı 55e geliyodu.ben taa geçen sene 80 veriyodum ilk kadına sonra memnun kalmadım çıkardım. sitede komşularımın temizlikçileriyle pazarlık yapmış hep ondan ben de yararlanıyorum onlarınkini deniyorum işte:)tüm gün 60sa çok iyi. ben küçücük eve 80 veriyorum. içim acıyor :)
hadi ya ukraynalı olan ütülerimi yapıyordu,her geldiğinde camları kapıları dip köşe siliyordu.Halıları ve koltukları da siliyordu bir de fal bakıyordu :) eşyaların yerlerini bile değiştiriyordu fengshuiye göre değişik bi kadındı. kaydirigubbakcemile3 şimdi bi arkadaşınkini çağırdım pazartesi gelcek bakalım nasılmış. Dün aradım iptal de edemedim. Bir başka kadın söylediler bugün o da 50ye geliyomuş bebek bakıcılığı da yapan kadın.Bakalım ikisini de denicem valla şans bu işler. bir de kadınlar ilk başladığında çok güzel çalışıyolar sonralar da cozutuyolar iyice.sen nerdesin hangi semtte? bana yakınsan yollayım sanaasocum süpermiş walla..
ben 90 a aliorum ütü bile yaptirmiorum.
ama geçen geldiinde hiç memun kalmadim.
kapilarin üstüne,banyodaki dolabin üstünde bi kariş toz vardi.
kadin ariorum şimdi.
Bijo canım 3 lü sonucu için sevindim hep böyle sonuç alırsın inş.
Fınfık geçmiş olsun.... çetinsin maşallah adamın arkasını bırakmamış hakkını almışsın evelallah. neyseki mala gelmiş aman dikkat ... allah hepimizi kazadan beladan korusun.
vay yaramaz vay nazlı bebek :) benim de kontrolüm 22sindeeeee :))) gün sayıyorum resmen bir an önce zaman geçsin diyeee bebeğimi özledim çünkü:) 22sinde detaylı ultrasonumuz var bakalımbenimde muayenem 22 sinde bende öğrenemedim henüz açmıyor bacaklarını inatçı bizim kiinş. senin ki gösterir :CüvCüv:
vay yaramaz vay nazlı bebek :) benim de kontrolüm 22sindeeeee :))) gün sayıyorum resmen bir an önce zaman geçsin diyeee bebeğimi özledim çünkü:) 22sinde detaylı ultrasonumuz var bakalım
aynen valla ya benim 2 haftada birdi kontroller 3 haftaya çıktı şimdi amma uzun sürdü 3 hafta da ya.Neyse gün sayarız senle beraber artık :)ayy sorma bir an önce gitmek istiyorum ama daha 1,5 hafta var acaba haftayada hasteneye mi gitsem diyorum ama çalıştığım için oda olmuyor. Artık muayeneye kadar sabredeceğim napalım :çok üzgünüm: insan hep görmek istiyor valla zemuszemus
aynen valla ya benim 2 haftada birdi kontroller 3 haftaya çıktı şimdi amma uzun sürdü 3 hafta da ya.Neyse gün sayarız senle beraber artık :)
Nalan nerde yaa çok merak ediyorum nalanı ben
Nalan nerde yaa çok merak ediyorum nalanı ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?