arkadaşlarım vardı kız. bi dk kk da biraz takılim siz muhabbet mi edin dicektimmmproooppp nalannn asooo bijooo fınfıkkk sizsiz buraların heç tadı yokk gelinnn
hoşbulduk caanımproopp bijooo hoş geldinizzzz
çok teşekkürler hayatım opuyorumnanaktanbijocum canim test sonuçlarina çok sevindim...allaha şükür temizçıktı
çok sağol canım benim opuyorumnanaktanBijo canım 3 lü sonucu için sevindim hep böyle sonuç alırsın inş.
ben de ettim valla eyvahedigeldismileNalan nerde yaa çok merak ediyorum nalanı ben
gittim canım sorun yokmuş temiz çıktı şükür darısı başınıza.. teşekkür ederim merak etmişsin opuyorumnanaktanselam kıslar.
bijo dr. gittin mi?
benimde muayenem 22 sinde bende öğrenemedim henüz açmıyor bacaklarını inatçı bizim kiinş. senin ki gösterir :CüvCüv:
kız melcan sen bana yakınsın bilecik şurası :) daaaa söğüt biraz daha uzak biliyorum. inegöl e giderken sizin oradan geçiliyo muydu? ya da inegöle yakın mısınız siz bakem? sanki biz bi virajlı yollardan böyle ağaçlı korkunç yerlerden geçmiştik burdan inegöle giderken..
yok canım geçilmiyooo size iki güzergah varr biri inönüden diğeri cihangaziden ama siz sanırım cihangaziden geçtinizzz bozüyüke bize 20 dk. bozyükten geçmişinizdir siz
inşallah canım şu merakımızı gidersin :))
ense ölçümü için gittiğimizde saydamlıgına bakcaktı dr . bebeğim sırtı dönük diye ölçememişti. su iç gel dedi tuvalete sıkış dedi. 1 şişe su içtim. dönmüştü yüzünü. böyle şeyler yapılamıyomu acaba açması içinbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?