baş ve boyun ağrım düne göre daha ii, eşim dün akşam baya masaj yaptı bi de Fınfıkın önerdiği gibi nane çayımı içip, bilg. hiç takılmadım bugün, zaten vaktimde olmadı çok fazla, bugün kocacımı şımarttım biraz, ona en sevdiği yemeklerden bi buket yaptım o da akşam çok mutlu oldu...
madem yemek muhabbeti geçmemiş bugün ben hemen yaptığım yemekleri yazayım....
köfte, patates, patlıcan, kabak, sivribiber kızartması sarımsaklı domates sosu ile, fesleğen soslu domatesli makarna, barbunya, domates çorbası, karpuz, salata ve tatlı olarak tiramisu...
bütün gün bunlarla uğraştım şu anda popom ağrıyo, valla duvarlara tutuna tutuna yürüyorum niyeyse, eşimde dalga geçiyo sana bi yürüteç alalım die...çatlak işte...
bende durumlar böle kızlar, birazdan yine nane çayı yapıcam...
baş ve boyun ağrım düne göre daha ii, eşim dün akşam baya masaj yaptı bi de Fınfıkın önerdiği gibi nane çayımı içip, bilg. hiç takılmadım bugün, zaten vaktimde olmadı çok fazla, bugün kocacımı şımarttım biraz, ona en sevdiği yemeklerden bi buket yaptım o da akşam çok mutlu oldu...
madem yemek muhabbeti geçmemiş bugün ben hemen yaptığım yemekleri yazayım....
köfte, patates, patlıcan, kabak, sivribiber kızartması sarımsaklı domates sosu ile, fesleğen soslu domatesli makarna, barbunya, domates çorbası, karpuz, salata ve tatlı olarak tiramisu...
bütün gün bunlarla uğraştım şu anda popom ağrıyo, valla duvarlara tutuna tutuna yürüyorum niyeyse, eşimde dalga geçiyo sana bi yürüteç alalım die...çatlak işte...
bende durumlar böle kızlar, birazdan yine nane çayı yapıcam...
iyi olmana sevindikk canımmm dün en son başın ağrıdığı için bu gün baya merak ettik seni ayy maşallah eline sağlık hepsini yedinizmi senin kocan kaç kiloo oldu evlendikten sonraaa dikkat et kendine canıımm
kızlar, yuksk ihtimal oglumuz oluyor.. ama salı net bellı olacak... ben çok önceden karar vermiştım isime "mehmet resul" dıye düşünmüştum... meger eşimde aynı ismı düşünmüş... ama eşim bir ismi daha olsun diyor ... aklımdan can geçıyor ama bakalım..
kızlar.. şu yardım isteyen arkadaşım vardı ya.. onunla tum bagları bitirmeye net karar verdim... benım evliğimi bozacak bu...
dun alışverişe çıktım.. ila bende geleyım dedi. ben kardeşimle gidecktım.. neyse gel ama senden belli bir noktadan ayrılırım.. beniş başka işlerim var dedim.. tamam dedi..
neyse metrobuste gidiyoruz.. bıraz kalabalık.. oturacak yer yoktu. ayakata gidiyoruz.. eşim o esnada iki kez aradı ve nerdesin diye sordu.. tekarar aradı rahatmısın vs.. diye sordu..
bana arkadaş sen zor durumdasın.. ne böyle arıyor.. sen resmen avluka altındasın.. esir gibisin dedi..
bende nıye aramsın kı.. veya neden nerde oldugumu sormasından rahatsız olayım.. hamıleyım. .elbette arayıp soracak, ilgilenecek... avluka altında olsam istediğim zaman istediğim yere nasıl giderdim ki.. gizlim saklım yok.. sorması normal.. bana gitme demıyorkı... sadece nerdesın diye soruyor.. vs.. dedim. sen kabullenmışin bu durumu demz mi? baktım otobus bize bakıyor sustum..
neyse ondan bır gece önce bana mesaj attı.. işte zzor durumdayım.. bu hayaattan kaçmak isityorum.. bana yardımcı ol..sonrada, ben en uygun eşinle konuşmaya karar verdım. yarın konuşalım.ok.. diye mesaj attı.. bende sen ne konuşacaksın kı eşimle.. ben gerekenı söylerim dedim.. bana "sen olayları tam anlatamazsın.. ben anlatrım ikna ederim vs. diye yazmiş.. bende ikna edecek konu yok ortada.. eşim senle görüşmeyı kabul etmez zaten.. istediğinle görüşemezsın dedim.. baba yardımetsın isitorum. vs. yazınca ne istiyorsun dedim.. kalacak ev, geçinecek para.. benı koruyup kollasın..
eşim çok dengesız buldu.. arkadaşı.. ve bıtırmeye karar verdım dostlugu...
inanamıyorum.. benım avluka altına almış senı dedgi bırınden nenden yardım istiyor kı... benım evliligi bozar bu dengesiz.. çok kzıgınım.. eşim hamılesın rahat ol sınırlenme diyor ama.. bana takıldı artık
Hayırlı olsun canımmkızlar, yuksk ihtimal oglumuz oluyor.. ama salı net bellı olacak... ben çok önceden karar vermiştım isime "mehmet resul" dıye düşünmüştum... meger eşimde aynı ismı düşünmüş... ama eşim bir ismi daha olsun diyor ... aklımdan can geçıyor ama bakalım..
saol cnm benim, eşim evlendiğimizde 82 kg dı sonra 99 kg kilo oldu, rejim yaptı 2 sene önce ve şu an 74-75 kg arası, yediklerine dikkat edio, kaçırdığı zamanda koşu bandında debelenio...
valla hepsinden azar azar yedik, ben çorba ve barbunya yemedim çok gelecek die, ama yediğim diğer yemeklerde baya şişirdi beni, bi sağa bi sola devriliyorum şu an...-tatlicadiarzu-
maşallah... ben kızatma yaptım mı adam bayram ediyor... hala yapacam...
afiyet olsun.. bebege yarasın...
saol cnm benim, eşim evlendiğimizde 82 kg dı sonra 99 kg kilo oldu, rejim yaptı 2 sene önce ve şu an 74-75 kg arası, yediklerine dikkat edio, kaçırdığı zamanda koşu bandında debelenio...
valla hepsinden azar azar yedik, ben çorba ve barbunya yemedim çok gelecek die, ama yediğim diğer yemeklerde baya şişirdi beni, bi sağa bi sola devriliyorum şu an...-tatlicadiarzu-
çok yerinde bir karar,uzak dur canım böyle birinden
Hayırlı olsun canımm
Maşallah nalan yine döktürmüşsün..O kızarmayı ben de yapıyorum arada çok güzel oluoyr.Bu arada tiramisuyu ilk kez yaptım iki gün önce,oktay ustanın tarifiydi internetten bulduydum.Çok güzel oldu,yiyenler öyle söyledi yanii.Ben fazla yemedim,kahveli malum
ben duymadım hıç.. ve ultrosan varmı saglık ocagında
Peş peşe aynı şeyleri yapmışız Nalan.Bugün barbunya ve domates çorbası vardı biz de
:) senin yemeklerinle kilolamamak mümkün diil sen yee bişiycik olmazzz
Lezzetli valla.Zaten bu kızartma bu aylarda mevsiminde güzel oluyor.Ben de çok sık yapmıyorum.Geçen gün senin patates tarifin denedim.Fırında.Çok güzel oldu,hafif.saol tatlım, seninde ellerine sağlık eminim çok güzel olmuştur tiramisu ama yiyebilirsin aslında kahve tamamen yasak değilki gebelikte, ben çok uzun zamandır yapmamıştım kızartmayı yani yaklaşık 1 sene fekan olmuştur, senede 1 yada 2 kere yapıyorum en fazla, sonuçta çokta sağlıklı bi yemek değil, ama çok lezzetli...aklinialirimsmile
ooohhhh elimize sağlık valla, tam yaz yemekleri işte...
saol cnm benim eminim sende çok güzel yemek yapıyosundur...ben azcık yiyiyorum ama o bile şişirdi beni valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?