2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
proooppp nalannn asooo bijooo fınfıkkk sizsiz buraların heç tadı yokk gelinnn
arkadaşlarım vardı kız. bi dk kk da biraz takılim siz muhabbet mi edin dicektimmm

proopp bijooo hoş geldinizzzz
hoşbulduk caanım
vereliniortak

bijocum canim test sonuçlarina çok sevindim...allaha şükür temizçıktı
çok teşekkürler hayatım opuyorumnanaktan

Bijo canım 3 lü sonucu için sevindim hep böyle sonuç alırsın inş.
çok sağol canım benim opuyorumnanaktan

Nalan nerde yaa çok merak ediyorum nalanı ben
ben de ettim valla eyvahedigeldismile

selam kıslar.
bijo dr. gittin mi?
gittim canım sorun yokmuş temiz çıktı şükür darısı başınıza.. teşekkür ederim merak etmişsin opuyorumnanaktan

kız melcan sen bana yakınsın bilecik şurası :) daaaa söğüt biraz daha uzak biliyorum. inegöl e giderken sizin oradan geçiliyo muydu? ya da inegöle yakın mısınız siz bakem? sanki biz bi virajlı yollardan böyle ağaçlı korkunç yerlerden geçmiştik burdan inegöle giderken..

benimde muayenem 22 sinde bende öğrenemedim henüz açmıyor bacaklarını inatçı bizim ki inş. senin ki gösterir :CüvCüv:

inşallah canım şu merakımızı gidersin :))
ense ölçümü için gittiğimizde saydamlıgına bakcaktı dr . bebeğim sırtı dönük diye ölçememişti. su iç gel dedi tuvalete sıkış dedi. 1 şişe su içtim. dönmüştü yüzünü. böyle şeyler yapılamıyomu acaba açması içinbilmiyorumkismile

iyi ki doğdun essssraaaaaaaaaa
iyiki doğdun esraaaaaaaaaaaaa
mutlu yıllarrr sanaaaaaaaaaaaa olumunekankayizsmile

yok canım geçilmiyooo size iki güzergah varr biri inönüden diğeri cihangaziden ama siz sanırım cihangaziden geçtinizzz bozüyüke bize 20 dk. bozyükten geçmişinizdir siz

yok canım geçilmiyooo size iki güzergah varr biri inönüden diğeri cihangaziden ama siz sanırım cihangaziden geçtinizzz bozüyüke bize 20 dk. bozyükten geçmişinizdir siz

ist e giderken bozüyükten ve inönüden geçiyoz da inegöle giderken söğütten geçiyoruz diye hatırlıyom ya. dur akşam eşim gelsin bi sorucam.

beni bide alttan muayene etti baya uğraştı salladı filan yok esniyordu benimki :) dr. normalde bukadar rahatsız etmem bebeği ama merak çok ettin diye bakıyorum diyor. ama yok benimki inatçı banamısın demedi 2 oldu bu açmadığı bacaklarını bakalım artık inş. 22 sinde gösterir :)

bugün herkes tok galiba kimse yemekten bahsetmiyor sırnaşık şey

Son düzenleme:
kızlar ben çıkar evden görüşürsss kendinizeee ii bakın bebeiklerinizideee öprüyorumm hepinizzz

melcan kıs sen miydin sigara içen? bıraktın mı bakayım? yanlış hatırlıyorsam kusura bakma...

patates yemeği yap melcan süper kurtarıcıdır. içine yeşil biber de koy oh süper işte...

ay kızslar ne güzel sohbetler ediyosunuz iş derdinde giremiyorum işimde ne var evde net var ve ben 2 yada 3 günde sadece geriden yazdıklarınızı okuyabiliyorum
offffffffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…