2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
köfteyii nasıl yapıyosun canım sen senin yemeklerii lezzetlli oluyoo

malzemeleri tam olarak veremem çünki göz kararı koyuyorum cnm ama içine koyduklarımı aşağı yukarı sayim...

- 500 gr kıyma
- 1 adet rendelenmiş ve suyu sıkılmış soğan
- 1 yumurta sarısı
- tuz
- karabiber
- kimyon
- köfte baharı
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
- maydonoz
- ekmek ( benim her zaman buzlukta bayat ekmeğim oluyo ekmekleri dilimleyip 2-3 gün boyunca bi tepsinin içinde ii ce kurutup robottan geçirip un haline getiriyorum ve bi kaba koyup buzluğa atıyorum, ne kadar lazımsa içinden alıp tekrar buzluğa atıyorum)

bunların hepsini yoğurup köfte şeklini verip en az yarımsaat buzdolabında dinlendiriyorum, sonrada çok harlı olamayan ateşte kızartıyorum, istersen içine bir diş sarımsak doğrayıp ızgara olarakta yapabilirisin, ben böle yapıyorum...

bazen içine minik doğranmış kırmızı dolmalık biberde koyuyorum, kayınvalden bi çimdik karbonat koyuyomuş ölede güzel oluyo dio ama ben hiç denemedim valla...

Lezzetli valla.Zaten bu kızartma bu aylarda mevsiminde güzel oluyor.Ben de çok sık yapmıyorum.Geçen gün senin patates tarifin denedim.Fırında.Çok güzel oldu,hafif.

Dimi yanihihoyyyt

ellerine sağlık cnm, evet bende o patatesleri çok seviyorum ama bugün üşendim fırını çalıştırmayı valla yağda kızarttım zaten az bi şi kızarttım...

ben bi salça koymuyorum diğerleri aynı canımmm bide salçalı nediyim tşk.ler

ne demek cnm benim...opuyorumnanaktan

hadi ben kaçar kızlar size ii geceler, fazla takılmıyim, hazır başım iyileşmeye başlamışken azdırmayayım yine, kendinize ii bakın hepiniz, beni merak etmeyin bir kaç gün boyunca biraz az gircem, haftaya düzelirsem bütün gün yine sizinle olcam kızlar....hihoyyyt

görüşürüz canım.kendine çok iyi bak,bebişine de

nalancim iyi olduguna sevindim asocum sende mis olmussun rahatlamissindir valla asenacim seninde gözün aydin tatlim oglusun oluyormus finfikcim sanada gecmis olsun neyseki sana ve bebege birsey olmamis bizde piknikteydik cok eglendik saat dokuzda eve geldim eve gelincede getirdiklerimi yerlestirdim bulasik makineyi bosalttim üzerine birde ütü yaptim yatmadan bir topike bakayim dedim bakmassam aklim burda kaliyor ben yarinda aksam gelirim hepiniz kendinize iyi bakin öpüyorum ben kacar yorgunluktan ölüyorum:1closedeyes:

biju cnm 3 lü testin ii çıkmış çok sevindim, bu arada geçmiş olsun mutfağın baya kirlenmiş herhalde gerçekten çok sinir bi durum, eşinin eline sağlık valla...
çokk teşekkür ederim canım şu anda parıl parıl, kilimi de yıkamaya verdim şu yün kilimlerden olduğu için.
kızartmayı ben nerdeyse yazın haftada bir yaparım. yaz gelince durmaz eşim sürekli ister o yüzden bana artık çok kolay bir yemek olarak geliyor. yazın nerdeyse kızartma tenceremi ocaktan indirmiyorum bile :)
yemek menün süpermiş cokacimcoook

kız aso yaptın ettin piknik olayına el koydun :roflol: hadi iyi eğlenceler size şimdiden opuyorumnanaktan

herkese günaydın a.s.
ben her zamanki gibi erken kalktım ama dün çoook yorulmuşum abartmışım yataktan kalktığımda farkettim ayak tabanlarım ağrıyor :bbo: bugün de bebek odası, duvar kağıdı vs bakmaya gidicez ama fazla yürümemeye dikkat edicem.

günaydın herkezeeee nasılsınız bakalım kızartmadan konuşulmuş bende severim kzartmayı domates soslu hımmmm bugün menüm belli oldu kızartMAAAA :) DÜN ARKADAŞLARIMIZA GİTTİK BEBEK SEVMEĞE ÇOK TATLIYDIII AMA HİÇ DURMUYORRR 10 DK UYUYOR SONRA AĞLAMAYA BAŞLIYOR ARKADAŞIN TİPİ KAYMIŞ YASIK :) BOL BOL SEVDİK AMA DAHA ÇOK KÜÇÜKKK :) HEPİNİZE BOL GÜNEŞLİ BİR HAFTA SONU DİLİYORUM HEPİNİZİ ÖPÜYORUM

günaydın kızlar! nasılsınız? benim yine midem bulanıyor, ama fazla değil allahtan. kahvaltıdan önce iyiydim, kahvaltı yapınca bulanmaya başladı. dün eşim iş için çeşmeye gitti bende annemde kaldım. kahvaltıda annemim içtiği lıght süt ve peynirden yedim. sanırım bana iyi gelmedi. sabah işe gelirken çarpıntım oldu. allahtan otobüs klimalıydı ferah ferah geldim.
kızlar sizinde bacaklarınıza kramp giriyormu. benim bu hafta gece girdi ara ara. bacağımın arkası dizden aşağı olan kaslarım taş gibi oluyor. yatakta gerindiğim zaman anında kramp giriyor.

asena gözün aydın oğluşun oluyormuş.

bijo testin iyi çıkmış çok sevindim.

nalan geçmiş olsun iyi olmana sevindim.

kızlar sizinde bacaklarınıza kramp giriyormu. benim bu hafta gece girdi ara ara. bacağımın arkası dizden aşağı olan kaslarım taş gibi oluyor. yatakta gerindiğim zaman anında kramp giriyor.
dr una bir söyle canım. gebelikte kramp yaşayanlara magnezyum takviyesi veriyorlar genelde.

bijo testin iyi çıkmış çok sevindim.
teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

günaydınnn kızlarrr

dün doktora gittim. bebeğimin kız olduğu kesinleşti zemuszemus o kadan çikolata yedim uyuyodu uyanmadı. ilk kez uyurken gördüm ama yavrimi olumunekankayizsmile doktor dudakları çok güzel bi kız olacak dedi sengözlerimebaksanab

sağol bijocum iyi aklıma getirdin sorayım doktora. not almaya başlıyayım.
begüm gözün aydın canım. prenses geliyor.
benim salı günü doktor kontrolüm, sağlığını çok merak ediyorum. ve cinsiyetini.

maşallah kızına o zaman hayırlı uğurlu olsun canım a.s.

nalann.... bende dün merak ettim seni baş ağrının azalmasına sevindim.

asenam..... oğlun olcakmış çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almaayı nasip etsin canım

hamilelikten mi nedir duygularım çok dengesiz...eşimin ailesine gıcık olmayı anlıyorum hadi o önceden de vardı. ama bu aralar kocamı görmek bile istemiyorum. Bana neler oluyor normal sanırım hamilelikten dolayııııııııııı. inş. öyledir.çünkü bu hiç hoş değillllllllllllllllllllll.Neyse biraz pozitif düşünmeye çalışıyım........:çok üzgünüm:

melodi canım benimde bacağıma kramp giriyordu aynı senin gibi gerinirken. Ama keçiboynuzu pekmezine başladığımdan beri kesildi inş. tekrar yaşamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…