beni bide alttan muayene etti baya uğraştı salladı filan yok esniyordu benimki :) dr. normalde bukadar rahatsız etmem bebeği ama merak çok ettin diye bakıyorum diyor. ama yok benimki inatçı banamısın demedi 2 oldu bu açmadığı bacaklarını bakalım artık inş. 22 sinde gösterir :)
Bijocumm napıyosun nasılsın :) nasıl geçti misafirler:)
napayım valla benimde yoğundu bugün. Ben de eşimi bekliyorum bekliyorum ama gelir mi bilmiyorum :)))))))))kaydirigubbakcemile3 pikniğe gidemezsin dedim. eşsiz gidiliyor normalde o beni de götürcek:) Konuşma yapcakmış ondan gitmesi gerekiyomuş ben de gitcem artık kaydirigubbakcemile3iyim canım napimmm eşimi bekliyom bişeler bakmaya gidicez. misafirler süperdi çok yakın iki arkadaşım geldi hani facebookumda olan kız bebek var ya o da geldi onu sevdik bi sürü numaralar yapmaya başlamış zaman geçti değişiklik oldu bu bahaneyle de evi temizlemiş oldum
sen napıyonn
ah seninki de mi? Ben alıştım 2 senedir geç gelmesine.7-8de geldi mi şaşırıyorum erken geldi diye :)ben de kocişi bekliyorum geç kalacakmış of of
hadi ya ah yazık yavrum kıyamam yaa inşallah iyidir o bebek şimdi. olsun cnm cinsiyeti öğrendin nasılsa haftaya bir daha görcen bebeğini işte ne güzel :)slm kızlar.. doktordan geldık.. yuksek ihitimal erkek dedi.. tam bakarken tel geldi dogumhanede dogumda bebegın kalp atışları çok yavaşlamış.. acıl gel diye aradılar... masada kaldım.. neyse salı tekrar gel.. net bakalım dedi.. ne sans ya....
ben de kocişi bekliyorum geç kalacakmış of of
ah seninki de mi? Ben alıştım 2 senedir geç gelmesine.7-8de geldi mi şaşırıyorum erken geldi diye :)
herkesin kocasının gelmemesinden bende dibimde olmasından bıktımmm
:))) Yakın olska onlar gelene kadar takılırdık beraber :)ah benımkıde ya... kızıyorum yeter diye... gece 1 e kadar cafede kalıyor.. kızıyorum artık...
Yok hayatım piknik yarın :))))asocum pikniğe gitmedinmmiiii
Delisin sen :))))))))herkesin kocasının gelmemesinden bende dibimde olmasından bıktımmm
senin ki ne iş yapıyo canım. genelde öğretmenler evde oluyo. bizde hep eşimleyiz yalnız kaldıgım pek olmaz. bizde öğretmeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?