yok canım benim kayınpederim muhasebe bürosu var eşiminde sigarta trafik takipp aynı yerde sadece odalar farklı dışarıda cıkmazz bende kayın pederiminin yanında çalışıyomss
yok canım benim kayınpederim muhasebe bürosu var eşiminde sigarta trafik takipp aynı yerde sadece odalar farklı dışarıda cıkmazz bende kayın pederiminin yanında çalışıyomss
Bu senin kocana da yamanır böyle tipler genelde öyle olur! aman uzak dur dost olsa kocan niye bu kadar arıyor diye bişey demez hamilesin sonuçta. aman boşver ya görüşme sorunlu tiplerden uzak dur. eskiden sorunluları başıma bela ederdim sonra baktım hep zarar görüyorum hiç gereği yok. uzak dur bence.kendisine de söyle görüşmek istemediğinikızlar.. şu yardım isteyen arkadaşım vardı ya.. onunla tum bagları bitirmeye net karar verdim... benım evliğimi bozacak bu...
dun alışverişe çıktım.. ila bende geleyım dedi. ben kardeşimle gidecktım.. neyse gel ama senden belli bir noktadan ayrılırım.. beniş başka işlerim var dedim.. tamam dedi..
neyse metrobuste gidiyoruz.. bıraz kalabalık.. oturacak yer yoktu. ayakata gidiyoruz.. eşim o esnada iki kez aradı ve nerdesin diye sordu.. tekarar aradı rahatmısın vs.. diye sordu..
bana arkadaş sen zor durumdasın.. ne böyle arıyor.. sen resmen avluka altındasın.. esir gibisin dedi..
bende nıye aramsın kı.. veya neden nerde oldugumu sormasından rahatsız olayım.. hamıleyım. .elbette arayıp soracak, ilgilenecek... avluka altında olsam istediğim zaman istediğim yere nasıl giderdim ki.. gizlim saklım yok.. sorması normal.. bana gitme demıyorkı... sadece nerdesın diye soruyor.. vs.. dedim. sen kabullenmışin bu durumu demz mi? baktım otobus bize bakıyor sustum..
neyse ondan bır gece önce bana mesaj attı.. işte zzor durumdayım.. bu hayaattan kaçmak isityorum.. bana yardımcı ol..sonrada, ben en uygun eşinle konuşmaya karar verdım. yarın konuşalım.ok.. diye mesaj attı.. bende sen ne konuşacaksın kı eşimle.. ben gerekenı söylerim dedim.. bana "sen olayları tam anlatamazsın.. ben anlatrım ikna ederim vs. diye yazmiş.. bende ikna edecek konu yok ortada.. eşim senle görüşmeyı kabul etmez zaten.. istediğinle görüşemezsın dedim.. baba yardımetsın isitorum. vs. yazınca ne istiyorsun dedim.. kalacak ev, geçinecek para.. benı koruyup kollasın..
eşim çok dengesız buldu.. arkadaşı.. ve bıtırmeye karar verdım dostlugu...
inanamıyorum.. benım avluka altına almış senı dedgi bırınden nenden yardım istiyor kı... benım evliligi bozar bu dengesiz.. çok kzıgınım.. eşim hamılesın rahat ol sınırlenme diyor ama.. bana takıldı artık
bıraz şanslı, bıraz yanmışşın...:))))
evine gelirse en acik bi sekilde konus. Boyle arkadas destek gegil kostek olur. Ayy kisir dedinde canim cekti arkadasinin yerine benmi gelsem kisir yer giderim olmami? (saka saka)kaydirigubbakcemile3kevet öyle.. iki gece sınırden uyuyamdım.. hem eşimin benle ilgilenmesını eleştıryor.. hem yardım istıyor...
bugun hiç cavap bile vermedım... öyle arıyor.. yarın için bende kısır yapmak için palan yapmiş. mesaj atmış olur mu diye.. şimdi kendi kendine ugraşıyor ulaşmaya..
Hadi hayırlı olsun annesia.s.Arkadaşlar günaydınlarr
dün doktora gittim cinsiyetimiz artık bizimde kesin olarak belli olduuu
kızımızzzzzz oluyorrrr çok mutlu olduk çok sevindik şükürler olsunki sağlığı sıhhati herşey yerinde
Fınfık, bişi dicem ama kötü niyetle değil..
Burda 80 tane hamile kadın var, bazılarının hamileliği sorunlu da geçiyo, amniyo yaptıranı var bebekte ufak tefek problemler çıkanı var.. O linki yazmak için doğru yer burası değil bence. Zaten bi sürü insan sürekli tetik halinde ay şuram ağrıdı bişi mi oldu ay noldu vırt zırt, bi de sen boyle bı lınk yolluyosun insanın ıcı parcalanıo evet dogru ama herkes zaten boyle ihtimaller oldugunu bılmesıne ragmen cogu zaman konduramıyo ve bırden onunde gorunce şok oluyo.. Bence burda paylaştıgımızı kotu haberlerı minimuma indirelim lütfen, bi sürü anne adayının okuması için hoş bi topik değil bu..
Elbette ki spesifik olmasa da bir anne adayı olarak bütün anne adayları için en büyük dileğim sağlıklı ve sorunsuz bi şekilde bebeklerini kucaklamaları ve her gün bunu temenni ediyorum ..
dün eşim beni gıcık etti. akşam canı patates kızartması istemiş. gitti yaptı ama köy zeytinyağı vardı. ağır kokuyor ve ben kullanmıyorum. gitmiş onunla kızartmış. ama ev nasıl koktu anlatamam. birde mutfak kapısını tam kapatmamış. dedim fırında yapsaydık, midem bulandı dedim.
sonra dedim ki kızımız olursa düşündüğümüz ismin yanına leyla adı koymak istiyorum dedim. hayır tek ismi olsun dedi. çünkü bana daha önce başka bir isim önermişti. önerdiği ismi patronu söylemiş. bizim düşündüğümüz ismi beğenmemiş. bende başkalrı karışmasın bu isimlere biz evlendiğimiz zaman karar vermiştik demiştim. şimdi o da bana karşı çıkıyor.
Kızlar sağlık ocağına çağrıldınızmı. Ben 2 aylık hamileyken kapıma bir ebe geldi gebe olduğu ve her ay rutin olarak sağlık ocağına gelmem gerektiğini söyledi bende gidiyorum ebemiz bizi tartıyor kilomuzu tansiyonumuzu ölçüyor.Bütün kan tahlillerime bakıyor ve dosyalıyor bazen sohbet ediyoruz bebekle ilgili .merak ettim bir tek benmi gidiyorum burası küçük bir yer acaba ondan mı.?
senin kaç haftalik?
ben bazi tickerları göremiom pc deki ayarlardan dolayı..
esin bu sefer bulusursak mutlaka sen ve kızın da gelıosunuz ve bız kızını yıyoruz tamam mı nasıl fıkır
hoşş geldinn nalannn merak ettik seni bugün gelmeyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?