köfteyii nasıl yapıyosun canım sen senin yemeklerii lezzetlli oluyoo
Lezzetli valla.Zaten bu kızartma bu aylarda mevsiminde güzel oluyor.Ben de çok sık yapmıyorum.Geçen gün senin patates tarifin denedim.Fırında.Çok güzel oldu,hafif.
Dimi yanihihoyyyt
:) benim senin kadar yemek yapmayı bilmiyorumdaaa
ben didiyorummm uzanayım bilass öptümm bebiklerinizii görüşürüzz
ben bi salça koymuyorum diğerleri aynı canımmm bide salçalı nediyim tşk.ler
ne demek cnm benim...opuyorumnanaktan
hadi ben kaçar kızlar size ii geceler, fazla takılmıyim, hazır başım iyileşmeye başlamışken azdırmayayım yine, kendinize ii bakın hepiniz, beni merak etmeyin bir kaç gün boyunca biraz az gircem, haftaya düzelirsem bütün gün yine sizinle olcam kızlar....hihoyyyt
çokk teşekkür ederim canım şu anda parıl parıl, kilimi de yıkamaya verdim şu yün kilimlerden olduğu için.biju cnm 3 lü testin ii çıkmış çok sevindim, bu arada geçmiş olsun mutfağın baya kirlenmiş herhalde gerçekten çok sinir bi durum, eşinin eline sağlık valla...
dr una bir söyle canım. gebelikte kramp yaşayanlara magnezyum takviyesi veriyorlar genelde.kızlar sizinde bacaklarınıza kramp giriyormu. benim bu hafta gece girdi ara ara. bacağımın arkası dizden aşağı olan kaslarım taş gibi oluyor. yatakta gerindiğim zaman anında kramp giriyor.
teşekkür ederim canım opuyorumnanaktanbijo testin iyi çıkmış çok sevindim.
günaydınnn kızlarrr
dün doktora gittim. bebeğimin kız olduğu kesinleşti zemuszemus o kadan çikolata yedim uyuyodu uyanmadı. ilk kez uyurken gördüm ama yavrimi olumunekankayizsmile doktor dudakları çok güzel bi kız olacak dedi sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?