2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biju cnm 3 lü testin ii çıkmış çok sevindim, bu arada geçmiş olsun mutfağın baya kirlenmiş herhalde gerçekten çok sinir bi durum, eşinin eline sağlık valla...

iyi olmana sevindikk canımmm dün en son başın ağrıdığı için bu gün baya merak ettik seni ayy maşallah eline sağlık hepsini yedinizmi senin kocan kaç kiloo oldu evlendikten sonraaa dikkat et kendine canıımm

Fınfıkcım cnm kaza yapmışsın çok geçmiş olsun, sana bi şi olmasında araba hallolur nasılsa, aman öle adamlarıda kovalama bi daha, manyak sarhoşmuş zaten napcağı belli olmaz böle tiplerin, plakasını al bildir polise hemen onlar icabına bakar...

kızlar, yuksk ihtimal oglumuz oluyor.. ama salı net bellı olacak... ben çok önceden karar vermiştım isime "mehmet resul" dıye düşünmüştum... meger eşimde aynı ismı düşünmüş... ama eşim bir ismi daha olsun diyor ... aklımdan can geçıyor ama bakalım..

maşallah... ben kızatma yaptım mı adam bayram ediyor... hala yapacam...
afiyet olsun.. bebege yarasın...

saol cnm benim, eşim evlendiğimizde 82 kg dı sonra 99 kg kilo oldu, rejim yaptı 2 sene önce ve şu an 74-75 kg arası, yediklerine dikkat edio, kaçırdığı zamanda koşu bandında debelenio...

valla hepsinden azar azar yedik, ben çorba ve barbunya yemedim çok gelecek die, ama yediğim diğer yemeklerde baya şişirdi beni, bi sağa bi sola devriliyorum şu an...-tatlicadiarzu-

gözünaydın cnm, sağlıkla al kucağına inşallah prensini...

çok yerinde bir karar,uzak dur canım böyle birinden

Hayırlı olsun canımm

Maşallah nalan yine döktürmüşsün..O kızarmayı ben de yapıyorum arada çok güzel oluoyr.Bu arada tiramisuyu ilk kez yaptım iki gün önce,oktay ustanın tarifiydi internetten bulduydum.Çok güzel oldu,yiyenler öyle söyledi yanii.Ben fazla yemedim,kahveli malum

maşallah... ben kızatma yaptım mı adam bayram ediyor... hala yapacam...
afiyet olsun.. bebege yarasın...

bende bayram etsin die yaptım kocişe zaten, çok seviyorum onu, onun mutlu olması her şeyden önemli, cuma günleri genelde böle hazırlık yapmaya çalışıyorum hafta sonuna güzel başlasın aşkım die...Şeniz

:) senin yemeklerinle kilolamamak mümkün diil sen yee bişiycik olmazzz

saol tatlım, seninde ellerine sağlık eminim çok güzel olmuştur tiramisu ama yiyebilirsin aslında kahve tamamen yasak değilki gebelikte, ben çok uzun zamandır yapmamıştım kızartmayı yani yaklaşık 1 sene fekan olmuştur, senede 1 yada 2 kere yapıyorum en fazla, sonuçta çokta sağlıklı bi yemek değil, ama çok lezzetli...aklinialirimsmile

Lezzetli valla.Zaten bu kızartma bu aylarda mevsiminde güzel oluyor.Ben de çok sık yapmıyorum.Geçen gün senin patates tarifin denedim.Fırında.Çok güzel oldu,hafif.
ooohhhh elimize sağlık valla, tam yaz yemekleri işte...

Dimi yanihihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…