2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım benim kayınpederim muhasebe bürosu var eşiminde sigarta trafik takipp aynı yerde sadece odalar farklı dışarıda cıkmazz bende kayın pederiminin yanında çalışıyomss

anladım canım iş yerinde de beraber olmak sıkıcı olabilir bazen haklısın:)) ama az görmekten iyidir ...yerimseniben

Bu senin kocana da yamanır böyle tipler genelde öyle olur! aman uzak dur dost olsa kocan niye bu kadar arıyor diye bişey demez hamilesin sonuçta. aman boşver ya görüşme sorunlu tiplerden uzak dur. eskiden sorunluları başıma bela ederdim sonra baktım hep zarar görüyorum hiç gereği yok. uzak dur bence.kendisine de söyle görüşmek istemediğini

slm kizlar nasilsiniz? Asenam neymis senin o arkadas bildigin catlak ayy yazdiklarini okuyunca sinirim bozuldu hem kocani sana kotuluyo hem kocanla konusup evine girmek istiyo ne dengesiz biri yaa...en iyi karari vermissin canim.

evet öyle.. iki gece sınırden uyuyamdım.. hem eşimin benle ilgilenmesını eleştıryor.. hem yardım istıyor...
bugun hiç cavap bile vermedım... öyle arıyor.. yarın için bende kısır yapmak için palan yapmiş. mesaj atmış olur mu diye.. şimdi kendi kendine ugraşıyor ulaşmaya..

evine gelirse en acik bi sekilde konus. Boyle arkadas destek gegil kostek olur. Ayy kisir dedinde canim cekti arkadasinin yerine benmi gelsem kisir yer giderim olmami? (saka saka)kaydirigubbakcemile3k

Hadi hayırlı olsun annesia.s.

Katılıyorumvereliniortak Fınfık arkadaşımızın iyi niyetini de göz ardı etmeyerek

Ay bu isim tartışmaları da ne sinir yaa.benimki de Efe diyor oğluma,kızın ismini ben seçmişim ,oğlumuza da o isim verecekmiş...Şakacıdır benim eşim,isim konusunda biz de araştırıyoruz..Birbiriyle uyumlu olsun istiyorum

Pazartesi gideceğim.Kan ve idrar tahlili istedi doktorum.Sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi..Bir de tetanoz aşısı var,doktorum yaptırabilirsin dedi bana bıraktı..Belki onu da yaptırırırm..Muayene de ederler miki?Kalp atışlarına bakarlar belkiCADIARZU

esin bu sefer bulusursak mutlaka sen ve kızın da gelıosunuz ve bız kızını yıyoruz tamam mı nasıl fıkır

Keşke bu pazar falan buluşulsaydı gelirdim yaa. ..Önümüzdeki haftalarda hep yoğunum.Kayınvaliidem geliyooooo.Zaten temmuzun 1 inde yokum artık,bir ay kadar..

Kızlar naber?Sesiniz çıkmıyor.Nalan nasılsın canım

selam kızlar ben geldim, ne kadanda çok yazışmışsınız oku oku bitmedi valla yaklaşık 2 saattir geçmişi okudum...

baş ve boyun ağrım düne göre daha ii, eşim dün akşam baya masaj yaptı bi de Fınfıkın önerdiği gibi nane çayımı içip, bilg. hiç takılmadım bugün, zaten vaktimde olmadı çok fazla, bugün kocacımı şımarttım biraz, ona en sevdiği yemeklerden bi buket yaptım o da akşam çok mutlu oldu...

madem yemek muhabbeti geçmemiş bugün ben hemen yaptığım yemekleri yazayım....

köfte, patates, patlıcan, kabak, sivribiber kızartması sarımsaklı domates sosu ile, fesleğen soslu domatesli makarna, barbunya, domates çorbası, karpuz, salata ve tatlı olarak tiramisu...

bütün gün bunlarla uğraştım şu anda popom ağrıyo, valla duvarlara tutuna tutuna yürüyorum niyeyse, eşimde dalga geçiyo sana bi yürüteç alalım die...çatlak işte...

bende durumlar böle kızlar, birazdan yine nane çayı yapıcam...

hoşş geldinn nalannn merak ettik seni bugün gelmeyince

valla bi ara girecektim ama bi türlü vakit bulamadım, dün akşam girip yazmıştım biraz daha ii olduğumu, aslında şimdide girmeyecektim ama dünya kupası başlamış eşim maç izliyo, bende girip bi bakim dedim...

Fınfıkcığımın önerisini dinledim, bilg. pek takılmicam başım tamamen geçene kadar...

sen nasılsın cnm neler yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…