2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne sorcam 3 testlerinizi ne zaman yaptırdınız
şu an 16 haftaya girdim de ben zamanı geldi gibi okuduğum kadarıyla erken ve geç olmasıını bi mahsuru varmı acaba

inşallah canım :)) öğrenelimde ona göre alışveriş yapmaya başlayabilelim:))kaydirigubbakcemile2

Bijocumm napıyosun nasılsın :) nasıl geçti misafirler:)

iyim canım napimmm eşimi bekliyom bişeler bakmaya gidicez. misafirler süperdi çok yakın iki arkadaşım geldi hani facebookumda olan kız bebek var ya o da geldi onu sevdik bi sürü numaralar yapmaya başlamış zaman geçti değişiklik oldu bu bahaneyle de evi temizlemiş oldum

sen napıyonn

napayım valla benimde yoğundu bugün. Ben de eşimi bekliyorum bekliyorum ama gelir mi bilmiyorum :)))))))))kaydirigubbakcemile3 pikniğe gidemezsin dedim. eşsiz gidiliyor normalde o beni de götürcek:) Konuşma yapcakmış ondan gitmesi gerekiyomuş ben de gitcem artık kaydirigubbakcemile3

slm kızlar.. doktordan geldık.. yuksek ihitimal erkek dedi.. tam bakarken tel geldi dogumhanede dogumda bebegın kalp atışları çok yavaşlamış.. acıl gel diye aradılar... masada kaldım.. neyse salı tekrar gel.. net bakalım dedi.. ne sans ya....

hadi ya ah yazık yavrum kıyamam yaa inşallah iyidir o bebek şimdi. olsun cnm cinsiyeti öğrendin nasılsa haftaya bir daha görcen bebeğini işte ne güzel :)

kızlar.. şu yardım isteyen arkadaşım vardı ya.. onunla tum bagları bitirmeye net karar verdim... benım evliğimi bozacak bu...

dun alışverişe çıktım.. ila bende geleyım dedi. ben kardeşimle gidecktım.. neyse gel ama senden belli bir noktadan ayrılırım.. beniş başka işlerim var dedim.. tamam dedi..
neyse metrobuste gidiyoruz.. bıraz kalabalık.. oturacak yer yoktu. ayakata gidiyoruz.. eşim o esnada iki kez aradı ve nerdesin diye sordu.. tekarar aradı rahatmısın vs.. diye sordu..
bana arkadaş sen zor durumdasın.. ne böyle arıyor.. sen resmen avluka altındasın.. esir gibisin dedi..
bende nıye aramsın kı.. veya neden nerde oldugumu sormasından rahatsız olayım.. hamıleyım. .elbette arayıp soracak, ilgilenecek... avluka altında olsam istediğim zaman istediğim yere nasıl giderdim ki.. gizlim saklım yok.. sorması normal.. bana gitme demıyorkı... sadece nerdesın diye soruyor.. vs.. dedim. sen kabullenmışin bu durumu demz mi? baktım otobus bize bakıyor sustum..

neyse ondan bır gece önce bana mesaj attı.. işte zzor durumdayım.. bu hayaattan kaçmak isityorum.. bana yardımcı ol..sonrada, ben en uygun eşinle konuşmaya karar verdım. yarın konuşalım.ok.. diye mesaj attı.. bende sen ne konuşacaksın kı eşimle.. ben gerekenı söylerim dedim.. bana "sen olayları tam anlatamazsın.. ben anlatrım ikna ederim vs. diye yazmiş.. bende ikna edecek konu yok ortada.. eşim senle görüşmeyı kabul etmez zaten.. istediğinle görüşemezsın dedim.. baba yardımetsın isitorum. vs. yazınca ne istiyorsun dedim.. kalacak ev, geçinecek para.. benı koruyup kollasın..
eşim çok dengesız buldu.. arkadaşı.. ve bıtırmeye karar verdım dostlugu...

inanamıyorum.. benım avluka altına almış senı dedgi bırınden nenden yardım istiyor kı... benım evliligi bozar bu dengesiz.. çok kzıgınım.. eşim hamılesın rahat ol sınırlenme diyor ama.. bana takıldı artık

senin ki ne iş yapıyo canım. genelde öğretmenler evde oluyo. bizde hep eşimleyiz yalnız kaldıgım pek olmaz. bizde öğretmeniz

yok canım benim kayınpederim muhasebe bürosu var eşiminde sigarta trafik takipp aynı yerde sadece odalar farklı dışarıda cıkmazz bende kayın pederiminin yanında çalışıyomss

asenammm uzak tut bence de. bazen iyi niyetli olmak iyi olmuyor . bir laf var ya acıma acınacak hale gelirsin diye. aynen öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…