2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaydirigubbakcemile3 İstanbulun uzağımı olur canım sen 2 bebiklisin ben tek bebikliyim sen gelemezsen ben gelirim kaydirigubbakcemile3

ayy fınfıkcim valla yollar öyle yorar olduki beni aha şurdan şuraya gidemiyomkaydirigubbakcemile3valla sen gelsene kıss negüzel olur sen sadece karninda taşıyon ne güzellkaydirigubbakcemile3

kızlar aha ben çıkıyom benimki aglamaya başladii...öpüyorum çok kalmak sitiyorumda kalamıyommm
hepinize eyi günler güzel kuşlar

ben gidiom artik kizlar..

haftasonu giremem saniorum..yarin dişçiye gidicem..

büyük gün de p.tesi..

girebilirsem yazarim size gelişmeleri..

öpüorum hepinisi güsel anneler..

tüm gün 60sa çok iyi. ben küçücük eve 80 veriyorum. içim acıyor :)
Evet hayatım tüm gün ukraynalı 55e geliyodu.ben taa geçen sene 80 veriyodum ilk kadına sonra memnun kalmadım çıkardım. sitede komşularımın temizlikçileriyle pazarlık yapmış hep ondan ben de yararlanıyorum onlarınkini deniyorum işte:)
asocum süpermiş walla..
ben 90 a aliorum ütü bile yaptirmiorum.
ama geçen geldiinde hiç memun kalmadim.
kapilarin üstüne,banyodaki dolabin üstünde bi kariş toz vardi.
kadin ariorum şimdi.
hadi ya ukraynalı olan ütülerimi yapıyordu,her geldiğinde camları kapıları dip köşe siliyordu.Halıları ve koltukları da siliyordu bir de fal bakıyordu :) eşyaların yerlerini bile değiştiriyordu fengshuiye göre değişik bi kadındı. kaydirigubbakcemile3 şimdi bi arkadaşınkini çağırdım pazartesi gelcek bakalım nasılmış. Dün aradım iptal de edemedim. Bir başka kadın söylediler bugün o da 50ye geliyomuş bebek bakıcılığı da yapan kadın.Bakalım ikisini de denicem valla şans bu işler. bir de kadınlar ilk başladığında çok güzel çalışıyolar sonralar da cozutuyolar iyice.sen nerdesin hangi semtte? bana yakınsan yollayım sana

Teşekkür ederim saces.
Hakkımı aldım evetzemuszemus dalağını, böbreğini almadığıma dua etsinkaydirigubbakcemile3

benimde muayenem 22 sinde bende öğrenemedim henüz açmıyor bacaklarını inatçı bizim ki inş. senin ki gösterir :CüvCüv:
vay yaramaz vay nazlı bebek :) benim de kontrolüm 22sindeeeee :))) gün sayıyorum resmen bir an önce zaman geçsin diyeee bebeğimi özledim çünkü:) 22sinde detaylı ultrasonumuz var bakalım

vay yaramaz vay nazlı bebek :) benim de kontrolüm 22sindeeeee :))) gün sayıyorum resmen bir an önce zaman geçsin diyeee bebeğimi özledim çünkü:) 22sinde detaylı ultrasonumuz var bakalım

ayy sorma bir an önce gitmek istiyorum ama daha 1,5 hafta var acaba haftayada hasteneye mi gitsem diyorum ama çalıştığım için oda olmuyor. Artık muayeneye kadar sabredeceğim napalım :çok üzgünüm: insan hep görmek istiyor valla zemuszemus

aynen valla ya benim 2 haftada birdi kontroller 3 haftaya çıktı şimdi amma uzun sürdü 3 hafta da ya.Neyse gün sayarız senle beraber artık :)

aynen valla ya benim 2 haftada birdi kontroller 3 haftaya çıktı şimdi amma uzun sürdü 3 hafta da ya.Neyse gün sayarız senle beraber artık :)

evet benim gözüm masamdaki takvimde zaten hep işaretledim günler geçtikçe seviniyorum. şafak :11 benim ki inş. cinsiyetinide gösterir bu sefer bide 4'lü testimiz var. Herşeyden önce sağlıklı olsunlar da biz bekleriz heyecan oluyor hihoyyyt

ben bugünn gittim burdaki dr. el salladı banaaa 2 haftada bir gidiyorum ben 2 hafta sonrada kendi dr.ma ditcemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…